Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm éves és van barátja (8 db)

A barátnőm 12 éves és van barátja le feküdt vele és azóta nagyon fáj a hasa nemtudom hogy miért menjen el nőgyógyászhoz?

am. én is 12 éves lány vagyok és én nem feküdtem volna le a barátommal és mondtam neki hogy nem jó mert tul korai de nem hallgatott rám!

Legjobb válasz: A barátnõd, mi...? :D Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerûen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.

12 évesen???Igen, határozottan menjenel nõgyógyászhoz, kár hogy eddig nem tette meg.
Hát ha nem védekeztek akko beszopták, egy kisbabával elsz gazdagabb a család, ha nem védekeztek, (1000%h nem védekeztek, 12 éevs fejel tuti nem, fõleg h 12 évesen lefeküdt vkivel)ha igen, akko meg a szüleinek nem fogja elmondani, szal a "kis lány" nagy bajban van! Sûrgösen csináljon egy tesztet és menjen el vkivel nõgyógyászhoz! Ez a világ...., egyre rosszabb és rosszabb....
A barátnõd, mi...? :D Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerûen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.
Talán azért fáj, mert egy 12 éves gyereknek még nem kellene szexelnie!!! Testileg sem érett rá egyátalán, meg persze agyilag sem!!! Remélem azért a védekezésre is volt eszük, bár kétlem!!! Jobb lenne ha elmenne nõgyógyászhoz, mert komoly belsõ sérülései lehetnek (méhszájseb, hámsérülések stb...)!
Úristen, és még én szégyenlem magam a 14 évemmel....figyi én most 15 vagyok.Nem tudom, hogy a barátnõdnek ez hogyan jutott az eszébe, fõlént sztem azt sem tudja, hogy mit csinált.A fiú hány éves volt?14 alatt avgy felette?Mert 14 év feletti pasijával, a szüleit tényleg megbüntethetik, de nem csukhatják le!Viszont a szülõk fel is jelenthetik a srácot liliomtiprásért!!!(gyengébbek kedvéért:elvenni egy kiskorú szüzességét)Az al hasa pedig a túl korán történtek miatt fáj.Remélem, hogy mindez enm veled történt és scak ide írod le átírtan...ha mégis vagy akár csak segítséget szeretnél, akkor írj az e-mail cí[email protected] A bnõdnek mindenképpen kéne egy terhességi teszt, ám amiylen fiatal, lehet hogy még azt sem tudná használni...azért remélem annyi eszük/idejük volt, hogy védekezzenek! Üdv.:Bea
szerintem valamivel elrontotta a hasát! de ha az anyukája elviszi nödokihoz és kiderül hogy nem szüz a szüleit leis csuhatyák!!
Pedofíliáért. Nyilván az az elsõ logikus következtetés egy terhes 12 éves esetében, hogy a családon belül sikerült összehozni valamit. Illetve krónikus hülyeségért is 100 év sitt járna nekik, amiért nem árulták el kicsi lányuknak a nagy titkot, jelesül hogy hogyan lesz a gyerek. Na jó, vágom hogy csak poén, ilyen hülyeséget nyilván senki nem kérdez...
Hát azért nem semmi! De aki azzal jön, hogy milyen ez a mai világ (mellesleg igazat adok), néhány száz évvel ezelõtt ilyenkor már asszony is lehetett... Na mindegy. Szerintem nem az az elsõdleges gond, hogy testileg nem volt érett, mert amikor megjött neki, elvileg már képes lenne a dologra. Tehát valószínûleg valami más okozza a gondot. Tehát mindenképpen doki!!!! Amúgy meg 12évesen.. huu, hát én arra is csak félve gondoltam, hogy majd egyszer megcsókolok valakit, nemhogy szex...
Ez még nem is olyan durva! Az egyik általános iskolai volt osztálytársam 10 évesen veszítette el a szüzességét az "akkori" pasijával. Fogalmam sincs, hogy hány éves volt a csávója. Most vagyunk 20 évesek, szóval ez kb olyan 10 éve volt... Sztem ez durvább
mellesleg rendes vagy hogy így aggódsz a barátnõdért, aki téged, mint barátnõt sem abszolút érdemel meg!!!elõzõ voltam
nem értem.Ez egyáltalán miért "divat"hogy 12 évesen (mint én)ennyi idõs korban az összes kis csaj k***kodik, nagylánynak képzeli magát, csak a azért, mert neki már megvan a menszesze, holott, csak azért jött meg ennyi idõsen, mert azt jelzi, hogy fejlõdik.Ezt hívják pubertásnak.Különben is.Nem hiszem hogy a barátnõd örülne ha kiderülne a dolog, de én remélem hogy nagyon megszívja.És jöhet a lepontozás, de a vélemény a vélemény..én is 12 vagyok nemsokára 13 és mégis szûz vagyok.Eszembe se jutott a szüzességem elvesztése.Max 15-16 évesen, megfelelõ baráttal, akit igazán szeretek, és õ is szeret engem.Ez durva.Bocsi hogy hosszú voltam:)
nekem is fájna a hasam, ha 12 évesen már nem lennék szüz!!!
Szerintem el kéne mennie nõgyógyászhoz. Egyáltalán nem tudom felfogni, hogy hogy nem volt annyi esze, hogy nemet mondjon. Mert ugye azt is kell néha...sõt..
Nagyon sajnalom a baratnodet! Szerintem el kene menjen nodokihoz....ki tudja lehet hogy valami nagyon sulyos...... A kerdezonek:Szerinted ez nem veletlenul, a baratnod dolga? Bar nagyon szep toled hogy torodsz vele, de miutan nem hallgatott rad ezt nem erdemli meg!! Puszi Noemitol es remelem hogy hasznos a valaszom!
A kérdező hozzászólása: Igen meg jött neki!
ömmm... úgyse hallgat rád, hogy menjen nõgyógyászhoz, ha abban sem hallgatott, hogy ne feküdjön le a pasijával. egyébként is. tényleg hova süllyed a világ?? 12 évesen eszembe nem jutott volna, hogy egyáltalán barátom legyen, nemhogy az, hogy szeretkezzek. 12 évesen mennyire érett az érzelmekhez egy kislány? és hiába sértõdnek be sokan ezen a szóhasználaton, akkor is, igenis, kislányok vagytok. fiatalok. nem ezen kéne gondolkodnotok. 2 év múlva vége az általánosnak, menni kéne gimnáziumba, tanulnotok kéne, hogy ne egy putriban végezzétek, nem pedig a fiúkkal, de fõleg nem a szexszel foglalkozni... én 16 vagyok, fél éve van barátom, 15és fél voltam, amikor összejöttünk, de csak egy hete feküdtem le vele elõször. õ mellesleg 21 és még õ is szûz volt, szóval innentõl már nekem kell szégyellnem magamat, hogy hamar elvesztettem... nem hiszem el, hogy azt, amit én érzek, azt egy 12 éves is képes lenne érezni.
huha...ez egy kicsit durva.! én 13 vagyok , nem mondom hogy idosebb de agyilag sokkal..nekem idáig még ilyesmi eszembe sem jutott..igaz hogy volt már pár srác akivel jártam, és enyi..eggyiknek sem jutott eszébe szexelni, és idosebbek is voltak nálam.. kérdezo: a barinod a szuleinek nem mondja el semmi pénzért sem, a dokihoz sem megy a szégyen miatt, és a teszthez meg még énsem értek... tehát csunyán mondva k...va nagy szarban van! és már megjott neki??
14 éves "PASI"...... hhhhhhát ez félelmetessssss
Az sem biztos, hogy megjött már neki.
12évesen én még barbiztam..... a mai világban nincsenek eszüknél az emberek, a divat változik régen erény volt most szégyen a szüzesség, lassan az oviban ciki már a dolog ...ez durva
A kérdező hozzászólása: nem én voltam télleg a barátnõm volt és a pasija 14 éves meg védekeztek csak fél elmondani az anyának!
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltok én is ezt mondtam neki jó hogy én is csak 12 éves vok de szerintem nekem van eszem mert én ilyen korán nem csináltam volna és mondtam neki hogy ne csinálja de töbször is csinálták és ez igaz!
A kérdező hozzászólása: vagyis rosszul fogalmaztam mert az al hasa fáj és rosszul van am. miért csukhatják le a szüleit?
Én is 12 éves vagyok és nekem eszembe nem jutna ilyesmi. Én még csak magamhoz sem nyúlok nem hogy lefeküdjek valakivel. És minden féle képpen menjen el nõgyógyászhoz!!!! Szerintem az otthoni körülmények miatt is csinálhatta. Például a szülõk veszekednek, elválófélben vannak vagy családtag elvesztése.Hallottam már ilyesmirõl szóval ez lehetséges.De egy biztos, hogy roooooosszz döntés volt....

A barátnőm 19 éves, és van egy barátja 5 hónapja. Viszont 4 hónap után lefeküdt vele (szűz volt a bnőm). Nekem azt mondta, hogy nagyon élvezte és hogy elment. Lehetséges ez? Nekem pár hónap kellett amig elmentem. Nem hogy egyből. Higyjek neki?

Legjobb válasz: Lehetséges.Valakinek ez könnyen megy,valakinek meg sajnos meg kell tanulni.Én 25 vagyok de még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.Örüljetek neki hogy nektek van!

Lehetséges.Valakinek ez könnyen megy, valakinek meg sajnos meg kell tanulni.Én 25 vagyok de még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.Örüljetek neki hogy nektek van!
Nekem is rögtön a legelsõ alkalommal volt orgazmusom, nem is egy. Ez természetes dolog, de van aki nagyon sokáig nem tud eljutni a csúcsra.
Igen, elképzelhetõ, hogy valós az állítás, akármilyen hihetetlen. Merthogy nagy általánosság, hogy rengeteg nõ nem jut el aktus során az orgazmushoz, vagy csak nagyon nehezen, nagyon sokára. De vannak olyan nõk is, akiket igen könnyû izgalmba hozni, és igen könnyen sikerül õket eljuttatni a csúcsra. Ez utóbbi a ritkább eset, sajnos. Õk talán valamilyen szinten lazábbak, azért megy könnyebben nekik.
Te szimplán peches vagy kisanyám! de lényeg hogy a spannod élvezi... Ne törd magad miatta majd lesz ez így se
A kérdező hozzászólása: én 21 leszek és én is 19évesen vesztettem el.De még sajna nekem se volt hüvelyi orgazmusom.Csak orálisan. ezért furcsálom hogy neki ilyen hamar van
Igen, szerintem lehetséges...BÁR... lehet van benne furcsaság. de lényeg, hogy neked milyen. lehet sikerült neki, de lehet, hogy nem...ÉÉÉÉS?? sajna én is oda tartozom, hogy kb4-bõl egyszer sikerül a hüvelyi, de akkor kiabálok. a csikló pedig is-is. higgyél neki, nincs okod nem hinni.

Nagyon gáz ha még nem volt barátom? Pedig 16 éves vagyok, az összes barátnőmnek van barátja. és kezd elég frusztrálni a helyzett.

Nem is csókoloztam még semmi..rokonok is kérdezgetik na már van pasi a láthatáron? és ez kezd idegesíteni:S Meg mondják hogy ilyen szép lánynak hh nincs barátja?.. végén vén lány maradok:-))

Legjobb válasz: Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretembõl. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetembõl, akirõl nem is gondoltam volna. Elsõ csókom is 17 évesen volt, az elsõ pettingem pedig 21 évesen. Még van idõtök bõven! 24/L

Semmirõl nem maradtál le, nyugi! :) Én 18 évesen jöttem össze az elsõ szerelmemmel(sajna szakítás lett a vége, de hagyjuk:()Ne mások véleménye után menjél, mindenkinek eljön a maga idejében a megfelelõ férfi/nõ!!! :) Tõlem is kérdezték annak idején, amikor annyi idõs lehettem, mint Te, engemet is frusztrált a kérdés, de akkor se tudtak mit tenni!! :) Fel a fejjel!! :) 20/L
Ne idegeskedjetek! Én 16 évesen a teletexten cseteltem, meg smsezgettem a havi 3 ezres keretembõl. Mégse azzal jöttem össze 17 évesen, akivel cseteltem, hanem olyannal a környezetembõl, akirõl nem is gondoltam volna. Elsõ csókom is 17 évesen volt, az elsõ pettingem pedig 21 évesen. Még van idõtök bõven! 24/L
szia:) ne aggódj ezen:) ez egyáltalán nem gáz:) ne mások véleménye szerint élj, akkor járj valakivel, ha készen érzed magad rá:) hidd el, hogy sokkal jobb, hogy még nem volt barátod, mintha már 80 pasin lennél túl:) semmirõl sem maradsz le:)
talán ismerkedjetek össze! :D (kérdezõ+elsõ válaszoló)
16 évesen azon aggódsz, hogy vénlány maradsz? Nem gáz, ha még nem volt barátod, nagyon fiatal vagy még, elõtted az élet. Minek elsietni a dolgokat?
Nekem 19 éves koromig nem volt. És?
ugyanez volt velem is.de amikor már azt mondtam h nem érdekel arra lett egy pasim.16 éves koromban. aztán most lassan 1 éve nincs, 19 vagyok...
nekem sem volt még barátnõm, engem is ugyanígy kérdezgetnek, és engem is ugyanúgy idegesít... :) 16/f
Én 17 éves vagyok, nekem sem volt még barátom és még nem is csókolóztam. Lettek volna jelentekzõk, de nem fogok valakivel azért összejönni, hogy elmondhassam, hogy 'Na, nekem is van ám pasim, nézzen ide mindenki, itt smárolunk a suli közepén!' én valahogy nem vágyom erre, ha találkoznék egy olyan sráccal, aki tényleg nagyon szimpi és jól kijövünk és nem csak a testi dolgokra hajt, akkor természetesen semmi akadálya sem lenne egy kapcsolatnak. Úgy érzem, hogy még semmirõl sem késtem le, szerintem ez ezerszer jobb, mint 13 évesen elvesztetni a szüzességemet.
DEhogy gáz.Nekem 20 évesen volt elõször barátom, vele csókolóztam életemben elõször. Azóta eltelt 9 év, 5 éve házasok vagyunk s van egy 16 hós kisfiunk.Szerelem volt elsõ látásra. :) ) Ne izgulj, neked is eljön majd.
A kérdező hozzászólása: Hu köszi az eddigi válaszokat, most már lenyugottam:DD örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül!..
nem gáz. én 17 évesen csókolóztam elõször, mert ki akartam próbálni és szörnyen szar volt az elsõ csók:S de nem bánom, mert legalább tudtam kb. hogy milyen:D azóta nem is volt barátom, most lassan 19 leszek, 2 és fél hónapja van barátom és érdemes volt várni rá..úgyhogy ne kapkodd el, és azért mert a barátnõidnek van, nem kell belemenni.
huh. hát irigyellek a problémáidért, na :) de ne foss, ami késik nem múlik. ismerkedj, ahol csak tudsz, de azért ne vegyél komolyan minden jöttmentet. csak lazán. csók
Nekem sem volt még barátom, és néha rossz, mert szükségem lenne rá, de inkább vagyok egyedül, mint bárkivel. Ne aggódj, leszel még nagyon boldog! ;) 17/L
Tudom mit érzel. Én is voltam így. Sõt, most tavasszal 19 leszek, de kapcsolatom még mindig nem volt, csak ilyen kilengések. 17 évesen volt az 1.csók nálam. (Mondok valamit: mai napig nem tudja az illetõ, h az volt az 1.):D És én is ismerek több lányt is, 18 éveset is, akinek nem volt még komolyabb barátja. Azért tudom én, hogy nehéz tud lenni, ha minden barátnõdnek van barátja, neked nem, na meg akkor még azok a hülye kérdések ppf... Na szóval a lényeg hogy ez nem gáz. Ez van. Kész. 18/L
:D felesleges frusztráltnak lenned...:) én 16 és fél évesen csókolóztam elõször, és nagyon rossz volt, mert egy buliban volt egy olyan fiúval akit 3 órája ismertem...:D vicces volt..:D, és nem is jöttem össze vele késõbb. most 17 éves vagyok és 1 hónapja van komoly barátom...csak most tapasztalgatom a pettinget, és a szexet sem siettetjük:) a bnõidrõl meg anniyt, h 3 legjobb bnõm van, akik már rég elveszítették, és én vagyok a kakukktojás..;) és ezzel nincs is semmi bajom. mert az igaz barátnõk nem piszkálnak ezzel. és annak meg örülj, hogy az ismerõsök azt mondják h szép vagy, mert bizonyára így is van, és azért "nem kelsz el", mert nem vagy egy könnyelmû ribanc, de sajnos a legtöbb pasi lukra játszik. és ez "vénlány dolog" meg sztem vicces...:D ha te is viccnek fogod fel nem fog idegesíteni:) puxx
Ne izgulj, nekem sem volt 18 éves koromig barátom, valahogy sosem jött össze, aztán akkor megismeredtem a jelenlegi férjemmel és én mentem leghamarabb férjhez az osztálytársnõim közül, akik már pedig mióta pasiztak. Ne türelmetlenkedj, a szerelem akkor jön, mikor nem is számitasz rá ;)
16 évesen még tanulnod kell, és ne azon idegesitsd magad, hogy ki mit gondol rolad!Akivel osszetalàlkozol és szeretni fog téged, biztosan tisztelni es becsulni fog, amiért nem egy kiélt kislànnyal fog talàlkozni!Nyugi!
Legyen?:D adj egy MSNt... egyébként ne foglalkozz vele. Nekem 17 évesen volt az elsõ barátnõm. Jó ez így, ne siettesd. 18F
Velem is ez a helyzet, pedig nem vagyok buuta, szerintem csúnya sem, vannak barátaim és többségében szeretnek az emberek... Nem vagyok átlagos, de nem is akarok az lenni. Igen idegesítõ a helyzet, amikor már a saját nagyanyám is azzal "zaklat", hogy biztos sok udvarlóm van meg megfordulnak utánam a pasik, stb. És én is nagyon vágyom már a szerelemre, de nincs senki... És nyomulni meg én nem fogok, van bennem annyi büszkeség; ez a fiúk dolga.:) Tanácsot ugyan nem adtam, de gondoltam írok.:D Nem vagy egyedül:) L16
Utolsó 2 válaszoló! Ugyanebben a cipõben járok, mint Ti, és teljesen egyetértek Veletek. 17 éves vagyok, és még soha nem volt barátom, de nem is haverkodom fiúkkal. Nem tudom, miért, így hozta a sors. :) Mindenesetre bízom benne, hogy egyszer engem is megtalál 1 olyan fiú, akivel kijövünk, és szeretjük egymást. :) 17/L

15 vagyok es volt baratom bulit rendezamire engem is meghivtak, par baratnommel mennek, csak epp a helyszin nem a legjobb kornyeken lenne. Van ertelme menni? Hany evesen mentetek eloszor bulizni?

Lehet hogy hazugsag segitsegevel engednenek csak el, es nem akarok hazudni a szuleimnek.

Legjobb válasz: Nálam a bulizós korszak 16 éves koromban kezdõdött el. Elõtte csak szolidan bulizgattam, osztálybuli, osztálykiránduláson (gimibe) ittam le magam elõször persze nem hányásig csak jókedvem volt. Aztán utána szépen lassan becsapódtam a bulikba 16 évesen rendeztek nekem bulit akkor volt az elsõ igazi nagy házibulim a többi barátommal plusz az osztálytársaimmal, aztán utána szépen lassan kezdõdött minden. Ha nem a legjobb környéken lenne a szüleid úgysem engednek el. Hazudj arról hogy valahol a közelben lesz egy jóhelyen.

Nálam a bulizós korszak 16 éves koromban kezdõdött el. Elõtte csak szolidan bulizgattam, osztálybuli, osztálykiránduláson (gimibe) ittam le magam elõször persze nem hányásig csak jókedvem volt. Aztán utána szépen lassan becsapódtam a bulikba 16 évesen rendeztek nekem bulit akkor volt az elsõ igazi nagy házibulim a többi barátommal plusz az osztálytársaimmal, aztán utána szépen lassan kezdõdött minden. Ha nem a legjobb környéken lenne a szüleid úgysem engednek el. Hazudj arról hogy valahol a közelben lesz egy jóhelyen.
Ne hazudj. Mert egyszer minden kiderül ha esetleg követnek és lebuksz szigorúbbak is lesznek és eljátszani a bizalmat egy ilyenért felesleges. Kérd meg õket, vigyenek el egy ideig.Így nem hazudsz ott is vagy és nem égetnek le. Nekem bevált bár az exem bulijába nem mennék.17/L

Szerintetek hol lehet barátokra szert tenni? 23 éves vagyok, és összesen egy barátnőm van, a többiek valahogy már messze járnak, megváltozott az érdeklődési körünk, és más városban élnek mint én.

Egyébként budapesti vagyok.Szeretek zenét hallgatni (klasszikust is),olvasni,moziba járni,a városban mászkálni és értelmes dolgokról beszélgetni.Nem szoktam bulikba járni,drogozni vagy alkoholizálni.Ha van hasonló típusú lány mint én,nyugodtan írjon nekem. Szép napot !

Legjobb válasz: Nálam is hasonlo a helyzet, 24 éves vagyok és nincsenek igazi barátaim. A régi kapcsolatok megszakadtak, v csak naon felületesek ( pl. Facebookon néha vátunk pár szót, ennyi). Én nem dolgozok, gyesen vok, egy kis porfészekben élek... Szal ez nem az a helyzet ahol nagyon lehetne barátkozni. Sokszor azt érzem, h nem érdeklek senkit, elfelejtettek... Elég gáz...

Nálam is hasonlo a helyzet, 24 éves vagyok és nincsenek igazi barátaim. A régi kapcsolatok megszakadtak, v csak naon felületesek ( pl. Facebookon néha vátunk pár szót, ennyi). Én nem dolgozok, gyesen vok, egy kis porfészekben élek... Szal ez nem az a helyzet ahol nagyon lehetne barátkozni. Sokszor azt érzem, h nem érdeklek senkit, elfelejtettek... Elég gáz...
A kérdező hozzászólása: Hát, biztos nem lehet könnyû a te helyzeted sem...merre felé laksz?

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

14 éves vagyok és kicsit nagyobb darab a szokásosnál. Szeretnék végre egy barátnőt. Sok lány barátom is van csak szerintem nem jövök be nekik. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem pedig nem kell fogyókúráznod. Pont ez az az életkor, amikor elkezdenek nõni, szóval te is egy pillanat alatt nõsz 20 centit és máris nincs súlyfelesleged. Egy fiatal szervezetet szerintem nem szabad fogyókúrával terhelni, viszont a sportot ajánlom, az egészséges és hasznos :)

Szerintem pedig nem kell fogyókúráznod. Pont ez az az életkor, amikor elkezdenek nõni, szóval te is egy pillanat alatt nõsz 20 centit és máris nincs súlyfelesleged. Egy fiatal szervezetet szerintem nem szabad fogyókúrával terhelni, viszont a sportot ajánlom, az egészséges és hasznos :)
foggyá' le
14 évesen mit csinálsz egy barátnõvel? Vagy az mit csinál veled? A 14 évesek tényleg úgy gondolják, hogy nekik ez már való? Én 14 évesen barbikat gyûjtöttem...
A kérdező hozzászólása: Okés :) ))
Nem kell külön fogyókúrázni, csak TV/számítógép elõtt fekve evést kell beszüntetni. (Ha nem inged, ne vedd magadra.)
A kérdező hozzászólása: Köszi.. :D Aki tudna adni jó tipeket fegyáshoz meg stb. pls vegyen fel msn re :P :) [email protected] a címem :)
Olyat, amilyenben jól érzed magad.
A kérdező hozzászólása: És valakinek nincs v mi tipp hogy hogykéne változtatni a kkülsömõn? milyen ruhákat vegyek fel? Vagy valami fogyókúrás tipp? ( 1 évig jártam konditerembe)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a biztatásokat :) )) A súlyom nem szeretem híresztelni ink nem írom le :(((
18 éves korodig ne nagyon gyúrj, egészségtelen, nem erre van szüksége ebben a korban még a szervezetednek. Sportolj rendszeresen, mert az az egész tested átmozgatja és azzal is jó kis alakot lehet csinálni. Futás vagy úszás. Válassz !!:D Szerintem ez a kettõ a leghasznosabb.
vaze ennyi kg nemlehetsz hogy még mindig irnod kell !!!
Figyelj, 14 éves vagy, ha most elkezdesz kicsit konditermezni, kicsit futni, akkor 16 éves korodra le is fogysz és izmaid is lesznek. És 16 évesen még egyáltalán nem késõ elkezdeni csajozni :)
14 évesen még ne parázz, persze olyankor érdemes elkezdeni a csajozást és a fogyást is.
hány kg?
Hidd el hogy akkor is fogsz találni jó csajt ha kövér vagy! Az a csaj aki a külsõdért szeret, az lehet meg sem érdemel.Sportolni azért kezdj el, mert egészséges, és ne azért hogy jobban begyere a csajoknál. Ha dobsz le pár kilót az azért lesz hasznos, mert a késõbbiekben sok betegségtõl óvod meg magad.

Barátnömnek van egy kislánya 2.5 éves! Az apa nem látogatja nem tartja semilyen formában a kapcsolatot! Milyen veszélyekkel jár ha én barátja leszek ennek a lánynak, és kislány apaként fog felnézni rám?

Legjobb válasz: Nem egészen értem milyen veszélyre gondolsz? Abban nincs semmi veszélyes ha vvalakit szertünk, és gondoskodunk róla. Esetleg attól félsz, hogy a nevelésbe beleszólhatsz-e, vagy hogy a kislány elfogad, vagy sem? Ezek normális dolgok, és ettõl leszel jó "apukája" neki. A lényeg hogy érezzék hogy szerted õket!!

Nem egészen értem milyen veszélyre gondolsz? Abban nincs semmi veszélyes ha vvalakit szertünk, és gondoskodunk róla. Esetleg attól félsz, hogy a nevelésbe beleszólhatsz-e, vagy hogy a kislány elfogad, vagy sem? Ezek normális dolgok, és ettõl leszel jó "apukája" neki. A lényeg hogy érezzék hogy szerted õket!!
Esetleg attól félsz, h ha vmiért megromlik ez a kapcsolat, és te elhagyod õket, a gyereknek ez traumát okoz?A túl nagy felelõsségtõl tartasz?Mert bizony, ez azzal jár.Ismerted a Kisherceg c.mesét...de én úgy gondolom, h azért, mert esetleg félsz a dolgoktól, nem szabad veszni hagyni egy szerelmet, és nem megadni a lehetõségét egy kislánynak, h családban nõhessen fel.És annyiból nagyon jó helyzetben vagy, h nincs egy apuka, aki esetleg piszkálja a barátnõdet, és folyamatosan beleszól az életetekbe, vagy abba hogyan is neveled a lányát.Ami még rosszabb, még tönkre is tenné a kapcsolatotokat.Szval sztem hajrá, és sok boldogságot!Légy tökös fickó!!!
A kérdező hozzászólása: légyszi írjatok !!!!!!
Semmilyen veszélye nincs, boldogok lesztek hárman.
A kérdező hozzászólása: A kis lány nagyon ragaszkodik hozzám apjának tekint !!! Én is szeretem öt , de az édesanyját (barátnömet) én már nem !!! Mit tegyek ??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!