Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm éves és van (100 db)

A barátnőm 12 éves és van barátja le feküdt vele és azóta nagyon fáj a hasa nemtudom hogy miért menjen el nőgyógyászhoz?

am. én is 12 éves lány vagyok és én nem feküdtem volna le a barátommal és mondtam neki hogy nem jó mert tul korai de nem hallgatott rám!

Legjobb válasz: A barátnõd, mi...? :D Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerûen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.

12 évesen???Igen, határozottan menjenel nõgyógyászhoz, kár hogy eddig nem tette meg.
Hát ha nem védekeztek akko beszopták, egy kisbabával elsz gazdagabb a család, ha nem védekeztek, (1000%h nem védekeztek, 12 éevs fejel tuti nem, fõleg h 12 évesen lefeküdt vkivel)ha igen, akko meg a szüleinek nem fogja elmondani, szal a "kis lány" nagy bajban van! Sûrgösen csináljon egy tesztet és menjen el vkivel nõgyógyászhoz! Ez a világ...., egyre rosszabb és rosszabb....
A barátnõd, mi...? :D Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerûen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.
Talán azért fáj, mert egy 12 éves gyereknek még nem kellene szexelnie!!! Testileg sem érett rá egyátalán, meg persze agyilag sem!!! Remélem azért a védekezésre is volt eszük, bár kétlem!!! Jobb lenne ha elmenne nõgyógyászhoz, mert komoly belsõ sérülései lehetnek (méhszájseb, hámsérülések stb...)!
Úristen, és még én szégyenlem magam a 14 évemmel....figyi én most 15 vagyok.Nem tudom, hogy a barátnõdnek ez hogyan jutott az eszébe, fõlént sztem azt sem tudja, hogy mit csinált.A fiú hány éves volt?14 alatt avgy felette?Mert 14 év feletti pasijával, a szüleit tényleg megbüntethetik, de nem csukhatják le!Viszont a szülõk fel is jelenthetik a srácot liliomtiprásért!!!(gyengébbek kedvéért:elvenni egy kiskorú szüzességét)Az al hasa pedig a túl korán történtek miatt fáj.Remélem, hogy mindez enm veled történt és scak ide írod le átírtan...ha mégis vagy akár csak segítséget szeretnél, akkor írj az e-mail cí[email protected] A bnõdnek mindenképpen kéne egy terhességi teszt, ám amiylen fiatal, lehet hogy még azt sem tudná használni...azért remélem annyi eszük/idejük volt, hogy védekezzenek! Üdv.:Bea
szerintem valamivel elrontotta a hasát! de ha az anyukája elviszi nödokihoz és kiderül hogy nem szüz a szüleit leis csuhatyák!!
Pedofíliáért. Nyilván az az elsõ logikus következtetés egy terhes 12 éves esetében, hogy a családon belül sikerült összehozni valamit. Illetve krónikus hülyeségért is 100 év sitt járna nekik, amiért nem árulták el kicsi lányuknak a nagy titkot, jelesül hogy hogyan lesz a gyerek. Na jó, vágom hogy csak poén, ilyen hülyeséget nyilván senki nem kérdez...
Hát azért nem semmi! De aki azzal jön, hogy milyen ez a mai világ (mellesleg igazat adok), néhány száz évvel ezelõtt ilyenkor már asszony is lehetett... Na mindegy. Szerintem nem az az elsõdleges gond, hogy testileg nem volt érett, mert amikor megjött neki, elvileg már képes lenne a dologra. Tehát valószínûleg valami más okozza a gondot. Tehát mindenképpen doki!!!! Amúgy meg 12évesen.. huu, hát én arra is csak félve gondoltam, hogy majd egyszer megcsókolok valakit, nemhogy szex...
Ez még nem is olyan durva! Az egyik általános iskolai volt osztálytársam 10 évesen veszítette el a szüzességét az "akkori" pasijával. Fogalmam sincs, hogy hány éves volt a csávója. Most vagyunk 20 évesek, szóval ez kb olyan 10 éve volt... Sztem ez durvább
mellesleg rendes vagy hogy így aggódsz a barátnõdért, aki téged, mint barátnõt sem abszolút érdemel meg!!!elõzõ voltam
nem értem.Ez egyáltalán miért "divat"hogy 12 évesen (mint én)ennyi idõs korban az összes kis csaj k***kodik, nagylánynak képzeli magát, csak a azért, mert neki már megvan a menszesze, holott, csak azért jött meg ennyi idõsen, mert azt jelzi, hogy fejlõdik.Ezt hívják pubertásnak.Különben is.Nem hiszem hogy a barátnõd örülne ha kiderülne a dolog, de én remélem hogy nagyon megszívja.És jöhet a lepontozás, de a vélemény a vélemény..én is 12 vagyok nemsokára 13 és mégis szûz vagyok.Eszembe se jutott a szüzességem elvesztése.Max 15-16 évesen, megfelelõ baráttal, akit igazán szeretek, és õ is szeret engem.Ez durva.Bocsi hogy hosszú voltam:)
nekem is fájna a hasam, ha 12 évesen már nem lennék szüz!!!
Szerintem el kéne mennie nõgyógyászhoz. Egyáltalán nem tudom felfogni, hogy hogy nem volt annyi esze, hogy nemet mondjon. Mert ugye azt is kell néha...sõt..
Nagyon sajnalom a baratnodet! Szerintem el kene menjen nodokihoz....ki tudja lehet hogy valami nagyon sulyos...... A kerdezonek:Szerinted ez nem veletlenul, a baratnod dolga? Bar nagyon szep toled hogy torodsz vele, de miutan nem hallgatott rad ezt nem erdemli meg!! Puszi Noemitol es remelem hogy hasznos a valaszom!
A kérdező hozzászólása: Igen meg jött neki!
ömmm... úgyse hallgat rád, hogy menjen nõgyógyászhoz, ha abban sem hallgatott, hogy ne feküdjön le a pasijával. egyébként is. tényleg hova süllyed a világ?? 12 évesen eszembe nem jutott volna, hogy egyáltalán barátom legyen, nemhogy az, hogy szeretkezzek. 12 évesen mennyire érett az érzelmekhez egy kislány? és hiába sértõdnek be sokan ezen a szóhasználaton, akkor is, igenis, kislányok vagytok. fiatalok. nem ezen kéne gondolkodnotok. 2 év múlva vége az általánosnak, menni kéne gimnáziumba, tanulnotok kéne, hogy ne egy putriban végezzétek, nem pedig a fiúkkal, de fõleg nem a szexszel foglalkozni... én 16 vagyok, fél éve van barátom, 15és fél voltam, amikor összejöttünk, de csak egy hete feküdtem le vele elõször. õ mellesleg 21 és még õ is szûz volt, szóval innentõl már nekem kell szégyellnem magamat, hogy hamar elvesztettem... nem hiszem el, hogy azt, amit én érzek, azt egy 12 éves is képes lenne érezni.
huha...ez egy kicsit durva.! én 13 vagyok , nem mondom hogy idosebb de agyilag sokkal..nekem idáig még ilyesmi eszembe sem jutott..igaz hogy volt már pár srác akivel jártam, és enyi..eggyiknek sem jutott eszébe szexelni, és idosebbek is voltak nálam.. kérdezo: a barinod a szuleinek nem mondja el semmi pénzért sem, a dokihoz sem megy a szégyen miatt, és a teszthez meg még énsem értek... tehát csunyán mondva k...va nagy szarban van! és már megjott neki??
14 éves "PASI"...... hhhhhhát ez félelmetessssss
Az sem biztos, hogy megjött már neki.
12évesen én még barbiztam..... a mai világban nincsenek eszüknél az emberek, a divat változik régen erény volt most szégyen a szüzesség, lassan az oviban ciki már a dolog ...ez durva
A kérdező hozzászólása: nem én voltam télleg a barátnõm volt és a pasija 14 éves meg védekeztek csak fél elmondani az anyának!
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltok én is ezt mondtam neki jó hogy én is csak 12 éves vok de szerintem nekem van eszem mert én ilyen korán nem csináltam volna és mondtam neki hogy ne csinálja de töbször is csinálták és ez igaz!
A kérdező hozzászólása: vagyis rosszul fogalmaztam mert az al hasa fáj és rosszul van am. miért csukhatják le a szüleit?
Én is 12 éves vagyok és nekem eszembe nem jutna ilyesmi. Én még csak magamhoz sem nyúlok nem hogy lefeküdjek valakivel. És minden féle képpen menjen el nõgyógyászhoz!!!! Szerintem az otthoni körülmények miatt is csinálhatta. Például a szülõk veszekednek, elválófélben vannak vagy családtag elvesztése.Hallottam már ilyesmirõl szóval ez lehetséges.De egy biztos, hogy roooooosszz döntés volt....

A barátnőmnek házas emberrel van kapcsolata és ez nem is az első.19 éves?

Ovi óta a legjobb barátn?m,mindig mindenben kiálltunk egymást mellett.Szerintem apakomplexusa van,15 éves korától kezdve csak 30 feletti pasijai voltak.

Legjobb válasz: nem tehetsz semmit, és nem is érdemes. Az én egyik legjobb barátnõm is ezt csinálja, de már rég rájöttem, hogy nem hallgat rám, és mindenkinek saját magának kell végigjárni az élete útját. Ha te irányítod a helyes útra, soha nem fog neki tapasztalatként megmaradni, hogy hülyeséget csinált. Jobb, ha õ jön rá erre - akár évek múlva is.

nem tehetsz semmit, és nem is érdemes. Az én egyik legjobb barátnõm is ezt csinálja, de már rég rájöttem, hogy nem hallgat rám, és mindenkinek saját magának kell végigjárni az élete útját. Ha te irányítod a helyes útra, soha nem fog neki tapasztalatként megmaradni, hogy hülyeséget csinált. Jobb, ha õ jön rá erre - akár évek múlva is.
nem kell gyõzködnöd. Õ ilyen. Vannak ilyen nõk, mindig is voltak és mindig is lesznek. Nem vagy pszichiáter, hogy ebbõl kigyógyítsad. Ha nagyon gáznak tartod (az) akkor ne barátkozz vele.
Hiába téped szád, egyenlõre a bnõd hajthatatlan! És lesz is még, mert 19 éves, 'nagylány' és azt hiszi, õ cselekszik jól! Sajnos. Addig nem lenne gond, amíg nem családokat tenne tönkre, de az írásodból simán kiderül, hogy az a férfi egyébként más nõ felé is igen nyitott, tehát nem õ a fõ gonosz. Barátnõdnek pedig semmi köze ahhoz, hogy a családjára a férfi mennyit költ, mert nem õ keresi a rá valót.
Mondjuk annak tudatában, hogy kijelentette, nem fogja elhagyni senki miatt a családját, én is csak gratulálni tudok, 19 évével IQ-ja szintúgy 19.
19 évesen ennyi esze van hát gratulálok. Lesülne a képemrõl a bõr ha ilyen undorító módon viselkednék. 46 éves a pasi. A lánya lehetne...ez se elég érv...Bocs, hogy felhúztam magam de ez egy érzékeny pont nálam :$ Te már minden érvez felhoztál szinte. Ha még az se hatja meg, hogy ekkora ri.banc akkor menthetetlen. Majd idõvel magától ráfog jönni, mikor a pasik mást keresnek helyette és kivágják... 19/L
Teljesen mindegy, milyen észérveket hozol fel. Érzelmi döntés van mögötte. A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod õt ezzel az életvitellel. Egyik legfontosabb, hogy ne gyõzködd. Egy idõ után teher leszel a számára. Ráadásul a problémát alighanem magától is látja, de ha mégsem, akkor is hallotta már tõled (meg másoktól is) 253-szor. Teljesen fölösleges 254-edszer is elmondani neki. LEhet, hogy épp az tartja vissza a döntéstõl, hogy mások próbálják meg rávenni. Hagyd, hogy magától változzon meg. Ha példát mutatsz, és klassz kapcsolatot építesz ki egy sráccal, de közben ezt a tényt nem dörgölöd az orra alá, azzal segítesz neki.
Kérdezõ! "Tudom, szinte semmi közöm hozzá, de engem zavar a tudat, , hogy ezt az embert otthon várja a felesége." - miért, szerinted az jobb lenne, ha pusztán az eltérõ szex-igény szétszakítaná az illetõ egyébként akár jó házasságát, és a VOLT feleségnek meg a gyerekeknek már egyáltalán nem lenne kit várnia???
Ez a mentalitás inkább a cigányokra vall!
Kedves elõzõ, ha az #1 voltál, én azért nyomtam pirosat, mert goromba módon ítélkeztél mások felett. Tudod, egymás közt szólva, én meg a keresztény-konzervatívnak mondott gondolkodástól kapok gyomorgörcsöt, mégse szoktam ítélkezni az életét eszerint élõ emberek felett mindaddig, amíg nem másokra akarják rákényszeríteni a saját elveiket, világnézetüket. Mert addig magánügy.
Nem tudom miért kellett lepontozni..Egyesek magukra ismertek és fáj az igazság?
Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdést. Attila" így is úgyis megcsalná a feleségét. - A barátnõdnek teljesen igaza van. És joga van úgy elszúrni az életét, ahogy akarja. Nem a te dolgod, hogy megmentd, te - ha jó barátnõ vagy - akkor elfogadod olyannak, amilyen (nem szakít szét családokat!!!! a hûség döntés kérdése, soha nem a szeretõ a hibás!!!!), véleményt mondhatsz, de nem szabhatod meg, mit csináljon, hogy éljen. Ha bajba kerül (kidobják, megcsalják), akkor mellette állhatsz és vigasztalhatod, lehetõleg az "ugye megmondtam..." kezdetû monológ nélkül. Ha meg annyira nem bírod elviselni, ahogy él, akkor sajnos ennek a barátságnak nincs jövõje. Keress egy "rendes" barátnõt. A barátnõdet nem tudod jó útra téríteni, mert neki most ez pont így jó, azért csinálja. Majd ha nem lesz jó neki, keres egy "normális" pasit, akiben van lehetõség. Ha minden áron meg akarod fejteni az okát, miért csinálja, akkor onnan indulj el szerintem, hogy ezekben a pasikban nincs sok perspektíva - már elkötelezték magukat. Szerintem a barátnõd tudat alatt (ez sosem tudatos!) fél az elkötelezõdéstõl, ezért választ olyan pasikat, akiknél ez szóba sem jöhet, legalábbis vele nem. Ezzel sajnos együtt jár az is, hogy a családjára költ, õket viszi nyaralni stb., mert a barátnõd SENKIJE a pasinak, nem a párja, nem a menyasszonya, nem a felesége, de nem is lesz soha. Nem szabhatja meg, kire mennyit költ. 19 évesen tényleg nagyon szomorú, hogy itt tart, de rengeteg ideje van még kinõni ebbõl. Valószínûleg pár éven belül ki is fog, mert õ is rájön, hogy nem jó harmadiknak lenni, mindig csak várni és egyedül ünnepelni (karácsony stb.).
Én is így vagyok a barátõmmel.Csak neki nem nõs a pasija, de megalázz és össze vissza csalja amit õ nem vél be.Én bele fáradtam abba, hogy magyarázzak neki, úgy sem ér semmit.Neki így jó akkor jó.Ha mondom vmit a pasiról és nem tetszik, meg mondom a véleményemet de már semmit több.Nem tudsz sajnos mit csinálni ez van.Majd rá jön egszer, de lehet addig téged is elveszít.
A kérdező hozzászólása: A pasi is kijelentette, hogy soha nem fogja egy csak miatt otthagyni a családját... és ezek után is ugyanúgy vele van..már nem tudok vele semmit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem cigányok, magyarok vagyunk! Az a baj, hogy úgy érzem, én kezdek el távolodni tõle, de nem akarok egy ilyen jó barátságot tönkretenni. Mindig meséli, hogy ezt meg ezt csinálták, min vesztek össze.Tudom, szinte semmi közöm hozzá, de engem zavar a tudat, , hogy ezt az embert otthon várja a felesége.
AztaQurva...erre csak ezt tudom mondani.Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert téged is így ki fog használni.Érdekember.Elõbb utóbb úgyis a sarkon köt ki az ilyen.Gusztustalan.

Mit vegyek a barátnőmnek szülinapjára? 26 éves és van 1 kislánya. Elég pénzesek mindene megvan nem magyar állampolgár. Minél több ötletet írjatok.

Legjobb válasz: Szerintem k*rvára ne lényeg milyen nemzetiségû(mármint ha ezzel arra utaltál,h roma) Én nem vagyok az csak idegesít az ilyen! Na szóval..Sok pénzük van? Szntem akkor a legjobb ajándék,ha egy jó étteremben veszel 1 10.000Ft-os utalványt.. Ez egy olyan dolog ami bizti nincs nekik:P Én mindig ezt adok:P

Szerintem k*rvára ne lényeg milyen nemzetiségû(mármint ha ezzel arra utaltál, h roma) Én nem vagyok az csak idegesít az ilyen! Na szóval..Sok pénzük van? Szntem akkor a legjobb ajándék, ha egy jó étteremben veszel 1 10.000Ft-os utalványt.. Ez egy olyan dolog ami bizti nincs nekik:P Én mindig ezt adok:P
egy emlékezetes nap pl vidámpark, ott a kislány is jol érzi magát, és a barátnõd is...
A kérdező hozzászólása: Osztrák a csajszi amúgy.Valami apróságra gondoltam ha tudnátok valami ilyen ötletet adni azt megköszönném.Ami nem túl drága meg kicsit pofás is.
A nevével cimkézett bor,


A barátnőm 19 éves, és van egy barátja 5 hónapja. Viszont 4 hónap után lefeküdt vele (szűz volt a bnőm). Nekem azt mondta, hogy nagyon élvezte és hogy elment. Lehetséges ez? Nekem pár hónap kellett amig elmentem. Nem hogy egyből. Higyjek neki?

Legjobb válasz: Lehetséges.Valakinek ez könnyen megy,valakinek meg sajnos meg kell tanulni.Én 25 vagyok de még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.Örüljetek neki hogy nektek van!

Lehetséges.Valakinek ez könnyen megy, valakinek meg sajnos meg kell tanulni.Én 25 vagyok de még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.Örüljetek neki hogy nektek van!
Nekem is rögtön a legelsõ alkalommal volt orgazmusom, nem is egy. Ez természetes dolog, de van aki nagyon sokáig nem tud eljutni a csúcsra.
Igen, elképzelhetõ, hogy valós az állítás, akármilyen hihetetlen. Merthogy nagy általánosság, hogy rengeteg nõ nem jut el aktus során az orgazmushoz, vagy csak nagyon nehezen, nagyon sokára. De vannak olyan nõk is, akiket igen könnyû izgalmba hozni, és igen könnyen sikerül õket eljuttatni a csúcsra. Ez utóbbi a ritkább eset, sajnos. Õk talán valamilyen szinten lazábbak, azért megy könnyebben nekik.
Te szimplán peches vagy kisanyám! de lényeg hogy a spannod élvezi... Ne törd magad miatta majd lesz ez így se
A kérdező hozzászólása: én 21 leszek és én is 19évesen vesztettem el.De még sajna nekem se volt hüvelyi orgazmusom.Csak orálisan. ezért furcsálom hogy neki ilyen hamar van
Igen, szerintem lehetséges...BÁR... lehet van benne furcsaság. de lényeg, hogy neked milyen. lehet sikerült neki, de lehet, hogy nem...ÉÉÉÉS?? sajna én is oda tartozom, hogy kb4-bõl egyszer sikerül a hüvelyi, de akkor kiabálok. a csikló pedig is-is. higgyél neki, nincs okod nem hinni.

En egy 26 eves srac vagyok a baratnom 20 es ket evet voltunk eggyutt. De szaktitotunk, es egy honap elteltevel mar van valakije, de meg beszelunk talalkozgatunk, de aztmondja nem tudja eldonteni hogy mit akar? Mittegyek varjak ra? Varom a valaszokat.

Legjobb válasz: Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.

Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.
ne várj rá, felesleges. 29/N
2 év után 1 hónap alatt kerített pasit magának... és te még várni akarsz rá??? Szerintem nézesd meg magad :)
Ennyi ésszel persze hogy várj.

Én egy 19 éves srác vagyok és egy 13 éves barátnöm van és baj hogy ilyen sok a korkülöbség és baj hogy ilyen fiatal a barátnöm?

Legjobb válasz: nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem

mit akarsz te ettõl a 13 éves lánytól...? úgy értem pl ha lefekszetek, az még bûncselekmény. tök más világ vagytok
nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem
nem normális
Na, ezért van ilyen korú barátnõd! Mert sötét vagy, mint az éjszaka! A nagykorúságnak (18 év) semmi köze a szexuális beleegyezési korhatárhoz, ami 14 év. Teljesen mindegy, hány éves vagy, míg nincs 14 a barátnõd, addig az nemi erõszaknak minõsül, akkor is, ha nem egyezett bele.
Borzalom. Tényleg. Hagyd békén a kislányt! Te vagy az idõsebb, neked legyen legalább eszed!
Te most vagy akkora lúzer vagy, hogy nem találtál korodbeli lányt, vagy csak simán nem normális. Egy kapcsolat alapja, hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, legyen közös témátok, kedvenc helyetek, ahova eljártok és persze a szex. Egy 19 és egy 13 éves között ezek közül egyikre sincs lehetõség. Nehogy már azt mondd, hogy olyan sok közös témátok van. Neki haza kell érnie mondjuk 9re, te viszont felnõtt ember vagy, akkor hol van az a hely, ahol kettesben tudtok lenni. A szórakozóhelyekre be sem engedik, de jó, ha egyáltalán a szülei elengedik veled (vagyis inkább rossz). Remélem nem próbáltál hozzá szexuálisan közelíteni, mert akkor eléggé beteg vagy, ja és még bûncselekménynek is számít. Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy (párkapcsolati szinten)hol van meg a közös hang egy 13 és egy 19 éves között. Összegezve: nagyon gáz vagy!
Na igen.. ha lefekszel vele vagy másik, olyan lánnyal aki nem töltötte be a 14. életévét az bizony büntetendõ. És senkit nem érdekel, hogy a lány akarta vagy nem. A nagykorúságnak semmi köze hozzá. Olyan sötét vagy mint az éjszaka! Ja és igen, szerintem gáz egy olyannal járni aki még az általánost sem járta ki...
Hát mivel nekem is van egy kis pedo hajlam és én is megd*gnék egy 13 éves kis csajt ezért nem ítélem el szal adjad neki keményenXD
Elég fiatal hozzád a csaj, addig nem baj, amíg nem akarsz túl sokat tõle.
Nekem nem baj.
Ja 14 a korhatár.
*akkor is, ha beleegyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki irt és átt fogom gondolni. Na egy büncselekmény akkor lenne ha meg eröszakolnám ;) Kettö még meg se fordult a fejembe hogy le fekszem vele. Három volt már olyan barátnöm is aki velem koru volt vagy 2-3 éve volt fiatalabb. :) ) Négy ha egy másik 19 éves srác le fekszik egy 16 vagy egy 17 éves lányal akor az is az lenne...-.- mert 18 évestöl nagykoru valaki erröl lehetne vitatkozni :DDDDD
Szóval az a gond ezzel, hogy neked, még ha nincs is jelenleg igényed rá, akkor is elõbb utóbb szexet akarnál, de õ még csak egy gyerek, és nem lenne jó, ha már ilyen korán kezdené. Mi lesz vele 20 éves korára? Simán megutálja a szexet, kiég. Kb. 16 fölött ideális a hozzád illõ lány.
Ha jó vele a szex, akkor nem baj.
Szerintem nem baj, amíg tudod, hogy hol a határ. Pl. amíg nem akarsz vele szexelni, nem hívod meg olyan helyekre ahova a szülei nem engednék el, jó hatással vagy rá stb. Egy 19 éves fiúnak mások az igényei mint egy 13 éves lánynak. Szerintem most gondold át mielõtt még komolyabbá válik a dolog, ne okozz nagy csalódást a lánynak. 18/L

Barátnőm 16 éves és 3hónapja egy alig 14 éves fiúval jár. Amióta együtt vannak a barátnőmmel negyed annyit nem tudok beszélgetni, találkozni stb. Csak ha én keresem akkor beszélünk vagy találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.

Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.
Nem vagytok összeragasztva. Neki most õ a fontosabb, fogadd el. Lépj túl a dolgon, barátkozz másokkal is. Majd ha úgy alakul, megint õ lesz a legjobb barátnõd.
Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy miért baj az ha egy 16 éves lány egy 14 évessel kezd? Amikor 16 voltam, akkor én is jártam egy 14 éves sráccal, és nem az volt az elsõ, hogy lefeküdjek vele, vagy megnézzem rendesen feljödik-e a pö*cs*ik*éje. lol Miért lenne muszáj lefeküdni? Csak járnak. Mint ahogy mi is azt tettük, hisz fiatalok/ gyerekek voltunk, és korántsem a szex volt az elsõ. Attól függetlenül, hogy 2 évvel idõsebb a lány, és érettebb még megérthetik egymást. A kérdezõnek meg annyit, hogy ilyen a szerelem, az emberek képesek miatta elhanyagolni a barátaikat, de késõbb erre rájönnek, és remélik, még nem késõn. Barátnõd is rá fog jönni. Ha tényleg a barátnõd. Ha nem, akkor ne bánkódj miatta. 22/L
Hanyagold a barátnõd, hagy essen pofára, amiért egy poccsel kezd. Vagy beszélj bele. Vagy szerezz normálisabb barátnõt. De, mit akar egy 16 éves lány egy alig 14 éves gyerektõl? :O Megnézi, hogy rendesen fejlõdik-e neki a kis pocsikéje?! -Mert mást nem lehet csinálni egy olyan gyerekkel. Javaslom a 16 éves lány keressen egy normális korú, mondjuk 18-20 év körüli fiút, és ne egy pocsossel kezdjen. A saját érdekében. Kedves kérdezõ, talán ezt kéne megbeszélni vele.
Lehet, hogy neki más a nemi identitása mint a tiéd, vagy még nem alakult ki teljesen.
A kérdező hozzászólása: Náluk a szexrõl szól az egész kapcsolat:S
Egy 16 éves lány sem felnõtt még. Ok, felnõttebb mint egy 14 éves srác, de nem azon van a hangsúly, hogy most együtt élnének, vagy házasság-gyerek. Nem. Csak járnak, tinik, eltöltik a szabad idejüket egymással és ennyi. Senki nem mondta, hogy ez lesz az örökké tartó szerelem, mert nem, egyértelmû. Mi sem voltunk sokáig együtt 3 hónap, nem feküdtünk le, na és? Elvoltunk, kész ennyi volt. (Utolsó elõtti vagyok 22/L)
Utolsónak: Ha megnézed, majdnem egyszerre írtuk a választ a kérdezõvel, és így nem láttam, hogy a kapcsolat a szexrõl szól, nem gondoltam ilyenre, hisz amikor én voltam a 14 éves sráccal 16 évesen, nekem meg se fordult a fejemben h lefeküdjek vele, pedig már nem voltam szûz. De igen, igaz így már teljesen másképp áll a dolog. Ez már így fura.
A kérdező hozzászólása: 8hónap:S változatlan helyzet..vagyis csak még kevesebbet találkozunk, beszéltünk.
csak én nem értem?
Egyetértek az elõttem szólókkal, mennétek inkább aludni mindketten... Egyébként a helyzet baromi egyszerû: ahhoz közeledj, akit szeretsz, és pont. Amúgy meg szerintetek egy szõrös férfi undorító? Látszik, hogy kis pisisek vagytok még, jobb lenne 15 éves kisfiúkkal haverkodni, azoknak úgysem szõrös még sehol. :P 20/L
22:38-es vagyok megint, csak gondoltam hozzáfûzöm, hogy jómagam is már a szexnél tartottam 15 évesen, de egy olyan kapcsolatban, ami aztán négy évig tartott. Ugye érzékeled a különbséget? Mérföldekkel értelmesebb voltam, mint most ti, tényleg nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkoznotok egyelõre. Legalábbis ami az irományod alapján lejött nekem belõletek.
Mi van? Hogy jön az ide, hogy szûz a srác és hogy nem borotválja?? Am ha az expasiját szereti, akkor ne msnezgessen mással. Fõleg ne egy ilyen komolytalan alakkal...
és miért kell kiemelni h a srác szûz és nem borotválja? nemértem...szerintem elõször nõjön fel, érjen meg agyilag is egy kapcsolatra és csak utána gondolkodjon ilyen dolgokon...
gondolja át a dolgokat...de egyébként miért fontos, hogy nem szõrtelenít az a 21 éves fiú?
Mit tegyen? Lépjen ki az MSN-bõl, mosson fogat, és feküdjön le aludni. És inkább a tévémacira gondoljon elalvás közben, mint arra a 21 éves szûz és szõrös srácra.
LOL! Szõrös az nem undorító, hanem férfias. Kis pisisek vagytok még.
ja értem. hát gondolkozzon már el ... amugy meg válaszzon a korosztályábol , és borotválja nekik ha ien fontos:D
A kérdező hozzászólása: azért fontos hogy szõrös mert, az undorító

A legelején leszögezném, hogy nem kamu.18 éves srác vagyok és a barátnőm anyja nagyon rám van állva és ha barátnőm nincs a közelben mindig utalásokat tesz rá, hogy feküdjek le vele. Jó nő és megfektetném de szeretem a barátnőmet. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vigyázz mert lehet próbára akarnak tenni. Gondolok itt arra hogy anyja lánya összebeszéltek hogy akkor most milyen fából is faragtak...Haverom így járt, csak ott barátnõje, meg a barátnõjének a barátnõje beszéltek össze 18/F

Vigyázz mert lehet próbára akarnak tenni. Gondolok itt arra hogy anyja lánya összebeszéltek hogy akkor most milyen fából is faragtak...Haverom így járt, csak ott barátnõje, meg a barátnõjének a barátnõje beszéltek össze 18/F
D*gd meg az anyját, vedd el a lányát! XD Nõként meg ezt undorítónak, betegesnek látom. Én eleve nem tudnék a lányom barátjára pasiként nézni, legalábbis semmiképp se úgy, ahogyan õ. Meg ha belegondolok, hogy az anyám elcsábítaná a barátomat... Egy világ dõlne bennem össze. Vagyis kettõ :s Ne legyél vele kettesbe, vagy rázd le valahogy. Azt nem mondom, hogy mondd meg a barátnõdnek, mert nem biztos, hogy jót tenne neki, ha ezt megtudná az anyjáról...
döntsd meg az anyját, vedd el a lányát ;)
fektesd meg.
ez nem számít megcsalásnak mert egy vérbõl vannak.
Gratulálok. Az anyukával egymáshoz illetek. Dugás után ne felejtsétek el tarkón lõni magatokat.
Mondd neki, hogy te csak egy anya+lánya hármasban vagy benne.
Mit jelent az, hogy utalásokat tesz? Mit mond? Mit tesz? (egyébként pedig bárcsak velem történne meg ilyen)
Bejön az anyuka akkor tedd meg nem vesztesz vele semmit
Ha én szeretek egy lányt, nem feküdnék le senki mással. Se a barátnõjével, se az anyjával, se az ikertestvérével, stb. Nem álszenteskedem, én is csaltam már meg barátnõm, gyorsan ki is derült, mennyire szerettem... Amúgy a te dolgod, de szerintem ha tényleg szereted a barátnõd, ne fektesd le az anyját.
Ne hagyd ki! 18 vagy, ha ez tényleg próbatétel, úgy sem Õ az igazi ennyi évesen, tehát elõbb-utóbb vége, akkor pedig záruljon happy end-el!!! Hajrá! Tuti nem próbatétel egyébként, gondolj bele, egy apa mondaná a fiának, hogy megrántom a barátnõdet, megtudjuk mekkora k*rva?!? 37/L
Ember, ha ezt kihagyod örök életedre bánni fogod. Legközelebbi alkalomkor tedd meg!!!!
Egy ilyen lehetõséget nem hagynék ki.
ha kihagyod késõbb bánni fogod! csináld õket párhuzamosan :)
Tudod mit?! Én megdöntöm helyetted és elmondom milyen volt. Így mindenki jól jár. Én is, mert imádom a MILFeket. Te is mert megtudod milyen az anyós az ágyban és még csajod is megmarad.
A kérdező hozzászólása: Atom jó nõ, úgyhogy nem tudom mi a francot csináljak !
Húúú de cserélnék veled haver! Mázlista vagy. Legalább jó nõ a muter?
Hidd el szívesen megtenném, csak az a helyzet vannak emberek akiknek hiányoznék, így nem tehetem.
A kérdező hozzászólása: 9-es te meg inkább ásd el magad (:
A kérdező hozzászólása: 4-ik : például múltkor megkérte, hogy nézzem meg az új fehérnemûjét.Természetesen felvette és megmutatta.Olyan is volt, hogy köszöntem neki a szokásos puszival de részérõl "véletlen" félrecsúszott... 5-ik: erre nem gondoltam is eddig, ebben akár lehet is valami, köszi !
39 éves nõ vagyok, kamasz lányom van... és most belegondoltam... Az anyát egyenesen undorítónak tartom. Hogy a srác vacilál, az természetes ebben a korban. Ha tényleg szereted a barátnõdet, akkor gondolj át pár dolgot. - Ha belemész, és jól sül el, mi lesz utána? Összejössz anyucival, és te leszel a barátnõd mostohapapája? - Belemész, és tegyük fel csak egy alkalom. El tudsz hozzájuk menni legközelebb úgy, hogy ne érezd feszélyezve magad, és a barátnõdnek is a szemébe tudj nézni? - Ha kiderül... el fogsz tudni önmagaddal számolni, ha miattad nem fog a barátnõd az életben szóba állni az anyjával? Ha a fentiek nem okoznak problémát, akkor legyél gátlástalan, fektesd meg, lesz egy jó éjszakád, de a barátnõd utána elfelejtheted, mert ki fog derülni. Ha másból nem, a testbeszédetekbõl. Viszont ha fontos neked a lány, és a jövõje is, akkor inkább ne. Mert ha kiderül, ez olyan dolog, amit nagyon sokáig nem fog tudni megemészteni.

Barátnőm kislánya jövő hónapban lesz 3 éves és még nem beszél. Van egy 6 éves bátyja is, nincsen ingerszegény környezetben. Még nem szobatiszta, pelenkás. Valaki járt már így, hogy későn kezdett el beszélni a gyereke?

Nekem már van 3 gyerekem,többször mondtam már neki,hogy vigye el dokihoz,legalább egy hallásvizsgálatra,hogy hall-e rendesen a kislány,mert szerintem kicsit le van maradva,de nem igen foglalkozik vele,szerinte még ráér.

Legjobb válasz: Szerintem se érne rá mert már beszélnie kéne ,védõnõ nem szolt nekik ,3 éves státusz vizsgálaton egyik kérdés beszél e mondatokban és szobatiszta e .

Szerintem se érne rá mert már beszélnie kéne , védõnõ nem szolt nekik , 3 éves státusz vizsgálaton egyik kérdés beszél e mondatokban és szobatiszta e .
Igen az én 2 fiam voltak ilyenek de az egyiknek ezért kikellet venni a manduláit tul nagyok voltak, utána logopédushoz jártak, járnak .viszont 3 éves korukra õk már szobatiszták voltak .
az en baratnomnek a fia most 3, 5 eves, most kezd olyan szinten beszelni, hogy mar nehany szonak az elso ket betujet mondja. Voltak orvosnal, de csak kontrolra hivta vissza oket fel ev mulva, meg nem kell vele foglalkozni. De megnezte milyen ertelmi szinten van, mennyi erti meg a dolgokat, jo e a hallasa. Ez miatt viszont erdemes lenne, ha megnezne valaki, mert ezeket jo kiszurni. Viszont szobatiszta volt 3 eves korara
Egy ismerõsöm kisfia. Róla kiderült, hogy nem hall, de õt megmûtötték és az egyik fülére azóta valamennyit hall, és azóta már beszél is:)
Az én fiam februárban volt 3, és alig beszél. Legalábbis alig értjük. Én már mindenhol voltam vele, pedig a családom nagy része egy ádáz, gonosz nõszemélynek titulál, aki arról ábrándozik, hogy fogyatékos a gyereke. Hallásvizsgálat, logopédus, gyermekpszichológus, nevelési tanácsadó. Nekünk eddig túl okosat nem tudtak mondani, csak majd, hogy behozza. TSMT gyakorlatsort irattunk neki 2 hónapja csináljuk, elég hatásos, már mondatokban beszél. Kb 2 hónapja pisi megy a wc-be, a kaki eddig a bugyiba ment, de talán most már megszokja, hogy azt is a wc-be kell. Én a TSMT-t mindenképpen javaslom, meg a hallásvizsgálatot. Mást nagyon ekkora gyereknél úgysem tudnak csinálni.
De vigyétek el a gyereket a beszédvizsgáloba ott megmondják mit csináljatok csak idöpontott kell kérni .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!