Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm és a kezemre (91 db)

Alighogy összejöttem a barátnőmmel, eltört a kezem, és még hetekig gipszben lesz. Nem jelenthet ez gondot neki, mit fog gondolni vagy tenni?

Legjobb válasz: Ha nem azért tört el,mert szétverted a fejét a kezeddel,akkor nem lesz gond.

Ha nem azért tört el, mert szétverted a fejét a kezeddel, akkor nem lesz gond.
Legalább megtudod, hogy kibírja-e melletted így is. Ha valakit kedvelünk, ilyenek miatt nem hagyjuk el.
Ez fáj.
Figyu, ha szeret a csaj, még ápolni és babusgatni is fog. Ha nem teszi, az neked egy jó mérce arra, hogy megéri-e vele maradnod.
az én barátomnak törött volt a karja, mikoir összejöttünk. :D
Reméljük nem szkanderozni akar veled
mozi :)
attól függ hány évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: 23, 21, de remélem, nem az lesz a válaszod, hogy szexeljünk :S
nem csak a sex körül forog a világ.. sztem tervezz be valami közös sütésfõzéses hétvégét.

Szerintetek az ''fura'' ha szexelek a barátnőmmel és nekem kezd nagyon jó lenni akkor kiveszem és a mellét dugom amig el nem megyek?

Szerintem ott jobb is élvezni ...

Legjobb válasz: ez a közösülés megszakítása az egyik módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére de függ a férfi önuralmától és nem véd a betegségektõl, egyébként szerintem meg sokkal jobb a helyére engedni az anyagot

ez a közösülés megszakítása az egyik módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére de függ a férfi önuralmától és nem véd a betegségektõl, egyébként szerintem meg sokkal jobb a helyére engedni az anyagot
Miért lenne fura?
hát ez fura:(
miért nem a kis popsilyukát dugod ?
A kérdező hozzászólása: Én úgyhallottam hogy a nõbe élvezni jobb de akkor bennem van a hiba
Te tudod... Én most örülök hogy nincs nagy mellem.

Mikor izgatom a barátnőmet és eljut addig a pontig hogy orgazmusa legyen akkor mindig megfogja a kezem hogy tovább ne. Ez miért van?

legalábbis én azt hiszem hogy jönne az a pillanat..bár nem vagyok biztos benne.. mi az oka? egy kis segítséget kérhetnék?

Legjobb válasz: Szerintem konkrét sex közben szereten inkább elélvezni, mint orálisan, vagy kézzel. Nekem pl jobb az orgazmusom, ha a párom bennem van, lehet õ is inkább azt szeretné.

Szerintem konkrét sex közben szereten inkább elélvezni, mint orálisan, vagy kézzel. Nekem pl jobb az orgazmusom, ha a párom bennem van, lehet õ is inkább azt szeretné.
utolsó! idótaságokat írsz! ha a lány eltol, eszedbe ne jusson folytatni, biztos vagyok benne hogy ha azt csinálnád amit az utolsó írt akkor csak megutálná veled a szexet! inkább kérd meg hogy segítsen neked, és mondja el hogy lenne neki jó vagy épp hogy folytassátok
szerintem olyankor már elment, (legalább is nálam ez van) és ha utána tovább simiz a barátom az már nem esik jól, én is mindig eltolom a kezét utána, de olyan is szokott lenni hogy még nem megyek el, és hirtelen érzékennyé válik, és akkor olyan mintha csikizné, az meg nem olyan jó:)
ha kézzel csinálod és eltolna válts nyelvre :) ha már nyelvvel csinálod és akkor tolna el akor mond neki hogy lazuljon el! :D és hatalmasat fog élvezni :) esetleg ha eltolna egyszer ne hagydmagad és a lehetõ egügyesebb probálj lenni és akkor is el fog menni és majd meglátja milyen jo is :)
Miért nem tõle kérdezed meg? Mi mégis honnan tudjuk?
hát elõször is kérdezd meg...de az én esetemben is nagyon sokszor van az, hogy kézzel izgat és amikor már érzem, hogy nem sok kéne, akkor mintha "fájna". na jó, nem szó szerint fáj, csak nagyon érzékeny és nem bírom tovább.
Tuti spriccelõs orgazmusa van, és szégyenli elõtted! Lehet azt hiszi, olyankor, hogy bepisil... (Fiatalok vagytok?)
orgazmus után pár lánynak fáj ha tovább izgatják.
A kérdező hozzászólása: fiatalok vagyunk
A kérdező hozzászólása: hát akkor nem fogok akaratoskodni, inkább csak kérdezgetek közben:)
A kérdező hozzászólása: és köszi a válaszokat.

Korai eljegyeznem? Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és úgy döntöttem megkérem a kezét.

Tudom hogy örülne neki, és én 1-2 év múlva szeretném elvenni. Szóval az a kérésem hogy fél év után nem korai-e ez?

Legjobb válasz: Én biztatni tudlak csak! A párom a 20. szülinapomon kérte meg a kezem fél év után, és utána összeköltöztünk. És most 2,5 év elteltével március 20-án lesz az esküvõnk! És nagyon boldogok vagyunk! Szerintem ha igazán szereted õt, és csak vele tudod elképzelni a jövõd, kérd meg! Örülni fog neki! Sok Boldogságot Kívánok! 22/L

Én biztatni tudlak csak! A párom a 20. szülinapomon kérte meg a kezem fél év után, és utána összeköltöztünk. És most 2, 5 év elteltével március 20-án lesz az esküvõnk! És nagyon boldogok vagyunk! Szerintem ha igazán szereted õt, és csak vele tudod elképzelni a jövõd, kérd meg! Örülni fog neki! Sok Boldogságot Kívánok! 22/L
Szerintem nem korai..én szurkolok!
Én egy évet várnék...legalább:) új szita szegen függ alapon:) Aztán ha egy év múlva is igy gondolom, még lehet esküvõ rá 1 évre:) De ahogy a szíved diktálja:) ez a Ti életetek
szia. nálunk ez az eljegyzéses dolog kicsit máshogy nézett ki, és mást is jelent, mint általában. a párom 8hónap után kérte meg a kezem, kb 40 ember elõtt, amirõl semmit sem tudtam, de sejtettem, és persze igent mondtam. egy brill ún. kisérõgyûrût kaptam, ami ugye nem eljegyzési gyûrû, csak lánykérõ gyûrû. most ezt hordom, egyelõre nem akarunk még esküvõt, de ezzel kifejeztük a szándékot egymás felé, majd lesz családi eljegyzés 2 gyûrûvel, ha már biztosan tudjuk, mikor lesz az esküvõ. szóval te most akkor melyiket akarod? lánykérés, vagy egybõl eljegyzés? :)
utsó vagyok, én 23 vok, a párom pedig 27.
18:47-nek! Minden esküvõi fotót retusálnak, ettõl olyan szépek! Mellesleg nem mindegy, hogy egy 40 éves vár 7 évet, vagy egy 18 éves! :)
Bocsi utolsó, de nekem nem voltak retusálva az esküvõi fotóim(2 volt)!Még ilyen hülyeséget!
Én 7 éve leszek lassan együtt párommal, de még nem jegyeztem el. Nekem az eljegyzés kicsit mást jelent: és nem szeretném húzogatni az idõt, hogy majd elveszem! Ha tényleg eljön az idõ, és komolyan gondolom, akkor! Szerintem tégy a belátásod szerint, nem korai ha szereted!
Ha 25 alatt vagy, akkor eléggé. Sõt.
Megvárod míg teljesen kivénhed szegény és szét kell retusálni az esküvõi fotókat?
Van egy olyan szokás, hogy kb az esküvõ elõtt egy évvel kell megejteni az eljegyzést.
Szerintem nincs idõhöz kötve, hogy most cakk 3 év...de 1, 5-2 év minimum teljen el:) Csak mert egy év alatt, vagy fél év alatt nem biztos, hogy rendesen kiismerted. Én 2, 5 éve vagyok a párommal, de még mindig okoz meglepetéseket:D Mondjuk most már igen-t mondanék, csak még nem alkalmas:D 2o-L
én 6évig voltam együtt az exemre, és nem volt eljegyzés és még jó is, mert szét váltunk. Amostani párommal már 2, 5éve vagyok együtt, de még most sem érzem, hogy eljegyezzen, pedig már 1, 5éve együtt is élünk. Majd eljön az ideje neki. De még nem most. Szerintem nagyon korai, legalább 3év az az idõ ami után biztosan el lehet dönteni, hogy biztosan ezt a fontos döntést meg kell e hozni. De ez az én véleményem!!
Jaj nehogy már más döntsön helyetted:D Ezt ti tudhatjátok, ha elég komolyan godoljátok akkor kérd meg a kezét.Az még nem esküvõ, de a lánynak is valószínûleg sokat jelentene, érezné mennyire fontos neked:D
ha igazán szereted akkor miért ne kérhetnéd meg a kezét.én drukkolok neked
Az a lány "érettségétõl" függ. Én pl nagyon szeretem a barátom és vele is gondolkodoma jövõben, de biztos, hogy nagyon megrémülnék, ha megkérné a kezem...mennyi idõsek vagytok? f
Ismerek olyan párt, akik 1 év együttjárás után összeházasodtak, ennek már több mint 20 éve, és most is együtt vannak. És olyat is, akik 4 év együttjárás után tartottak eljegyzést, fél évre rá esküvõt, aztán kb egy év múlva már elváltak. Ha mindketten szeretnétek az eljegyzést, akkor ne habozz. Sok boldogságot!
tudom, hogy sok szubjektív dolog van egy kapcsolatban, de fél év kevés arra, hogy valakit megismerj. most még dúl a szerelem, csak a szépet látjátok mindketten. én még várnék a helyedben minimum az elsõ évfordulóig, de inkább míg másfél évesek lesztek és ha akkor is így érzel, akkor jönne az eljegyzés. fõleg azért is, mert nem tartom jónak a hosszú jegyességet. ha megkéred valakinek a kezét, az az ideális, ha egy év múlva el is veszed
Dönts a szíved szerint. Amúgy szerintem nem korai. :)
Akkor kéred meg amikor akarod. Hallottam én itt az oldaon már olyat is, hogy egy hét után házasodtak és 20 éve boldogok. Van aki meg 5 évig tervezget, aztán 1 év múlva válik. Ha meg örülne neki, akkor futás és kérd meg. Te is örülsz õ is örül, aki meg izél, hogy korai, az féltékeny :)
Én még várnék, de ahogy neked jobb, ahogy a szíved diktálja. :) Engem három év után jegyeztek el, lassan már harmadik éve, esküvõt már tervezzük, de egyelõre csak belátható idõn belülre, konkrétan még nem, bár ha rajtam múlna, holnap már mennénk is esküdni. :)
Mi két és fél éven keresztül voltunk együtt. Voltunk. Fél évesen jött a gondolat hogy eljegyezzük egymást, de hát vége lett. Szerintem várjatok még. Ha úgyis egymásnak lettetek teremtve, akkor mindegy mikor jegyzitek el egymást, úgyis egymáséi lesztek. Ha meg nem, akkor minek eljegyzést felbontani?
Csak az érzéseidre hallgass! Ha már nem marad benned bizonytalanság, akkor kérd meg! És ne másokat kérdezz, hanem magadat!
ha tuti örülne, hajrá :)
Élvezz a fejére.
Még nem voltunk együtt mikor ez a problémája volt, de az õ állítása szerint igen. Például mikor zuhanyzol akkor csináld, hetente 2-3x, ha segített, akkor lehet ritkábban. :)
A kérdező hozzászólása: És a párodnak ez a teás dolog segitett?és köszönöm az értelmes válasz/segitséget! :)
A kérdező hozzászólása: És ezt aktus elött csináljam a kamilla teás dolgot?
Áztasd pár percig langyos kamilla teában, az én páromnak is ilyen problémája volt, a dokija ajánlotta, ártani nem árthatsz vele. :)
A kérdező hozzászólása: és egy doki mit tud ezzel tenni?
A kérdező hozzászólása: nem, ugyan ugy csináljuk mint eddig
változtattatok valamit mostanában? mondjuk eddig gumival csináltátok és most nem, vagy valami hasonlóra gondolok.
keress fel egy dokit
A kérdező hozzászólása: mert hallotam olyanrol h mennyek vele orvoshoz.de az mit csinál ezzel?
A kérdező hozzászólása: igen ez nemrég jötte elö olyan 1-2 hónapja:S
És ez csak 3 év után jött elõ??
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm szépen a segítséget!és ezt a teás dolgot mennyi ideig csináljam azon kívül h heti 2-3x?

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy: 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és szilveszter este együtt voltunk. Kielégített kézzel, nem hatoltam belé. Teherbe eshetett úgy hogy esetlegesen fanszőrzetére került az ondómból nagyon kevés?

Legjobb válasz: hány éves vagy???...ne haragudj de ha ilyen kérdést teszel fel akkor nem hinném, hogy érett vagy a szexre.elõbb tájékozódj és utána csináld...amúgy nem...nem lehet terhes.

hány éves vagy???...ne haragudj de ha ilyen kérdést teszel fel akkor nem hinném, hogy érett vagy a szexre.elõbb tájékozódj és utána csináld...amúgy nem...nem lehet terhes.
Jaaaj hogy lenne már az?
Mi vagy te? Valami pedofil? 14 évessel kielégitettni magadat... háth nincs szavam...
ma 19:00, de még nem hallottál olyat, hogy valaki nem gyantáztatja/borotválja az egészet, hanem esetlek hagy egy kisebb (vagy nagyobb) csíkot? És mi az, hogy normál csajok? Akiknek más tetszik, mint neked, vagy netalán alergiás a gyantára/borotvára az már nem is lehet normális? 22/l
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy fanszõrzetére. Milyen barátnõd van neked? A Yeti? Normál csajok gyantázzák. 20/F
A kérdező hozzászólása: Az már nem fért oda de utána olvastam én 18 õ 14 Azért írtam mert bár utána olvastam de a személyes tapasztalatotokra számítok.
A kérdező hozzászólása: azért írtam mert régebben olvastam itt hogy valaki így esett teherbe
19.09....nálad a pont:)
szerintem kicsi az esélye
szinte teljesen valószinütlen
Nem valószínû, de legközelebb azért az ilyenekre figyeljetek oda!
nyugi, szokták
Szia! Én minden alkalommal szoktam, de nem végig csak amikor épp kedvem tartja. Ettõl függetlenül még a Párommal minden rendben, szerintem egyszerûen tökéletes az ágyban. De én így még jobban élvezem. :-) 20/L
Nem baj, hogy csinálja, mert az neki nagyon jó. Fokozta az érzést vagyis besegített. Én így mondanám. Inkább az õ keze legyn ott mint másik fiúnak a keze;)
Nem szeretem, ha kézzel csinálják nekem. Vagy mert ennyi érzékeny vagyok, vagy mert eddig soha senki nem csinálta jól. Meg nem is szeretem, ha rá kell segíteni. Megy az anélkül is. :)
ebbe semmi rossz sincs..nekem ez szexy, és csak jobban meghozza a kedvem..:)
Ez annyit jelent, hogy nehez tud hüvelybe elmenni. Vagy most análról van szó?
Az egyik lány csinálja a másik nem, van ilyen, nem vagy sz_r.
Hát szerintem nem nagy problem
...és nem volt izgató a számodra?
semmi rossz nincs benne, csak egy kis plusz... olyan mint a ketchup a kajára :D magában a ketchup nem valami finom és nem is laktató, viszont a kaja az jó anélkül is, csak vele még finomabb, ennyi...
En is mindig szoktam csak igy tudok elmenni:/ De nem olyan nagy gond ez:) legalabb igy sikerul. Ettol fuggetlenul o nagyon jo, nem az o hibaja, hogy "siman" nem megy:) Sokszor meg o rakja oda a kezem, mert szerinte nagyon szexi:)

Ma lefeküdtem a barátnőmmel, és megszakításosan szexeltünk. és mielőtt jött volna, kivettem és a kezembe ment. Viszont félek, hogy netán nem érezhettem h belé is ment. De mondjuk éreztem de kitudja. Szerintetek van esély a terhességre?

Legjobb válasz: A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod. Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezõjére is van számtalan példa. Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most idõben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnõd, így lényegében az õ tstével, lelkével játszadoztok. Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.

A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod. Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezõjére is van számtalan példa. Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most idõben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnõd, így lényegében az õ tstével, lelkével játszadoztok. Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.
Van esély. Ez a "védekezés" játék a tûzzel, sokáig szerencsétek lehet, de majd egyszer nem lesz....
22 hónapos:) ))de 21 éves voltam
A kérdező hozzászólása: és most mennyi idõs a babád? :)
Én 2 évig játszottam ezt és szerencsére nem lett baba belõle.Aztán mikor befejeztem a sulit és elkezdtem dolgozni akkor terhes lettem az ilyenfajta sextõl:((( Jó nem bántam meg a babát, de mi lett volna ha suli közbe leszek terhes???Szép lett volna. Én nem akartam gyógyszert szedni féltem az elhízástól...stb(ami HÜLYESÉG!!hozzáteszem)páromnak meg nem volt "kényelmes"a gumi.De hidd el egy kis kényelmetlenség jobb mint fiaton apának meg leányanyának lenni.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van .:) köszönöm a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: hát nem is fogjuk többet.. megmondom neki vagy szed gyógyszert vagy próbálgatjuk gumival..
Legyen akkor neked több eszed!!! Ne csináljátok így!
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék óvszer nélkül, de amikor felhúznánk mindig "lankad az érdeklõdés"... meg van amikor lecsúszik meg ilyenek.. (nem azért mert kicsi.. ) és mondta bnõm h akkor csináljuk így..:S
Van esély. Védekezz továbbra is így, hamarosan boldog apuka leszel.
A kérdező hozzászólása: értem.:) utólag is grat.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!