Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm éves és attól (5 db)

A barátnőm 14 éves és attól fél, ha elveszíti szüzességét, akkor megáll a fejlődésben. Igaz ez?

Legjobb válasz: Ez nagyon butaság! De én még nem ajánlanám, hogy szexeljen! Nem biztos, hogy érett rá, mint ahogy ez a beszólás is mutatja...

Ez nagyon butaság! De én még nem ajánlanám, hogy szexeljen! Nem biztos, hogy érett rá, mint ahogy ez a beszólás is mutatja...
Szia! Természetesen nem igaz, de ha te is megkérdezed, akkor szerintem te sem vagy érett még a szexra, no meg a barátnõd sem. Szerintem egyenlõre csak beszélgessetek errõl a témáról, és ismerkedjetek meg vele, nagyon sok hasznos dolgot lehet találni a neten, és a védekezésrõl is tájékozódjatok. Nyugalom, ez nem lóverseny, nem kell elkapkodni, elõször legyetek tisztában a helyzettel és az esetleges következményekkel!
14 évesen a legnagyobb butaság a ilágon a sex-en gondolkodni!!! És az hogy megáll a növekedésben az abszurd!!! ugyhogy MINDENKÉPP KORAI!!! még BÕVEN ráértek. sétálgassatok, csókolózzatok, tv-zetek. még min 1 év az kell!!!
Nem, nem igaz, de még a szexre sem érett!!! Várjatok még, élvezzétek ki a felelõsségmentes idõszakot.
Ez hülyeség! De még az a gondolat is, hogy szexelnétek! Inkább babázzatok még 2-3 évig, és ráértek majd utánna "felnõtteset játszani"!
dehogy igaz:) ) én 14 evesen vesztettem el :( undorottam is tole ztan egy ideig... és jott a mostani baratom, mar 16 vagyok ... es banom h megtettem 14 évesen.... várnom kellett volna, most erettem meg ráá. amugy visszaterve, a csajszi csak fél tole :)
nem!!!! szerintem a 60 évesek sem ost kezdték, és mind megöregedett.
Én most vagyok 20éves. És 19évesen vesztettem, el.És 14éves koromban még a szex szót sem irtam le, nem hogy csináljam.nem értem miért akartok ilyen fiatalon szexelni.attól nem leszel menõbb.Csak lelkileg lesz rosszabb
Ez hülyeség!De sztem 14 évesen amúgy sem érett a szexre, várjatok még vagy pettingeljetek ismerjétek meg egymás testét aztán majd mire eljön a szex ideje több örömöt tudtok adni egymásnak.
Max agyilag áll meg a fejlõdésben de ez bekövetkezik egyébként is! Nõknél ez teljesen normális LOL!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a tanácsát!!!
Amióta én is sokat szexelek, azóta nem érem fel a lakásom kilincsét, ezért a hid alatt alszom.

17 éves pasi vagyok és a barátnömmel készülünk lefeküdni. Nekem ez lesz az első és félek! Legfőképp attól hogy nem fog felállni!?

Volt már valakinek ilyen gondja, és tudtok valamit tanácsod adni ez ügyben?

Legjobb válasz: tul sokszor verted sajna ez ellen semmi gyogyszer

tul sokszor verted sajna ez ellen semmi gyogyszer
énattol félek hogy hamar elfogok menni:) ) F
Ezt a hülyeséget.:D Már bocsi. Más fiú is ettõl tart és pont emiatt paráznak be, de nyugi ez nem gond. Ha az én barátomnak nem állna fel akár huszadjára is olyan türelmes lennék hozzá és még megértõbb. Próbálnám ellazítani vagy ilyesmi.:) Szerintem, ha szeretitek egymást megtudjátok ezt beszélni és utána már nincs miért izgulj.:) Én meg bepánikolok, ha oda kerülne a sor, de a barátom inkább türelmesebb velem emiatt.:) Szóval, ha olyannal veszíted el, akivel szeretitek egymást az ilyen nem gond az idõtök, mint a tenger siettetni se kell szerintem.:)
hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat! :) megpróbálok akkor lazítani!
Ha aggódsz, sajnos akkor nem fog sikerülni. Nálunk is volt ilyen elõször, de túléltük már 5 éve... :) Azóta meg alig tudom lerázni, hogy ne bökdössön folyton... :) Ez csak kezdeti nehézség... :) Majd írj, hogy mi volt! ;) 22/L
Szia! Ne idegeskedj, mindenkinél elõfordul, hogy néha nem áll a zászló, de ez teljesen normális a stressz és az idegesség okozza. A legjobb gyógyszer rá ha ellazulsz és megbeszéled a barátnõddel ne görcsölj, ne tervezz csak jöjjön aminek jönnie kell úgy menni fog csak védekezzetek és nem lesz para csak lazán...
Fogalmam sincs én még itt se tarok pedig idõsebb vagyok nálad jó 1 évvel!
Nekem pont nem állt fel:S Vagyis hát valamennyire igen, de nem teljesen..=/ Am 17 vagyok..mint te. Kérd meg, hogy lazítson el, ne izgulj.:D
fel fog állni, ne aggódj.. de ha véletlenül mégsem, akkor ne az legyen a megoldás, h gumit le, és felelõtlenül csinalni..
hogy ment? a barátnõd is élvezte?

A barátnőm 22 éves és még szűz. Tart attól, hogy fájni fog. Rám nem hallgat. Segítseget légyszives. Hogy lehet meggyőzni, hogy feküdjön le a párjával?

Legjobb válasz: Nem kell meggyõzni. Türelemmel, megértéssel kell szeretni. Majd, ha õ is kívánja, akkor menni fog gyõzködés nélkül.

Nincs szükség gyõzködésre!! Szerintem, ha a lány kellõen megbízik a fiúban akkor majd idõvel õ is fogja kívánni, és akarni a dolgot. Nincs értelme erõltetni semmit, mert abból mindig csak rossz dolgok sülnek ki!:/
Nem kell meggyõzni. Türelemmel, megértéssel kell szeretni. Majd, ha õ is kívánja, akkor menni fog gyõzködés nélkül.
Kérj telefonos segítséget!
Hívd fel a figyelmét rá, hogy más is túlélte már. Kérd meg, kérdezze meg tíz barátnõjét, hogy õk megbánták-e, hogy lefeküdtek a barátjukkal. Ilyesmik.
A te bajod! Minek kezdesz 20 feletti szûzzel? Azok mind defektesek és rondák!
Akkor, és azzal fekszik le akivel akar...ebbe te, mint a bnõje nem szólhatsz bele. A másik...van akinek fáj az elsõ, van akinek nem...ha nem akar vénlányként megöregedni elõbb-utóbb ezen túl kell esnie!!! Ha fél attól, h fájni fog, akkor elsõ sorban azt döntse el, h ennek a fiúnak akarja-e odaadni, h ha fájni is fog akkor is szép emlék maradjon neki és sose bánja meg!
Nem szerelmes eléggé.
Jézusom, erre miért kell gyõzködni? Szegény fiú...
a fájdalom lenne az utolsó dolog, amitõl tartanék :D szerintem õ sem emiatt parázik, hanem más miatt :)
Olyan átverem a pasit és szívatom közben jól szórakozom rajta szagot érzek.
Ja még csak annyit...szexuális felvilágosítást javasolnék még a félelmei érdekében, illetve ha fájni is fog tudnia kell, h csak max. az elsõ pár alkalom lesz ilyen.


Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel. Én 16, ő 14 éves. Nagyon jó a kapcsolatunk, a szüzességét is velem vesztette el. Csak nagyon sokat hazudik és sok mindent megígér! Attól szerethet, hogy hazudik?

Legjobb válasz: Hát.. Szerintem csak kihasznál téged. Bocsi hogy ezt írom de ha szeretne akkor nem hazudna és ha szeretne akkor nem csak igérgetne hanem be is tartaná. Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot. Kérdezz rá és ha látod h hazudik hagyd ott. Ilyen csajért nem érdemes vesztegetni az idõdet. cukorfalat

Hát.. Szerintem csak kihasznál téged. Bocsi hogy ezt írom de ha szeretne akkor nem hazudna és ha szeretne akkor nem csak igérgetne hanem be is tartaná. Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot. Kérdezz rá és ha látod h hazudik hagyd ott. Ilyen csajért nem érdemes vesztegetni az idõdet. cukorfalat
Eléggé tömören fogalmaztad meg a problémádat.Megértelek, mert ha a kapcsoltotokban hazudik és ígér meg dolgokat, akkor valószínû hogy kihasznál.Viszont ha az élet más területein teszi ezt akkor lehet hogy fél vagy kétségei vannak bizonyos dolgokban. De ettõl függetlenül szerethet és szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat.:)
Ha szeretek valakit, azt nem csapom be és nem hitegetem!!!

18 éves fiú vagyok és barátnőmmel élünk nemi életet normálisan de sűrün van az h szex közben egy hirtelen mozdulat vagy gyors tempó alatt fáj és ott a fitymafék gumi nélkül csináltuk sokszor lehet attól is? !

Mint ha ki lenne sebesedve csíp fáj ha oda nyúlok! Valami ken?cs kéne rá hogy gyorsan rendbe jöjjön valaki ajáljon valamit!

Legjobb válasz: Mosd le erõsre fõzött kamillateával, utána töröld szárazra, és kend be valami hámosító kenõccsel./Neogranormon/

Mosd le erõsre fõzött kamillateával, utána töröld szárazra, és kend be valami hámosító kenõccsel./Neogranormon/
Mutasd meg urológusnak, mert ha visszatérõ gond, akkor egy apróbb sebészeti beavatkozással orvosolható. Addig is kend be Betadinnal, és pihentesd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Aki elsõnek írt az tuti hogy jó megoldás a kamillás? Köszönöm még 1 szer sziasztok
szia a kamilla majdnem mindenre jó ilyen dologgal ugysem td ártani én kiprobálnám.pihentesd lehet h túl sokat bûvészkedtek XD anno mi napi 5-6-7 szer is csináltuk mert ráértünk utána menni is alig birtunk lehet csak megerõltetted vagy lehet h a párod nem elég nedves.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat már el múlt szerintem is azé volt mert egy nap 5-6 alkalommal volt a szex XD mind1 még 1 szer kösz császtok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!