Találatok a következő kifejezésre: A barátnőim arról (34 db)

Keresek egy olyan zenét ami arról szól, hogy a srác nem hiszi el, hogy egy ilyen gyönyörű csaj szereti mint a barátnője. Ilyen?

a m?faj mindegy. :D 15/L

Legjobb válasz: Bryan Adams: She's a Little Too Good for Me de ez inkább arról szól, h fél, hogy a csaj meg akarja õt változtatni & a csaj barátai azt mondják a pasira, hogy lúzer

Bryan Adams: She's a Little Too Good for Me de ez inkább arról szól, h fél, hogy a csaj meg akarja õt változtatni & a csaj barátai azt mondják a pasira, hogy lúzer
öntelt
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Ezt nem tudom, honnan vetted, mibõl gondoltad. Nem mondtam, hogy rólam szól a dolog, így szerintem nincs jogod önteltnek nevezni. Láthatatlanban én is mondhatnék pár dolgot rólad mint: elõítéletes, féltékeny, önbizalom hiányos. De fogalmam sincs milyen vagy így nem teszem meg.
nem tudtam, hogy nem rólad szól a dolog, egyébként nem komolyan írtam :D viszont amit írtál az igaz :( lehet nem is hülyeség az elõítélet
Szerintem nem normális, nem néznék ilyet... F/16
.....na itt aztán válogathatsz, az egyszerütõl a szuperinteligensig ( ez utóbbi válaszát te érted ? )ez valami olyan mint ha azt mondanád baszás helyett, hogy két fehérjehalmaz idõnkénti részleges összeolvadása újabb ejakulátum kimunkálása céljából .
csak hogy egyértelmûbb legyek: én egyik mellet sem török pálcát: se a nyitott kapcsolatok se a monogámia mellett. Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Itt reagálnék még a 07-31 14:06 - válaszára is. Igen, tedd ezt, amit: 07-31 14:06-es mondott, ha az életcélod a házasság/együttélés vagy valami hasonló, szóval az, hogy hogy anyagilag közösben legyetek. Ha az anyagi függetlenség a célod vagy épp tudományos kutatómunka, vagy bármi egyéb (mert teszem azt: egysejtûek bioloógiai szakértõje akarsz lenni, :) vagy 6 nyelven tudó profi tolmács, stb...) akkor viszont mindjárt más fényben vannak a pasik ugye.... (mint mellékes plusz jó dolgai az életnek) peace!!!
szius Fanni! Szerintem a gáz, hogy te tudsz róla, és õt ez valászínûleg nem zavarja, méghozzá annak fényében, hogy te egy olyan típusú (a legtöbb csaj ilyen) lány vagy, akit ez zavar, és õ tudja, hogy téged zavar, és mégse titkolja. Na ez a gáz. Nem az, hogy nézi. (egyébként vszleg nagyon ráér...) Még egy zavarbaejtõ kérdés: (nehogy válaszolj itt rá nyilvánosan!!!) Te soha nem néztél még pornónak semmilyen fajtáját? Ha igen miért? Felizgatott-e? Miért? Néznéd-e tovább, ha a keresztény egyház /vagy a neveltetésed nem tartaná bûnnek? stb stb... (elég ha magadban átgondolgatod ezeket a kérdéseket. Pár év, szerintem és kialakul a saját véleményed. Ami egyébként senkire nem tartozik, mert intim magánügy!!!) peace!!!!
"de lehet csak a képeket nézi valaki, és nem komolyan a nöket" Hogy lehet a képeket nézegetni de nem a nõket?0.0
A kérdező hozzászólása: meglesz :)
Nekem is így kezdõdött a pasimmal. Kiderült, hogy ilyen oldalakat látogat, persze tagadott mindent, mondta csak képeket nézeget. Aztán a telefonjában megtaláltam a számát a hivatásos csajnak. 2 évig voltunk együtt és már az elejétõl kezdve csak kihasznált hogy legyen egy állandó valakije akivel dughat néha. Mondjuk hülye voltam én is, mert láthattam volna hogy nem vagyok elég jó neki az apróbb jelekbõl. Például nem nagyon beszélgetett velem, kevesebbszer mondta, hogy szeret meg szex után is úgy viselkedett, mintha letudta volna a dolgot aztán ment számítógépezni. Szerintem dobd ki azonnal és találj egy rendes pasit!
A kérdező hozzászólása: na igen. de lehet csak a képeket nézi valaki, és nem komolyan a nöket.
Szerintem is nem normális! Hogy tud már valaki a barátnõje mellett ilyet nézni?! Ez úgy jön ki, mintha a barátnõje nem lenne jó a szexben!
nem normális, nézzen pornót. a szexpartner már gáz
Nem guminõkre kíváncsi, mint amik a pornófilmekben vannak, hanem természetes nõkre. Lehet rossz jel is, de nem feltétlen.
A kérdező hozzászólása: * nagyon nevet* hát igen. Azért köszönöm hogy ennyian irtatok. És persze hogy zavar a dolog, különben nem irtam volna ki :) Illetve én is nézek pornót, szerintem mindenki, az teljesen más mint ez :P
Mit értesz az alatt hogy láthatatlannak néznek?
Nézd te is õket láthatatlannak és keress más barátot.

Vajon egy 18 éves fiú is álmodozik arról, hogy milyen lesz a barátnőjével az első együttlét?

Nem voltunk még együtt,de én nagyon sokat álmodozok esténként arról,milyen is lesz Vele:) 8 hónapja vagyunk együtt (18,18) és kíváncsi vagyok,a fiúk is szoktak álmodozni,vagy esetleg,ha maszturbál? Érdekelne:)

Legjobb válasz: Persze!De leginkább maszturbálásnál.

Persze!De leginkább maszturbálásnál.
Persze, hogy gondolkodik rajta, ugy a természetes, ha tényleg szeret. Fõleg ha szûz akkor még többet is gondolkodik rajta. Amugy ez nem korhoz kötött, én mar jo ideje nem vagyok szûz de mostani barátnõm elött is agyaltam rajta, hogy vajon milyen lesz majd vele az elsõ :) ! 22/f
A kérdező hozzászólása: szüzek vagyunk mindketten!

Lányok, fiúk! Mi a véleményetek arról, ha egy biszex srác titokban, a barátnője mellett randizik/szexel más pasikkal?

Kulcsszó: "Titokban",tehát nem tud róla,arról elképzelhető,hogy tud,hogy biszex,de arról fogalma sincs,hogy mellette félrejár más pasikat copni/copatni. Mert én olvasgattam ilyen válaszokat,többnyire melegektől,akik szerint,ez nem annyira elítélendő,meg sokan élnek így,titokban....az hogy mindkét nemet szeretem,az lehet mentség arra,hogy félrejárok?? Az hogy a szőkéket is,barnákat is szeretem,de szőkével élek,az mentség arra,hogy én a párom mellett egy barna csajt is dugogatok?

Legjobb válasz: Szegény barátnõd, mindegy majd talál egy normális pasit.

Szegény barátnõd, mindegy majd talál egy normális pasit.
Azt gondolom rólad, hogy egy .... vagy! Remélem megtudja ezt a barátnõd, és kihajít mint macskát sz.rni! Nincs mentség a megcsalásra!!! Döntsd el, hogy a fiúkat, vagy a lányokat szereted, vagy ha nem tudsz dönteni, akkor ne kezd kapcsolatot, mert az, hogy más érzéseivel játszol, arra semmi mentség nincs. Ez a legundorítóbb. Legalább húzol gumit, vagy veszélybe is sodrod a lányt?
A kérdező hozzászólása: Gyerekek! Elméleti kérdés volt: "Az hogy a szõkéket is, barnákat is szeretem, de szõkével élek, az mentség arra, hogy én a párom mellett egy barna csajt is dugogatok?" A lényeg pont az lenne, hogy elítélem az ilyen gerinctelen embereket......
Megcsalásra nincs mentesség. A megcsalás az megcsalás. Viszont ha biszex vagy, és errõl esetleg barátnõd is tud, az lehet egy megoldás, hogy megbeszélitek, hogy neked esetleg mellette fixen lehetne e egy férfi partnered, vagy bevontok egy meleg, vagy ha barátnõdnek is van kedve akkor egy bi srácot. Lányokat ha nem is általánosan mindet, de izgatja két fiú együtt. Lehet hogy jól sülne el. Csak ehhez elõbb beszélni kéne vele.
Meleg pasi vagyok, tehát a heterók szerint kicsapongó és elfogadom az ilyeneket, sõt ki is használom. Pedig ha kapcsolatban vagyok, akkor senki más nem játszik, csak mi ketten. Mindegy, hogy csajjal, vagy sráccal csalna meg, mehetne örökre!!!
A megcsalás megcsalás, mindegy, milyen nemûvel. Többszemélyes kapcsolat, amirõl MINDEN résztvevõ tud, még rendben van.
Ez szimplán bunkóság!!! Barátnõje tudja, h bi-e és hogy a fiúkat is szereti? Neki vajon hogy esne a helyzet fordított esetben?
Csak a testemen át
A kérdező hozzászólása: Köszi! Jöhet még. Nem baj, ha inkább dráma.
Nem fiatal srác a fõszereplõ, de a film zseniális, ma már fogalom: Az utolsó tangó Párizsban (Ultimo tango a Parigi, 1972) http://www.filmkatalogus.hu/Az-utolso-tango-Parizsban--f6231
Gyenge vagy.
szopóka
hiszti:) majd kinövi.
Az elsõ válaszoló nem normális! Egyébként meg a fiúk is nyugodtan sírhatnak örömükben vagy bánatukban. õk is emberek!
A kérdező hozzászólása: Veletek nem volt még olyan hogy életetek szerelme otthagyott? Hogyan bírtátok?
Már ne haragudj, de nem mindegy, hogy mások mit gondolnak? Te így viselted ezt az élményt, ehhez pedig senkinek semmi köze. Ha a sírás esett jól és megkönnyebbültél, akkor miért is ne? (Csak ne sajnáltasd magad hónapokig, mert az már egy másik kérdés.) Mindenki máshogy dolgozza fel... 20 L
Dafuq? Szerintem mindenki reflexbõl pofán rúgna.
Szerintem aranyos, az enyém szokott. Nyalogatni is szokta:pp
Úgy hívják lábfétis. Nekem undorító. F.
Igen, az a neve. Elég sok pasira jellemzõ.
Engem nem zavar, ha otthon történik a dolog. Kint nem fogom csókolgatni. Se étteremben. F

Mi a véleményetek arról, hogy egy pasi (akinek van barátnője) a bulikban idegen lányokkal táncol?

Ugyanis az én barátom ilyen. Oda megy táncolni, ha látja, hogy tetszik egy lánynak, esetleg meg is hívja valamire. Nem tudom jól teszem-e, hogy t?röm. Persze ezeket mindig megtudom,kiakadok és veszekszek vele, és ? csak csodálkozik, hogy ez miért baj?? De az biztos, hogy még soha nem csalt meg, és hogy szeret.Biztos vagyok benne, hogy bármit megtenne értem(már bizonyította is sokszor), ezért nem tudom miért csinálja.

Legjobb válasz: Én nem tûrném,az biztos.Te sem csinálsz ilyeneket,nem? Nálunk ez nem normális dolog.Ne hagyd!

Én nem tûrném, az biztos.Te sem csinálsz ilyeneket, nem? Nálunk ez nem normális dolog.Ne hagyd!
mégsem tesz meg mindent érted, ha tudja hogy ezzel megsért és mégis csinálja.. nem megcsalás, de számomra itt az a legnagyobb kérdés, ha egy lány benne lenne egy numerában akkor vajon félrelépne a barátod?!? olyan mintha szórakozni akarna még, úgy általában véve nem való neki egy normális párkapcsolat. meg vagy áldva vele, az biztos:/ próbáld elmagyarázni (veszekedés nélkül..) hogy neked ez nem fér bele egy kapcsolatba, ne csinálja. a válaszától, érzéseidtõl függõen döntsd el, hogy mi legyen veletek, én otthagynám az biztos. nem az a baj ha megfordul más csajok után is, de ez nagyon provokáló és idegesítõ lehet. vagy próbáld ki, hogy te táncolsz más srácokkal, megiszol velük ezt-azt, flörtölgettek, lássuk ezt mennyire élvezné.
Ez a fiu nem érdemel meg téged!! Szerintem beszélj vele ha nem hallgat a jó szóra akkor szakits vele!Jobb lenne a szakitás mert utánna még több baj lehetne és te idegileg érzelmileg összetörnél!
Szerintem más az, amikor elmegyünk valahová, ott vannak ismerõsök, és bemutatnak valakinek, aztán beszélgetünk, különösen ha van valami téma. Ha táncolunk, az is belefér. De itt nem errõl van szó. A te barátod kifejezetten ismerkedik idegen nõkkel, flörtölget. Nem szerelmes beléd ez elég nyilvánvaló, azért csinálja. Szerintem felesleges bármit beszélni vele errõl. nagyon jól tudja mi a helyzet, és azt is, hogy amit csinál azt miért teszi. Én simán otthagynám.
Szerintem se hagyd! Akkor az a pasi tuti nem szeret eléggé. Ha az én párom ilyet csinálna tuti megtanulna repülni! 21/L
Szerintem se hagyd, hiszen ezzel megaláz, és csak azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem tisztel sem téged, sem a kapcsolatotokat.Ez nem elfogadott dolog egy párkapcsolatban.Ha táncolni akar, tegye veled.
Szerintem simán belefér, ennyi szabadság kell neki is, Téged szeret, de attól még tetszhet másoknak is (ez jót tesz az önbizalmának), és haverkodhat/ flörtölhet más lányokkal is, ha jópasi és el is várják ezt tõle, miért ne? Nincs értelme meggátolni.
A táncolás még nem megcsalás.Sõt az ártatlan flörtölés sem.Mielõtt lehurrognál, neked nem esik jól ha egy férfi megnéz vagy megdicsér?Minek menjek buliba, ha csak a párommal táncolhatok?Azt lehet otthon is.Még annyit az oktalan féltékenykedés a legjobb út afelé, hogy megmérgezd a kapcsolatod a pároddal.
Hát ez már túlzás... És rá sem nézhet senkire? (válaszolóktól kérdezem). Ami megcsalásnak minõsül egy normális kapcsolatban: az a szex (bármilyen formában) és egyeseknél a csókolózás is annak számít (nálam igen). De ha más lányokkal is táncol, beszélget, autókázik, kirándul, mozizik, sétálgat, bevásárol...stb. Hát ez egyáltalán nem megcsalás és kár féltékenykedni. Vagy megbízunk valakiben, vagy nem. Egy jó kapcsolat alapja az õszinteség és bizalom, ha ez hiányzik akár csak az egyik fél részérõl, akkor csak raboljátok egymás idejét.
20:20-as vagyok. Nézd a kulcs az, hogy társaságban, vagy ilyen bulikban kimutatja-e hogy õ veled van, hogy te vagy a párja. Nekem volt olyan barátom, aki ezt mindenkivel éreztette, és hogyha más nõkkel beszélt, vagy viccelõdött, akár kétértelmû vicceket is, az nekem nem esett rosszul, mert nyilván csak a másik lánynak akart örömet szerezni, vagy megdícsérni, de nem volt benne más szándék, mert egyértelmûvé tette valahogy mindenkivel hogy én vagyok a párja. Viszont volt olyan pasi is, aki egyértelmûen le se tojt ilyen helyeken. Elõször csak rosszul esett, hogy levegõ voltam a számára, aztán faképnél hagytam, és persze nem értette. De ezt azért tudtam megtenni, mert volt összehasonlítási alapom, hogy hogyan kellene viselkednie a társamnak ilyen helyzetekben. Ha te rosszul érzed magad, annak nyilván oka van, mert rád se bagózik, amit meg azért tesz, mert nem vagy fontos neki. Ezt kár szépíteni. És aki azt mondja hogy miért ne viselkedhetne így, hiszen nincs bezárva, annak igaza van abban, hogy bármit meg lehet tenni, de nem szabad mellette maradni, mert sose fogod megkapni azt amit szeretnél tõle. Ez a férfi nem tesz téged boldoggá, és soha nem is fog. Ezt tudomásul kell venni. Ez a biztos vagyok benne, hogy bármit megtenne értem, ez meg egy nagy szöveg :) ha tényleg így érzenéd, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, és kétséged sem lenne abban, hogy mit miért csinál. 31/N
Szerintem meg ne hagyd! Ha veled ment el a buliba és a te barátod ne más nõkkel flörtöljön fõleg elõtted. Még a tánc belefér mert neked is jól esik mással is táncolni néha de azért a többi az már túlzás. Ne engedj, beszéljetek egymással. Mond meg neki te mit szeretnél és õ is mondja meg õ mit szeretne de ha téged bánt ez a dolog vagy rosszul esik azt is mond meg neki. Ha szeret akkor nem fogja tovább rontani a dolgot, ha nem akkor keress olyat aki megérdemli a szerelmedet
A kérdező hozzászólása: Ja és ha megkéri egy csaj, szó nélkül viszi õket mindehova kocsival.
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval!! Gondold át és lépj!!! Ha ugy gondolod õ így jó neked akkor ne foglalkozz vele de ha nem érzed vele jól magad és téged zavar akkor hagyd ott!Sokkal jobbat érdemelsz aki meg is becsül téged!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!