Találatok a következő kifejezésre: A barátnömnek ki a (637 db)

Belehet állítani Face-n, hogy a barátnőm kinek a fényképeit likeolja?

Hogy nekem jönne értesítésbe, úgy belehet állítani?

Legjobb válasz: Nem. Ha az üzenõfalon megjelenik, mert nála úgy van beállítva, akkor látod. Amúgy nem, és más profiljához ebbõl a szempontból nincs közöd, mert ha nem akarja a barátnõd hogy lássák, akkor te sem fogod látni.

Nem. Ha az üzenõfalon megjelenik, mert nála úgy van beállítva, akkor látod. Amúgy nem, és más profiljához ebbõl a szempontból nincs közöd, mert ha nem akarja a barátnõd hogy lássák, akkor te sem fogod látni.
Rámész a képre és meglátod ki lájkolja :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Nem az õ képét akarom megnézni, hanem hogy õ mások képeit likeolja-e...

Mit csináljak? A barátnőm ki akar túrni ENGEM!

nagyon jóban vagyok egy lánnyal (így jelölöm A) és van egy barátnőm (B) . Ma A megkérte , hogy menjek táncra én erre elmentem . És akkor B azt csinálta hogy bejött az öltözöbe és ezt mondta ( egyébként ő is mindig mondja hogy jöjjek táncra) : NEEEEEE!!!! Te mit keresel itt ?? :o oo ne már !!! én meg azt mondtam : Mi a baj??? Erre B : háááth igy teljesen más lesz a tánc és te meg összetimized -.- !! Én : nem fogom én 'összetimizni' B: Tudod Így teéjesen más lesz a tánc és tudod néha szeretnék eggyütt lenni A-val KETTESBEN . erre egy csak C beleszólt hogy : hey nem szabad senkit sem kitúrni ! erre nekem minden teljesen leesett ! meg mikor mellette vagyok A-val akkor odajön középre . Lehet , hogy adnom kéne nekik teret de nekem ez rosszul esett mikor azt mondta hogy 'nemmáááár te meg mit keresel itt ?' lécci válaszoljatok !!!! ZÖLDPACSI LESZ MINDENKINEK!!!

Legjobb válasz: Szerintem ez a B egy kicsit sokat kepzel magarol.Ne foglalkozz vele nem kell neked azt tenned amit o mondd ha neked jol esik A-val baratkozni akkor tedd meg,ha te tancra akrsz jarni akkor hajra nem o neked senkid hogy megmondja hogy hova mehetsz es hova nem es hogy felelossegre vonjon....valoszinuleg csak irigy hogy joban vagy A-val...az ilyen nem baratno aki ki akar turni...;)

Szerintem ez a B egy kicsit sokat kepzel magarol.Ne foglalkozz vele nem kell neked azt tenned amit o mondd ha neked jol esik A-val baratkozni akkor tedd meg, ha te tancra akrsz jarni akkor hajra nem o neked senkid hogy megmondja hogy hova mehetsz es hova nem es hogy felelossegre vonjon....valoszinuleg csak irigy hogy joban vagy A-val...az ilyen nem baratno aki ki akar turni...;)
A kérdező hozzászólása: köszi !!! :) ))
Mondd meg a B-nek, hogy nem sajátíthat ki magán mindent. Ja, és hogy ha nem tetszik neki, hogy ott vagy a táncon, akkor menjen el õ... -.-"
A kérdező hozzászólása: + egyfolytában beleakar szálni mindenbe pl .: kitalálunk eg ydalt mondjuk és akkor egyszer elénekeljük A-val és B megjegyzi és énekli velünk . Erre meg õ mondja hogy takarodjak innen mikor õ meg 'összezsanizza' a dalt(most a dal jutott eszembe) -.- De akkor is mindig mindenbe be akar szálni és nem akarok vele összeveszni mert akkor azon besértõdik inkább maradok csönben :'(
hazajött?? azt mondta nem kékülünk ki?? vágd ki mint macskát szarni.xD
Dobott téged egy másikért, ami marhára nem volt fair dolog. Rendes körülmények között az ember elõször szakít, és csak aztán kezd új kapcsolatba. Ráadásul egy ilyen barom miatt bántott meg téged, aki két hét múlva jól körberöhögte, és kidobta. Szerintem éppen azt kapta, amit érdemel. Ne fogadd vissza, te csak azért kellesz most neki, mert nincs jobb, és érezni akarja, hogy valaki akkor is oda van érte. Ezzel építi vissza az önbizalmát.. Csak kihasználja a rajongásodat. Dobd ki, biztosan van hova mennie, vagy elõbb kellett volna gondolkodnia! Egyébként sem baj, ha mondjuk meg kell alázkodnia otthon, hogy visszafogadják, mert nem túl jó a kapcsolata a családjával.. legalább tanul az esetbõl, és legközelebb az eszét (is) használja, ha döntéshelyzetbe kerül.
Menjen a szüleihez.
Ez jó nem akar veled békülni, de a nyakadra megy vissza.Mondd neki hazafelé oda, ahol volt.
Nôi szemmel nézve is elég gáz. Hajtsd el. Ha ilyet tennék a párommal, nem lenne pofám visszamenni sírdogálni. Ne foglalkozz vele, mert a végén neked fog fájni.
Aki egyszer megtette nincs rá garancia, hogy többször nem fogja. Meg ez amugy is már a pofátlanság határa. Vissza megy és még õ tesz kijelentéseket. Én kivágnam...
Szerintem is vágd ki. Szerinted mikor fogja ugyanezt ismét eljátszani, ha visszafogadod?
Visszaköltözött hozzád? Mert ha igen, akkor keressen más lakhelyet szerintem. Én biztos elküldeném, hogy másnak panaszkodjon már.
Szerintem? Zavard el a p.csába, ahonnan jött. De úgysem teszed. Valószínûleg nem lehetsz egy erõs jellemû ember, ha ezt egyáltalán meg tudja veled valaki csinálni, és még el is gondolkozol rajta, hogy neked mit kellene tenned...
Nem kellet volna be engedned.
Jól megdugták két hét alatt "egy-néhányszor", aztán kidobták, most meg nálad van???Légy már férfi, Te jó ég!!
Nincs neki hova menni, erre vagy jó, ember. Nincs ez megzavarodva, csak nem tud hova menni és kényelmesen kéznél vagy. Ha te úgy gondolod, hogy nem is is, mert vannak szülei stb. és mehetne oda, nem azért ment hozzád, mert máshova nem tud, akkor bilibe lóg a kezed. Csak azért van nálad, mert valamiért kényelmesebb vagy. Nem mondod meg mikor feküdjön le, hova teszi a pénzét, közelebb laksz a munkahelyéhez vagy akármi.

A barátnőm kiakadt. Mit csináljak?

Tegnap este egy csaj nálunk aludt és pont az én szobámba. De ? csak egy haver és csak azért aludt nálunk mert az apjához ment volna csak az apjának el kellett menni otthonról és én laktam hozzá a legközelebb. Egy ágyba is aludtunk...és a feje a hátamon volt de szerintem éjszaka rakta oda vagy nem tudom mert én nem tudtam róla. a barátn?m pont jött hozzánk és az egészet félreértette... azt hitte hogy megcsaltam pedig nem történt semmi de hiába mondom neki. Mit csináljak? és hogyan bizonyítsam be neki hogy nem volt semmi?

Legjobb válasz: Szerintem ezt nem tudod bebizonyítani hogy semmi nem volt,hacsak nem hisz neked!

Nyomul a csaj rád, ha nem vetted volna észre...:@:S
Én meg is értem szegényt, mivel félreérthetõ!
Szerintem ezt nem tudod bebizonyítani hogy semmi nem volt, hacsak nem hisz neked!
Sehogy. Tudod nem kéne semmilyen más lánnyal egy ágyban aludni ha barátnõd van és szereted!
Miért aludtál vele egy ágyban?
Hátha a lánynak hinne.
Ezt nem lehet bizonyítani.Máshol nem tudott volna aludni az a szegény, szerencsétlen leány?Mondjuk vki rokonjához??Nem tud buszozni??Dikk..az is milyen csaj lehet mááá..-_-" Fúú, én a barátnõd helyébe röptetnélek...-_-">.< Akkor is, ha nem történt volna semmi. Anyáddal is tudott volna aludni, addig meg apád átköltözik a nappaliba vagy a másik szobába.. És mi az, hogy legközelebb??:S Östenem...-_-" Én is félreértettem volna.Egy csaj(akár haver), ne aludjon a pasim ágyába!FELHÁBORÍTÓ, HOGY MIT KÉPZELNEK MAGUKRÓL EGYESEK!!! Úgy-úgy..mostmár lepontozhatsz.:D
Reggel kopogás nélkül beállított vagy mi?
öcsém ien velem is volt egyszer :D tök király lehet neked is XD
bár az én esetemben a csaj rámmászott :D
Túl sok a magyarázkodás öcsi. Ezt a [email protected] én sem venném be a csaj helyébe. Apja Pécsen, de mégsem, hugodnál sincs hely. Hagyjuk már. Ha van barátnõd becsüld meg és ne más lányokat hívogass az ágyadba. Remélem kivág.
az egy dolog hogy ott alszik, de azért az túlzás hogy egy ágyban. ne haragudj de ezt egy nõ sem viselné el. vagy mit szólnál ha a barátnõd egy haverja az ágyában aludna??? szerintem te is kiakadnál, még ha semmi sem történt ez akkor is gáz. megértem a csajt hogy kiakadt.
Felteszem, hogy igazad van, és így történt. Ha csak utólag szeretnéd, hogy így történt volna, akkor az alábbiak nem érvényesek. Semmi mást nem tudsz tenni, mint hogy a lelkiismereted tiszta, de elfogadod ha a csajod ezt nem bírja elviselni. Neki most nehezebb, hisz õ úgy érzi, megcsalták. Akkor is így érzi, ha történetesen téved. Sajnos a világ ilyen. Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani, és tulajdonképpen még örülhetünk, hogy a fordított változat (becsületesnek látszol, de nem vagy az) is általában kudarchoz vezet. Tanulj az esetbõl, és adj hálát a sorsodnak, hogyha ezt véletlenül mégis megúszod. Nem adok sok esélyt rá, hogy veled is maradjon a csaj, és az õ sebe is begyógyuljon.
Szerintem törõdj bele, hogy a barátnõd elfog hagyni. Én a csaj helyébe megtéptem volna azt aki a pasim mellett fekszik.
Én rögtön kiraknálak, nem venné be senki, hogy nem történt semmi. De elég hülye vagy, már ne is haragudj, persze, máshol nemvolt hely... még ha TÉNYLEG nem is történt semmi, az én pasim ne fetrengjen másik csajjal. illetve nyugodtan, csak akkor velem nem, töródj bele, hogy kivág a fenébe.
Szerintem meg igenis történt valami......én nem vettem be.....és ha van esze a barátnõdnek, akkor õ sem....:)
Én kidobnálak az tuti. A barátom csak ne aludjon más csajokkal egy ágyban, full összebújva. Az már nem a haver kategória nálam, hanem a "tetszünk egymásnak, csak nem mondja ki egyikünk sem". Nem tudom te mit szólnál, ha a barátnõd egy haverjával aludna egy ágyban...Amúgy a csajt, akivel aludtál, meg lehetne kérni, hogy mondja el a barátnõdnek hogy nem volt semmi, bár alapból ha a szemem elé kerülne a lány, én megtépném a barátnõd helyében... Ja és a havercsajod meg egy p.csa, mivel tudta, hogy van barátnõd, de azért csak befeküdt melléd az ágyba meg rádmászott...
A kérdező hozzászólása: van pasija :D
Eleve minek alszol együtt más csajokkal? Leszarnám mi volt...én sem fetrengek más pasikkal mikor van barátom. Így jártál!
nagyon gáz, én a barátnõd helyébe kipakolnálak. bocsi :S
Ja és mit csinálj?Kussolj!És mit ne csinálj?Hát ne csodálkozz!!
Hát ez nem semmi én is kiakadtam volna barátnöd helyébe még ha nem is volt semmi akkor is. Nekem a barátom ne aludjon egy lánnyel egy ágyban aludjon a csaj a földön vagy ahol akar de ne a barátomon...pff
Sehogy nem tudod bizonyíatni. Elõször is kérd meg szépen, hogy ne szakítson veled, várja meg amíg lecsillapodik. Aztán kérj tõle szépen bocsánatot és ha elõször nem bocsát meg(hanem max 1000szerre) akkor is légy türelmes és mondd, hogy igaza van. Mondd el neki az igazat és csakis az igazat: vagyis h nem volt semmi. Bármit vág a fejedhez, h mennyire magláztad, milyen rémes alak avgy: fogadd el és tûrd némán, maximum helyeselj! Most nagyon nagy bûnbánatot kell tanusítanod.
A kérdező hozzászólása: 21:23 én felpontoztalak:D amúgy Miskolcról jött Kecskemétig de az apja meg pécsi szóval én voltam hozzá a legközelebb :D azért aludt mellettem mer a hugom barátnõi nálunk aludtak és nem volt hely. Valamelyik nap a földön aludtam és így is fáj a vállam szóval nem akartam megint ott aludni
Akinek van nõi büszkesége, az nem bocsájt meg az ilyen alakoknak.ÚGYSEM TE LESZEL A FÉRJE!!:D Engem bárki megcsalhatna, bármennyire is szeretném, nem venném vissza, vagy nem járnék tovább vele, mert NEM TUDNÁM UGYANÚGY SZERETNI ÉS NEM TUDNÉK BÍZNI BENNE-egyáltalán NEM!!
És mi volt rajtatok? Hátha azzal is lehetne érvelni, hogy nem teljesen felöltözve szokás egymásra találni.
Nem lehetséges, hogy ez a lány haverod akar tõled valamit? Az addig rendben, hogy te nem tudtál a földön aludni, de én a lány haverod helyében magam ajánlottam volna föl, hogy inkább a földön alszok, hisz neked barátnõd van. Ha szerencséd van, a barátnõd megbocsát, de ezt nagyon elszúrtad, mert bizonyíték nincs az ártatlanságodra...
Õszintén szólva én se hinnék neked. Én kb. azt várnám hasonló esetben, hogy este felhívsz és elmondod, hogy mi a helyzet, ott fog aludni a lány. Félreértés ne essék, nem az engedélyemre lenne szükséged, csak meg kéne elõzni a leírt szitut. De szerintem ezt már buktad.
Bocsi, de miért nem fekhetett õ a földön? Ilyen opció is létezik. Vagy a húgod veled alszik, a csaj meg az õ helyén. Nyilván nem véletlen eludtál pont ezzel a csajjal. Ha a barátnõdben egy csepp büszkeség van, akkor kidob. Ha nincs, akkor én a helyedben elgondolkoznék, hogy kidobjam. Ha egy nõben egy kicsi tartás van, akkor ilyen helyzetet nem fogad el. Hülye voltál, tanulj belõle.

Amikor a barátnőm ki akartam nyalni, nem nagyon tudtam. Mit tehetnék?

Ficankolt osszevissza, azt mondta csikis, meg ha megfogom a combjat, az is. Most ilyenkor mit tegyek? Nem fogom tudni kinyalni?

Legjobb válasz: kenyerrel martogass! ;)

kenyerrel martogass! ;)
kötözd ki az ágyhoz és nyald ki a bugyijából van én teszem meg helyetted:) csiki:S::S bakker:) tudlak sajnálni:)
Kötözd ki
hubaze
terhes vagy!
kis vámpír...
adj be neki érzéstelenitõt
huuu baskikám akkor addig ne igen nyalogasd mi vagy te bazeg ne legyél gusztustalan:) (ágyhoz kötõs voltam)
A kérdező hozzászólása: egyebkent pont akkor jott meg neki. attol lehet h erzekenyebb?
Neked is volt egy csiklandós barátnõm. Hát a nyalakodást ki kellett hagyni a repertoárból.
van két kezed. kulcsold át velük a lábait és szórítsd le picit ha ennyire akarod. de ne legyél durva!
Ha csikized és elkezd ficánkolni akkor arra is csikis lesz amire amúgy nem. Finom puszikat adj a combja belsõ felére és érj hozzá! Amúgy meg nehogy beidegzõdjön a csajban hogy csikizni fogod, mert akkor cseszheted.
Hát én nagyon csikis vagyok, de nyalás közben nem, ill. ez attól függ, hogy hogy érsz hozzá, határozottan, "erõssen", akkor nem lesz csikis. Amúgy amikor megvan neki akk ne nagyon nyald ki sztem... 22L
törd el a combjait

A barátnőm ki szeretne menni Bangkok-ba mondellkedni 2 hónapra, mert állítólag nagyon jól fizet. Elmondaná valaki miből is áll az a "munka"?

Csak fényképezgetik vagy hozzá is nyúlnak? Ugye nem prosti meló?

Legjobb válasz: el fogják rabolni

el fogják rabolni
kell hozzá szájmunka :D
egy ismerõs Mallorcara ment ki hasonlóért. Egy részletet a postjából mutatok: "...a verseny igazgatoja kihivott engem ide Mallorcara fototaborba. Eleg erdekes volt hogy tobb lany nem volt itt csak en de azt mondta kesobb jönnek. Csinaltunk par kepet egy 100 eves sony kameraval amik olyan szarok lettek hogy ha meglatom oket valahol egy jo ugyvedet fogadot es feljelentem. Mar itt gyanus volt hogy ez milyen fotós? Aztán eleg komolyan ram jott hogy õ azért hivott ki hogy azt kamuzzuk a szervezoknek meg a lanyoknak hogy itt is volt egy fototabor amit megnyertem azert vagyok ott a dontobe decemberben mivel nem voltam veleletek se Gorogbe se sehol. En mondtam hogy errol nem volt szó felejtsuk el. Ha meg ez se eleg folyamatosan eroszakoskodott hogy megnyeretteti velem a versenyt ha lefekszek vele. Sok orditozas utan mert elegge felhaboritott hogy nincs is fototabor nincs semmi csak lefekudni akart és mivel õ a versenyigazgato meg is nyertem volna a Miss Holidayt. Fenyegetozott hogy ezert mert nem csinálok semmit vele kifizetett velem mindent megol meg hasonlo...." két esélyes egyébként a dolog. bár.. Bankokba nõként egy senki vagy, ha nem tévedek.
És ha vele mennél??
A kérdező hozzászólása: 1/ nekem rendes munkám van, nem hagyom ott 2/ semmi kedvem kimenni az ázsiai alvilágba
Thaiföld a prostitúció melegágya, szerinted csak fotózni megy ?
miért megy olyan messzire? Európában is kereshet jól.. mellesleg nem ez lesz az, amibõl majd meg fog élni..:S
Milyen ugynokseg kuldte ki? En modellkedem, ugyhogy tudom melyek azok az ugynoksegek, akik tenyleg modellekkel foglalkoznak es nem prostikkal..
Ha a barátnõd nem akarja prostiként vagy donorként végezni, akkor nagyon-nagyon-nagyon utánanéz az ügynökségnek! Thaiföld a hancúr és a szervkereskedelem fellegvára!

A barátnőm ki van éhezve (? )

A barátnőmmel szeretkeztünk és én elmentem de ő viszont nem és utána nem tudott lenyugodni,bármit csinált hangosan lélegzett és csókolgatott. Fél órával utána is amikor már fel voltunk öltözve és nagyon akarta,mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Attól, hogy egy béna kis kukac vagy, aki nem képes kielégíteni a nõjét.

Attól, hogy egy béna kis kukac vagy, aki nem képes kielégíteni a nõjét.
mert nem elégítetted ki szegényt!!! máskor okozz neki orgazmust /okat/, hogy neki is jó legyen!!!!
Mert nem tudtad rendesen megdugni. Add meg a számát, lerendezem, h. ne neked kelljen vele kínlódni.
Bárcsak ilyen barátnõm lenne! Irigyellek... Annyi a baja, hogy imádja a szexet, és nem titkolja el elõled :)
úgy lenne a korrekt, ha õ is élvezhetné :)
Tudod én is ilyen vagyok, sõt ha nem elêgítenek ki akkor nyûgös és elviselhetetlen vagyok, és nem bírok magammal. Felõlem lehet egymás után 3 szex is, ha nem elégítenek ki, akkor továbbra is szexelni akarok :)
6os, akkor ha el kezdelek dugni, amíg ki nem elégülsz teljesen az nem valami sok, tekintve a teljesítményemet. És akkor te is ki próbálsz elégíteni maradéktalanul? Mert az még senkinek se jött össze...
ha egy menetként 1 órát bírsz, akkor biztosan :) persze ez csak feltételezés
ne szidjátok õt ! mindkettõnknek elsõk vagyunk és nemrég kezdtük , szóval kissé megijedtünk mi lehetett a gond... de már nincs probléma. De akkor megnyugodtam kissé hogy más is járt így nemcsak én.köszönjük az értelmes válaszokat ! :)
MINDIG HASZNÁLJ GUMIT, HA A LÁNY NEM SZED FOGAMZÁSGÁTLÓT!!! EZT AZ ÖSSZES TUDATLAN, DE SZEXHEZ MÁR ELÉG ÉRETT EGYÉN FOGADJA MEG!!
Ha nem szeretnétek gyereket, akkor kellesz a gumi, rögtön az elejétõl fogva.
KELL óvszer, ha nem akarsz gyerektartást fizetni sok éven át.
Muszáj óvszer...
mi vezetett téged arra a logikára, hogy az elsõnél nem lehet terhes a lány? -.-··
retardált vagy, menj aludniz való neked
nyugodtan mehet óvszer nélkül, nem lesz terhes sohasem, bízz bennem
ez kamu, mert azt írtad õ szûz, Te nem? szóval ne is menjünk tovább N
Kedved kérdezõ! Kérlek, mondd meg, min alapult az a gondolatod, hogy ha elsõ alkalommal hatol be egy pénisz a hüvelybe, akkor a nem jöhet létre a terhesség? Vajon milyen mechanizmus akadályozza ezt meg?
Ezek szerint még te is szûz vagy, ha ezt nem tudod...
esküszöm, hogy nem értem az embereket. biológiát minden iskolában oktatnak, de ha véletlenül nem oktatnák, szerintem a mai világban az ilyen kérdés nem kellene hogy gondot okozzon! orvostanhallgatóként szörnyû az ilyen postokat olvasni, hogy a XXI. századi generáció ennyire "buta". Attól függetlenül hogy szûz, még ugyanugy van peteérése ami le is válik és le is jut a petefészekbe, mint egy 25 éves nem szûz lánynak, a te spermád szintén termékeny ha szûz vagy, ha nem!
Ha ennyire nem értetek még hozzá, akkor ne akarjátok még "kipróbálni"...

Én, a barátnőm és a srác aki bejön. Avagy hogy jöjjek ki jól az ügyből? :s

Van egy srác,màr kiskorom óta ismerem.Sajnos a szülei 4éve elválltak,? pedíg az apjával élt az isten háta mõgött egészen 3hónappal ezelöttig.Persze nagyon hiányzott,bár facebookon sokszor beszéltünk e mégis csak más mint él?ben..Nem túl nyitott srác de jól beilleszkedett az új osztályába+az én havejaimmal/barátn?immel is megismerkedett.El?ször örültem neki.2hónapja szinte minden nap találkozunk.Gyakran elémjön a sulihoz,elmegyünk mozizni,enni vagy csak random kitalálunk valami ultra nagy baromságot és végrehajtjuk.Nemrég rájöttem,hogy beleszerettem,és úgy vettem észre hogy neki is többet jelentek mint egy barát.Ezek után a legjobb barátn?m eléggé ránkmászott.Úgy értem folyton a nyakunkon lóg bármerre megyünk és kettesben akarunk lenni.Nem akarom lerázni mert szeretek vele lenni de ez már túl sok.Patrikkal egyre jobban alakul köztünk valami ? meg mindíg velünk van..Aztán tegnap beszélni akartam neki err?l,hogy kicsit hagyjon nekünk teret,amikor letámadott,elhúzott egy üres helyre ahol senki sem hallja,mondván hogy beszélnie kell velem,és elmondta,hogy mennyire bejön neki Patrik..Erre nem tudtam mit mondani ráadásul furdal a b?ntudat,mert egyszer megkérdezte,hogy mivan köztünk én meg azt mondtam hogy csak haverom.Annyit áradozott róla..Én meg csöndben t?rtem.

Legjobb válasz: Én is Patrik vagyok :D *patrik :P

Én is Patrik vagyok :D *patrik :P
Szerintem beszéld meg a fiúval, hogy ha õ téged szeret mondja meg a barátnõdnek finoman és teis nyugtasd meg vagy esetleg hozd össze egy sràccal másik sráccal.:D biztos megfogja érteni a barátnõd. Az én exbarátom is Patrik.Kicsi a világ.:DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!