Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm éves és még szűz, (22 db)

A barátnőm 17 éves és még szűz, de vagy 1 hónapja elkezdett egy barátjával járni, és kipróbálták a szexet. A barátnőmnek fájt és abbahagyták! Félek, hogy többet nem akar majd szexelni a barátnőm, mert fél tőle. Ez megeshet?

de a pasi tegyük hozzá már nem sz?z!

Legjobb válasz: Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)

Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)
A lányok 90%-nak fáj az elsõ együttlét, ha nem is fizikailag, de lelkileg az izgalom miatt kellemetlennek érzik. Ezért szokták mindenképpen ajánlani szûz, de már abban a korban járó lányoknak hogy kezdjenek el tampont használni menstruációkor, ezzel együtt a saját testüket is jobban megismerik. A lényeg az hogy elsõ együttlétkor nem szabad kapkodni.De a kedve nem hiszem hogy elmegy a barátnõdnek!
Hát, elmondom, hogy énis így voltam. Nekem is nagyon fájt, és nem csak az elsõ...Pedig iszonyatosan imádom a barátom, és tényleg akartam. Idõ kell, bizalom, és minden rendben lesz... Egy hónap még elég kevés idõ, több összeszokás kell, rengeteg beszélgetés, és tapasztalás hogy melyik félnek mi a jó. Minden rendben lesz, ha tényleg az a srác az aki az igazi.
Talán inkább a petting vizein kellene a barátnõdnk eveznie egy ideig. Élvezet ott is van, és ugye a szexben az a fõ. Ha már a sok petting alatt megismeri a saját testét és a barátjáét, akkor sokkal zökkenõmentesebben megy majd a behatolás. A pasi meg azért kicsit lehetett volna türelmesebb is. Nem kell mindjárt a lényegre térni. Hosszú elõjáték, vagy pár alkalommal petting csak. És utána nincs ez a szánom-bánom....
Én csak olyankor szoktam bedugni ha már 3 ujjnyira (itt nem az angol mértékegységet kell érteni ;) ) kitágult a lánynyak. Addigra már remélhetõleg a sokadik orgazmuson túl van, így biztosan jó napja lesz. :) Ugyanakkor a nedvesség is nagyon fontos, és a megfelelõ póz. Ha gumit használtok akkor lehetõleg olyat amin extra adag nedvesítõ van.
Mi a barátnõmmel 4.szerre tudtunk ugy együtt lenni hogy kibirja hogy ne fájjon neki annyira! Nem ment el tõle a kedve eggyáltalán!
biztos, hogy nem megy el a kedve a szextõl mert ahhoz valami nagyon dúrva dolognak kéne történnie vele.
en is remelem, mert en voltam a tettes ...
Teged miert erdekel a baratnöd maganelete?

A barátnőm 22 éves és még szűz. Tart attól, hogy fájni fog. Rám nem hallgat. Segítseget légyszives. Hogy lehet meggyőzni, hogy feküdjön le a párjával?

Legjobb válasz: Nem kell meggyõzni. Türelemmel, megértéssel kell szeretni. Majd, ha õ is kívánja, akkor menni fog gyõzködés nélkül.

Nincs szükség gyõzködésre!! Szerintem, ha a lány kellõen megbízik a fiúban akkor majd idõvel õ is fogja kívánni, és akarni a dolgot. Nincs értelme erõltetni semmit, mert abból mindig csak rossz dolgok sülnek ki!:/
Nem kell meggyõzni. Türelemmel, megértéssel kell szeretni. Majd, ha õ is kívánja, akkor menni fog gyõzködés nélkül.
Kérj telefonos segítséget!
Hívd fel a figyelmét rá, hogy más is túlélte már. Kérd meg, kérdezze meg tíz barátnõjét, hogy õk megbánták-e, hogy lefeküdtek a barátjukkal. Ilyesmik.
A te bajod! Minek kezdesz 20 feletti szûzzel? Azok mind defektesek és rondák!
Akkor, és azzal fekszik le akivel akar...ebbe te, mint a bnõje nem szólhatsz bele. A másik...van akinek fáj az elsõ, van akinek nem...ha nem akar vénlányként megöregedni elõbb-utóbb ezen túl kell esnie!!! Ha fél attól, h fájni fog, akkor elsõ sorban azt döntse el, h ennek a fiúnak akarja-e odaadni, h ha fájni is fog akkor is szép emlék maradjon neki és sose bánja meg!
Nem szerelmes eléggé.
Jézusom, erre miért kell gyõzködni? Szegény fiú...
a fájdalom lenne az utolsó dolog, amitõl tartanék :D szerintem õ sem emiatt parázik, hanem más miatt :)
Olyan átverem a pasit és szívatom közben jól szórakozom rajta szagot érzek.
Ja még csak annyit...szexuális felvilágosítást javasolnék még a félelmei érdekében, illetve ha fájni is fog tudnia kell, h csak max. az elsõ pár alkalom lesz ilyen.

A baratnom 20 eves es meg szuz .4 honapja vagyunk egyutt, szeretjuk egymast! 2 x - szer mar probalkoztunk de szinte lehetetlen volt a behatolas annyira szuk . Mit tegyek? Kerem tanacsaitokat.

Nagyon erzekeny.Pl.ha csak ket ujjal szeretnem ujjaznimaris erzekeny a punci korul!!!!

Legjobb válasz: fél a leányzó!! kérdezd meg, hogy mi izgatja fel, mi az amire bizsereg a puncija! Ne ijedj meg ha pornót szeretne nézni!!! Csinálj neki romantikus éjszakát!!!

fél a leányzó!! kérdezd meg, hogy mi izgatja fel, mi az amire bizsereg a puncija! Ne ijedj meg ha pornót szeretne nézni!!! Csinálj neki romantikus éjszakát!!!
Nem izgult fel kellõképpen, ez lehet a probléma. Begörcsölt és ilyenkor a hüvely izmok megfeszülnek. Csináljátok több ideig az elõjátékot és menni fog! :)
Nekem is pont ilyen volt. Én még ajánlom a síkosítót is! És kellõképpen izgasd fel és lazítsd el...ahogy az elõzõ is mondta.
Hosszú megfelelõ elõjáték és sikositó...
Van nyelved? Használd ;) Ha nem megy síkosító. Vagy merevebb dákó:)

15 éves fiú vagyok és még szűz, a barátnőm is velem egy idős kb. (nyár elején leszek 16) és a barátnőm már nem szűz. Mit tegyek?

15éves vagyok nyáron leszek 16 és összejöttem egy lánnyal majdnem egy hónapja vagyunk együtt ? már nem sz?z de én az vagyok. Még nem pettingeltünk meg semmi de ha oda kerül a sor akkor, mit tegyek mármint a sexel kapcsolatban? De viszont már szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)

Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)
Hát egy hónap után tényleg nem kell sietni, ráértek! Bár a barátnõdnek ezt már hiába mondanám, picit gyors volt... Csak lazaság, ne izgulj, jön magától. A barátnõd meg csak várjon, míg te is ugy érzed!
ne aggódj, menni fog az magától. Ha valamiben bizonytalan leszel kérdezd a barátnõd, õ érzi, hogy mi jó neki.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy parázok johh az is benne van kicsit csak nem tom olyan fura hogy õ már nem szûz én meg még az vagyok meg sokan írják hogy nem kell elsietni......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves (szűz). Nagyon szeretjük egymást, és mégis amikor együtt vagyunk legszívesebben sexelnénk, de a barátnőm nem akarja még. Miért?

Legjobb válasz: Szia. Arra még nem gondoltál,hogy a barátnödnek gátlásai vannak,vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.

Szia. Arra még nem gondoltál, hogy a barátnödnek gátlásai vannak, vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.
Türelem.... Könnyebb lenne nektek, ha szûz lennél. Nem lenne ennyiféle gátlás a barátnõdben a te tapasztalataid miatt, továbbá neked se lenne olyan sürgõs az elsõ. A férjem nem akart idejekorán lefektetni, egy idõ után már alig vártam, mikor lehetek már végre az övé... Mi pár évvel idõsebbek voltunk, és szüzek.
Legyél vele türelmes....
Szia! Pettingeltetek már a barátnõddel? Lehet, hogy csak az érintéstõl fél vagy nem tudja, hogy mire számíthat. Próbáljatok meg úgy pettingelni, hogy lássátok egymást egy pettingelés alatt megmutathatod neki, hogy gyengéd vagy és megpróbálod minnél élvezetesebbé tenni neki a dolgot. Miután lát téged, látja, hogy mit csinálszl, talán így elszáll a félelme.
Ez vicces :D!Mintha a saját történetemet látnám.Én is 16 vagyok a pasim 17.Én szûz vagyok õ nem.Õ szeretne már hogy eggyütt legyünk, de én még nem. Lehet hogy a barátnõdnek ugyanaz a problémája mint nekem.Fél az elsõ eggyütléttõl és a fájdalmak, meg nincs elég önbizalma.Fél, hogy nem lesz olyan jó, mint elõzõ barátnõd. nekem is ez a problémám.Biztos, hogy a barátnõdnek is ilyen gondja van.
Az elõzõ választ nem tartom humorosnak. Lehet, hogy fél, esetleg gátlásai vannak, de az is lehet, hogy csak korainak tartja még. Le kell ülni és beszélgetni róla. Õszintén.
Vagy csak egyszerûen még korainak tartja. De a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tõle és megbeszélnétek a dolgokat hátha vmi másról van szó
hát probálj megértöbb lennni egy lánynak nagyobb veszitenivaloja van ebböl származolag mint egy fiunak beszéljetek többet erröl és probáld megnyugtatni h nem lec semi baja belöle és vgyázni fogsz rá probálj meg egy biztonság érzést adni neki sztem be fog jöni:)
adj neki idõt. ne erõltesd. ha nem akarja most, de egyszer úgyis fogja.
Mert bolond:)
elõzõ vok. sztem pár évet késtem a válasszal. XD
azóta már lehet, hogy is összejött. =D
Türelem , rózsát terem. 15/L

15 éves vagyok még szűz de a barátnőm nem akarja de én akarom nem akarom siettetni de már több mint egy éve várok és már az agyamra megy mit tegyek?

Legjobb válasz: vághatsz bármilyen pofát,15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni

vághatsz bármilyen pofát, 15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni
"és már az agyamra megy mit tegyek?" akaszd föl magad te p*cs
"15 éves vagyok" a neved "gergo99" .. szerintem max 13 vagy
és ha eljön a 2012/12/21 és tényleg világvége lesz, szétesik a föl, kitörnek a vulkánok és majd jön az a nagy hullám, ami elsodor mindent. Mi van ha vársz még 1-2 évet, a kis ribanc meg még húzni fogja az agyadat...aztán egyszer csak jön a vész, te meg szüzen fogsz meghalni...hmmm...
várj még 2 évet
Kedves Kérdezõ! Visszakérdezek: Szereted egyáltalán a barátnõdet? Mert ha igen, akkor elfogadod, hogy még nem szeretné a szexet és türelemmel megvárod, amíg igent mond! Szerintem még Te sem vagy érett szellemileg a dologhoz, mert ha az lennél, megértenéd, hogy a lány még nem érzi felkészültnek magát hozzá és elfogadnád. 27/L
Nem ez a durva, hogy most vársz rá tegyük fel 2 évet. Hanem majd ha szétmentek, és õ a következõnek egybõl odaadja magát. Na akkor fog szé[email protected] az ideg!
Még várj vele 1-2 évet, ha mindenféleképpen megbízható gyerek vagy, és eszed ágában sincs megcsalni a barátnõd, akkor feszültség levezetésére meg maszturbálj. Ennyi. Ha viszont már tényleg a p*csöd diktálja a dolgokat az igazi agyad helyett, akkor szedj fel valami kiscsajt aki bevállal, és éljetek boldogan.
Mit tegyél? Vágd le. Probléma megoldva.
A kérdező hozzászólása: -.-
ne erõltesd, éretlen gyerekek vagytok még, ott a kezed használd azt
A kérdező hozzászólása: kösz és egyépként nem vok 13, 15 vok azért mert az öcsém akkor született és szeretem 99 et mert majdnem száz :)
Erõltesd rá.
Tagoljad a mondatot légy szíves!
A lányok több idõre van szükségük, mint a fiúknak.Ezt értsd meg.Ha tényleg szereted , akkor tudsz várni, addig , amíg õ is úgy gondolja.Ez akár évekbe is telhet. 15/L

20 éves fiú vagyok és még szűz a barátnőm ezt nem tudja, azt hiszi hogy már rég nem az vagyok még nem mertem elmondani neki hogy szűz vagyok, 2hónapja járunk és már időszerű lenne a szex? Bővebben lent

Az a baj hogy félek egy kicsit bevallani hogy még nem voltam lánnyal meg hogy bénáznék. A másik problémám hogy az elején még tökre kívántam a csajt minden smárolás után, de most így már nem annyira értsd: már nem áll fel amikor huzamosabb ideig smárolunk az utcán. Lehet már hozzászoktam? Szerintetek?

Legjobb válasz: lehet hogy hozzászoktál. én is kezdtem hozzászokni idõvel.. az elején már a kézfogás is keménnyé tette a dákót. 2hónap után szerintem nem idõ szerû a szex. kérdés: mért nem vagy õszinte hozzá? mi a szégyen abban hogy õ lesz neked az elsõ? ez inkább valamiféle megtisztelés vagy ilyesmi kéne hogy legyen... no mind1:)

lehet hogy hozzászoktál. én is kezdtem hozzászokni idõvel.. az elején már a kézfogás is keménnyé tette a dákót. 2hónap után szerintem nem idõ szerû a szex. kérdés: mért nem vagy õszinte hozzá? mi a szégyen abban hogy õ lesz neked az elsõ? ez inkább valamiféle megtisztelés vagy ilyesmi kéne hogy legyen... no mind1:)
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. 20 éves fiú vagyok és 2 hónapja járok a 17 éves szûz barátnõmmel. Õ azt hiszi, hogy régen faltam a nõket közben meg még szûz vagyok. Most már nem mondom el neki, mert gáz lenne. Had higgye azt, hogy tapasztalt vagyok.
Moszuke: rajtad mindig besz*rok. Ezen a hamradik hsz-en pár percet vigyorogtam. :) Állat vagy, peace. :)
hány éves a barátnõd? ezek szerint õ már elég tapasztalt...
barátnõmnek épp tegnap mondta el a párja, hogy igazából szûz volt és neki is a barátnõm volt az elsõ, ahogy a barátnõmnek õ. igazából nem volt mérges, csak azt mondta, hogy nagyon ostobán gondolta, hogy ez ciki és igenis jó lett volna, ha tudja, mert akkor máshogy áll a dologhoz, nem hiszi, hogy tapasztalt, ilyesmi. érdemesebb elmondani hidd el.
Az én volt barátom 2 év együttjárás után mondta el nekem hogy én voltam neki az elsõ, hát elég nagy törést okozott... Nem az hogy szûz volt, hanem hogy hazudott. Szerintem ne halogasd.
na tessék nézd meg hova jutottál... egy alkoholista ad neked tanácsokat? látod hova vezet a hazudozás? még nem késõ! most hívd fel a párod
mindenképp valljad be neki, mer különben még rosszabb lesz. úgyis rájön, amikor ott jártok. neki és neked is könnyebb. a többit elfelejtettem..bocs, kicsit be vagyok rúgva :-)
Szerintem ne rinyálj, csak szopasd le.
A kérdező hozzászólása: Jah miután elmondtam beletellett pár hónapba mire megtörtént a dolog, de megérte várni, mert azóta is együtt vagyunk és iszonyatosan jó minden. Õ is élvezte persze, meg én is beletanultam már, de a legjobb hogy tök jól megtudtunk mindent beszélni.Tényleg a kommunikáció az egyik legfontosabb...
hogy ment? õ is élvezte?
A kérdező hozzászólása: Megmondtam neki a dolgot és hát megvolt lepõdve rendesen, de mondta hogy hallott már hasonló történetet. Szal teljesen okésan megbeszéltük a dolgot hogy majd együtt alszunk ás lassan rátérünk a lényegre de megbeszéltük hogy fokozatosan...
na, megvolt azóta?
És akkor mi van? Én is az vagyok 24 évesen...
A kérdező hozzászólása: Igazából az hogy 20 évesen én még szûz a barátnõm meg 17 éves(1 pasival feküdt le elõttem) és nem az érdekesnek tartom persze errõl én tehetek mert már volt pár lehetõségem csak én nem éltem vele... De igazatok van beszélni fogok vele és az is igaz hogy 2 hónap még annyira nem vészes szex nélkül.
Na aggódj, úgy gondolom, hogy ha összejön a dolog rendesen, akkor akár meg is tarthatod a titkot magadnak. Nálam is ez volt a helyzet, mondjuk én 17 voltam, a csaj 18. De simán ment minden, mondjuk az én nézõpontomból, mert neki nem hiszem, hogy elég ideje lett volna rá:) Szóval hajrá, ha meg túlizgulod, mond meg neki és ha szeret, majd türelmesen belevezet a javába!
Józsi, te vagy az? :D
Azért nem izgulsz rá, mert félsz. Félsz attól h mit szólna ha megtudná, ha tetszik a csaj és ugy érzed h fordítva is így van és megbízhatsz benne, akk mondd el neki, ha nem bízol benne akk ne mondd el neki csak feküdj le vele. Talán nem veszi észre.

16 éves srác vagyok és még szüz! Hogyha a barátnőm elveszi a szüzességem mert van barátnőm akkor az hogy fog látszódni a péniszemen?

Legjobb válasz: Sehogy!:) Annak ha egy fiú elveszíti a szüzességét nincsenek külsõ fizikai jelei!

Sehogy!:) Annak ha egy fiú elveszíti a szüzességét nincsenek külsõ fizikai jelei!
Azon kívül h túl hamar elmész valószínülegXD Barátnõm palija is lebukott, illetve bevallotta utána...Szerintem ha te is szerelmes lennél, bevallanád...mert nem gáz
Ez komoly, hogy manapság gáz 16 évesen szûznek lenni? Jaj, egyelek meg::) )))) Hát tudd meg, hogy nem gáz, mindenki elveszti egyszer. Még nem késtél le semmirõl, sõt... De - ne haragudj meg - a kérdésed alapján azt gondolom, hogy Te még nagyon ráérsz ezzel ...
Östenem...
lesz rajta egy kis tábla, amire azt lesz írva. "beüzemelve".
Elolvastam a kérdést, elõször felröhögtem egy nagyot, de moastmár inkább sírni van kedvem. Hagyd a francba az egészet, menjél inkább nintendózni. :( :( :(
Megszárad, és leesik! Tejószagúatyaúristen!
hát lefog esni a péniszed és úgy kell élned életed végéig.
Hova sietsz?!Vagy ez a menõ, mert akkor az a gáz, ha ez MENÕ!!!Amúgy ti pasik nem vagytok szüzek, ha nem tudnád!
én nõ léttemre 19évesen vesztettem el a szüzességemet.mégse paráztam tizenévesen azon hogy gáz az ha még nem dugtak meg vagy jó....:S istenem szerintem hagyd még ezt a témát.most 21 vagyok, még se érzem azt hogy valamirõl lekéstem volna.
Annyira jót röhögtem a kommenteken, meg a témanyitó gyerek hülyeségén, köszönöm nektek ezt a vidám percet!
Hát nem tudom, lehet, hogy nem is olyan vicces, ha komolyan kérdezi... Úgy értem, valószínûleg a szülei elmulasztottak egy-két dolgot elmesélni neki, és most össze van zavarodva, a hormonok meg már mûködnek ezerrel:) ) Én is mosolyogtam, de belegondoltam, hogy annak idején, amikor megjött az elsõ menstruációm, nem tudtam, mi az, mert senki nem mondta el!!!! Csak meg voltam rémülve, hogy ömlik belõlem a vér, azt hittem, meg fogok halni!! Ez nem vicc. Lehet, hogy a srác is hasonló cipõben jár, mint én akkor... Szerintem egyébként is olyan aranyos: "mert van barátnõm..." :) ))
azon kívül, hogy leharaphatja, nem sok minden látszódik meg.... azért remélem te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést...
De most mit kell szegényt kifikázni. Nem értelek benneteket õ tudatalan és válasz szeretene kapni szegény. Am nem fog látszani az hogy te nem vagy szûz.
hát az látszik..
Hülyék! FEHÉR folyás! Mikor benedvesedik egy csaj az mióta fehér színü? Gombás fertõzés esetén is lehet fehér folyás pl. Persze nem biztos, h az.
természetes nedvességnek hívják, örülj neki
F A fehéret hogy lehet érezni? Mindegy... Felizgult a lány és ha a képébe vágod így, ahogy itt is elõadtad, akkor még frigiddé is teszed, mert szégyenérzetet keltesz benne, holott azt élvezni kéne és gyönyörködni benne. Ha nem bírod az ilyen látványt, akkor kezdj inkább fiúkkal, azoknál csak a végén jön ilyen fehér folyás.
A folyás fehér, nem hiába hívják fehérfolyásnak.
Hidd el kisfiam, az biza fehér :D A gombás lehet szürkés, v esetleg zöldes.
Lehet hogy elnéztél egy-két dolgot... Lehet hogy barna és egy lyukkal lentebb...
Érzékeny a makkod.
3 napja?xD
Szerintem nem tud szopni, te meg nem tudod irányítani. Próbáld meg ezt. A csaj leül az ágyra, te elé állsz, megfogja a farkad tövét, belerakod a szájába és megdugod, mintha punci lenne. Vagy a csaj a hátán fekszik, fölétérdelsz és amíg nyalogatja a golyóidat, addig vadul rejszolsz, idõnként belenyomod a szájába. Aztán elõbb utóbb enyhülni fog a zavara, ha már megszokta a [email protected] és lepipáz rendesen is, de ez idõ. Irányítsd és mond meg neki, hogy úgy csókolja, nyalja, mintha csókolóznátok. Legyél aktív, nem csak elfekszel és pipáztatsz.
Próbáljuk meg hogy leszoplak és összevetheted a kettõt
Szerintem csak basszd tarkón egy péklapáttal
Szia, szerintem elsõ sorban azért volt, mert nem jól csinálta. :) Meg amúgy egyénfüggõ, hogy ki szereti, és ki nem. Mondd meg neki, hogy verje finoman, és közben nyalogassa a makkodat, ez pl szokott mûködni:P 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az egy-két értelmes tanácsot! :D Egyébként két hónapja msneztünk már, és lejött, és a végén így alakult, szóval nem egy k..a, akit meg lehet dugni 1 nap alatt... Egyébként pedig akkor ezek szerint rosszul csinálta?
de azért még Narutot nézel nem?
A kérdező hozzászólása: Ha tudnám mi az biztos nézném... Szóval egy ÉRTELMES EMBER megmondaná, hogy lehet-e rosszul szopni, ami rossz a fiunak, vagy õ jól csinálta, de velem van a baj?
EMBER, LEHET IGEN LEHET NEM, BASZOD MENYÉ MÁ ÉS BESZÉLD MEG VELE, HOGY ROSSZul szoptál kedves, vagy hogy te nem elveszted és neked nem volt jó LEGKÖZELEBB CSINÁLJUK MÁSHOGY GYENGÉDEDBEN VAGY tököm tudja mi. mi a facé kérdezõsködsz itt amikor ezt csak ti ketten tudjátok megbeszélni és csak ti ketten tudtok változtatni ezen.....nem kell hozzá egyetem.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, és életemben nem történt még iylesmi, ezért fogalmam sincs, hogy egyáltalán lehet-e rosszul csinálni, gondoltam hátha ír egy nállad értelmesebb ember is, aki elmeséli, hogy pl neki is szoptak már rosszul... De csak buta sötét komolytalan emberek írnak egy-jét kivétel volt csak...
te is oráloztál neki? hány éves a lány, mióta nem szúz? lehet, tényleg nincs nagy tapasztalata..
Egyszerûen csak balf.sz volt a csaj. Ha legközelebb ilyen van, úgy pofon baszod, hogy megszédül. Ha ezután sem változik, akkor megmondod neki, hogy legközelebb a fogát vered ki.
Mindenki saját maga dönti el, hogy mikor fekszik le a párjával, vagy mikor elégíti ki orálisan. Nem értem mit vagytok oda attól a 3 naptól. Abba bele sem gondoltatok, hogy esetleg szerelmes a pasijába, és próbál valahogy örömet szerezni neki (még ha sz*rul is)?
3 nap??? :D Jézusom hova halad ez a világ. Én 25 éves felnõtt nõ vagyok, de nem adnám/sose adtam magam ilyen könnyen. Nem lesz hosszútávú kapcsolat.
3naaap? baszod dobd a csajt mert 1 k...va. hiss el ha téged 3 nap ismeretség után leszopot akkor mást?......
Sokat rejszoltál, és azt szoktad meg. Próbáld átszoktatni magad, hogy ne a makkodon húzogasd az elõbõrt, hanem a pénisz tövénél húzogasd a bõrt, kicsit hosszú idõ míg átszoktatod a farkad, hogy így is el tudjál élvezni, de ez a normális... Megéri átszoktatni a farkad, és neked kell ezt az utat végigjárni, aztán minden más lesz a csajokkal is...
dobd a csajt... :) keress inkább egy k*rvát az jártas ezekben a dolgokban;)
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen fáj, ahogy nyalja, és nem értem miért :S Talán rosszul csinálja? Vagy csak velem van a hiba, ez az amit nem értek! egyébként csak 3 napja járunk, életem elsõ orális szexe volt... Szóval az erotikával nem volt gondd, mert eléggé forró volt a hangulat, de amikor nyalta, az nem felizgatott, hanem "fájt" és inkább lekonyult tõle, lehet hogy a nyál mennyisége, vagy nem tudom... végül is õ is csak egyszer csinálta, de nem értem, hogy ezt egyáltalán lehet rosszul csinálni?
Húha. :) hát figyelj, pl simogasd a fejét közbe, meg nézzen a szemedbe.. Végülis szerelmi aktus, vagy mifene. Ja és csókold meg utána, nem érdekel, hogy undorítónak tûnhet, de sokat jelent lányoknak. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Hát biztos, hogy élvezném, idádig egy fiuval volt, és csak egyszer próbálta a szopást, csak amikor nyalta, akkor rossz érzés volt az egész, szóval nem izgatott, hanem inkább lekonyult tõle, és rossz volt eléggé!
Természetesen lehet rosszul szopni, de ez egyrészt fejleszthetõ (gyakorlat teszi a mester!), másrészt elég szubjektív ugyanis valaki ezt szereti, valaki meg azt. Jól sejted, olyan is van, aki egyszerûen nem élvezi ha orálisan izgatja a párja, akármennyire "jól" csinálja is. De ettõl még simán mûködhet a párkapcsolat zavartalanul. És tegyük hozzá azt is, hogy a barátnõdnek valószínûleg soha életében nem volt farka, ráadásul írtad hogy tapasztalatlan is. Viszont próbál neked örömet szerezni, úgyhogy könnyítsd már meg szegény lány dolgát annyival, hogy egy kicsit irányítod vagy megmondod neki hogy konkrétan mit szeretnél ahelyett hogy panaszkodnál neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!