Találatok a következő kifejezésre: A barátnömmel éve vagyunk együtt (92 db)

Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt és nagy probléma kettőnk közt az együttlét, ugyanis nem élvezi a sexet! Nem tud elmenni! Nekem volt már több barátnőm, nem volt gond soha. Neki én vagyok az első. Valakinek vmi ötlete, mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Hm...én 2és fél év alatt ugyanígy állok, a 3 éves kapcsolatomban. De már odáig eljutottunk hogy kézzel megy. De csak mert én is megtanultam magamtól..ami évek gyakorlása, és türelem, és kellõen kitisztult fej

Hm...én 2és fél év alatt ugyanígy állok, a 3 éves kapcsolatomban. De már odáig eljutottunk hogy kézzel megy. De csak mert én is megtanultam magamtól..ami évek gyakorlása, és türelem, és kellõen kitisztult fej
És ezt még 5 ( ÖT ) év után megkérdezed???? Eddig hány álmatlan éjszakád volt ez miatt??? Hányszor aludtál úgy el hogy melletted van az a nõ akit szeretsz és hiába fekszik melletted nem vagy boldog!!!???? Keresss másikat akivel te is élvezed meg a lány is! Az a kapcsolat eleve hosszú távon halálra van itélve ahol a nõ nem élvezi mert akkor nem is kívánja igy minél kevesebb a szex ( sõt inkább kötelesség ) annál jobb neki! Ez a pasinál is szar mert önértékelési zavart okos frusztrált lesz egy idõ után. Képzeld a nõ helyébe magad.... te szeretnéd ha sûrûn az ujjadra vernének kalapáccsal??? Mennyire lehet ez kellmes??? Semennyire.. hát neki sem kellmes igy nem csinálja! Több nõ van mint pasi ez vigasztaljon! Próbáld te is ki keress szeretõt... meglátod hogy azzal mennyivel jobb a szex... :-)) elöbb utóbb ugy is ez lesz!

Valaki segitsen! Egy éve vagyok együtt a barátommal eddig minden jol ment de az utóbbi két hétben csak veszekszünk! Két napja kiderült hogy tetszik neki az egyik barátnőm! De a lánynak nem jön be! Azt mondja szeret! Hidjek neki? vagy szakitsak?

Legjobb válasz: hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled,vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt,de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.

hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled, vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt, de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.
Szerintem már nem szeret. Én is így voltam ezzel veszekedés mindig más fiuk tetszetek neki stb. volt akinek nem tetszett de mégis... Am késõbb kiderült hogy meg is csalt de ez már lényegtelen. Az én helyembe repülne...:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és persze várok továbbiakat!én 18 õ pedig 17.beszéltünk errõl és azt mondja hogy szeret és nem hagyna el!de nincs abba semmi ha tetszenek neki más lányok is!és nem tudom mi lesz de azt tudom hogy nagyon szeretem és nem akarom elvesziteni mert fontos nekem!!

25 éves fiú vagyok a barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt de nem tudom hogy szerelmes vagyok e belé nem tudom előcsalni azt az érzést mint régebben. Vonzódom hozzá jólesik a közelsége hiányzik de mégsem olyan. Már nem lennék szerelmes?

25 éves fiú vagyok a barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt de nem tudom hogy szerelmes vagyok e belé nem tudom előcsalni azt az érzést mint régebben. Vonzódom hozzá jólesik a közelsége hiányzik de mégsem olyan. Szerintetek mi lehet a baj? Már nem lennék szerelmes? Ez az első hosszú távú kapcsolatom még nem éreztem ilyet, tanácsot kérek.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. A szerelem egy idõ után elmúlik. És helyét másfajta érzések veszik át. Ez nem jelent egyet azzal, hogy nem szereted, nem fontos neked, csak az a fajta szerelem, ami a kapcsolatok elején van, ami lángol, amikor rózsaszín köd van, ami intenzív, az egy idõ után elmúlik. Én majdnem 8 éve vagyok együtt a férjemmel. És egyikünk sem szerelmes a másikba, de az nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk egymást.:)

Persze, hogy lehetséges. A szerelem egy idõ után elmúlik. És helyét másfajta érzések veszik át. Ez nem jelent egyet azzal, hogy nem szereted, nem fontos neked, csak az a fajta szerelem, ami a kapcsolatok elején van, ami lángol, amikor rózsaszín köd van, ami intenzív, az egy idõ után elmúlik. Én majdnem 8 éve vagyok együtt a férjemmel. És egyikünk sem szerelmes a másikba, de az nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk egymást.:)
A szerelem elméletileg el szokott múlni, átveszi a helyét a szeretet és a kötõdés...ez a sablonduma a problémádra...szerintem próbáljátok megint úgy csinálni a dolgokat, mint az elején. Ne találkozzatok annyit, randizzatok, ilyesmik:)
Van hogy a szerelem bizonyos idō elteltével szeretetté válik, talán ezt történt a ti szerelmetekkel is de az is lehet, hogy ez csak egy mélypont a kapcsolatotokban és csak fel kell elevíteni a régi lángot.
A kérdező hozzászólása: De az a baj, hogy ezt õ is észrevette és bántja ez a dolog. Mert azt mondja, õ szerelmes és pedig szeretem.
mi 2 éve vagyunk együtt a barátommal.fél éve úgy érezte õ is, hogy velünk is ez történt... egy kis idõre szakítottunk.rájöttünk mind2en, hogy nagyon szeretjük egymást, annyi, hogy nem az a "lángoló, ideges vagyok, ha meglátom" stb. érzés.egy idõ múlva elmúlik ez a része, de ez nem azt jelenti, hogy gond lenne.az a lényeg, hogy ne hanyagoljátok el egymást, legyetek minél többet együtt!és szervezzetek közös programokat, néha lepjétek meg egymást apróságokkal, stb. az mindig jól esik az embernek, és akkor igazán érzi, hogy szeretik.de a te döntésed, ha te úgy érzed, hogy nem szereted már, akkor ink.hagyd el, még ha fáj is neki, mert úgy nem lenne értelme együtt lenni...
Én is 25 vagyok Minden csajjal 3 hát járás után dugtam Dugd meg te is :D


hüvelygomba
Amilyen [email protected] a nyelvtanod, nem lehetsz több 16-nál. 16 évesen pedig ne akarjál úgy dugni mint a mezei nyúl! Ha pedig idõsebb vagy, akkor inkább be se valld, mert csak beégeted magad!
mi van?
szerintem megunta a fejedet és ott akar hagyni van neki más pasija
Túlórázik az igényeid miatt....

A barátnőm egy számára rosszul eső mondat miatt időt kért! Azt mondta nem szakitunk csak neki idő kell hogy elfelejtse ezt az egészet! Azóta nem találom a helyem! 2 és fél éve vagyunk együtt és ez a legnagyobb vitánk volt eddig. Visszajön hozzám?

Legjobb válasz: Miért nem lehet egyszerûen õszintének lenni?? Ha valaki idõt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetõnek nincs képe egybõl szakítani, és nem tud okot mondani. Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek. Elõbb idõt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt) Majd egy idõ után jön a következõ szokásos szöveg " Jobbat érdemelsz nálam szeretlek, de nem akarlak megbántani nem vagyok elég jó hozzád " stb.... Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egybõl a problémákat és idõt kér, az egyenlõ a szakítással. Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....

Miért nem lehet egyszerûen õszintének lenni?? Ha valaki idõt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetõnek nincs képe egybõl szakítani, és nem tud okot mondani. Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek. Elõbb idõt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt) Majd egy idõ után jön a következõ szokásos szöveg " Jobbat érdemelsz nálam szeretlek, de nem akarlak megbántani nem vagyok elég jó hozzád " stb.... Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egybõl a problémákat és idõt kér, az egyenlõ a szakítással. Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....
Hány évesek vagytok? Már együtt laktatok és õ most haza ment? Mi volt a szöveg, ha lehet tudni?
A kérdező hozzászólása: a párom 23 én pedig 28 vagyok!én is igy vagyok ezzel ha szakítani akar mondja meg nem kell rizsázni!a mondatot amit mondtam..megértem mert az én balfékeskedésem volt, de ha nem gond akkor nem irom le!!de azt tudom hogy nem ezt kellett volna mondanom mert rosszul esett neki!
A kérdező hozzászólása: nem laktunk együtt csak sûrûn itt aludt és a cuccait hazavitte egyszerre és azt mondta rá hogy nem a helyzetnek szól!úgy is haza vitte volna! és levelezik egy sráccal akivel sokat dolgozott együtt és azt mondta hogy szimlán csak haver és semmi sincs köztük amikor rákérdeztem!elhihetem ezt neki!!azt mondta szeret csak már nem gy mint az elején!!
Ha már te sem mered leírni egy rakat ismeretlen személynek az internetek, akik azt sem tudják, hogy te vagy a "barátnõd" tudnák ki lenne, akkor bizony nyakig ülsz az ürülékben, és lehet már hullámzik is!
jaja, mellesleg ha nem írod le, mit mondtál, érdemi segítség nem fog jönni, szóval felesleges volt kiírnod a kérdést... megnyugtatást ne várj, valószínûleg szakít veled
A kérdező hozzászólása: igazából kiderült hogy a háziorvosa félrediagnoztizálta és méhnyakrákos sejteket találtak nála!én erre azt mondtam hogy nyugodjon meg semmi baj nem lesz és utána megkérdeztem hogy a gyerekrõl mondjak le??mármint hogy lehet e terhes vagy nem!!és tényleg szemét kérdés volt de ezt már nem lehet visszacsinálni!!
Remélem nálatok nem ez lesz nálnuk az volt h a bnõm 1.5 év után eljegyzés után kért 1 hónap idõt aztán még idõt de szakítani akar. Ilyen nincs hogy adj idõt. Ha szeretek valakit nem kérek idõt. Másik pasi van a dologban ez csak egy jó indok volt, szép lassan le fog építeni emrt sajnál.
A kérdező hozzászólása: hála istennek nem lett komolyabb baj!gyógyszert kellett beszednünk mind a kettõnknek õ még mindig kaja a szurikat!de el múlik majd neki!!de ezért nemi életünk sincs!kerek 1 éve kértem meg a kezét és pont az évfordulón kérte az idõt!!remélem nem fog elhagyni a srác miatt!!csak haver azt mondta és nem ordított le h elolvastam az üzeneteket!tudom hogy szeret és én is!!

Szerelmes voltam, évekkel ezelőtt. Egy szempillantás alatt tetőtől talpig. Nem jött össze, nem lett belőle semmi. Azóta volt pár barátnőm, a jelenlegivel két éve vagyunk együtt, de néha úgy érzem nem az igazi. Más is van így?

Konkrétabban? Egyetlen pillanat alatt zúgtam bele a lányba, persze el?tte már láttam párszor, de akkor beszéltünk el?ször. Aznap este csak bámultam magam elé és nem hittem el, hogy összejött. Onnantól hátraszaltót dobált a gyomrom, ahányszor csak megláttam, csak rá tudtam gondolni, mindenütt ott volt. Minden egyes együtt töltött órát feljegyeztem. Öleltük egymást, beszélgettünk, de csók sem volt. Együtt aludtunk, fürödhettem náluk, három hónap és semmi. Aztán közölte hogy barátok és én nem kerestem többé. Feküdtem és tudtam, hogy ? áll hozzám legközelebb, de nem hívhatom fel... Pedig a száma ugyanaz, a telefon ugyanaz. Egy karnyújtásnyira volt, de mégis... Aztán eltelt egy év, kevesebbet gondoltam rá, jöttek az els? barátn?k. Az elején mindr?l azt hittem szeretni fogom, de rutinná váltak... Még egy, aztán egy újabb... Végül a szüzességem is elvesztettem, újabb évek teltek, barátn?mmel két éve alkotunk boldog párt, lassan kikerülünk a munka világába, de megint csak rá gondolok... Még a mai napig dobban a szívem mikor hasonló alkatú/hajú/arcú lányt látok és egy pillanatra nem tudom eldönteni ki is az illet?... Ha a barátn?mre nézek úgy érzem szép, minden rendben de nem az igazi... Mit kéne tennem? o.O

Legjobb válasz: Voltam így. Azzal a különbséggel, hogy semmi nem történt közöttünk. Sok évvel késõbb megkerestem. Majdnem össze jöttünk, de... Nem engem választott, tehát nem õ az igazi. Az akkori barátnõmmel szétmentünk, de sokkal jobb volt úgy ismerkedni, hogy már nem volt "nagy õ".

Voltam így. Azzal a különbséggel, hogy semmi nem történt közöttünk. Sok évvel késõbb megkerestem. Majdnem össze jöttünk, de... Nem engem választott, tehát nem õ az igazi. Az akkori barátnõmmel szétmentünk, de sokkal jobb volt úgy ismerkedni, hogy már nem volt "nagy õ".
Örülök, hogy segíthettünk! :) Hajrá, és sok sikert a továbbiakhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Asszem törlöm ezt az egészet, jó volt megbeszélni. =)
Mélypontok mindig lesznek, olyankor elõmászik a múlt a fejed mélyérõl is (sajna tapasztalat). Arra koncentrálj, hogy ne ezek határozzák meg mostani barátnõddel az életeteket, és ne formáljanak egy keserû/kiégett felnõtté. Az nem csak neked, neki se lenne jó. Ha ennyire csak a mélypontok alkalmával rossz, akkor talán tényleg az emléke él most ennyire elevenen benned, és a kompromisszum annyira nem is kíván nagy áldozatot.
A kérdező hozzászólása: És igen, a legrosszabb az, hogy nem érdemli meg... És ha tudná, még akkor is kitartana mellettem. Fájna neki, de inkább, mint hogy szétmenjünk...
A kérdező hozzászólása: Persze, elfogadom, nem véletlen, hogy két éve vagyunk együtt... ^^ Komoly kapcsolat, minden kellékkel. Aztán jönnek a mélypontok, mint tegnap és ma. Rohadt nehéz. Lassan felnõni és kompromisszumokat kötni. Lemondani arról ami egyszer már megvolt...
nem érdemli meg ezt a barátnõd :/...felkéne keresned ezt a múltbéli csajt és beszélgetned vele.Talán csalódsz benne és akkor helyrekerülnek a dolgok.Ha meg még mindig ugyanolyannak tartod mint régen de õ nem akar semmit akkor egy kicsit lenyugtatnád a lelked hogy "te már pedig mindent megtettél"...ha viszont, õ is összejönne most veled akkor nem kérdés, mit kell tenned.
Jah és igen. Az illat az örjítõ tud lenni néhány esetben :)
Nagyon sarkítva 2 lehetõséged van 1 - elfogadod, hogy igen, az elsõ neked tényleg az "igazi" volt, és bármennyire is nem jött össze, mindig is az fog maradni. De mivel nem jött össze, bármennyire is fájdalmas néha, megtanulsz szerepet játszani. Ha mostani barátnõddel boldogok vagytok, és komoly a kapcsolat, abból idõvel család lehet, és ezt beáldozni... Mert sajnos idõvel nem lehet csak magadra gondolni egy kapcsolatban, fõleg, ha már a munka / nagybetûs élet is bekopog az ablakon. 2 - Utánajársz az elsõ lánynak. Csak az emléke tartja-e az érzelmeid, vagy még mindig a teljes lénye? Ha elõbbi, akkor szerencsés vagy, mert az emléke az új realitás mellett elhalványul. Ha utóbbi, akkor el kell döntened, megéri-e kockára tenni mindent, amid most van. Akárhogy is döntesz, tarts ki mellette, de úgy, hogy "igen, ezt *te* döntötted el, és nem csak így adódott most". Segít az elfogadásában a következményeknek :)
A kérdező hozzászólása: Pár hónap különlét után beszéltünk még a dologról, 10 percig tartott... Barátok... Nem tudtam felfogni... Aztán többé nem beszéltünk. Az a vodkás hasonlat nagyon üt. =) Az illata is egyszerûen beleégett a fejembe. Van hogy beugrik... Na mindegy... Rég volt, nem vagyok normális.
A beteljesületlen szerelem, mindig örök marad, csak halványodni fog idõvel. A jelenlegi barátnõdre koncentrálj, mert szeret és bízik benned.
"Onnantól hátraszaltót dobált a gyomrom, ahányszor csak megláttam, csak rá tudtam gondolni, mindenütt ott volt." [email protected]! Fél liter tisztán elfogyasztott vodka után, egészen pontosan ugyan ez történt velem is!!! Hihetetlen mekkora összefüggés. Amúgy mi az, hogy nálük fürödtél meg aludtál, de csak barátok??? Nem egészen hiszek abban, hogy egy fiú-lány barátságban ilyen van. Egyébként miért nem beszéled ezt meg vele? Neki kéne elmondanod mindezt... 21F
Az én illatom is õrjítõ:Ö

Korai eljegyeznem? Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és úgy döntöttem megkérem a kezét.

Tudom hogy örülne neki, és én 1-2 év múlva szeretném elvenni. Szóval az a kérésem hogy fél év után nem korai-e ez?

Legjobb válasz: Én biztatni tudlak csak! A párom a 20. szülinapomon kérte meg a kezem fél év után, és utána összeköltöztünk. És most 2,5 év elteltével március 20-án lesz az esküvõnk! És nagyon boldogok vagyunk! Szerintem ha igazán szereted õt, és csak vele tudod elképzelni a jövõd, kérd meg! Örülni fog neki! Sok Boldogságot Kívánok! 22/L

Én biztatni tudlak csak! A párom a 20. szülinapomon kérte meg a kezem fél év után, és utána összeköltöztünk. És most 2, 5 év elteltével március 20-án lesz az esküvõnk! És nagyon boldogok vagyunk! Szerintem ha igazán szereted õt, és csak vele tudod elképzelni a jövõd, kérd meg! Örülni fog neki! Sok Boldogságot Kívánok! 22/L
Szerintem nem korai..én szurkolok!
Én egy évet várnék...legalább:) új szita szegen függ alapon:) Aztán ha egy év múlva is igy gondolom, még lehet esküvõ rá 1 évre:) De ahogy a szíved diktálja:) ez a Ti életetek
szia. nálunk ez az eljegyzéses dolog kicsit máshogy nézett ki, és mást is jelent, mint általában. a párom 8hónap után kérte meg a kezem, kb 40 ember elõtt, amirõl semmit sem tudtam, de sejtettem, és persze igent mondtam. egy brill ún. kisérõgyûrût kaptam, ami ugye nem eljegyzési gyûrû, csak lánykérõ gyûrû. most ezt hordom, egyelõre nem akarunk még esküvõt, de ezzel kifejeztük a szándékot egymás felé, majd lesz családi eljegyzés 2 gyûrûvel, ha már biztosan tudjuk, mikor lesz az esküvõ. szóval te most akkor melyiket akarod? lánykérés, vagy egybõl eljegyzés? :)
utsó vagyok, én 23 vok, a párom pedig 27.
18:47-nek! Minden esküvõi fotót retusálnak, ettõl olyan szépek! Mellesleg nem mindegy, hogy egy 40 éves vár 7 évet, vagy egy 18 éves! :)
Bocsi utolsó, de nekem nem voltak retusálva az esküvõi fotóim(2 volt)!Még ilyen hülyeséget!
Én 7 éve leszek lassan együtt párommal, de még nem jegyeztem el. Nekem az eljegyzés kicsit mást jelent: és nem szeretném húzogatni az idõt, hogy majd elveszem! Ha tényleg eljön az idõ, és komolyan gondolom, akkor! Szerintem tégy a belátásod szerint, nem korai ha szereted!
Ha 25 alatt vagy, akkor eléggé. Sõt.
Megvárod míg teljesen kivénhed szegény és szét kell retusálni az esküvõi fotókat?
Van egy olyan szokás, hogy kb az esküvõ elõtt egy évvel kell megejteni az eljegyzést.
Szerintem nincs idõhöz kötve, hogy most cakk 3 év...de 1, 5-2 év minimum teljen el:) Csak mert egy év alatt, vagy fél év alatt nem biztos, hogy rendesen kiismerted. Én 2, 5 éve vagyok a párommal, de még mindig okoz meglepetéseket:D Mondjuk most már igen-t mondanék, csak még nem alkalmas:D 2o-L
én 6évig voltam együtt az exemre, és nem volt eljegyzés és még jó is, mert szét váltunk. Amostani párommal már 2, 5éve vagyok együtt, de még most sem érzem, hogy eljegyezzen, pedig már 1, 5éve együtt is élünk. Majd eljön az ideje neki. De még nem most. Szerintem nagyon korai, legalább 3év az az idõ ami után biztosan el lehet dönteni, hogy biztosan ezt a fontos döntést meg kell e hozni. De ez az én véleményem!!
Jaj nehogy már más döntsön helyetted:D Ezt ti tudhatjátok, ha elég komolyan godoljátok akkor kérd meg a kezét.Az még nem esküvõ, de a lánynak is valószínûleg sokat jelentene, érezné mennyire fontos neked:D
ha igazán szereted akkor miért ne kérhetnéd meg a kezét.én drukkolok neked
Az a lány "érettségétõl" függ. Én pl nagyon szeretem a barátom és vele is gondolkodoma jövõben, de biztos, hogy nagyon megrémülnék, ha megkérné a kezem...mennyi idõsek vagytok? f
Ismerek olyan párt, akik 1 év együttjárás után összeházasodtak, ennek már több mint 20 éve, és most is együtt vannak. És olyat is, akik 4 év együttjárás után tartottak eljegyzést, fél évre rá esküvõt, aztán kb egy év múlva már elváltak. Ha mindketten szeretnétek az eljegyzést, akkor ne habozz. Sok boldogságot!
tudom, hogy sok szubjektív dolog van egy kapcsolatban, de fél év kevés arra, hogy valakit megismerj. most még dúl a szerelem, csak a szépet látjátok mindketten. én még várnék a helyedben minimum az elsõ évfordulóig, de inkább míg másfél évesek lesztek és ha akkor is így érzel, akkor jönne az eljegyzés. fõleg azért is, mert nem tartom jónak a hosszú jegyességet. ha megkéred valakinek a kezét, az az ideális, ha egy év múlva el is veszed
Dönts a szíved szerint. Amúgy szerintem nem korai. :)
Akkor kéred meg amikor akarod. Hallottam én itt az oldaon már olyat is, hogy egy hét után házasodtak és 20 éve boldogok. Van aki meg 5 évig tervezget, aztán 1 év múlva válik. Ha meg örülne neki, akkor futás és kérd meg. Te is örülsz õ is örül, aki meg izél, hogy korai, az féltékeny :)
Én még várnék, de ahogy neked jobb, ahogy a szíved diktálja. :) Engem három év után jegyeztek el, lassan már harmadik éve, esküvõt már tervezzük, de egyelõre csak belátható idõn belülre, konkrétan még nem, bár ha rajtam múlna, holnap már mennénk is esküdni. :)
Mi két és fél éven keresztül voltunk együtt. Voltunk. Fél évesen jött a gondolat hogy eljegyezzük egymást, de hát vége lett. Szerintem várjatok még. Ha úgyis egymásnak lettetek teremtve, akkor mindegy mikor jegyzitek el egymást, úgyis egymáséi lesztek. Ha meg nem, akkor minek eljegyzést felbontani?
Csak az érzéseidre hallgass! Ha már nem marad benned bizonytalanság, akkor kérd meg! És ne másokat kérdezz, hanem magadat!
ha tuti örülne, hajrá :)

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?
Masszázsolaj, bilincs vagy selyemsál.
Dobj egy üllõt a pofájába, és verd el a pitsáját a WC karimájával. Aztán fosd bokán.
A kérdező hozzászólása: ez elég vicces volt de debilek kommentjét nem kértem. kösziiiiii :DDD
Rakjátok el a játékokat, a LEGO-t, és irány a fürdõszoba!
A kérdező hozzászólása: mitt szeretnél?? shampoon-t öncsek a nemiszervére és úgy dugjam meg vagy mi?
Ha egy év után már nem tudsz semmi újat, akkor mi lesz késõbb?
Tanítsa meg neked leírni azt hogy "szex"

Barátnőmmel (26éves) több mint 3 éve vagyunk együtt, de nem érzi nagyon mikor benne vagyok, így nem is nagyon szeret sexelni. Mikor ugrál rajtam akkor elmegy, de mikor más pózban vagy benne vagyok nem érez kb semmit. Mi lehet a baj?

Mikor felül van és úgy csináljuk akkor is el szokott menni de nem vonza nagyon a sex mert nem nagyon érez semmit.Nem hiszem hogy azzal van a baj hogy túl kicsi lennék mert utána jártam és nem ezzel van a baj, de sajnos pontosan nem tudom mivel lehet. Szóval aki nem segít csak olyan akar írni hogy kicsi a ...-am az ne is írjon semmit! Segítséget szeretnék kérni hogy új pózt kell kitalálni vagy mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Hátulról?

Hátulról?
A kérdező hozzászólása: Úgy is szoktuk, és azt mondja szereti, de hát ma olyanokat keresett hogy mért nem érzi meg nem tudom. és hát beszéltünk róla és azt mondja nem nagyon érzi mikor benne vagyok.
A barátnõdnek akkor elég tág a hüvelye. Ezt okozhatja az is, hogy a hüvelyben lévõ szalagok meggyengültek, ezáltal kevésbé rugalmassá vált. Vannak gyakorlatok a hüvelyfal erõsítésére, és rugalmasabbá tételére, szóval ezeket meg kellene próbálni.
Vagy nagy a hüvely vagy kicsi a cerka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!