Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm én 15 évesek vagyunk (16 db)

FIUK! 13, 5 éves a barátnőm, én 15 vagyok . Járnátok ilyen korú lánnyal akit tényleg szeretnétek?

Legjobb válasz: Figyelj! Nem az a tényleges lényeg, hogy hány éves..(vagyis persze, nagy szerepe van, hisz 13 és fél évesen csak ne jöjjön össze egy 25 évessel..) de ha szeretitek egymást semmi akadálya!(: Nem a kor a lényeg, hanem az hogy SZERESD (:

Figyelj! Nem az a tényleges lényeg, hogy hány éves..(vagyis persze, nagy szerepe van, hisz 13 és fél évesen csak ne jöjjön össze egy 25 évessel..) de ha szeretitek egymást semmi akadálya!(: Nem a kor a lényeg, hanem az hogy SZERESD (:
13, 5 éves lánnyal oviba lehet csak járni!
ha tényleg nagyon szereted akkor szerintem nincs vele gond :) de vigyázz hogy mit csináltok mert mégis kicsi még :)
Ha elég érett lenne. Én is 15 vagyok, sajnos még a velem egykorú lányokat legtöbbjét se tartom érettenk. De nem olyan értelemben, hogy kapcsolatra készek, vannak akik már sokadik pasijukon vannak túl, piálnak, buliznak stb., de én nem erre gondolok érettség alatt.
A csaj fiatal, de te sem vagy idõs. Nincs köztetek két év sem. Arra azért tényleg vigyázz, hogy egy 13-14 éves lány még nagyon gyerek, és mivel te vagy az idõsebb (mondjuk még te is gyerek vagy, már ne is haragudj ;), vigyáznod kell rá. Remélem, nem az a célod, hogy minél elõbb ágynak döntsd, mert ahhoz 14 évesen még fiatal. (Alatta pedig büntetik is.) Szóval összegezve, nyugodtan járj vele. Tényleg nem sok az a másfél-két év.
a barátnõm is 14 nemtré 35/F
Bnõm 14 én 19 vok, dehát szeretem, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatásokat :) tényleg nagyon fontos nekem.
a szerelem nincs korhoz kötve :)
igen, miért ne?
Enyém most lesz csak 14, én nemrég töltöttem a 44-et. Szerintem sem a kor számít, az a fõ, hogy szeretjük egymást. :)
utolsó: ez most komoly? :D
Nekem volt egy 14 éves b nöm én 34 vagyok..
persze.. nem nagy külömbség
Mi a problémátok ezzel? Vannak még ilyen kapcsolatok: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/budapesten-kerte-meg-42-e.. Ez teljesen normális!

A barátnőm és én 15 évesek vagyunk. Nem feküdtünk még le egymással, de orálisan már kielégítettem és pettingetünk. Már 1 hete késik neki. Mi lehet a baj? Nem miattam van?

Legjobb válasz: Ha nem feküdtetek le egymással akkor nem miattad van a gond, ha a teherbeesésre gondoltál. Kérdés hogy a barátnõd hûséges-e hozzád? Ha mással sem feküdt le akkor bizonyára a fejlõdõ szervezetének hormoningadozásai miatt késhet a mensije.

Ha nem feküdtetek le egymással akkor nem miattad van a gond, ha a teherbeesésre gondoltál. Kérdés hogy a barátnõd hûséges-e hozzád? Ha mással sem feküdt le akkor bizonyára a fejlõdõ szervezetének hormoningadozásai miatt késhet a mensije.
Mondjuk nem árt tudni, hogy mi miden történt a petting alatt. Mert pl. a kezedrõl is juthat sperma a lány hüvelyéhez és abból bizony még érintetlen szûzhártyán keresztül is lehet baba. Ha nagyon vigyáztál a barátnõdre, akkor megnyugodhatsz. Ha óvatlan voltál, vegyél neki meglepinek egy terhes tesztet. A reggel ébredés utáni elsõ vizeletbõl a legbiztonságosabb az eredmény. Remélem csak vaklárma, és nincs potyautas a fedélzten. DE legközelebb törekedj a biztonságos szexre.
Elég sokmindentõl késhet még egy fejlõdõ szervezet mensije.Elõfordulhat, h még nincs beállva a ciklusa.Rendszeres vendégem volt annakidején egy ciszta, és az is tudott kellemetlen meglepetést eredményezni, idegeskedést, remegõ térdet.De talán vegyetek egy terhességi tesztet.(Az olcsóbbak 7-8száz forint körül vannak, a drágábbak 2000.)Bár elég kicsi a valószínûsége.

15 éves vagyok még szűz de a barátnőm nem akarja de én akarom nem akarom siettetni de már több mint egy éve várok és már az agyamra megy mit tegyek?

Legjobb válasz: vághatsz bármilyen pofát,15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni

vághatsz bármilyen pofát, 15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni
"és már az agyamra megy mit tegyek?" akaszd föl magad te p*cs
"15 éves vagyok" a neved "gergo99" .. szerintem max 13 vagy
és ha eljön a 2012/12/21 és tényleg világvége lesz, szétesik a föl, kitörnek a vulkánok és majd jön az a nagy hullám, ami elsodor mindent. Mi van ha vársz még 1-2 évet, a kis ribanc meg még húzni fogja az agyadat...aztán egyszer csak jön a vész, te meg szüzen fogsz meghalni...hmmm...
várj még 2 évet
Kedves Kérdezõ! Visszakérdezek: Szereted egyáltalán a barátnõdet? Mert ha igen, akkor elfogadod, hogy még nem szeretné a szexet és türelemmel megvárod, amíg igent mond! Szerintem még Te sem vagy érett szellemileg a dologhoz, mert ha az lennél, megértenéd, hogy a lány még nem érzi felkészültnek magát hozzá és elfogadnád. 27/L
Nem ez a durva, hogy most vársz rá tegyük fel 2 évet. Hanem majd ha szétmentek, és õ a következõnek egybõl odaadja magát. Na akkor fog szé[email protected] az ideg!
Még várj vele 1-2 évet, ha mindenféleképpen megbízható gyerek vagy, és eszed ágában sincs megcsalni a barátnõd, akkor feszültség levezetésére meg maszturbálj. Ennyi. Ha viszont már tényleg a p*csöd diktálja a dolgokat az igazi agyad helyett, akkor szedj fel valami kiscsajt aki bevállal, és éljetek boldogan.
Mit tegyél? Vágd le. Probléma megoldva.
A kérdező hozzászólása: -.-
ne erõltesd, éretlen gyerekek vagytok még, ott a kezed használd azt
A kérdező hozzászólása: kösz és egyépként nem vok 13, 15 vok azért mert az öcsém akkor született és szeretem 99 et mert majdnem száz :)
Erõltesd rá.
Tagoljad a mondatot légy szíves!
A lányok több idõre van szükségük, mint a fiúknak.Ezt értsd meg.Ha tényleg szereted , akkor tudsz várni, addig , amíg õ is úgy gondolja.Ez akár évekbe is telhet. 15/L

Én 11 éves vagyok. A Barátnőm 15.1 éve mi vagyunk a legjobb barátnők. Szerintetek létezik barátságban kor különbség?

Legjobb válasz: szerintem nincs akadálya annak, hogy barátok legyetek csak azért, mert 4 év van közöttetek

szerintem nincs akadálya annak, hogy barátok legyetek csak azért, mert 4 év van közöttetek
Szerintem sincs akadálya.
Semmi akadálya :) )
Biztos létezik. De ez nem jelent ettõl még semmit. Ha azok vagytok, azok vagytok. Akárhány évesek legyetek :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szerintem érett csaj lehetsz, hogy a legjobb barátnõd 15 éves. Én is mindig nálam 2-3 évvel idõsebbekkel barátkoztam, amikor ennyi idõs voltam, mint most te. Lehet, hogy ez a korkülömbség majd néha furán fog hatni és lehet (mondom lehet), hogy lesz idõ, amikor úgy gondolja majd a barátnõd, hogy túl fiatal vagy hozzá. De egyébként nincs akadálya, hogy barátkozzatok!
A kérdező hozzászólása: Kitudja :) am köszi:)
Nézd meg a felnõtteket, milyen korkülönbségekkel milyen jó barátnõk tudnak lenni: 5-10-20-30 év sem akadály!
Nemcsak a korkülönbség de még az sem számít hogyha nem is egy városban élet! A legjobb barátnõm 20 éves és Budapesten él, míg én Kecskeméten élek és csak 14 vagyok. :) Bármikor meghallgat és õ is sokat mesél nekem, bár lehet nálunk azért nincs akadály mert a korombeliekhez képest nekem nem a pián meg a drogon jár az agyam. :D

Lassan vagy 7hónapja járunk a barátnőmmel ő 15 én 17 évesek vagyunk előfordulhat hogy megtörténik a szeretkezés? vagyis ő is szeretné és én is? Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Szép vacsi, szülõk ne legyenek otthon, vegyél óvszert, legyen hangulat világítás, kezdõdjön egy kis pettingel, és az fokozatosan menjen át szexbe, és meg is volt. Ha nem pettingeltetek eddig, akkor célszerû a pettingel kezdeni, így fogod tudni, hogy neki mi a jó és õ is fogja tudni hogy neked mi a jó.

Szép vacsi, szülõk ne legyenek otthon, vegyél óvszert, legyen hangulat világítás, kezdõdjön egy kis pettingel, és az fokozatosan menjen át szexbe, és meg is volt. Ha nem pettingeltetek eddig, akkor célszerû a pettingel kezdeni, így fogod tudni, hogy neki mi a jó és õ is fogja tudni hogy neked mi a jó.
sztm ha olyan alkat akkor elõfordulhat(ha elég érett)mindenképp petting az elején, de hát anélkül nem is lehet.ha sokáig érzékien csókoloztok akkor is fellehet izgulni és akár belemegy, de mindenképp legyen sötét, mert akkor az embernek kevesebb lesza gátlása és bátrabb lesz:) hajrá
a kg nem számit ha igaz barátokat szeretnél! hol laksz?
elõször is, a hozzáállásoddal is (sok) baj van! tegyél rendet a szobádban! ne csak úgy ímmel-ámmal, hanem mindent poprolj le, mindent tegyél a helyére, pordzívózz ki, moss fel, mosd meg az ablakokat. szellõztess egy nagyot. majd menj el és vedd meg a könyvesboltban Rhonda Bryne-tól az Erõ címû könyvet. ez nem egy jós cacsogása vag yilyesmi, hanem útmuitató hogyan élvezd az életet, stb! élj a könyv szerint! menj el egy dietetikushoz (!!!!) és kérd meg hogy állítson neked össze étrendet, hogy le tudjál fogyni. ilyen túlsúllyal hamar meghalhatsz. tartsd be rendesen amit összeállított a dietetikus! ha sportolást is állított, azt is tartsd be, ha nem akkor vagy ráveszed magadat valamire vagy szintén elmész valamilyen fitnesszdologemberhez. az alényeg hogy mozogj mindennap legalább 1-2 órát. nehéz elkezdeni, de a sport és az egészséges étkezés lefogyaszt, nagyon boldog leszel a mozgástól, jobb kedved lesz, és nagyon nagyon egészséges! járj el otthonról. nem kell erõltetetten a buszon ismerkedni, hanem mondjuk a sportolást és az ismerkedést összevonhatod hogy eljársz kosarazni, focizni, valami. minden az önbizalmon és a hozzálláson múlik. ezt a kettõt nemcsak az ERÕ elolvasásával illetve sportolással hanem olyan otthoni tevékenykedésekkel érheted el mint pl. megkeresni mit szeretsz.. szeretsz zenét hallgatni? miért nem tanulsz meg mondjuk gitározni? vagy rajzolj, fess! írj verset. olvass hasznos könyveket. de JÁRJ EL OTTHONRÓL! az élet túl rövid hogy elfecséreljük!! 14L
nem tudom mások hogy vannak vele és a barátaimat barátnöimet mindig úgy választottam meg hogy nem a külsõre mentem hanem, a belsõre szóval szerintem ne törödj vele hogy hány kiló vagy barátokat attól még tudsz magadnak szerezni!!!és azért amit most írok ne haragudj meg de a szüleid elég gusztustalanok lehetnek ha ezért elhagytak téged!!!!szerintem inkább segíteni kelet volna neked a lefogyásban mert hosszú távon ez nem egészséges úgyhogy próbálj meg leadni belöle csak magad miatt is!!én azt gondolom az én gyerekem lehet akár milyen akkor sem tudnám elhagyni hiszen én hoztam a világra és nem azért hogy elhadjam!!egy 8hónapos kiscsajszi anyukája
hu hát én nógrádi vagyok:(
110kg -al biztos nem lehet könnyû... egyébként tudsz mozogni rendesen? ha van lehetõség menny ki a parkaba vagy nemtom.
A kérdező hozzászólása: tudok persze hogy tudok mozogni. nem is rosszul
A kérdező hozzászólása: én Debrecenben lakok
bocsi, de fake érzésem van. ha mégse irhatsz üzit
A kérdező hozzászólása: köszike és amugy igazad van én utálom a szüleim. mien könnyü de mégis rohamos edzéssel tudnék leadni??
Miért élsz a világtól elzárva? így ezután sem lesz barátod, ahhoz kicsit ki kellene mozdulnod.
Ha fogyni szeretnél, ne várj egybõl csodát! mindenhez idõ kell! Ne fogyókúrázz, ne koplalj! Étkezz EGÉSZSÉGESEN és mozogj minden nap, elég ha lemész sétálni egy kört az elején aztán FOKOZATOSAN egyre többet mozogsz. Én Callan Pinckney-tõl a Callanetics-et NAGYON AJÁNLOM!! Vedd meg, olvasd el figyelmesen, és tartsd be a leirtakat, garantáltan jobban fogog magad érezni és jobban is fogsz kinézni. Akár le is fotózhatod magad hogy lásd az eredményt!! Ha belül minden oké jöhet a szórakozás! Járj el otthonról bulikba, ott ismerkedhetsz stb.. Sok sikert és kitartást!!
bocsi *fogod
Sosincs könnyû és gyors út. Ha fogyni akarsz, számíts azzal, hogy vért fogsz izzadni és rohadtul nehéz lesz és hosszú. De megéri, bármilyen nehéz is.

Van egy 15 éves barátnőm, én 19 vagyok és össze szeretnénk házasodni lehetséges ez? Vagy pl 16 évesen hogy házasodhatnánk össze? Mert minden esetre ugy szeretnénk hogy a szülők ne szoljanak bele mert nagyonn rosszul bánnak vele otthon.

És szeretném ha hozzámköltözne és persze ezt ő is ezt szeretné, tehát pontosan mit is tehetnénk? Kihez kell fordulnunk? Mert minden esetre ugy szeretnénk hogy a szülők ne szoljanak bele mert nagyonn rosszul bánnak vele otthon és szeretném ha hozzámköltözne és persze ezt ő is ezt szeretné, tehát pontosan mit is tehetnénk? Kihez kell fordulnunk? Aki tud kérem segitsen nagyon fontos lenne, előre is köszönöm.És ez az egész ugy lenne jó hogy a szülei ne tudjanak róla mert abbol csak baj lenne.. és biztos nem engednék, tehát ez elég zürös kapcsolat...

Legjobb válasz: Úgy, hogy a történet egy 19 éves fiúról és egy 15 éves lányról szól. Na most a 19 éves fiú egész biztosan nem 1998-ban született, ellentétben a 15 éves lánnyal...

Úgy, hogy a történet egy 19 éves fiúról és egy 15 éves lányról szól. Na most a 19 éves fiú egész biztosan nem 1998-ban született, ellentétben a 15 éves lánnyal...
16 éves kor alatt sehogy nem lehetséges. 16 és 18 között a gyámhatóság engedélye kell. http://www.csaladesjog.hu/hazassagkotes
Most miért nem lehet kiírni, hogy te vagy a lány? Úgyis látszik a nevedbõl, amit nagy ésszel kiírtál a kérdés fölé...
Hat szuloi beleegyezés pont nem kell hozza, csak gyamhivatali. A legkorábbi idõpont, amikor házasságkötésre kerülhet sor, a betoltott 16. év, tehat meg egy evet várni kell. Akkor is egyszerûbb lenne neki a szuloi ház elhagyását kervenyezni, azt hamarabb megadják, mint a hazassagi engedélyt.
Mégis mit takar az a nagyon rosszul bánnak vele otthon? És miért lenne arra megoldás ha feleségül megy egy hülyegyerekhez aki 2 év múlva úgyis elhagyja???
ahogy irták, 16 év után gyámhatósági engedélyt kell szerezni! Ha tényleg nagyon rosszul bánnak vele otthon, akkor próbáljátok meg, de ne feledd, hogy neked lesz a legnagyobb felelõsséged! Ha már elvetted, tarts ki mellette és próbáld boldoggá tenni, ne csak egy féléves fellángolás legyen, mert a házasság nem ezt jelenti!! Sok boldogságot kivánok nektek!
Kedves 15 éves kislány kérdezö! Vedd szépen elö a babáidat és játsz azokkal, ne itt hü..sd a népet.
Pont ahogy az elsõ írta. A lány gyerek, bár te jogilag nem, de egyébként még bõven... Gondolom az elsõ nagy szerelem... Nem a házassággal tartod meg.
A nevébõl hogyan következik, hogy lány...?
Sehogy. Ha nincs szülõi beleegyezés a KISLANY reszerol, akkor fejre is allhattok, nem lesz dinom-danom. Varjatok meg, amig "felno" (18 lesz) es akkor térjetek a vissza. Marha addig együtt lesztek a nagy fellangolasban. ;)
miben is nyilvánul meg hogy olyan nagyon rosszul bánnak vele(d)?
Szülõi beleegyezés kell, úgy tudom. Régen 17 volt az életkor határa, most nem tudom. Az más kérdés, hogy ez semmire sem megoldás... de mindenki ott és úgy szúrja el az életét, ahol és ahogy akarja.
na idefigyeljetek okosok nem a lány kérdezte csak mivel nem tehettem felhasználónévnem simán hogy , , Anonim, , ezért tettem hogy , , Anonim1998, , és ez az õ születési dátuma és nem kell itt rögtön pattogni én kérdeztem valamit ezért nem kötekedni kell hanem aki tud adjon normális választ és annyi, és ha szeretnétek tudni a lánynak nagyonn rossz sorsa van otthon, még joformán ki sem engedik már a házból, és mindenbe csak belekötnek és pl most pá napja ugy megverték hogy 4 ora hosszáig nem tudott beszélni sokkot kapott. Ugyhogy jol gondolkozzatok el és azután osszátok itt az eszet. És egyébként köszönet a normális válaszokért!
A kérdező hozzászólása: na idefigyeljetek okosok nem a lány kérdezte csak mivel nem tehettem felhasználónévnem simán hogy , , Anonim, , ezért tettem hogy , , Anonim1998, , és ez az õ születési dátuma és nem kell itt rögtön pattogni én kérdeztem valamit ezért nem kötekedni kell hanem aki tud adjon normális választ és annyi, és ha szeretnétek tudni a lánynak nagyonn rossz sorsa van otthon, még joformán ki sem engedik már a házból, és mindenbe csak belekötnek és pl most pá napja ugy megverték hogy 4 ora hosszáig nem tudott beszélni sokkot kapott. Ugyhogy jol gondolkozzatok el és azután osszátok itt az eszet. És egyébként köszönet a normális válaszokért! És azért van két fiokom nyitva mert az elõzõn nem tudtam akkor feltenni kérdést és gyorsan kellett lépjek...
Jézusom, és most csinált egy új nicket a kiscsaj, amivel válaszolt a saját kérdésére... úr isten. De addig nem jutott el, hogy a 95-ösök most 18, és nem 19 évesek :D:D
" na idefigyelj te nagyokos, itt komoly dologrol van szó tudod nem nevetnivalo egyáltalán, csak egyeseknek mint neked egyéb dolguk sincs csak egész nap a gép elõtt logni és osztani sz eszet...." Köszi a privit kérdezõ, le is tiltottalak! Ha mondanivalód van közöld itt, ne privátban szidjál, köszi.
azért egy 15 évesnek is lehetnek nagyon komoly problémái, az nem megoldás hogy játssz a babáiddal :( viszont a fiúnak azt tudom csak mondani hogy nagy felelõsség lesz rajta, vegye nagyon komolyan a kapcsolatot!
epic fail
Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha õ is akarja akkor, úgyis egyértelmûen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :) 17/F
Nincs baj Veled, de Õ még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Õt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egybõl, hiába akarod te :)
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idõ, amikor készen fog lenni rá...!
Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idõ... Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erõsíted, szóval várjatok csak.:D
Szia! Én 15 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig õ is biztos nagyon akart engem, de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részbõl, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnõd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki. Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az elõváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem. ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erõszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerõszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...
A kérdező hozzászólása: Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
Hát annyira nem gyerekek már, a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevõje nem 12-13 év között mozog. 11 hónap tényleg elég sok idõ, beszélj vele, mondd meg neki, hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P

Lenne egy kis problémám . A barátnőm 13 éves, én meg 15, és az apja nem engedné neki, hogy ilyen "fiatalon" pasija legyen. Most álljak az apa elé és kérjem el a lányát? Mert eléggé szigorúnak mondják, és bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy

Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy
Akkor se engedné. Várj még 2-3 évet
A kérdező hozzászólása: hát még ott nem tartunk kettes, de majd egyszer... amúgy nagyon nehéz nélküle, mivel nem ugyanott lakunk(Karcag<-->Tilalmas) de azért szívás lenne "lebukni"...
Miért van idézõjelben a fiatalon? Ha 8 osztályos suliba jár, akkor a következõ félév lesz a legfontosabb. Érhetõ, hogy akarja, hogy elvonja a tanulástól valami a lánya figyelmét. Egy 15 éves gyerek nincs egy súlycsoportban a 30-40 férfival. Csak veszíthetsz, ha nagyon nagynak akarsz mutatkozni. De ha annyit vállalsz fel, amit õszintén elõ tudsz adni, akkor jól jöhetsz ki a dologból. Tehát ha a szülõk tudják, hogy hová mentek és pontosan is értek vissza, akkor pozitívum, hogy megjelentsz a szülõk elõtt. Általában az ismeretlentõl szokták félteni a gyereket.
Ezért jó, ha az após börtönbe van. Egyébként miért lenne túl fiatal? Én 16 évesen jöttem össze 13 éves barátnõmmel, bár akkor utána rá nem sokkal lett 14, de ettõl függetlenül, ha normális a csaj, akkor nincs olyan, hogy fiatal.. mi azóta meg vagyunk már 3 éve, boldog kapcsolat, nem kúr félre meg egyáltalán nem olyan mint a többi. Ha te is jó vagy, akkor még jót is teszel a lánynak, ha kitartasz mellette és nem fog el kur*ulni.. de, ha az após nem lett volna börtönbe, akkor is elé álltam volna. Bár a végsõ döntés az övé lenne, de nem hagytam volna szó nélkül az tuti. Ebbe a világba nem a kor számít, mert 18 évesen is lehet egy csaj gyerek szinten, sõt 25 évesen is azon vannak még, az meg más, hogy komolynak látszanak, de csak látszanak.. sex nélkül meg kibírod, vársz még vele pár évet, te is még fiatal vagy kibírod ha szereted õt. Sõt, ha tényleg szereted azt is kivárod, hogy az apja összeengedjen vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van , csak még nem is tudom mit csináljak. Akkor beszéljek a faterjával ???
Igen, az valóban nem rossz ötlet, ha bemutatkozol a szüleinek. Kell, hogy lássák, hogy rendes srác vagy és nem "azt" akarod a lányuktól. Valamelyik hétvégén menj el hozzájuk - reggel mész, este jössz, ott alvásra ne is gondolj.

Én egy 18 éves srác vagyok a barátnőm 15 múlt aki mellesleg őrült jól néz ki és az normális dolog nála hogy szinte mindennél jobban szereti csinálni az orális dolgokat? Még akkor is ha nem mindig viszonzom neki.

Olyan szinten hogy van mikor csak attól orgazmusa van ha pl közben simogatja magát.Lehet azért is van mindez mert nagy a méretem minden téren?

Legjobb válasz: ha a barátnõd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhetõ!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!

ha a barátnõd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhetõ!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!
U dejo kis krva lessz 8D
Normális, de ezzel az egésszel nem véletlen csak dicsekedni akarsz..?:P
Mert imádja a faszt. Jókis ribanc lesz belõle pár év múlva.
biztos csak veled csinálja...?
Én is szeretem szájjal kényeztetni a páromat, izgat, ha magamhoz nyúlnék, valószínûleg orgazmusom is lenne. Semmi köze a méretedhez, egyszerûen csak vannak nõk, akiknek ez bejön, és vannak olyanok, akiknek nem.
szió, miért lenne belõle ribanc? ne hagyd, hogy szídják a te barátnõdet? hogy képzelik, hogy beszólnak rá így látatlanban? Képzeljétek, nekem nem a barátom méretétõl volt ilyen, hanem azért mert irtózatosan szerettem, és nagyon jó volt neki örömet okozni. Remélem a te barátnõddel is ez van. és én amúgy sokáig nem akartam az orális szexet. és szerintem sokan tényleg akkor akarják csak, ha nagyon szeretnek egy fiút. tanácsképpen mondom, hogy viszonozd neki, mert biztosan nagyon értékelné;) azért monhatják amúgy a barátnõdre, mert még elég fiatalka. bárhogyan is van, nem ismeri õt senki, szóval kussoljanak be szépen!
"Kedves" válaszok tömkelege. Mondjuk dicsekedned tényleg felesleges, mert az a legvalószínûtlenebb, hogy a méret miatt van. Hogy miért van, azt neked kéne érezned, én imádom a páromat, minden szempontból, így kényeztetni is és könnyen el is megyek közben, de természetesen ez csak vele van így, más pasival fúújjj... Persze lehet, hogy az elõttem szólóknak van igaza, és "mindenkivel" így lenne neki, de nekem valahogy nem ez ugrott be elõször... Szóval neked kell érezned, hogy azért van mert szeret téged és/vagy a testedet, vagy azért mert egy rbanc... Mindenesetre örülj neki, és persze azért viszonozd!
Hát képzeljétek el, igenis vannak lányok, akik imádják az "orális dolgokat" és olyan lányok is akadnak, akik a kedvesükkel imádják ugyanezt...hogy mik vannak, mi?
A kérdező hozzászólása: Az elõbbi 3 komment az elõbbi oldal legutolsójához szól...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Am ezek mind igy vannak amiket elõbb irtál:) És õ télleg nem egy ribi hanem csak szereti csinálni amit csinál... Szóval köszi mindezt amit elõbb irtál:) Az meg hogy mások mit szólnak ehhez az a õ dolguk...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Am ezek mind igy vannak amiket elõbb irtál:) És õ télleg nem egy ribi hanem csak szereti csinálni amit csinál...úgy mint én is;) Szóval köszi amiket elõbb irtál kedves volt tõled:) Mások meg hogy mit szólnak ehhez az a õ dolguk...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Amúgy ezek mind igy vannak amiket irál:) És õ télleg nem egy kis ribi attól még hogy szereti csinálni amit csinál... Mert az elõbbi kommentben benne is volt a lényeg...
Áhá, szóval egy lány ha szeret szopni akkor ribanc.Értem már:) Nem primitiv következtetés, végülis
15 évesen én azt sem tudtam mi az a F..sz.Nem az, hogy valakit orálisan elégítsek ki. Igazunk volt azoknak akik az elején írtak. A kérdezõnek a tanácsom Canesten, lehet még kelleni fog
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül csak õ nekem az elsõ és érdekel hogy miért van ez igy:)
A kérdező hozzászólása: Biztos csak velem...
Nem értem a válaszolókat..miért lenne belõle ribanc? :D Nagyon kedvesek vagytok... Na mindegy, nem is ez a lényeg. Szóval szerintem ez nem a méret miatt van...amúgy meg örülj, hogy elmegy...Valakinek nem sikerül sosem.És mint elõttem leírták, van aki szereti az orálisat, van aki nem. :) Például én imádom látni a barátomon, hogy jó neki és élvezi... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!