Találatok a következő kifejezésre: A barátnömmel éve vagyunk együtt és (46 db)

Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt és nagy probléma kettőnk közt az együttlét, ugyanis nem élvezi a sexet! Nem tud elmenni! Nekem volt már több barátnőm, nem volt gond soha. Neki én vagyok az első. Valakinek vmi ötlete, mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Hm...én 2és fél év alatt ugyanígy állok, a 3 éves kapcsolatomban. De már odáig eljutottunk hogy kézzel megy. De csak mert én is megtanultam magamtól..ami évek gyakorlása, és türelem, és kellõen kitisztult fej

Hm...én 2és fél év alatt ugyanígy állok, a 3 éves kapcsolatomban. De már odáig eljutottunk hogy kézzel megy. De csak mert én is megtanultam magamtól..ami évek gyakorlása, és türelem, és kellõen kitisztult fej
És ezt még 5 ( ÖT ) év után megkérdezed???? Eddig hány álmatlan éjszakád volt ez miatt??? Hányszor aludtál úgy el hogy melletted van az a nõ akit szeretsz és hiába fekszik melletted nem vagy boldog!!!???? Keresss másikat akivel te is élvezed meg a lány is! Az a kapcsolat eleve hosszú távon halálra van itélve ahol a nõ nem élvezi mert akkor nem is kívánja igy minél kevesebb a szex ( sõt inkább kötelesség ) annál jobb neki! Ez a pasinál is szar mert önértékelési zavart okos frusztrált lesz egy idõ után. Képzeld a nõ helyébe magad.... te szeretnéd ha sûrûn az ujjadra vernének kalapáccsal??? Mennyire lehet ez kellmes??? Semennyire.. hát neki sem kellmes igy nem csinálja! Több nõ van mint pasi ez vigasztaljon! Próbáld te is ki keress szeretõt... meglátod hogy azzal mennyivel jobb a szex... :-)) elöbb utóbb ugy is ez lesz!

A barátnőm egy számára rosszul eső mondat miatt időt kért! Azt mondta nem szakitunk csak neki idő kell hogy elfelejtse ezt az egészet! Azóta nem találom a helyem! 2 és fél éve vagyunk együtt és ez a legnagyobb vitánk volt eddig. Visszajön hozzám?

Legjobb válasz: Miért nem lehet egyszerûen õszintének lenni?? Ha valaki idõt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetõnek nincs képe egybõl szakítani, és nem tud okot mondani. Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek. Elõbb idõt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt) Majd egy idõ után jön a következõ szokásos szöveg " Jobbat érdemelsz nálam szeretlek, de nem akarlak megbántani nem vagyok elég jó hozzád " stb.... Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egybõl a problémákat és idõt kér, az egyenlõ a szakítással. Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....

Miért nem lehet egyszerûen õszintének lenni?? Ha valaki idõt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetõnek nincs képe egybõl szakítani, és nem tud okot mondani. Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek. Elõbb idõt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt) Majd egy idõ után jön a következõ szokásos szöveg " Jobbat érdemelsz nálam szeretlek, de nem akarlak megbántani nem vagyok elég jó hozzád " stb.... Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egybõl a problémákat és idõt kér, az egyenlõ a szakítással. Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....
Hány évesek vagytok? Már együtt laktatok és õ most haza ment? Mi volt a szöveg, ha lehet tudni?
A kérdező hozzászólása: a párom 23 én pedig 28 vagyok!én is igy vagyok ezzel ha szakítani akar mondja meg nem kell rizsázni!a mondatot amit mondtam..megértem mert az én balfékeskedésem volt, de ha nem gond akkor nem irom le!!de azt tudom hogy nem ezt kellett volna mondanom mert rosszul esett neki!
A kérdező hozzászólása: nem laktunk együtt csak sûrûn itt aludt és a cuccait hazavitte egyszerre és azt mondta rá hogy nem a helyzetnek szól!úgy is haza vitte volna! és levelezik egy sráccal akivel sokat dolgozott együtt és azt mondta hogy szimlán csak haver és semmi sincs köztük amikor rákérdeztem!elhihetem ezt neki!!azt mondta szeret csak már nem gy mint az elején!!
Ha már te sem mered leírni egy rakat ismeretlen személynek az internetek, akik azt sem tudják, hogy te vagy a "barátnõd" tudnák ki lenne, akkor bizony nyakig ülsz az ürülékben, és lehet már hullámzik is!
jaja, mellesleg ha nem írod le, mit mondtál, érdemi segítség nem fog jönni, szóval felesleges volt kiírnod a kérdést... megnyugtatást ne várj, valószínûleg szakít veled
A kérdező hozzászólása: igazából kiderült hogy a háziorvosa félrediagnoztizálta és méhnyakrákos sejteket találtak nála!én erre azt mondtam hogy nyugodjon meg semmi baj nem lesz és utána megkérdeztem hogy a gyerekrõl mondjak le??mármint hogy lehet e terhes vagy nem!!és tényleg szemét kérdés volt de ezt már nem lehet visszacsinálni!!
Remélem nálatok nem ez lesz nálnuk az volt h a bnõm 1.5 év után eljegyzés után kért 1 hónap idõt aztán még idõt de szakítani akar. Ilyen nincs hogy adj idõt. Ha szeretek valakit nem kérek idõt. Másik pasi van a dologban ez csak egy jó indok volt, szép lassan le fog építeni emrt sajnál.
A kérdező hozzászólása: hála istennek nem lett komolyabb baj!gyógyszert kellett beszednünk mind a kettõnknek õ még mindig kaja a szurikat!de el múlik majd neki!!de ezért nemi életünk sincs!kerek 1 éve kértem meg a kezét és pont az évfordulón kérte az idõt!!remélem nem fog elhagyni a srác miatt!!csak haver azt mondta és nem ordított le h elolvastam az üzeneteket!tudom hogy szeret és én is!!

A barátnőm hogyan kaphatott el nemi herpeszt, ha nem volt mással együtt (én voltam az első és 3 éve vagyunk együtt) és nekem sincs?

Még nem biztos, hogy nemi herpesz, de úgy néz ki. Jövő héten megy nőgyógyászhoz.

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/3590/hogyan-f.. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/526/herpesz-a.. Valahogy így. Esetleg másik férfitól, de erre nem vennék mérget.

A különféle herpeszeket ugyanaz a virus okozza, csak máshol lép fel. Ebböl következik, hogy töled kapta el.
Iszol vkinek a poharából, aztán orállal kényezteted. Nagyon könnyen tudnak terjedni ilyen bajok.
A kérdező hozzászólása: Nekem többször volt ajakherpeszem, de akkor nem volt aktív amikor csináltuk. Ha herpesz, akkor könnyen kezelhetõ? Tudom, nem lehet kiírtani, de mennyi idõ múlva múlik el?
Nálunk ugyan ez a helyzet, 2 és fél éve vagyunk együtt, egymással veszítettük el a szüzességünket, 3 napja gyötör a nemi herpesz (most elõször), a barátomnak pedig semmi baja. Én sem voltam mással és õ se. Elõtte 2 hétig beteg voltam és a számon is kijött egy picit. Egyszerû oka lehet, hogy legyengült az immunrendszerem a betegség miatt és akár a saját ajakherpeszem is átterjedhetett, vagy nyilvános wc-ben is össze lehet szedni ha az ember immunrendszere nincs a helyzet magaslatán. Fõleg, hogy elõtte fürdésnél a körmömmel véletlen felsértettem a gáttájékot, ezzel szabad bejutást biztosítva a vírusnak. Na de ennyit az én szerencsétlenségemrõl. Ne gyanakodj a barátnõdre, hogy félrelépett, mert aljas dolog ez a herpesz, simán össze lehet szedni. Akár tõled is elkaphatta, ha volt már ajakherpeszed. Attól, hogy éppen nem aktív még átadhattad neki (orál) és ha õ éppen fogékonyabb a betegségekre, meg is van a baj.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem gyanakodtam rá, még nem is biztos , hogy az, de holnap kiderül. Köszönöm a segítséget!

Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és a szüzességét is velem vesztette el (15 éves lányról van szó). A baj az, hogy a suliban egy-két gyerek mindig odaszalad és letapizza! Barátnőm nem hagyja de sok mindent végül is nem tud csinálni! Mit tegyek?

Mi ilyenkor a teend?? Mert nekem ez nagyon szarul esik, mióta megtudtam szinte nem is alszom. (szomorú arc)

Legjobb válasz: Sztem neked kéne lépned. Hát te wagy a palijaa.Mér nem beszélsz velük? :O És a bnõd ha nem akarja tegyen lépéseket:oszt.fõ,igazgató,tanárok stb.. Nem egy bonyolult ügy:))

Sztem neked kéne lépned. Hát te wagy a palijaa.Mér nem beszélsz velük? :O És a bnõd ha nem akarja tegyen lépéseket:oszt.fõ, igazgató, tanárok stb.. Nem egy bonyolult ügy:) )
Az elõttem szólók kb. minden eshetõséget felsoroltak, bár az is egy lehtõség, hogy ha a delikvens 14 éves elmúlt, akkor már büntethetõ, és amit leírtál kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát... Amit én csinálnék, viszont, (ha van némi tesi fölényed a gyerekkel szemben), tudtára hozni, hogy az arcába lépek, ha megegyszer ezt megengedi magának... De ha képes lennék higgadtam gondolkodni, akkor az igazgatónak szólnék...
Én a helyedbe letépném ezeknek az arcoknak a faszát és a szájukba tömném...
A megfelelõ pillanatban odalépsz, jobbos a gyomorszájra, 5-10 centivel a köldök fölé, aztán amikor összegörnyed, hátulról belerúgsz valamelyik térdhajlatba. Lehetõleg sokan nézzék. Nem is a fájdalom, hanem a nyilvános megszégyenülés használ.
Az elsõ válaszolót nem értem?? Sok mindenkitõl hallottam már ezt a dumát..."biztosan vidéki"....Te meg biztosan pesti vagy! Honnan veszitek ezt a sok baromságot??? Én vidéki vagyok, és büszke vagyok rá. Nem hiszem, hogy különbözne egy városi és egy vidéki iskola. Sõt. Általában pont, hogy a nagyvárosi iskolák a züllöttebbek. Meg kell nézni, hogyan viselkedik egy pesti vagány, és egy vidéki!
Hát, hova jártok?MErt sztem ez vmi vidéki iskola lehet mert leginkább ott vannak ilyen dolgok, és probáljatok beszélni az igazgatóval.
A kérdező hozzászólása: Ez tetszik:) Megfogadom a tanácsod :D
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az utolsó válaszolóval!:)
Szia.Hát ne gondolkozz sokat ezen, ha bátor vagy akkor menj oda a srácokhoz aztán intézd el te , csak vigyázz, megfontoltan csináld. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én is a verésen gondolkozom, mert máshogy nemértik meg!Köszönöm a válaszokat:)
Nem kell tanár elé menni, rinyálni. Odamész, hasba vágod, felpofozod, ha elég nyomi utána még fel is döntheted. Pofátlanok... Amúgy látom eléggé megy a pesti-vidéki harc. :D
Masszázsolaj, bilincs vagy selyemsál.
Dobj egy üllõt a pofájába, és verd el a pitsáját a WC karimájával. Aztán fosd bokán.
A kérdező hozzászólása: ez elég vicces volt de debilek kommentjét nem kértem. kösziiiiii :DDD
Rakjátok el a játékokat, a LEGO-t, és irány a fürdõszoba!
A kérdező hozzászólása: mitt szeretnél?? shampoon-t öncsek a nemiszervére és úgy dugjam meg vagy mi?
Ha egy év után már nem tudsz semmi újat, akkor mi lesz késõbb?
Tanítsa meg neked leírni azt hogy "szex"
Ha idõsebbek lennétek azt ajánlanám vegyetek ki egy motelszobát. Esetleg kocsi. Nehéz ügy.
A kérdező hozzászólása: Amúgy barátnõm 18.
Nehéz helyzet, fõleg hogy egyik helyen sem lehettek, ha nem tudtok a szülõkkel megegyezésre jutni, akkor az együttalvással még egy kicsit valóban várni kell, viszont ez nem akadályozza azt hogy" úgy "is együtt legyetek.
És akkor hagyja abba miattad és ültessen virágot meg kössön pulóvert vagy mi?
Úgy látom ha jönne a zombi apokalipszis, te te védenéd meg õt hanem fordítva :(
Az zavar, hogy neked nincs semmi hobbid, vagy hogy a barátnõd ugymond még nálad is férfiasabb? Mert a kérdésedbõl ítélve te nem igazán vagy az.. Miért zavar, hogy a lány akit szeret, olyan dolgokat csinál, amiben örömét leli? Támogatnod kéne, nem viszolyogni a hobbijaitól.
Meglehetõsen lassú a felfogásod, ha erre két év után jöttél rá.
Ha te nem becsülöd meg az egyéniségéért, meg azért aki õ valójában nem érdemled meg. Add meg a számát nekem privibe!
Szerintem tudhattad lõre hogy mit, kit vállalsz. 2 év után ju eszedbe hogy nem tetszik? Vagy ha késõbb kezdte el, miért nem beszélted meg vele akkor? Nem értem miért lenne visszataszító, hogy olyan munkát végez, ami nem kifejezetten nõi.
Mi a visszataszító abban, hogy egy tevékeny ember, aki szeret sportolni és segíteni másoknak? Netán az fáj, hogy te egy teszetosza ember vagy? Ebben mi nem nõies?
akkor miért vagy vele két éve?? a pàrok tàmogatjàk egymàst mindenben, a hobbijukban is segìtik. ha nem tetszik ez neked akkor mondd meg, hogy zavar de nem szeretnéd gàtolni, ezért ha lehet elõtted ne beszéljen róla. megeggyezés kérdése!
Nem te*
nem nõies vagy nem tipikus nõi hobbik, foglalkozások, de ez neked miért fáj? ha ennyire visszataszító ez (és ezzel együtt akkor õ maga is) számodra, akkor hagyd, had találjon olyat, aki értékeli a munkáját. Amúgy erre tényleg 2 év után jöttél rá? Fura...
' És mindezeket tegnap kezdte, kimondottan a bosszantásodra? Olyan aljasak tudnak lenni ezek a nök. Szépen horgolnak, kötnek, mosogatnak, egyszer csak felpattannak és elmennek focizni az önkéntes tüzoltokkal. (Csak azért, hogy bosszantsanak téged!)
"drágám, egy puhap*cs vagyok, és kérlek hagyj el inkább" :D így
de nyomorék vagy, remélem dobott azóta

Miért van az, hogy a barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt és még mindíg heti 1-2 sex megállít?

Nálluk egyáltalán nemmer sexelni.. Életembe nemsexeltem még ott! Csak nálunk mer és nálunk is csak szombat este! Nagy ritkán hétközbe is de akkor sietni kell :/ Miért van ez szerintetek? 18F 17L

Legjobb válasz: :O:D passz:D

:O:D passz:D
Hát talán fél attól, hogy a szülei rátok nyitnak, vagy hallanak valamit. Amúgy nem tom, hogy miért gondolod, hogy egy 17 évesnek több kell heti egy-két szexnél, sztem ez így normális
Az enyém még gázabb volt nem is részletezem. Tele van gátlásokkal, elégedetlen magával, frigid. Gondolom a szex se olyan mint amilyennek szeretnéd. Elõbb utóbb szét fogtok menni mert õ már nem fog változni.
a napi minimum egy alkalom a normális...szóval a tietek nem normális kapcsolat, ezt kell h mondjam:S 23n
mert fél hoyg lebukik otthon, vayg rátok nyitnak :D
hidd el ez csak rosszabb lesz, lesz ugyis h 2-3 hetente 1 sex
mert rossz(vagy) az ágyban? fél?
A kérdező hozzászólása: Mert annyit mondd h nemtudom kb. és nemidegesítem fel magam inkább itt kérdezem!
o
Miért nem õt kérdezed meg róla?
A kérdező hozzászólása: ja és kb 1 éve élünk szexuális életet! És fogamzásgátlót is szed! Úgyhogy nem akadály semmi szinte!
Lehet, hogy az az éned, aki 17 éves és ráadásul lány, az zavarja. Amúgy sziámi ikrek vagytok a csajjal? (Most a 18 éves fiút kérdezem)
Mert 17 évesen a szex körül forog az ember agya. És ha már elkezdtem, akkor legyen is valami, majd ráérek heti 1-2-szer 50 éves koromban. Egy 17 éves

Én 17 éves vagyok, és barátnömmel valamivel több mint 1 éve vagyunk együtt, és azt mondta hogy készen állna elveszteni a szüzességét. Õ 1996 január 17. -én született. Jogilag van-e akadálya a dolognak?

Nem az erkölcsi vagy hasonló válaszra vagyok kiváncsi, köszönöm. Amugy nagyon szeretem a barátnömet, és ? is engem, és biztos vagy benne hogy kész rá.:) Köszönöm a válaszokat...17/F

Legjobb válasz: ha elmúlt 14 akkor mehet a menet.

ha elmúlt 14 akkor mehet a menet.
Most ott állsz álló farokkal és a válaszunkon fog múlni hogy bedugod-e?
14 éves kortól lehet elvileg, mivel 14 éves kor alatt (ha a lány bele is egyezik) akkor is bûncselekménynek minõsül. Véleményem szerint ezt mellékesen senki nem ellenõrzi. Nem fognak rád törnia a kommandósok szex közben. Érdekes lenne. =)
lényeg: nem kell elmondani senkinek legjobb barátnak se prob. megoldva:D
ha elmúlt 14 akkor tolhatod neki ;)
már fel is vagy jelentve!!!
14-tõl lõheted csak ügyesen! ;)
A kérdező hozzászólása: Nincs más. Csak nem tudom hogy 14 éves kortol, vagy 16-tól lehet-e a törvény szerint. Nem akarom hogyha szakitunk késbb vagy ilyesmi szülei bepereljenek vagy hasonlók.
Jogilag van-e akadálya? :D:D:D ez aranyos... jogilag semmi akadálya, szerzõdést is köthettek rá! :) )) Most komolyan, miért tetted fel ezt a kérdést? Mi az, ami komolyan aggaszt? Mert ez a jogilag duma nekem nem világos - mást érzek a háttérben! Kivele! L27
Ha elmúlt 14, akkor nincs akadálya.
De ha a jogi következményektõl tartasz akkor azért van ott más is a háttérben...
Nem gyermekkorú, és te sem vagy nagykorú ezért komoly jogi következménye szerintem nem nagyon lehet.
A kérdező hozzászólása: lol...:D Nem, jövõ hétvégén találkozunk megint :D Most nincsenek az országban, szüleivel "tavaszodnak":)
A kérdező hozzászólása: Mint a Coke Zero reklámban :D:D:D vagy ott a kommandósok megmentették a fazont? Mind1, az biztos h nem normális az a reklám.:D

A baratnommel mar 2 eve vagyunk egyutt es eleg sokat veszekedtunk, az utolso veszekedesbol majdnem szakitas lett, mit csinaljak h minden olyan legyen mind a regi?

mivel kedveskedjek neki?

Legjobb válasz: Adj neki egy ,olyan ajándékot,amit még sose kapott tõled,vidd el egy romantkius helyre,3.mond el neki,hogy mennyire szereted,és az érzéseid. 16/L

Adj neki egy , olyan ajándékot, amit még sose kapott tõled, vidd el egy romantkius helyre, 3.mond el neki, hogy mennyire szereted, és az érzéseid. 16/L
tisztázzátok azt, amin veszekedni szoktatok. beszéljétek meg, kinek mi a baja és mit szeretne, hogy többé ne legyen veszekedés belõle. amúgy meg: strand, romantikus vacsi, virág (!), bonbon, plüssállatka - amik a csajoknak bejönnek. +tipp: menjetek el oda, ahol elõször randiztatok, kellemes nosztalgia és feléledhetnek az akkori érzelmek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!