Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm éves és (338 db)

Normális egy embernél ha 12 évesen kielégíti magát? A barátnőm csinálja és még nem jött meg neki. Emiatt nem menstruált még?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.

Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.
Valaki csinálja, valaki nem, de a mensihez semmi köze nincs ennek.Van aki nemiérettség szempontjából késõnérõ és csak 15-16 évesen lesz mensije, fiúknál is biztos láttal olyat aki nagyon alacsony, meg sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, az ilyen típusúak is késõbb fejlõdnek többnyire.Szóval semmi köze a mensihez ennek, 12 évesen meg még nem nagy baj, ha nincs mensije.
Én 11 éves korom óta szinte minden nap végzek önkielégítést. 18/F
nem, nem baj ha csinálod csak ne tedd túl gyakran
én is ennél sokkal sokkal elõbb kezdtem.. le sem merem írni mikor.. viszont már majdnem 14 éves voltam mikor elõször megjött, no para:) én késõn érõ típus vagyok- és lány, ha nem lenne vili:D
Nyugodtan maszturbáljon a barátnõd, mert ennek semmi köze a menstruációhoz. A maszturbálás egyébként is nagyon hasznos, mert így ismeri meg a testét.
A kérdező hozzászólása: jójó, egmondom neki, hogy nincsen semmi baj. :)
A barátnõd nyugodtam önkielégíthet, de csak akkor csinálja ha szükségét érzi, és ne azért a butaságért mert azt hiszi ettõl megjön, emiatt nem szabad csinál, az nem jó, ha úgy érzi játszania kell magával csinálja, de ne tévhitek miatt..De az sem igaz, hogy magabiztosságot adna, valaki csinálja, valaki meg nem ilyen egyszerû.Meg még annyira fiatal, hogy nincs semmi baj, hogy nem jött meg neki.
A kérdező hozzászólása: oksaa õ azért csinálja mert neki ez jó érzés xD nemtom énse h neki mikorfog megjönni :)
A kérdező hozzászólása: ja okééh :D és mindenkinek köszi a kommentelést :)
A 18/F vagyok, és a mosoly jelet néhány hozzám szóló válaszára/hoz tettem ki. :)
A kérdező hozzászólása: mii? most kihez beszélsz? :O
:)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:29 .... és látod, neked se jött meg még. :P
A kérdező hozzászólása: megnyugtattatok, mert félt, hogy nem jön meg neki azért. és naponta csinálja de olyat hallottam h az önkielégítés magabiztosságot ad :) hát nemsi tudom.. lehet :D
18/F=viszont te nem fogsz menstruálni:)
Nincs köze a mensihez. :) És nyugodtan csinálja, csak igazi szexet ne! x)

A barátnőm 17 éves és még szűz, de vagy 1 hónapja elkezdett egy barátjával járni, és kipróbálták a szexet. A barátnőmnek fájt és abbahagyták! Félek, hogy többet nem akar majd szexelni a barátnőm, mert fél tőle. Ez megeshet?

de a pasi tegyük hozzá már nem sz?z!

Legjobb válasz: Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)

Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)
A lányok 90%-nak fáj az elsõ együttlét, ha nem is fizikailag, de lelkileg az izgalom miatt kellemetlennek érzik. Ezért szokták mindenképpen ajánlani szûz, de már abban a korban járó lányoknak hogy kezdjenek el tampont használni menstruációkor, ezzel együtt a saját testüket is jobban megismerik. A lényeg az hogy elsõ együttlétkor nem szabad kapkodni.De a kedve nem hiszem hogy elmegy a barátnõdnek!
Hát, elmondom, hogy énis így voltam. Nekem is nagyon fájt, és nem csak az elsõ...Pedig iszonyatosan imádom a barátom, és tényleg akartam. Idõ kell, bizalom, és minden rendben lesz... Egy hónap még elég kevés idõ, több összeszokás kell, rengeteg beszélgetés, és tapasztalás hogy melyik félnek mi a jó. Minden rendben lesz, ha tényleg az a srác az aki az igazi.
Talán inkább a petting vizein kellene a barátnõdnk eveznie egy ideig. Élvezet ott is van, és ugye a szexben az a fõ. Ha már a sok petting alatt megismeri a saját testét és a barátjáét, akkor sokkal zökkenõmentesebben megy majd a behatolás. A pasi meg azért kicsit lehetett volna türelmesebb is. Nem kell mindjárt a lényegre térni. Hosszú elõjáték, vagy pár alkalommal petting csak. És utána nincs ez a szánom-bánom....
Én csak olyankor szoktam bedugni ha már 3 ujjnyira (itt nem az angol mértékegységet kell érteni ;) ) kitágult a lánynyak. Addigra már remélhetõleg a sokadik orgazmuson túl van, így biztosan jó napja lesz. :) Ugyanakkor a nedvesség is nagyon fontos, és a megfelelõ póz. Ha gumit használtok akkor lehetõleg olyat amin extra adag nedvesítõ van.
Mi a barátnõmmel 4.szerre tudtunk ugy együtt lenni hogy kibirja hogy ne fájjon neki annyira! Nem ment el tõle a kedve eggyáltalán!
biztos, hogy nem megy el a kedve a szextõl mert ahhoz valami nagyon dúrva dolognak kéne történnie vele.
en is remelem, mert en voltam a tettes ...
Teged miert erdekel a baratnöd maganelete?

17 éves vagyok a barátnöm 15 és ugy tervezük h együt maradunk örökre szerintetek igaz? és egymás szüzeségét vetük el

Legjobb válasz: Édi. Azért 17-15 évesen szerintem kicsit meredek egy életre tervezni, de én drukkolok. :D

Édi. Azért 17-15 évesen szerintem kicsit meredek egy életre tervezni, de én drukkolok. :D
Te és a barátnõd is egy barom. És összesen két barom vagytok. Egymásra találtatok gratula
Ne legyetek már ilyen pesszimisták, persze hogy lehet, ha teherbe ejtette a lányt. Erõs kötelék az...
igen, szerintem szerintem igaz, hogy így tervezitek... :D
LOL. Tervezgessétek inkább azt, hogy melyikõtöknél ültök le nyelvtanozni. Kegyetlenül rádfér.
Szerintem nem igaz.. pár év és szétmentek. Csak logikusan kéne nézni, persze lehetséges, de arra igen kicsi az esély. De azért hajrá. :D
17éves vagy de még a 8általános sincs meg úgy látom.. És nem nem igaz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: te meg kiszophatod a faszomat ;)
Mi a párommal így voltunk, csak mi 17 voltunk mindketten és ma a férjem.24/L
Bármi lehet, lottót is nyerhetsz, csak nincs sok esélyed. Valószínû szét fogtok menni.
Mi nem tudhatjuk hogy igaz-e :)

15 éves fiú vagyok. A barátnőm 13 és közölte velem, hogy készen áll, de zavarja a kor. Ilyenkor mit kéne tenni?

Legjobb válasz: Neked legyen eszed! Világosítsd fel, hogy még nem áll készen... 13 évesen ne akarjon szexelni!

Neked legyen eszed! Világosítsd fel, hogy még nem áll készen... 13 évesen ne akarjon szexelni!
Várd meg minimum a 14. évét, mert így még a törvény is bünteti, ha tesz panaszt, ha nem. De ha kiderül, akkor bajban vagy! Ráadásul az, hogy zavarja a kor, azt jelenti, hogy mégsem áll készen. Várjatok még 1-2 évet.
Mondd meg neki, hogy kislány még ahhoz, hogy szexeljen. Buta liba.
várni
Hova siettek gyerekek?!..
ráadásul ha kiderül, akkor bajban vagy! törvény bünteti, mert még kiskorú!!
várni és várni és várni és még mindig várni :D Hiába mondjuk itt hogy várni ha mindketten akarjátok ugyse hallgattok senkire és miért is tennétek amikor a ti életetek és ugy rendezitek ahogy ti akarjátok. Megjegyzésképp leirnám hogy 21 vagyok a barátnõm 16 és nem voltunk még együtt egyelõre nem is tervezzük elõszõr szeretnénk megismerni egymást, és azt hiszem ez igy van jól, nem kapkodunk el semmmit
milyen kórod van?
úristen 15 évesen egy kis 13 évessel jársz ez szégyen magad korodbeli csajt nem találsz
Vágd be neki a lompost... xDD
A kérdező hozzászólása: Neeem...Nem szeretnénk lefeküdni, csak érdekelnek ezek a dolgok.Megbízik bennem és tudja , hogy nem fogom elhagyni :)
Jól teszitek ha vártok... Még a pettinggel is... :) De becsületes dolog, hogy 1 éve vagytok együtt, és ilyen felnõttesen gondolkodsz 15 éves létedre. és téged már persze hogy érdekelnek ezek a dolgok... de várjatok, ha nem is 3-4 évet, de 2-t .. :) Én 17 elmúltam, de az már tényleg durva ha valaki még a 14-et se tölti be... Sok sikert a kapcsolatotokhoz, és pár év múlva majd a szexhez is. (18/L)
Ooo...hát ez még semmi korkülönbség. Egy ismerõsöm egy 13 éves csajjal járt, és ö 18 éves volt szoval ...:-j Legyen bár neked több eszed!!! Két takonypocok vagytok !!! Még van böven idötök !!!
ÓVSZER!!!!!
A kérdező hozzászólása: Thanks , de kihagyom még a szeretkezést . Köszönöm ideáig.
Ezt nem lehet korhoz, idõjáráshoz, vagy napszakhoz kötni. Ha itt az ideje, mindketten fogjátok tudni. Elsietni lehet, de lemaradni róla nem!Ezt vegyétek figyelembe.
Azt azért még hozzátenném, úgy érzem a mai világban kezd kihalni az érzelem."csináld meg a kis luvnyát"és hasonlók. De sokan nem gondolnak bele hogy ez a kis "luvnya" gyereket szül, fõz mos takarít, és fõleg ÉREZ. Manapság 'ciki'normális kapcsolatban élni.Csak a mennyiség, és nem a minõség számít.Ezzel csak azt akarom mondani hogy ne halgassatok mások véleményére, éljetek úgy ahogy jónak ítélitek meg, mert jó úton jártok.
kérdezd meg tõle még egyszer, de mielõtt azt mondaná, h zavarja a kor tömd a szájába a brét! Hidd el, nem jut szóhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ideáig a komikat:D Meg a poénokat<3:D hehe
A kérdező hozzászólása: Korra, a köztünk lévõ másfél évre gondoltam. De már megvannak a legszükségesebb válaszok + egy kis kedv, mivel nevettem azokon, akik trehányan válaszoltak:D:D Ezek is nagyon intelligensek... Mikor várok egy értelmes választ , erre ilyeneket szólnak be...(: Szánalom , de ne is törõdjünk ezekkel...
nem is törvényes 14 év alatti lányokkal. várj vele, 13 évesen még nem áll készen erre, csak meg akar tartani. 15/l
Így halad a világ 10 év múlva elõbb fogja egy gyerek elveszteni a szüzességét, mint a tejfogait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ideáig a válaszotokat (: . Amúgy 1 éves a kapcsolatunk . Kíváncsiak voltunk , hogy mi a véleményetek . Még nem akarunk szeretkezni , természetesen mindennek meg van a maga ideje:D
NEM AZ A SZÉGYEN H 15 ÉVESEN EGY 13 ÉVES KISLÁNNYAL JÁR HANEM AZZAL HOGY AZ MÁR Í3 ÉVESEN SZEXELNI AKAR...ilyenekbõl lesznek 18 éves korukra a kiélt pi"ák... aztán majd nem kellenek senkinek...
Max egy laza petting na de szex?!Mi a franc van a mai fiatalokkal?13 évesen még inkább pizsiparti való annak a lánynak nem a szex.Azért ne haragudj te te sem vagy normális.Azt írtad, hogy egy éve vagytok együtt és a csaj 13 most.Te képes voltál elkezdeni járni egy 12 évessel?!Nem papolni akarok, csak most épp az államat keresgélem a döbbenettõl.
Elég értelmes fiúnak látszol, és nagyjából tudsz helyesen is írni, ritka az ilyen kérdezõ, fõleg ilyen fiatalon. A kérdésedre: milyen kor zavarja, az övé, vagy a kettõtök közti különbség? Ha az övé, akkor jól érzi, még szerintem sincs itt az ideje a szexnek. Beszélgess vele, biztosítsd róla, hogy szereted, de add tudtára, hogy még korai az aktus. Biztosan tudsz neki szeretkezés nélkül is "örömet" szerezni. Ha kettõtök közt, akkor szerintem annak nincs akkora jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Olyan érzésem van, hogy ez a kapcsolat eléggé hosszú lesz :D Nem egészen gyerekes a viselkedése, és van fogalma arról, hogy mit csinál.Csak érdeklõdtünk ezek iránt."Mindennek megvan a maga ideje".Nem most szeretnénk, hanem 3-4 év múlva.Nem akar szexelni, hanem érett ehhez a dologhoz.(Ki javítottam az egyik válaszolót(: ).ÉS köszönöm az értelmes válaszokat! Fõleg Dr. Kovács Apukának.
petting meg egyebek bele fér szex még nem és akkor a fiúnak is könnyebb várni . Bár ha szüzek vagytok mindketten akkor még könnyû türelmesnek lenni . Az elsõ után már nehezebb türelmesnek lenni :P
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, hogy ilyen gyorsan , hidegen és hasznos válaszokat adtok, hiszen más kérdéseknél ott mindent írnak, itt viszont egyértelmûek a válaszok:D Én aztán várok.Számomra nem lényeg a szüzesség elvesztés. Nem ezen alapszik egy párkapcsolat.Ez csak egy kérdés volt:D
sztem nem köllene várni
Én 15 éves vagyok és lány, ha lenn egy 13 éves barátom, biztos, hogy megmondanám neki, hogy nem csak õ fiatal a szexhez, hanem énis. Biztosan megvárnám én míg õ betölti minimum 15-õt de talán a 16-ot is... Igaz, hogy azt nem tudhatom, ti milyen érettek vagyotk de egy-két évet várjatok..de olvastam te 2-3- évet is akarsz. Egyébként milyen kor zavarja a kettõtök közti vagy, hogy csak 213 éves?üdv: Fancs
rakd be neki
ezt nemértem:S
te hány éves vagy?14 éves kislánynál laksz??Az anya mit szól hozzá?meg a nõvérrével is jártál aki 24 ez elég érdekes.De h jó legyen üljetek e beszéljétek meg h ez így nem jó, és próbáljátok megérteni egymást.de azt ne felejtd el h õ 14 éves könnyebb lenne segíteni ha tudnám h jány éves vagy.de ha már 18 elmúltál akkor tudod h büntetnek.de egyépként nem igazán értem a kérdést!nem írtál el véletlen valamit??????HM??
24 es 14?Hany eves vagy?ne haragudj, de te nem vagy normalis.meg vele is laksz?14 eves!ne kotelezd el mar ennyi idosen!nem lehet szabad, meg gyerek.ijenkor a barataival kellene legyen es fiukat lessen az o koroszalyabol.nem azt mondom, hogy ne legy vele, csak egy kicst lazitsd meg a porazt!es amugy a kerdest en sem ertem...:S
Ebben a sztoriban, ha egyáltalán igaz, mindenki elmebeteg!:D
tarkólövés...
A kérdező hozzászólása: nem haragszok
mar ne haragudj de azt irtad"nala lakok"
A kérdező hozzászólása: 16 vok és nem ugy eggyüt lakunk csak egy házba ez egy hhoszab folyamtnehéz lenneugy leirni h meg érsd! aza lényeg h egy házba és nem volt semmi komyol! csak járunk és csaka veszekedés megy:S:S
nanemár, emberek, a tarkólövés kicsit sok volt, sok gondja van, most azokat nem kommentálom, de nem szabad ilyet még viccbõl se mondani
Kivel laksz te egyutt, egy 14 eves kislannyal? es meg a noverevel is voltal, eleg fura nekem ez na. Hogy csinald hogy jo legyen? Hat szerintem egy 14 eves kislanynak nem valo a hazaselet.
Nézz magadba. úgy majd jó lesz
jogos lehet, hogy amiatt veszekszik veled, mert együtt voltál a nõvérével, fõleg ha még meg is csaltad. de egyébként is. nekem sem esne jól, ha valaki elõbb a nõvéremmel kavarni, majd velem. fõleg úgy, hogy 10 év van köztünk. meg 14 évesen együtt lakni a barátommal... hát nem tudom. a lány számára iszonyú korai, persze, hogy veszekedtek, és nem tudtok rendesen "együtt élni". te nem tudom, mennyi idõs lehetsz, de a kérdésedbõl ítélve te sem lehetsz az a nagyon nagy értelmiség, aki belátja, kinek mire van szüksége. ha fiatal vagy, akkor minek laksz még a barátnõdnél és minek kavartál egy sokkal idõsebb lánnyal, ha meg idõsebb vagy, akkor a helyedben nem kezdenék egy 14 évessel... tönkreteszed. tényleg még a barátnõivel kellene lógnia és az iskola leghelyesebb fiúja után ájuldozni. nem együtt lakni egy fiúval...
es nem csak azt hogy "nala lakok", hanem hogy "most nala lakok"!mikor szakitotok elkoltoztok vagy mi??????ahogy leirtad en arra kovetkeztetek, hogy ikerhazba vagy egy tombhazba lakhattok......:S

14 éves vagyok, de még nem volt első csókom! Elhívtam a barátnőmet korizni, és szeretjük egymást, de nem merem megcsókolni mert félek, hogy rosszul sül el! Mit tegyek?

Legjobb válasz: ha szeretnéd megcsókolni, szerintem, ha leültök pihenni egy padra ès pár mp-ig egymást nézitek akkor lassan közelíts a szájához :)

ha szeretnéd megcsókolni, szerintem, ha leültök pihenni egy padra ès pár mp-ig egymást nézitek akkor lassan közelíts a szájához :)
Nincs ezzel baj :) és az elottem szolonak igaza van lassan kozelits ha o se csokolozott még biztos fura lesz de jo ha tenyleg szereted
A kérdező hozzászólása: De ez még elsõ randi, úgy hogy nem is akarom elsietni! Mit gondoltok, hogy próbáljam meg, vagy várjak még vele?
22 vagyok és egész életemben egyszer randiztam.Csókot, meg talán egyszer kaptam volna, ha élek a lehetõséggel de kihagytam.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el, hogy ez az oldal már arról szól, hogy kritizálni kell mindekit....
Inkább magadat lepd meg egy helyesírási szótárral!!
Az elsõ válaszolónak csak egy szó szúrta ki a szemét, ami nekem is: a LESSZ-et egy SZ-el írjuk, tehát LESZ

En egy 26 eves srac vagyok a baratnom 20 es ket evet voltunk eggyutt. De szaktitotunk, es egy honap elteltevel mar van valakije, de meg beszelunk talalkozgatunk, de aztmondja nem tudja eldonteni hogy mit akar? Mittegyek varjak ra? Varom a valaszokat.

Legjobb válasz: Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.

Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.
ne várj rá, felesleges. 29/N
2 év után 1 hónap alatt kerített pasit magának... és te még várni akarsz rá??? Szerintem nézesd meg magad :)
Ennyi ésszel persze hogy várj.

16 éves vagyok, a barátnőm 15, és vallásos családból származik. Szívesen megtenné ahogy én is, de bűnnek tartja házasság előtt. Mit tegyek?

Amúgy lassan két éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Ha szívesen megtenné õ is, akkor miért tartja bûnnek! Egyébként ha annyira vallásos lenne, mégcsak eszébe sem jutna a dolog!!! Egyébként én ezt hülyeségnek tartom, hogy a házasság elõtt nem lehet szexelni! És mi van, ha összeházasodnak, és nem jó a szex! Mert elõfordulhat! Akkor elválnak? Az egyház azt sem "nézi jó szemmel"!És csak pusztán szerelembõl és szeretetbõl nem lehet egy házasságra alapozni! A szex is jó kell, hogy legyen!! Ez az én személyes véleményem, és nem áll szándékomban megbántani semilyen vallású embert!

Ha szívesen megtenné õ is, akkor miért tartja bûnnek! Egyébként ha annyira vallásos lenne, mégcsak eszébe sem jutna a dolog!!! Egyébként én ezt hülyeségnek tartom, hogy a házasság elõtt nem lehet szexelni! És mi van, ha összeházasodnak, és nem jó a szex! Mert elõfordulhat! Akkor elválnak? Az egyház azt sem "nézi jó szemmel"!És csak pusztán szerelembõl és szeretetbõl nem lehet egy házasságra alapozni! A szex is jó kell, hogy legyen!! Ez az én személyes véleményem, és nem áll szándékomban megbántani semilyen vallású embert!
A vallást nem lehet az érzések fölé helyezni, akármilyen vallásos is hidd el ha nahyon kívánni fogja megteszi...
Ne sürgesd!Hidd el, az a legrosszabb, amit tehetsz!Biztos, hogy csak a vallás áll a háttérben?Engem 2-szer akartak megerõszakolni 10 és 14évesen!Emiatt nem feküdtem le a barátommal!Õ 5évet várt rám, aztán már majdnem összeházasodtunk és kiderült, hogy mindvégig megcsalt, amibõl született agy tündéri kislány!Tehát nem is várt!:(( Szeretett, de nem eléggé!Ezek szerint! Döntsd el, ér-e annyit a lány, hogy nem fekszel le senkivel! Nekem késõbb jött a mostani párom, aki bebizonyította, hogy megbízhatom benne és fél év után odaadtam neki magamat!Higgy nekem!Ha vársz rá, bizonyítasz neki és lehet, hogy pont ezzel bátorítod majd a szexre! Türelem!
Örülök, h a barátnõd ennyire megtartóztatja magát, de hidd el ez sem fog örökké tartani.Egyébként nem is baj, h nem akarja még ilyen fiatalon.Szerintem, ha képes vagy várni rá még egy évet, akkor már hagyni fogja.Az emberi ösztönök erõsebbek a vallás szabta korlátoknál.De lehet fiatalnak érzi hozzá magát.Én is 17 éves voltam, mire a kíváncsiság gyõzött a félelmeim fölött. Illetve nem lennék meglepve, ha a nemkívánt babától is tartana.(Vallásos fiataloknál ez a félelem sokkal erõsebb, mint a nem vallásosoknál, és talán ez sem baj.) Ha viszont nem érzel magadban annyit, h képes lennél rá várni, esetleg nem is szereted már, akkor meg pattanj meg.
Több esélyes a dolog. 1: idõvel elfogadja barátnõd, hogy ha annyian csinálják a házasság elõtt, mégsem lehet akkora bûn. 2: együtt jársz vele egy ideig, szex nélkül, és ha már nem bírod az önmegtartóztatást, keresel kevésbé vallásos társat magadnak. 3: Amint lehet összeházasodtok. Akkor utána nyugodtan lehet már szexelni, mert az már nem házasság elõtti szex lesz!
Ezzel csak óvatosan. Az én barátnõm is nagyon vallásos volt és házasság elõtt no szex. Aztán a 19 éves pasija mégis megtette vel mikor 15 volt. Iszonyat bûntudata lett a csajnak, szégyelte magát meg minden, szóval ne erõltesd. Aztán szakítottak is. A késõbbi nagy szerelmérõl pedig a gyülekezete dumálta le, mert "rossz útra térítette volna". Szakítottak. Végül nemrég összejött egy olasz pasival a fõsulin Olaszországban, aki szintén vallásos, valami kereszténytalálkozón találkoztak, és vele már többször lefeküdt és nem bánja, felszabadultan beszél róla. A tanulság, hogy ne erõltesd, légy megértõ, végezz önkielégítést, és ha arra kapható, akkor pettingeljetek, ha szexelni akar, azt megérzed, vagy õ közli veled, de ne erõltesd. Ha pedig úgy gondolod, hogy mindezt nem tudod megtenni érte, akkor állj tovább. Sok szerencsét!
Hm...az én barátom is vallásos volt.De neki is egy idõ múlva eljött az a nap, amikor már a petting nem volt olyan szórakoztató, és másra vágyott.Pedig õ 1 két lábon járó Biblia volt, mindent a vallásért.Mára mi történt vele??Csak annyi hogy megtettük, már nem is jár el a HIT parkba, szinte már semmi sem fûzi a valláshoz, vagy lehet hogy csak nem mutatja.Szerinte is bûn volt házaság elött megtenni.Mi megoldottuk:megkérte a kezem, és csak aztán történt meg.... :) Várj türelmesen egyszer majd úgyis Õ fogja kérni, hogy történjen meg.Velem is így volt :) Üdv, kellemes ünnepeket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!