Találatok a következő kifejezésre: A barátnőim arról álmodoznak, hogy csókolóznának (1 db)

A barátnőim mind arról álmodoznak, hogy csókolóznának a suli leghelyesebb fiújával. Én viszont nem bírom elképzelni magam valakivel "csókolózva". Ez természetes?

A barátn?im mind arról álmodoznak hogy csókolóznának a suli leghelyesebb fiujával. Én viszont nembirom elképzelni magam valakivel "csókolózva". de már 14 leszek okt-ban. s?t, tetszett egy srác, és neki is én, és megkérdezte h járnék-e vele. és én annyira beparáztam h nemet mondtam. még azt sem tudom elképzleni h megfogjam egy fiu kezét. (kiskoromban duci kisláy voltam, és igy sose voltam jóban a fiukkal -alsóban- lehet ennek is köze van hozzá? )

Legjobb válasz: Szia! 14 évesen nekem sem jutottak eszembe a fiúk. Nem is érdekeltek, még utána sem igazán. Talán érettlen voltam hozzá, és nem is foglalkoztam velük. Ne aggódj, lehet késõn érõ típus vagy. Az elsõ fiúval való kapcsolatom nekem 18 évesen volt, 2 hónapig tartott. Azóta - 26 vagyok - 4 kapcsolatom volt. Jelenleg gyereket várok élettársamtól. Látod semmi gond nincs azzal, hogy ennyi idõsen nem érdekelnek a fiúk.

Szia! 14 évesen nekem sem jutottak eszembe a fiúk. Nem is érdekeltek, még utána sem igazán. Talán érettlen voltam hozzá, és nem is foglalkoztam velük. Ne aggódj, lehet késõn érõ típus vagy. Az elsõ fiúval való kapcsolatom nekem 18 évesen volt, 2 hónapig tartott. Azóta - 26 vagyok - 4 kapcsolatom volt. Jelenleg gyereket várok élettársamtól. Látod semmi gond nincs azzal, hogy ennyi idõsen nem érdekelnek a fiúk.
Nem kell parázni a srácoktól :) És az, hogy milyen voltál kiskorodban ne befolyásolja további életed. Az nem baj ha te nem képzeled el, hogy milyen lenne, ha ez és ez megcsókolna.
Szerintem meg még csak éretlen vagy ezekhez a dolgokhoz(nem bántásból mondom)majd ha érett leszel rá kivánni is fogod ezeket a dolgokat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Facebookon is el lehet hívni egy lányt randizni?

Tudom elég gyáva meg ilyesmi de a lánnyal nem igazán találkozom. Talán a lány gyávának tartana?
16/F

12

Tudtok adni tanácsokat csaj ugyben de ne legyen tul nyomulós?

9

Miről beszélgessek egy lánnyal?

a 2. találkozásunkkor nem tudtam mit mondani neki, így sokszor volt csönd. ezt nem szeretném többször mit mondjak vagy miről kérdezzem? úgy hogy ne legyen erőltetett beszélgetés

8

Ha van egy srác aki bejön h tudjam meg h én is bejovok e neki? Mert rákérdezni nem fogok

Előre is köszi

5

Ha egy lánnyal a reggeli órákban találkozol, mint barát, milyen programokkal, vagy lehetőségekkel érdemes készülni?

3

Hogyan lehetne megoldani, azt, hogy barátságból párkapcsolat legyen lány és fiú között?

2

Szerintetek a testes pasik milyen esélyekkel indulnak a nőknél?

Persze, ezt be kell látni, hogy rosszabb esélyekkel, mint az igazi jó pasik, de ez természetes.

5

Jarjak vele, csak hogy ne legyek egyedul?

van 1 srac akivel egyszer mar taliztam, es akar ossze is johetnenk, de nem vagyok oda erte. Nem varom annyira a talalkozasainkat, es eleg erdektelenul allok hozza az egeszhez. De ugyerzem h jo lenne ha nekem is lenne vkim, hogyha tudnam milyen erzes is ez, eddig meg nem volt baratom. 15/l

3

Feltételezzük, hogy 18 éves vagy. Hány éves lenne a legfiatalabb és a legidősebb csaj, akivel összejönnél?

25

Mik a legfőbb kulturális különbségek a szerelemben akkor, ha egy magyar lány angol pasival van együtt?

Személyes tapasztalatok érdekelnének. Miből lehetnek félreértések, hol lehet elszúrni, mire kell vigyázni stb.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!