Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm és a kezemre ment (6 db)

A barátnőmmel Óvszerrel sexeltünk és én bele élveztem. A hüvelyébe (nem jött sok spermám épp h jött csak) és rendesen kihuztam és utána biztonság kedvéért meg is töröltem a kezem ha netán rá ment volna de nem ment. és utána megujjaztam és lesz e baj?

de nem sokideig mer én attol paráztam h meg is töröltem a kezem netán ráment volna a sperma (de nem sok sperma jött belölem nem tom miért) és ugy huztam le h ne érjek hozzá a kezemmel

Legjobb válasz: Nagyon szép tõletek, hogy bevettétek harmadiknak Óvszert, jól érezte magát legalább õ is? A barátnõd nem volt féltékeny Óvszerre?

Nagyon szép tõletek, hogy bevettétek harmadiknak Óvszert, jól érezte magát legalább õ is? A barátnõd nem volt féltékeny Óvszerre?
A kérdező hozzászólása: kB . 5 perc után keztem le neki csinálni
10-es te vagy az idióta!! Összefüggéslátás látom nulla. A gumiról nem a szex miatt kérdeztünk hanem a sperma miatt te nagyon okos!!! Ami ugye gumiban nem kerülhet a kezére ha meg nem került a kezére akkor mi a f*szért kéne aggódni a terhesség miatt?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi ! de nem ért a kezemhez csak én aszthiszem de már rájöttem a , hogy lehuztam a óvszert csak a a sikositót érztem "spermának"
Nem a szex miatt aggódik, hanem mert utána megujjazta a lányt...idióták. Ne aggódj, nem valószínû hogy ennyitõl terhes lehetne igaz nincs kizárva, legközelebb inkább moss kezet, én sem engedem a barátomat ilyen szituációba hozzámérni ameddig kezet nem mos, de ne idegeskedj nagyon kicsi az esély!
Annyi eszed meg még talán neked is volt hogy ne forditsd fejre, hogy a kezedre folyjon a tartalma!! Ha nem folyt ki akkor húzzál inkább leckét írni és ne fárassz minket
G.cis lett a kezed? Megmostad utana? Vagy g.cis kezzel ujjaztad meg?
Ha óvszerbe csináltátok akkor mi a fenét aggódsz?? Akinek nincs esze ne szexeljen!!
Most ird le erthetoen, amit kerdezni akarsz.Lassan, ertheto megfogalmazasban.
Már minket sem tanítottak rendesen fogalmazni a suliban. Képzelem mi mehet manapság... :) )))))
Celszerubb megmosni a kezed utana, hogy ne kelljen aggodni.
A kérdező hozzászólása: lécci tudnátok rendes választ adni .köszi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)

Ma lefeküdtem a barátnőmmel, és megszakításosan szexeltünk. és mielőtt jött volna, kivettem és a kezembe ment. Viszont félek, hogy netán nem érezhettem h belé is ment. De mondjuk éreztem de kitudja. Szerintetek van esély a terhességre?

Legjobb válasz: A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod. Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezõjére is van számtalan példa. Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most idõben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnõd, így lényegében az õ tstével, lelkével játszadoztok. Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.

A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod. Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezõjére is van számtalan példa. Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most idõben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnõd, így lényegében az õ tstével, lelkével játszadoztok. Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.
Van esély. Ez a "védekezés" játék a tûzzel, sokáig szerencsétek lehet, de majd egyszer nem lesz....
22 hónapos:) ))de 21 éves voltam
A kérdező hozzászólása: és most mennyi idõs a babád? :)
Én 2 évig játszottam ezt és szerencsére nem lett baba belõle.Aztán mikor befejeztem a sulit és elkezdtem dolgozni akkor terhes lettem az ilyenfajta sextõl:((( Jó nem bántam meg a babát, de mi lett volna ha suli közbe leszek terhes???Szép lett volna. Én nem akartam gyógyszert szedni féltem az elhízástól...stb(ami HÜLYESÉG!!hozzáteszem)páromnak meg nem volt "kényelmes"a gumi.De hidd el egy kis kényelmetlenség jobb mint fiaton apának meg leányanyának lenni.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van .:) köszönöm a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: hát nem is fogjuk többet.. megmondom neki vagy szed gyógyszert vagy próbálgatjuk gumival..
Legyen akkor neked több eszed!!! Ne csináljátok így!
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék óvszer nélkül, de amikor felhúznánk mindig "lankad az érdeklõdés"... meg van amikor lecsúszik meg ilyenek.. (nem azért mert kicsi.. ) és mondta bnõm h akkor csináljuk így..:S
Van esély. Védekezz továbbra is így, hamarosan boldog apuka leszel.
A kérdező hozzászólása: értem.:) utólag is grat.:)
Hát persze. Itt mindenkinek olyan szuper spermái vannak, hogy tûzön-vízen át célba érnek. :P Lemoshatatlanok. :D
Simán lehet, például ha valaki megdugta.
15 évese lehetsz vagy és fullostoba .. ilyet kérdezni :D..
Simán:D hülye kérdésre hülye válasz
Ha sima vízzel mostad volna meg, az is elég lett volna ebbõl a szempontból, mert már a víz kapásból kinyírja a spermiumokat. Ettõl függetlenül jól tetted, hogy szappant használtál, mert így kisebb a veszélye fertõzésnek, és alapból higiénikusabb. Jól csináltad, ne aggódj.
Ha megmostad a kezed akkor nem.
Nem. Ezen ne aggódj. Ha megmostad, nem maradt ott semmi.
a spermiumok nem bírják a szobahõmérsékletet, nem tudnak mozogni, ha neg elõtte lemostad õket, akkor a lefolyó sem lesz terhes.
persze hogyne, sõt még ha meg se ujjaztad volna is teherbe eshet
milyen szépen fogalmazol a nõdrõl.amúgy meg ha nem tudjátok mit csináltok mert s.gghülyék vagytok akkor minek csináljátok? amúgy meg terhes vagy. te is és õ is.
de tényleg, utólag hogy veheted észre?:/ nem lehet, hogy csak a barátnõd nedvei voltak? az is tud elég nyálkás és ondóhoz hasonló lenni..
Az óvszer ebben az esetben nem lényeg a kezed által bejuthatott a sperma.
egyetértek az utolsóval!
hát lehet. vegyetek tesztet vagy mennyetek nõgyógyászhoz hogy írjon fel egy 71 órást hány évesek vagytok?15?
72 órást csak elírtam
Egy csomó ilyen kérdés van. Hogy a francban lehet utólag észre venni h összekented a kezed? 4 évig védekeztünk tablettával és elég sok mindent megéltünk, de ha én megujjaztam lehetett bármi elõtte a kezemen azt utána már nem lehetett megállapítani. 22/f
hogy lehet késõbb észrevenni, hogy még cuccos volt a kezed?!
Azonnal nõgyógyászhoz menni 72 órás tablettát felír.
GRATULÁLOK!
Ne irassatok fel 72 órás tablettát! Ujjazástól igen minimális az esély a terhességre, a 72 órás pedig felborítja az egész hormonháztartását a lánynak. Máskor viszont legyetek óvatosabbak!
A sperma kis ido utan a levego miatt elhal. Szukseg van a farokra ahoz, hogy kilovelje a spermat meljen a huvelyben ahoz, hogy valaki terhes legyem.
a spermanak nincs sugsege semi loketre, az oda jut ahova kell magatol is, atol fug menyi ideig volt a szabadban az ujadon, de meglehet hogy apuka leszel!
nem minden esetben. ugyanis a huvely ilyenkor nedves, meg a környéke, és azoknak meg azért van az a kis farkincájuk, h elkusszanak a célhoz. nincs mindig szükség arra a löketre. de sz.rom le, nem én leszek terhes, a felelõtlenség miatt, hanem más. én a 72 órásat javasolnám, de ha nem, akkor számoljatok a következményekkel is.
de a spermának szüksége van arra a löketre, amit a pénisz ad, mikor kilövell. ujjal nem tudod odáig feljutatni.
nem ujjtól, hanem a rajta levõ spermától!!
Csak a kislányokat rémisztgetik azzal, hogy így is lehetséges a terhesség.
Jó, de egy ujjtól nem eshet teherbe.
és mi van akkor, ha felboritja? nekem pl. nem boritott fel semmit. vagy inkabb legyen terhes, mi? egy abortusz az jobb. :S
na, azért ennyire nem fekete - fehér a dolog. igy is teherbelehet esni.

Lehet terhes a barátnöm? 3 napja kiverte nekem, és én pedig utána megujjaztam. De a kezemre is, pontosabban az ujjamra is ment, és utána raktam be neki. De nem sok, csak ilyen kis váladékok, jah meg elönedv is.

De ezután kb 5 perc mulva ujjaztam. Ha jól tudom ennyi idö mulva a spermából semm nem lesz? Értelmes válaszokat szeretnék!

Legjobb válasz: 9 hónap múlva megtudod, cicafiú. Lehetek a keresztanyja?

9 hónap múlva megtudod, cicafiú. Lehetek a keresztanyja?
A sperma 30 percig él. Terhes lehet a barátnõd!!!
így nem lehet terhes. ahogy levegõre kerülnek a spermiumok elhalnak.
Simán! Kézmosás?
A sperma elpusztul a levegõn, húsz perc alatt pláne. De azért nem ártana kezet mosni.
ez hülyeség, hogy elpusztul a levegõn a sperma. És mi van akkor amikor a férfiaknak mintát kell vinniük andrológushoz? Kb. másfél órás minta még jó, tehát még másfél óra múlva is van életképes köztük. Kézmosás nem ártott volna, már csak a fertõzések miatt is.
Egy tudományos szaklapban olvastam a spermium levegõn szobahõmérsékleten 72 óráig életképes !
Szia! Én csak azt nem értem, hogy miért kell mindig ráhozni emberekre a frász? Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki így esett volna teherbe. Persze minden lehetséges, de nagyon kicsi az esélye. Szerintem nem lehet terhes, úgyhogy nyugi. Máskor azért a para elkerülése miatt inkább moss kezet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!