Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm a (13677 db)

A barátnőmnek is nekem is tetszik egy fiú, de a barátnőm már "lestoppolta". A múlt heti bulin a srác viszont velem flörtölt, mire a barátnőm megsértődött. Most mi legyen a sráccal? És mit mondjak a barátnőmnek?

Legjobb válasz: Hát tudod, az úgy szokott lenni, hogy aki a barátnõnek is tetszik, az tabu. De szerintem ha a srác egyértelmûen tõled akar többet, akkor ülj le beszélgetni a barátnõddel, hogy ezen ne vesszetek össze, de neked is nagyon tetszik a fiú, és úgy tûnik, hogy te is neki. Csak nem fogja megtiltani...

Hát tudod, az úgy szokott lenni, hogy aki a barátnõnek is tetszik, az tabu. De szerintem ha a srác egyértelmûen tõled akar többet, akkor ülj le beszélgetni a barátnõddel, hogy ezen ne vesszetek össze, de neked is nagyon tetszik a fiú, és úgy tûnik, hogy te is neki. Csak nem fogja megtiltani...
bocsi de msot kapsz egy kis lecseszést... szal az ok h eldöntitek h a másik pasijára nem startoltok rá... de könyörgöm.. a pasinak is van véleménye, és eldönti h ki tetszik.. ne csináljunk belõle egy szép mûtûrgyat... am kérdésedre a válasz.. ha a barátnõd ezt megérti, tehát h nem te nyomultál, hanem a pasi téged választott, és fel tudja fogni, akkor nem lesz baj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek és ne értsd félre, nem úgy stoppolta le, mint egy mûtárgyat.:) Csak kifejezte, hogy õ akar megpróbálni összejönni vele. De a srác ugye hozzám jött...
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: mi a barátnõmmel 16 a fiú 18.
A srácnak is van beleszólása. Nem dönthetitek el ketten a háta mögött, hogy melyikõtöké legyen.

Legjobb barátnőket hogyan lehet szétszakítani? -ugyanis a barátnőmnek a barátnőjét utálom, és mindenféle rosszal tömi a barátnőm fejét, és nem szeretném hogy rossz vége legyen

Legjobb válasz: Ha szét akarod õket szakítani, akkor a barátnõd látni fogja, hogy a legjobb barátnõjének milyen igaza van, hogy rosszat mondott rólad. Inkább próbálj meg vele jóban lenni. Tudod a barátokat közel kell tartani, az ellenségeket még közelebb :)

Ha szét akarod õket szakítani, akkor a barátnõd látni fogja, hogy a legjobb barátnõjének milyen igaza van, hogy rosszat mondott rólad. Inkább próbálj meg vele jóban lenni. Tudod a barátokat közel kell tartani, az ellenségeket még közelebb :)
Ezt hogy értetted, hogy 'az ellenségeket még közelebb kell tarani'? Én próbálom távol tartani az ellenségeimet, mint mindenki, szóval ezt nem igazán értem..:)
Teljesen egyetértek az elsõvel... Még annyit, hogy a legaljasabb dolog 2 jó barátot szétszakítani, csak mert neked nem szimpi az egyik fél.Milyen "barát" az ilyen?
1-es vagyok 2-nak: Nem mindig tudsz mindenkit távol tartani. Például munkában. És ha már így van, akkor jobb, ha a közeledben vannak és tudod, hogy mit csinálnak, mit terveznek, jobban kiismered õket :)
Így már értem.:)
A kérdező hozzászólása: Vannak olyan helyzetek, amikor már nem lehet jóban lenni valakivel. És tippeket kértem a szétszakításra, nem atya intelmeket, hogy helyes-e ezt tenni, vagy nem. Köszönöm.

Normális, hogy 3 hónap után sem fogom fel, hogy a barátnőm a barátnőm?

Hihetetlen számomra, hogy egy ennyire jó csaj az enyém és engem akar. Átlagosnak tartom magam, mint fiú, ő meg átlagon felüli csaj. Nem csak szerintem van ez így. Meglátom és sokszor nem hiszem el, hogy ő az én barátnőm. Mással volt ilyen vagy én vagyok ennyire gyenge felfogásban? 23/F

Legjobb válasz: Akkor még most használd ki az alkalmat, mert nem sokáig lesz ez így! :) Sok boldogságot!

Akkor még most használd ki az alkalmat, mert nem sokáig lesz ez így! :) Sok boldogságot!
Majd ha elveszed, és mérges leszel rá-akkor ezt az írásodat sûrûn vedd elõ:XDD Sok boldogságot Nektek:D
fogsz te még sirni itt hogy megcsalt :) de amugy meg sok sikert és gratulálok :D
Csak húzd meg öreg, mert vágod ugye, hogy minden csoda 3 napig tart?
Jah, csak poén. Élvezd ki a helyzetet. Nagyon szerelmes voltam egy lányba, bár ugyan soha nem mondtam meg neki, nagyon vágytam rá, képes lettem volna érte dobni a jelenlegit, de ez viszonzatlan maradt. Annak is örülök, hogy idõnként eljön velem kávézni, néha összefutunk itt.ott.
4-Majd ha beleesik a házisárkány kategóriába, mert a zoknidat levetetted, de nem a szennyesbe teszed, és visitani fog veled, gondolj ezekre a pillanatokra bõszen, mielõtt visszaszólsz majd neki:XDDDDDD
5% bocsánat :)
ma 12:17 nézd az ide érkezõ válaszok 70% ban csak ironiák meg poénkodások... tudod iylen haveri b*sztatás vagy nevezd akárhogy. a maradék 25% on osztozik az irigység :) és %% igazunk van :)
A kérdező hozzászólása: Úristen miért csalna meg?? Azért, mert vki jól néz ki nem azt jelenti, hogy gerinctelen és egy büdös krva. Ennyibõl a jó csajoknak meg a jó pasiknak esélytelen, hogy hosszútávú kapcsolata legyen, mert úgyis megcsalják a másikat?
szegény kérdezõ! tudod nincs olyan nõ akit ne unnának, szóval a válaszolóknak igazuk van, sajnálom bár legyen szerencséd, egyébként olyan szerelmes vagy, mint az ágyú, ezért is vagy ilyen N
Hát szerintem is ideje lenne észbe kapnod, mert az lesz a vége, amit az elsõ írt, h félrelép. Akkor majd azt nem fogod fel:D
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy szép még nem ribanc :D
szerintem normális :) a barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, és még mindig hihetetlen mind a kettõnknek, hogy rátaláltunk a másikra.

A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni, de kb. még fél évig ez nem lehetséges. A barátnőm nem akar várni fél évet arra, míg tudok költözni. Nem tudnátok valamit mondani, amivel esetleg megoldható lenne, hogy együtt maradjunk? A többi lentebb.

Még nem fejeztem be az iskolát, decemberben államvizsgázom, addig nem tudok költözni( anyukám se megy bele, mert azt mondja, akkor nem tudok koncentrálni majd a tanulásra).

Legjobb válasz: Hát szerintem ha valaki szeret, az többet is vár, mint fél év...

Hát szerintem ha valaki szeret, az többet is vár, mint fél év...
Bocsi, de szerintem te jobban szereted, mint õ téged :( nem akar várni fél évet?? elég gyerekes felfogása van sajnos, biztos vele szeretnél élni? Szerintem amúgy jobb is, hogy csak államvizsga után tudsz költözni, már bocsi. Félre ne értsd nem akarlak megbántani, de elég furi a barátnõd :( 21/l
"Azért nem tud annyit várni, mert annyira szeret és nem bírja ki, ha nem vagyok vele." - és te ezt simán bevetted. Rutinos manipulátor és érzelmi zsaroló a csaj, szép nagy papucs lesz belõled. Valami azt súgja, nem pszichológiából államvizsgázol :D
Annyira szeret hogy nem tud 6 hónapot várni, inkább leél egy életet nélküled..... az inlogikus felfogás....
Te szereted..De a barátnõd is szeret téged? Mi van ha azt mondod neki, hogy államvizsga után tudsz csak külön költözni, addig várni kell..A barátnõd mit mond? Akkor vége??? Akkor nem kellesz neki?? Én azért elgondolkodnék, hogyha ez lenne a válasz , akkor a barátnõd mennyire is szeret téged..
Õ nem tud költözni, de tõled elvárja hogy költözz, különben nem vár tovább. Ez nem ás mint önzõség és nem szerelem. lehet te nagyon szereted de õ csak birtokol..... Õ nem tesz lépést de tõled elvárja hogy lépj....
Mióta vagytok együtt? A barátnõd gyerekes, inkább hagyja veszni a dolgokat, ha már nem tudja kihisztizni, hogy az legyen, amit õ akar.Aki ennyire nem partner, azzal te miért tervezed a jövõd?
Annyira szeret, hogy inkább szakít?Hát ez nekem nagyon furcsa.Másik meg ha nagyon akarsz összeköltözve is tudsz tanulni.Mindketten még gyerekes gondolkodásúak vagytok.
És miért nem tudsz költözni? Mi az hogy anyud nem megy bele?! Ekkora nagy gyerek vagy? Jobb is akkor ha otthon maradsz!
A kérdező hozzászólása: Azért nem tud annyit várni, mert annyira szeret és nem bírja ki, ha nem vagyok vele.
Voltam ilyen helyzetben, ezért leírom, hogy az én káromon tanulj, ne a sajátodon. Mondd meg neki kerek perec, hogy nagyon szépen kéred várjon meg, mert addig nincs értelme elköltöznöd, amíg le nem államvizsgázol. Te is nagyon szereted õt, de ezt meg kell értenie. Mi az a fél év ahhoz képest, hogy áv után egy diploma és az azzal járó állás mellett szépen elkezdhetitek építeni a közös jövõt, amiben még minimum 50 évet élhettek! Ehhez képest fél év nevetségesen rövid! Legyél komoly és htározott, ne tudjon érzelmileg zsarolni. Mondd, hogy neki kell döntenie. Te amint végzel hajlandó vagy költözni. Ha neki ez nem jó, akkor szakítson. Hidd el, hogy rögtön visszább vesz az arcából, mert meg fog ijedni, hogy elveszíthet. A kapcsolatok sokszor fordítva mûködnek: minél jobban távolodsz, a másik annál jobban közelít. Ne ess abba a hibába, hogy minden tartásodat feladod egy nõért! Senki sem ér annyit. Én már megtanultam ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy tûnik, akkor külön éljük le az életünket, mert nem tudunk dûlõre jutni.
Államvizsgázol?? Anyukád szerinte nem fogsz elég idõt fordítani a tanulásra? Szerintem ennyi idõsen felül kell bírálni a szülõk aggodalmát. Egyébként ha szeret a lány, és nincs más megoldás, várni fog fél évet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megoldódott a probléma :)

Terhes lehet a barátnőm? A lényeg, hogy barátnőmnek már egy ideje nem jön meg, de mi mindig védekeztünk gumival, utánna mindig ellenőriztem, nem voltak lyukasak.

Barátn?m elment n?dokihoz, aki megvizsgálta, és azt mondta, hogy vagy terhesség, vagy hormonzavar :S egyszer mondjuk volt egy olyan, hogy közösen fürödtünk, és egy picit bedugtam neki, de nem mentem el, utánna bementünk a szobájába, és ott már gumival folytattuk. de ezek után megjött kb egy hétre a mensese, és rendesen le is zajlott, azóta kb 2 hónapja nem jött meg neki:S és elötte is rendszertelen volt neki, volt, hogy egy hónapot kihagyott, volt, hogy két hét telt el a kett? között :S Én nagyon aggódok, most csütörtökön lesz vizeletvizsgálat, + vérvétel. valaki mondjon valamit, mert meg?rülök!!

Legjobb válasz: A leírtak alapján tuti nem lehet terhesség. Nyugodj meg.

A leírtak alapján tuti nem lehet terhesség. Nyugodj meg.
csináljon egy tesztet otthon.. drogériában, patikában lehet venni. hamarabb megvan az eredmény mint az orvososnak, és kiderül hogymi van
Nem szedett a párod esetleg esemény utáni tablettát? Csak emr az iszonyatosan felboritja a hormonrendszert és van h 10 nap mulva megjön néha meg 40-50 napig semmi.
nem kell aggódni, ha elõtte is rendszertelen volt neki. Tesztet vegyetek!
A kérdező hozzászólása: nem szedett eseményutánit. ezzel most egy kicsit megnyugtattatok, remélem tényleg nem lesz semmi. de azon kívül semmi elõjele se volt, pl reggeli rosszullét, stb
Vegyetek tesztet. Barátcserje-kapszula és cickafarkfû-tea beállíthatja a vérzését. Gumi nélkül soha ne tedd be neki, attól is teherbe eshet, az elõváladékban is vannak spermiumok.
#1 azt hittem megint valami releváns lana del rey zene
Gratulálok apuka lettél!!
Erre én csak annyit tudok mondani, nem véletlenül kell azt a hülye gumit felhúzni az elején rögtön. Szerintem nem terhes a barátnõd ne féljetek, de akkor is gondolkodni kell. Amúgy meg õszintén, én aki válaszolok nem hiszem, hogy hülyébb/okosabb vagyok, mint ti. Szóval magatok is tudhatnátok a választ a kérdésre. Ha nagyon fél a barátnõd terhességi tesztet kell venni.
*múlt héten *attól *félünk és még rengeteg vesszõ hiány, értelmetlen szavak. amúgy lehetett rajtad elõváladék, teherbe eshetett. várjatok egy hetet és vegyetek tesztet.
most pénteken? ma kedd van, meg fog jönni N
A kérdező hozzászólása: ez-az abban nem vagyok biztos h volt e elõváladék vagy nem. De ha csak úgy késik és megjõ neki akkor mán megnyugodhatunk?
A kérdező hozzászólása: igen március 8 diakan. Remélem én is h megvon neki és csak úgy késik valami más ok miatt.
legyen Zolter vagy Péltán
gondolom ez nem egyedül a barátnõd, de fõleg nem te döntöd el. Az a kettejük dolga. Én nem adnék tanácsot föleg nem a férje ellenében.
Ha Zoltánnak szeretné elnevezni, akkor miért kérdezi tõled?? Egyáltalán, miért a barátnõ dönti el, hogy mi legyen a gyerek neve. Nem tudom, mi a férjemmel el tudtuk dönteni.
Legyen Hadúr!
Nem beleszól ti....! Nem tudtok olvasni vagy mi van? Ott írja világosan, hogy a barátnõje tõle kért tanácsot! Ne válaszoljon, mert szerintetek bunkóság? Vagy ha tõletek magánéleti problémával kapcsolatban kér tanácsot a barátnõtök akkor süketnek tettetitek magatokat?
legyen Nintendó, Frodó, esetleg Gandalf
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem beleszólás, hanem tanácsot kért.És nem tudok mit tanácsolni. :S
OFF: Nekem az öcsém Zoltán, a barátom meg Péter :) . Amúgy én semmiképpen nem adnám valamelyik szülõ nevét a gyereknek, sosem szerettem az ilyet. Kicsit sarkítva ez számomra olyan, mintha a gyereknek nem lenne saját egyénisége, hanem az apa/anya kicsi másolata lenne (nagy zoli, meg kis zoli brrr...). Szóval én a Péterre szavazok, de igazából bármi másra, ami nem valami közeli rokon neve. L/24
Kisfiam Peter igy egyertelmu nekem ez tetszik jobban. :) Mi kulfoldon elunk es azert is valasztottuk ezt a nevet mert a Peter Maygarorszagon is Peter, es Angliaba is. :) Igy csak egy ekezetnyi elteres van. Persze a hangzasa is tetszik. A Zoltannal sincs semmi gondom. Tenleg, nem lehetne mindketto???
Mit tanácsolj? Azt, hogy ezt nekik kell eldönteni.Kössenek kompromisszumot.Nem fogod utálni a gyereket ha Zoltánnak nevezik el.
Legyen X Zoltán Péter!
Nagyon egyszerû a megoldás, XY Péter Zoltán/Zoltán Péter
Én ismerek Oldamúrt.
Legyen Oldamúr.
Neked a Péter tetszik, a férjének a Zoltán, és a barátnõd? Õ mit szeretne? Nekem amúgy nem szimpi, ha másik családtagról - anyu, apu, nagyszülõ - nevezik el a gyereket. Ha gyerekem lesz, én olyan nevet szeretnék neki, ami nincs a családban, így nem lesz belõle Öcsi, vagy kis Ani, nagy Ani, és társai.
nem tudnék -bocsánat :D
Nekem mindkettõ tetszik :) Nem tudnák választani. És ha mindkettõt adná?
Szerintem félre értitek a kérdést, az anyuka nem tud dönteni péter és zoltán név között, és a férj a zoltán szeretné ha zoltán lenne.
legyen mind a kettõ, nem tudom mi a vezetéknevetek, de Zoltán Péter vagy Péter Zoltán jól hangzik.
Az én fiam Krisztián vagy Tibor lesz. A Péter nem tetszik, Zoltánból meg minden utcában lakik egy.
legyen Warfarin!
ha Zoltán már van a családban, akkor az legfeljebb 2. keresztnévnek jó... minek 2 egyforma név egy családba? különben még az is lehet, hogy miután nagy nehezen eldöntötte, kicsesz vele a gyerek és lánynak születik :D

Az egyik legjobb barátnőm volt pasijának bejövök és nagyon járni szeretne velem, de a barátnőmnek a szakítás után sem lett közömbös és nekemsem az. Mit tegyek, hogy ne béntsak meg senkit?

Az egész kapcsolatuk alatt én segítettem a barátnőmet bizonyos dolgokban és korábban soha nem gondoltam a srácra úgy mint a pasimra. A barántőm azt mondja, hogy őt nem zavarná ha összejönnék vele, de én tudom, hogy nagyon is mert visszahallottam , de nagyon nemszeretnék vele összeveszni mert már én is voltam hasonló helyzetben ...várom a tanácsokat

Legjobb válasz: Nem kezdenék a pasival, ha maga a Mr.Adonis lenne akkor sem, ha a helyedben lennék. Barátnõ ex barátja tabu volt/van /lesz.

Nem kezdenék a pasival, ha maga a Mr.Adonis lenne akkor sem, ha a helyedben lennék. Barátnõ ex barátja tabu volt/van /lesz.
Így van, tabu. Mondhatnánk, hogy mondd el a dolgot a barátnõdnek, és ha áldását adja..., de már a dolog felvetése feléje is tapírság és a barátságotok elárulása volna. Már akkor is megbántanád. Szóval nincs mit tenni ezekkel a kondíciókkal.
Ha az egyik legjobb barátnodrol valamit visszahallasz azt beszéld meg vele. Ha senki nem akarsz megbántani akkor talán az lenne a legjobb, ha nem jonnél ossze a sráccal. Azzal hogy osszejottem a barátnommel tobb embert megbántottunk úgy az én ahogy az o részérol is. De nekem százszorosan is megérte. Onzo, szemét húzásnak lehet nevezni, de szeretjuk egymást és nem vesztettuk el a fontos embereket, barátokat. Ha kavarni akarsz vele, felejtsd el, ha komolyan gondolod, hajrá!
Kivéve ha a csaj az exemmel kezdett volna:D
Én is ilyen helyzetben vagyok, de menti a helyzetet, hogy halálosan egymásba szerettünk (persze, csak miután szakítottak), és az exe sem olyan közeli barátnõm, csak közös a társaság. Az elsõ perctõl fogva titkoljuk a dolgot, azt hiszem, ez így korrekt.
"de menti a helyzetet, hogy halálosan egymásba szerettünk " Semmi nem menti:DD
Ha összejössz azzal sráccal akkor a barátnõd a legnagyobb ellenséged lesz

Mit tegyek? A barátnőm a temetőben a sírol vett le 2 db db kb 100 ftos virágot egy nő feljelentette . És engem is bele kevertek az ugybe mert vele voltam . Én és a bárátnőm nemsoká 13 évesek leszünk

Legjobb válasz: Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.

Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.
Az elõttem szólónál a pont!
ez bizony sírrablás, majd a szüleidet elõveszik és szégyenkezhetnek miattad.neked nem kell tenni semmit ezzel kapcsolatban.
az ugye megvan, hogy nem a száz forint számít, hanem, hogy sírról lopott?!
meg is érdemlitek!!! hogy mertetek sírról virágot lopni? tisztában vagy azzal, hogy itt nem az anyagiak számítanak, hanem maga a tettnek a súlyossága? egy hallottól virágot lopni, olyan mint vak embert szakadékba vezetni halt már meg rokonod? tudod te egyáltalán, milyen szar érzés, mikor egyik szerettedrõl valaki pofátlan, aljas és undorító módon ellopja azt a virágot, amit te nagy szeretettel és gondoskodással vittél oda? hánynom kell tõletek...
Utolsó válaszoló: ez esetben kizárt, hogy egypetéjûek lennének.
Én úgy tudom, hogy többnyire a sötétebb haj- és szemszín dominál; tehát származástól függetlenül a gyerek a sötétebbet örökli, de vannak kivételek, amikor a világosabbat. A bõrszín is érdekes, mert elõfordul, hogy a sötétebbet örökli a gyerek, de lehet világosabb barna is, tehát a két szülõ bõrszínének mintegy keveredése. És láttam már tündéri édes, fehér bõrû, kék szemû, szõkés barna hajú, 8 - 9 év körüli roma kisfiút is, aki ráadásul szemüveget is viselt. Az is igaz, amit írt már valaki, hogy bármelyik generációban kiüthet a sötétebb szín. Úgyhogy passz, szerintem nem lehet elõre pontosan megmondani.
Rád mondta, hogy buta vagy, te nagyeszû...
Ezt nem lehet tudni, , mert egy genetikailag öröklött tulajdonság több generáció múlva is jelentkezhet. Tehát az apja roma származása bármikor újra megjelenhet az utódokon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
Még az sem biztos, hogy a testvérek egyformák lesznek. Ismerek olyan családot, ahol az egyik gyerek szõke, kék szemû, a másik meg barna, barna szemû. Ja, és egyébként egypetéjû ikrek a kislányok. :)
Hát ezt szegények nem tudták, mikor megfogantak, ugyanis egypetéjûek! :)
Szerencsére mindkét kislány teljesen egészséges. És igen, egypetéjûek. A szüleik szerint legalábbis, nekik meg az orvos mondta. :D
Én is találkoztam már eltérõ szem- és hajszínû ikerlánykákkal, akik a szülõk szerint egypetéjûek... :Oo De mutatok egy még ennél is furcsábbat: egy fekete bõrû házaspárnak teljesen fehérbõrû, szõke hajú gyermeke született tavaly: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1387468/Black-coup.. Volt egy másik, hasonló helyzetben lévõ család nemrég a YouTube-on is, de sajnos már törölték a videót. Üdv. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!