Találatok a következő kifejezésre: A barátnömnek ki a fülét, (3 db)

A barátnömnek szúrom ki a fülét, lehet baj ebböl?

magamnak szinte én szurtam át az összeset és nincs semmi bajom.de persze veszek rendes steril tüt.csak mondják hogy nem mindegy hol szurják át a fület,mert lehetnek olyan pontok ami nem jo ha átszurom.de a barátnömnek csak az eredeti 1-1 lyuk van meg a fülébe és kell csinálni még 2-t.segitsetek!

Legjobb válasz: Akkor most végy egy keményebb dolgot pl. gyufásdoboz, mi régen igycsináltuk és azzaltámaszd ki hátulról a fülét , elõlrõl pedig határozottan szúr át. a tût hátul kell kihúzni és a fülbevalót szinte folyamatosan a tû után kell bevezetni. Fertõtlenítsetek. De ha lenne egy két ezer forintja a barátnõdnek, akkor megcsinálja szakember, mert elronthadod és fájhat is. Ha mégis ti csináljátok lágyrészt, ne porcot bökj. legyen tetran krém, pár napig kellhet.

Akkor most végy egy keményebb dolgot pl. gyufásdoboz, mi régen igycsináltuk és azzaltámaszd ki hátulról a fülét , elõlrõl pedig határozottan szúr át. a tût hátul kell kihúzni és a fülbevalót szinte folyamatosan a tû után kell bevezetni. Fertõtlenítsetek. De ha lenne egy két ezer forintja a barátnõdnek, akkor megcsinálja szakember, mert elronthadod és fájhat is. Ha mégis ti csináljátok lágyrészt, ne porcot bökj. legyen tetran krém, pár napig kellhet.
A kérdező hozzászólása: én magamnak steril tüvel csináltam , átszurtam kihuztam és beraktam a fülbevalót.és nem fertötlenitettem le meg semmi.és nincs semmi baja
A kérdező hozzászólása: és mivel fertötlenitsük le?a tüt nem tudom hátul kihuzni mert a steril tünek van ilyen szar az elején
Nekem biztostûvel szúrtak két lyukat a fülembe. Elõször is lejegeltük, addig a tût lelégettük, majd megvártuk míg kihül(fertõtlenítés).Utána pedig szúrta a srác és a tût benthagyta egy lyan 2órára utána mehettt a fülbevaló.Tömény szesszel fertõtlenítettünk.
A kérdező hozzászólása: 3 lyuk kell neki a fülébe, lentre.és steril tüvel fogom csinálni..és ha átszurtam benne hagyom a tüt.és a következöt is kiszurom.azt is benne hagyom..és vagy 10 percig benne hagyom.és utána kiveszem vérezni fog, de ne érdekeljen gyorsan rakjam be a fülcsit ugye?és ha benne van mit kell még csinálni?és ha kell mit és mivel
na figyelj. ha ennyire nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal akkor ne csináld te neki. ha esetleg rossz helyre szúrod még meg is süketülhet hiszen a fülben és a fülön rengeteg ideg található. ne kísérletezz rajta ha ennyire nem tudod mit hogyan kell. csak egy jó tanács.
Pont a bizonyos "pontok" miatt nem ajánlanám, h Te csináld. Ha igazán jót akarsz Neki és Õ is magának, akkor elmentek (akár együtt) belövetni.

Nem igazodok ki a barátnőmön. Egyszer olyan mintha csak barátok lennénk egyszer mint a fülig szerelmes. Mit tegyek?

Mind2en 18ak vagyunk. 3 hónapja járunk. Csak hét közben tudunk találkozni de nem találkozunk minden nap. Jó hogyha 2 napon találkozunk. Õ sose kérdezi, hogy találkozunk e csak én. Úgy érzem mintha csak egy barát lennék néha. 3 hónap után se mond olyanokat hogy jaj de jó hogy elhívtál vagy hogy jó volt veled tegnap stb... Miért és mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem lenne egyszerûbb ha tõle kérdeznéd meg? Nem értem, hogy a mai fiatalok miért nem tudnak kommunikálni.

Nem lenne egyszerûbb ha tõle kérdeznéd meg? Nem értem, hogy a mai fiatalok miért nem tudnak kommunikálni.
Szerintem attól még, hogy nem mondja érezheti úgy :)

Most szúrta ki egyik barátnőm a fülem, mit javasoltok, hogyan tovább?

Lefertőtlenítettük és aranyfülbevalót tettünk a fülembe. Picit vérzett, de nem gázos. Most sem fáj. Meddig hagyjam benne? és kenegessem valamivel? Mikor tehetek már bele bizsut?

Legjobb válasz: Hát most egy hónapig hagyd benne az aranyat, és forgasd benne naponta legalább 3x még ha fáj is nehogy ránõjjön a bõröd. Kenegesd fertõtlenítõvel, és a bizsut most egy jó ideig hanyagold. Egy hónap elteltével próbáld meg kivenni, ha nagyon fáj akkor hagyd még benne.

Hát most egy hónapig hagyd benne az aranyat, és forgasd benne naponta legalább 3x még ha fáj is nehogy ránõjjön a bõröd. Kenegesd fertõtlenítõvel, és a bizsut most egy jó ideig hanyagold. Egy hónap elteltével próbáld meg kivenni, ha nagyon fáj akkor hagyd még benne.
nekem be volt lõve és azt mondták, hogy rakjak be egy fülbevalót és egy hónapig egyáltalán ne vegyem ki
Bõrgyógyászhoz lehet idõpontot kérni...
Mikor itthon nekem kiszúrták, én amikor eszembe jutott de min. napi egyszer bekentem vmi fertõtlenítõvel. És mint elõttem mondták ne vedd ki míg be nem gyógyul és forgasd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!