Találatok a következő kifejezésre: A barátnömmel éve vagyunk (193 db)

Fiu vagyok. Megcsalom avval a baratnomet ha van egy fiu haverom aki meleg es megengedem neki hogy puszilgasson minden nap es ha konyorog meg meg is csokol? De nagyon jo haverok vagyunk. Szerintetek megcsalom a baratnomet evvel?

Legjobb válasz: Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.

Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.
Megtaláltad már a valós szexuális orientációd? :D
Eloszor puszi, aztan csok, legkozelebb seggbetelefonal.
Huuu de meleg van!
Kicsi homokszem került a gépezetbe :D:D
az csak attól függ, hogy neki-neked mi számít megcsalásnak!döntsétek el ti, ezt a ti mércétekkel mérik..
Nem tudom, hogy a barátnõd milyen forma, de én utálnálak. Tudod milyen megalázó az, ha egy pasival smárolsz, miközben ott a barátnõd? Gondolom nem, és soha nem is fogod megtudni....
szerintem elõször tanulj meg írni, és mond meg a barátnõdnek hogy meleg vagy, majd lõdd magad tarkón
szép lassan elindultál a homoszexuálissá válás útján... szerintem addig szakíts a lánnyal, amíg nem kell földbe aláznod azzal hogy elhagytad egy pasiért.
nyugi pár hét aztán te hagyod ott egy fasziért
Ne hallgass az elõzõekre. A haverságba sok minden belefér. Más az a kapcsolat, ami a barátnõdhöz fûz, és más, ami a haverodhoz, akihez nem Te közeledsz, hanem õ közeledik hozzád. Ha neki jólesik az, hogy megpuszilgathat, miért ne tennél jót vele, miért ne engedhetnéd meg neki? Te nem leszel azzal szegényebb. Rajta meg segítesz. Ennyi az egész. Két különbözõ dologról van szó, egyiknek semmi köze a másikhoz.
Te vagy Puszi Dávid?:O x'D
A 18:41-esnek írnám, meg a kérdezõre is vonatkozik. Szerinted egy csók belefér a HAVERSÁGBA??? Még a barátságba sem fér bele, nem hogy a haverságba. Plusz az, ha hagyja, hogy egy csávó megcsókolja, akkor nem normális a gyerek (magyarul: meleg). A kérdezõnek meg azt üzenem, hogy IGEN, MEGCSALÓD A BARÁTNÕDET!
Hehe... Te ilyenkor még azon izgulsz, hogy ezzel megcsalod-e a csajodat? OMFG.
18:41 Biztos te is HOMÁR vagy!
Hány éves vagy?
R**adjon meg a fajtád az!Ilyennek barátnõ??? eriggy melegedni b*zi haverodhoz a csajt meg inkább küld el hogy találjon magának egy értelmes pasit!!!És még van p*fád ilyet kérdezni??! IGEN!MEGCSALOD!!!Méghozzá undorító disznó módon!:@
Ez a homoszexualitás elsõ jele... inkább a barátodnak hagyod hogy csókolgasson, ....
egyetértek az utolsóval és az utolsó elõttivel xD
juj ez de durvaaaaa xD am semmi bajom a homokosokkal, télleg, de ez kicsit meredek XD
De most komolyan. A kérdezõn kívül, még hány olyan fiú van aki heteronak vallja magát és barátnõje is van, de smárol az egyik barátjával? XD
lehet hogy bisexvagy..amugy meg sztem nem megcsalás ha télleg csak barátságot érzel iránta és olyan jo barátod
Igen megcsalod, mert egy homár vagy te is, ha pasikkal smárolsz! Szerinted milyen érzés lesz annak a csajnak megtudni, hogy akit szeret, az igazából meleg...
Te meg tanuld meg alkalmazni a kis és nagybetûket és az írásjeleket (pl. mondat végén pontot teszünk). Az evvel-avval is helyes, igaz én sem használom de már megszoktam. A kérdezõnek már írtam, hogy döntse el mit akar ne kínozza a barátját. A barátnõjét meg ne csapja be. És saját magát se...
Hát ha a barátnõd helyében lennék biztos kiakadnék hogy egy srcáccal csalsz meg.Amúgy semmi gondom a melegekkel megilyenek de te mit éreznél ha a párod egy nõért elhagyna? Gondolom neked se esne jól..Mérlegelj hogy kit szeretsz jobban és dönts!

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.
A kérdező hozzászólása: 17 éves most lázad és minden ellen van!!!
Szerintem csak dugd. Az ellen nem igen fog lázadni, ha jól csinálod.
A kérdező hozzászólása: de már a sexet sem kivánja!! csak a buli jár a fejében......lehet most ijen korban van ?? vagy nem tom már
Kezdenek múlni az érzései irántad, ezért összezavarodott.Nem tudja, hogyan mondja el neked, inkább próbálja ezt éreztetni veled.Egy nagyon õszinte beszélgetés sokat segítene.

Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt és nagy probléma kettőnk közt az együttlét, ugyanis nem élvezi a sexet! Nem tud elmenni! Nekem volt már több barátnőm, nem volt gond soha. Neki én vagyok az első. Valakinek vmi ötlete, mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Hm...én 2és fél év alatt ugyanígy állok, a 3 éves kapcsolatomban. De már odáig eljutottunk hogy kézzel megy. De csak mert én is megtanultam magamtól..ami évek gyakorlása, és türelem, és kellõen kitisztult fej

Hm...én 2és fél év alatt ugyanígy állok, a 3 éves kapcsolatomban. De már odáig eljutottunk hogy kézzel megy. De csak mert én is megtanultam magamtól..ami évek gyakorlása, és türelem, és kellõen kitisztult fej
És ezt még 5 ( ÖT ) év után megkérdezed???? Eddig hány álmatlan éjszakád volt ez miatt??? Hányszor aludtál úgy el hogy melletted van az a nõ akit szeretsz és hiába fekszik melletted nem vagy boldog!!!???? Keresss másikat akivel te is élvezed meg a lány is! Az a kapcsolat eleve hosszú távon halálra van itélve ahol a nõ nem élvezi mert akkor nem is kívánja igy minél kevesebb a szex ( sõt inkább kötelesség ) annál jobb neki! Ez a pasinál is szar mert önértékelési zavart okos frusztrált lesz egy idõ után. Képzeld a nõ helyébe magad.... te szeretnéd ha sûrûn az ujjadra vernének kalapáccsal??? Mennyire lehet ez kellmes??? Semennyire.. hát neki sem kellmes igy nem csinálja! Több nõ van mint pasi ez vigasztaljon! Próbáld te is ki keress szeretõt... meglátod hogy azzal mennyivel jobb a szex... :-)) elöbb utóbb ugy is ez lesz!

Én 11 éves vagyok. A Barátnőm 15.1 éve mi vagyunk a legjobb barátnők. Szerintetek létezik barátságban kor különbség?

Legjobb válasz: szerintem nincs akadálya annak, hogy barátok legyetek csak azért, mert 4 év van közöttetek

szerintem nincs akadálya annak, hogy barátok legyetek csak azért, mert 4 év van közöttetek
Szerintem sincs akadálya.
Semmi akadálya :) )
Biztos létezik. De ez nem jelent ettõl még semmit. Ha azok vagytok, azok vagytok. Akárhány évesek legyetek :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szerintem érett csaj lehetsz, hogy a legjobb barátnõd 15 éves. Én is mindig nálam 2-3 évvel idõsebbekkel barátkoztam, amikor ennyi idõs voltam, mint most te. Lehet, hogy ez a korkülömbség majd néha furán fog hatni és lehet (mondom lehet), hogy lesz idõ, amikor úgy gondolja majd a barátnõd, hogy túl fiatal vagy hozzá. De egyébként nincs akadálya, hogy barátkozzatok!
A kérdező hozzászólása: Kitudja :) am köszi:)
Nézd meg a felnõtteket, milyen korkülönbségekkel milyen jó barátnõk tudnak lenni: 5-10-20-30 év sem akadály!
Nemcsak a korkülönbség de még az sem számít hogyha nem is egy városban élet! A legjobb barátnõm 20 éves és Budapesten él, míg én Kecskeméten élek és csak 14 vagyok. :) Bármikor meghallgat és õ is sokat mesél nekem, bár lehet nálunk azért nincs akadály mert a korombeliekhez képest nekem nem a pián meg a drogon jár az agyam. :D

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!

A barátnőm szakított velem kicsivel több mint 2.5 év után.Az eszére vagy a szívére fog hallgatni?

Õ21 én 29 vagyok.Indokként azt hozta fel,hogy kicsit sokat veszekedtünk(ami szerintem nem igy van,hisz minden kapcsolatban van néha nézeteltérés)Mi is csak az átlagot súroltuk...

Legjobb válasz: Szerintem most varj egy ojan hetet kb es ne jelentkezz,mert o most arra kivancsi mijen nelkuled,de ha te jelentkeznel fojton(tudom h joindulattal),akkor azt erezne hogy megse szabad ahogy o akarta s probalna minnel jobban kerulni.Szerintem varj egy hetet,ha o egyaltalan nem jelentkezik egy het utan irhatsz egy smst neki h szija,hogy vagy?De az biztos hogy 2,5 ev nem keves ido,es ha ugyis erzed hogy szeret,elobb vagy utobb visszafog menni hozzad.Csak most kivancsi,mert 2.5 evet levolt foglalva es hogy mijen lenne nelkuled.sok sikert kivanok neked:*

Szerintem most varj egy ojan hetet kb es ne jelentkezz, mert o most arra kivancsi mijen nelkuled, de ha te jelentkeznel fojton(tudom h joindulattal), akkor azt erezne hogy megse szabad ahogy o akarta s probalna minnel jobban kerulni.Szerintem varj egy hetet, ha o egyaltalan nem jelentkezik egy het utan irhatsz egy smst neki h szija, hogy vagy?De az biztos hogy 2, 5 ev nem keves ido, es ha ugyis erzed hogy szeret, elobb vagy utobb visszafog menni hozzad.Csak most kivancsi, mert 2.5 evet levolt foglalva es hogy mijen lenne nelkuled.sok sikert kivanok neked:*
Erre a helyzetre 2Pac mondta meg a tutit (R.I.P.) Miszerint: "Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszajön hozzád, biztosan a tiéd. Ha nem jön vissza, akkor sosem volt az" Ennyi a lényeg :)
Valóban csak dumának tûnik. Ha melletted nem érezte magát szabadnak, de azért se bulizni, se férfiakkal ismerkedni nem akar... hát kissé ellentmondásos. Keress egy idõsebb, érettebb lányt.
A második hozzászóló írta az én véleményem is, hogy ez valószínûsíthetõen csak mellébeszélés.Aki szeret valakit, az nem akar szünetet. Legyen férfiúi büszkeséged, ne alázkodj meg ennyire-találsz jobbat.Ha nem kellesz neki, -van még sok lány aki örülne egy ilyen odaadó pasinak-veszekedni meg mindenki szokott-a lényeg, hogy utána ki kell békülni, ez nem lehet igazi ok. Mindazáltal az írásod alapján egy megjegyzés: érdemes lenne elgondolkodnod, hogy nem túlságosan mászol rá az emberekre-úgy értem, az is fojtogató lehet egy kapcsolatban, ha valaki túl odaadó-szerintem kicsit vegyél visszább.Nem szeretik a csajok sem, ha valaki állandóan csak a kedvüket keresi, ez nyomasztó lehet.
Szerintem ez csak duma. Ha szüksége van rád, akkor nem szakít. Ha meg nincs, akkor ne erõlködj. Egy kapcsolat akkor jó, ha mind a két fél akarja. Kerüld az alérendelt szerepet. Magaddal köss komprosmisszumot ne vele. Döntsd el meddig vagy hajlandó várni, és ezt kedvesen add a tudtára. Úgy hogy megértse nem játszhat az érzelmeiddel. Magadban bízz.
Ne erõltesd, ne bombázd sms-ekkel. Tartsd tiszteletben a döntését. Úgyis találkozni kell az egymásnál hagyott cuccok miatt. Olyanor légy kedves vele. Ne keresd a találkozást, mert az hozhatja vissza hozzád, hogy hiányoztok egymásnak. Azért hetente hívd fel, hogy jelezd, nem felejhjtetted el, és még mindig hiányzik. Légy jó pasi! Sportolj, az a lelkedet is kiegyensúlyozza, hosszabb távon a testedet is. Öltözz rendesen, tarts rendet magad körül. Hozd vissza azokat a vonzó tulajdonságaidat amik a kapcsolat elején megvoltak, aztán az idõ múlásával hanyagolni kezdted. 31F
szerintem hagyd, amig rajon, mit akar. ha most elkezded hivogatni, akkor megjobban szabadsagra fog vagyni. probalj masra koncentralni, munkadra vagy barataidra, par het szabadsag utan lehet, hogy rajon, szuksege van rad.
Szerintem ne bombázd sms-ekkel meg ilyesmi.De mongyuk néha beülhetnétek egy kávéra beszélgetni.Felidézhetnéd neki közben pár szép emléketeket is, és lehet, hogy hiányozna neki, és 1-2 ilyen kávézás után rájönne, hogy mennyire hiányzik neki az együttöltött idõ. :) . Szal szerintem ne zaklasd.De teljesen neszakiitsátok meg a kapcsolatot.Hetente 1x azért hiivd fel, hogy hogy van, és mongyuk 2 hetente üljetek be valahova. Szurkolok neked
A kérdező hozzászólása: Amugy õ olyan, hogyha 2 napig nem jelentkezem már írja az smst.Aztán vár max.1 órát és ha nemválaszolok neki, már hív, hogy miért nem válaszoltam, stb. Ilyenkor persze én azthiszem akar még valamit és egybõl vérszemet kapok:) De jön az elutasítás... Szal.nemegyszerû...
Hát öreg...ilyenek a csajok :D ... nemlehet mást mondani. Furcsa teremtmények az biztos

18 éve fiu vagyok és nem voltam még csajal, a barátnőm 17 és ő már volt pasival, nem tudja ezt rolam, elmondjam neki vagy ne? és ha elmondom akor hogy mondjam el? Szerintetek mit szol majd hozza?

Köszönöm előre is a válaszokat :)

Legjobb válasz: Szóval 18 évvel ezelött lány voltál? :D Bocs nem akartam trollkodni, csak annyira adta magát... :) Nem kell reklámozni, de ha rákérdez sztem legyél õszinte. Az sokkal rosszabb, ha hazudozol. De ez az én véleményem.

Szóval 18 évvel ezelött lány voltál? :D Bocs nem akartam trollkodni, csak annyira adta magát... :) Nem kell reklámozni, de ha rákérdez sztem legyél õszinte. Az sokkal rosszabb, ha hazudozol. De ez az én véleményem.
én elmondanám. szerintem inkább örülne neki mint nem. persze akkor, ha szeret.
Mondd el szerintem, neked is jobb, ha tudja és nem hiszed azt, hogy mindjárt elõször csodákat vár tõled az ágyban.
Nem múlik ezen semmi, de ha rákérdez, azért mondd el... a nõk nem igazán szeretik, ha hazudol nekik.
legalább nem fog meglepõdni, hogy miért csak 3 másodpercig tartott az aktus.
*örülj
Ezek a mai "felnõtt" férfiak.... Mi az, hogy hogyan? Simán. Nem kell ebbõl problémát csinálni. Ne idegesítsél már. Ha emiatt bármi gond lenne, örül, hogy kiderült, hogy nem is kellettél igazán a csajnak! Szerintem normális lány, nyugtázza, kicsit örül, aztán mentek tovább.
mond el nyugodtan. annál jobban fogod élvezni amikor majd betör az ágyban :)
Mondd el.Nehogy felsülj és azt gondolja, hogy béna vagy. Jobb tisztázni a dolgokat.
a ma 10:50-esnek küldeném ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MDV.. XDD

18 éves vagyok, egy hónap múlva 19, már egy éve járok a barátnőmmel, aki meglehetősen konzervatív életmódot folytat, viszont nagyon aranyos, rendes, szép, és nagyon szeret. Dobjam vagy ne dobjam a barátnőm?

Mindketten szüzek vagyunk, viszont én már teljesen készen vagyok ennek elvesztésére, és már nagyon várnám az els? alkalmat, viszont a csajom mindig késlelteti, már gyakorlatilag így megyünk el?re 6-7 hónapja. Nekem kezd ebb?l elegem lenni, és több lány ismer?söm is szívesen "odaadná" nekem bármikor. Szóval most dobjam vagy ne dobjam a csajom?

Legjobb válasz: azért mert nem akar veled lefeküdni ne dobd inkább beszéljétek meg a problémát lehet hogy még nem kész rá lelkileg vagy fél hogy teherbe esik mutasd meg neki hogy bízhat benne és számíthat rád

azért mert nem akar veled lefeküdni ne dobd inkább beszéljétek meg a problémát lehet hogy még nem kész rá lelkileg vagy fél hogy teherbe esik mutasd meg neki hogy bízhat benne és számíthat rád
Hát, nekem is volt ilyen pasim, aki kijelentette, h ha 2 hónapon belül nincs szex, kidob (18-19 voltam én is). Nem vártam meg, kidobtam én. Ne piszkáld ezzel. Várd meg amíg õ akarja, ha meg nem tudod, szakítsatok, aztán keress [email protected] és éld ki magad. Áhh
Hát már ne is haragudj, de valószínûleg érzi rajtad is, hogy így állsz hozzá, és nekem se lenne kedvem odaadni egy ilyen embernek a szüzességemet. Egyébként mire vagy annyira oda, hogy már nem bírod tovább, ha még szûz vagy?
utolsónak: azt írta nem 15, hanem 19. Amúgy igazat adok az elõttem szólóknak, tényleg nem szereted eléggé. Mondjuk megértelek téged is, 19 éves már, 1 éve vársz rá..már ideje lenne ha beadná a derekát, szerintem eleget bizonyítottál.
szerintem nem szereted... a lány meg dícsérnivaló, hogy 15 évesen nem akar lefeküdni a barátjával (manapság kevés az ilyen), aki ráadásul ilyen önzõ, és nem bír parancsolni a farkának.
az elsõ fájdalmas és egyáltalán nem a legkellemesebb élmény. szerinted megérdemled h veled ossza meg ezt a dolgot ha máris így gondolkozol? gondolom sejti a leányzó h csak magadra figyelnél közben, így neki még rosszabb lenne. szóval, hagyd, majd más kulturáltan megosztja vele ezt az élményt akinek esetleg nem az jár a fejében, h úristen miért nem hagyja h megdugjam hanem az, h neki most nem lesz jó, hogyan próbáljam meg jobbá tenni? (bocs ha ez vkinél nem így van, nekem az elsõ borzalmas volt és örülök h a mostani barátom volt velem nem egy hasonló bunkó)
Nem érdemled meg... Ez a kérdés fel se kéne, hogy merüljön benned, hogy emiatt dobod... Legalábbis akkor nem, ha szereted... Ha meg csak simán a "csajod", akkor szakíts vele finoman, mert ez így nem megy... Ha szereted, kivárod...
Ha már ezen gondolkodsz, nem is szereted igazán. Hagyd el szegényt, d*gj meg annyi nõt, amennyit akarsz, szedj össze vmi nemi nyavalyát és élvezd a további életed... Õ talál majd normális pasit, aki addig vár rá, míg õ szeretné. Te nem is érdemled meg.
1. azt nem írtad h te szereted e. ha igen, akkor valószínû ez lenne a legaljasabb cselekedet amit tehetnél, csak azokat a lányokat szokás így kidobni, akiket megvetsz, rühellsz, "arra" kellenek. 2. azt sem írtad h a lány mennyi idõs, lehet h fiatal még hozzá? 3. egy õszinte beszélgetés sokkal többet megold, mint az h olvasod majd alattam a sok srác-kommentet, h azonnal dobd ki és kezd új életet és lehetõleg minden nap 3x, 3 különbözõ helyen (legalábbis az ilyen témákban legtöbbször ilyet olvasok) ha beszélsz vele talán kiderülhet h csak túl gátlásos és el is mondhatja hogyan tudsz neki segíteni leküzdeni. egy tipp: ne úgy kezdd h figy miért nem fekszel le velem? 4. az én barátom is várt egy évet és nem bánta meg :) a tényleges közösülésen kívül számos más módszer van még az örömszerzésre ;) 5. ahhoz h akarja elsõsorban neked kell kedvet csinálnod hozzá, el kell érned h annyira felizgasd h már szinte követelje :) ehhez pedig tapasztalat kell és ismerni kell a fokozatosság nevû dolgot valamint sejteni h mi jó egy lánynak sok sikert ;)
ha tényleg szereted akkor miért nem tudod megvárni míg a barátnõd is készen álla dologra?
verd ki magadnak, okoska
Szia! Akkora egy [email protected] tünsz, de most komolyan Öszinte szoktam lenni.(pontozz le , nem érdekel). Te is olyan hülye gyík vagy mint a "mai fiatalok". Uh de felidegesítettél ezzel a kérdéssel. Szegény lány még várni akar te meg már vezetnéd be neki. Várd meg míg szeretné õ is és ne törd össze a szívét , de inkább jobb lenne most mintha pár év múlva jönne rá, hogy te gyakorlatilag olyan farok vagy aki csak a sex miatt van vele. Ha nincs sex dobod. És beszélnél vele hogy miért nem szeretné vagy valam. Ááá nem mire való az mi? A többi lány ismerõsöd meg p_csák. [email protected] meg azokat ezt a szegény rendes lányt pedig hagyd békén inkább most mint késõbb, mint már mondtam.
Szia! Szerintem egyértelmûen Dobd!!!!NEm szereted!!!Jobbat érdemel nálad.....az én párom másfél évet várt(18 ak voltunk)és SOHA egy büdös szóval nem említette hogy de mért...mert ez egy olyan dolog amit nem lehet sietetteni, ha szereted azt akarod hogy neki jó legyen...neked meg ehelyett csak a dugáson jár az eszed..hagyd békén..és dugj meg pár ribancot aki szívesen neked adná...
Örülnék én egy ilyen barátnõnek :) Sajnos még nem volt:S De a dobjam vagy ne kérdésre egyértelmû a válaszom: NE! Kicsit bírd még ki...
Hát én teljesen megtudlak érteni, gyakorlatilag nem haladtok 1-rõl a kettõre.1 év után ez már kicsit érthetetlen, ha 19 éves a barátnõd..én nem irom le ezt a nyálas feminista baromságot, hogy ha szereted vársz rá 10 évet..azért mindennek van határa, fõleg , hogy mindig leszerel téged.petting van?avgy az sincs?
Nézd én egy nagyon nyers ember vagyok ebben a tekintetben és mindig is a gyengébb ellenállás felé mentem. Kérdezd meg magadtól õszintén: Mi a fontosabb egy(több mostmár állandó) jó szex, vagy egy huzamosabb látszólag sehova nem vezetõ kapcsolat? Szerintem tudod a választ ugye? 25/f
Én nem ítélkezek feletted. Nem tudom, mit érzel, de ami nekem szemet szúrt. Mi az, hogy több lány ismerõsöd odaadná magát neked? Sírtál nekik, hogy szex hiányod van, vagy mi? Nekem ez egy kicsit furcsa. Én lány vagyok. 19 és szûz. Tudom mit érez a barátnõd, akit konzervatívan neveltek, akárcsak engem. Akár hiszed akár nem, nekünk még az is lelki kín tud lenni, hogy felizgulunk és hogyan mondjuk el a barátunknak. Errõl tettem is fel kérdést nem rég. Ha tényleg szereted, akkor beszéljetek a témáról, nekem is ezt kellene tennem. És amikor azt mondja, hogy nem áll rá készen, akkor kérdezd meg, hogy esetleg fél-e valamitõl konkrétan. Lehet olyan bagatell dolog is, minthogy van egy anyajegy a combján, vagy bármi. Egyébként semmi sem volt még köztetek? Petting, vagy simogatás ruhán keresztül? Ha nem, akkor kezd ezzel. Hogy lássa ez igenis jó dolog. Nem kell egyszerre azzal kezdeni, hogy megdugod. De ha úgy érzed, hogy tényleg nem tudsz várni, akkor igen, dobd, mert nem érdemled meg. Sajnálom ez van. Értem én, hogy hormonok, meg vadászösztön, meg szükséglet, de azért vagyunk emberek, hogy ezeken felül tudjunk kerekedni.
Hát eltérõ sajnos az igényetek pillanatnyilag. De ha a lány, akit szeretsz, 1 éve! vele vagy (az nem kevés), szóval róla van szó, és felmerül benned, hogy "dobd", csak mert nem bírsz rá várni, akkor igen, szakíts vele. De nem értem, 364 napot még vársz rá, 365-öt meg már nem? Ha jó a kapcsolatotok, minden együtt töltött nap ajándék kéne legyen, nem pedig idõhúzás... Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: 19 éves nem 15. én szeretem tényleg, ha rajtam függene csak vele lennék, de ez a túlzott félelem vagy konzervatívás már kezd idegesíteni. Beszélgetünk róla eleget, de a válasz mindig ugyanaz: "most még nem vagyok rá képes" 6-7 hónapja ez megy, sokáig már nem fogom bírni.
Nem akarom leszólni (tényleg nem) az elõttem lévõket, de nem értem ezt az apáca/szüzesség über alles gondolkodást... _ha_ szeret, akkor 1 év BÕVEN elég kellett volna lenni ahhoz, hogy megbizonyosodjon a te szerelmedrõl és már réges-régen meg kellett volna történnie. Többen is írtátok, hogy a lánynak lehet, hogy csak kis dolgok miatt vannak gátlásai (pl anyajegyes a combján, vagy hasonló), akkor amit tesz az óriási önzõség! Ha valami komolyabb lelki gondja van, amit 1 ÉVEN keresztül nem tudott megoldani (akár veled kapcsolatban akár nem), akkor ott szerintem alapvetõ bizalomhiány van...vagyis a kapcsolat egyik alapeleme hiányzik és - a leírtak alapján - nem miattad... Nem mondom, hogy dobd ki, mert nem akarok és nyilván nem is tudok ilyen mélyen beleszólni az életedbe, de szerintem jobbat érdemelsz...le a kalappal, hogy 1 évig bírtad, tényleg nagyon szeretheted, és ha ez ennyire nem hatotta meg, akkor ott vmi komoly baj van...és hidd el, akármit mondanak: NEM VELED Az, hogy többen is felajánlották, hogy elveszik neked hát nemtudom :) Én szerelembõl vesztettem el 3 hónap után, de azóta már volt futókalandom is, nem is akármilyen :D te tudod, neked, hogy lenne a jó ui: bocs a hosszú üziért

A barátnőm egy számára rosszul eső mondat miatt időt kért! Azt mondta nem szakitunk csak neki idő kell hogy elfelejtse ezt az egészet! Azóta nem találom a helyem! 2 és fél éve vagyunk együtt és ez a legnagyobb vitánk volt eddig. Visszajön hozzám?

Legjobb válasz: Miért nem lehet egyszerûen õszintének lenni?? Ha valaki idõt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetõnek nincs képe egybõl szakítani, és nem tud okot mondani. Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek. Elõbb idõt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt) Majd egy idõ után jön a következõ szokásos szöveg " Jobbat érdemelsz nálam szeretlek, de nem akarlak megbántani nem vagyok elég jó hozzád " stb.... Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egybõl a problémákat és idõt kér, az egyenlõ a szakítással. Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....

Miért nem lehet egyszerûen õszintének lenni?? Ha valaki idõt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetõnek nincs képe egybõl szakítani, és nem tud okot mondani. Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek. Elõbb idõt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt) Majd egy idõ után jön a következõ szokásos szöveg " Jobbat érdemelsz nálam szeretlek, de nem akarlak megbántani nem vagyok elég jó hozzád " stb.... Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egybõl a problémákat és idõt kér, az egyenlõ a szakítással. Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....
Hány évesek vagytok? Már együtt laktatok és õ most haza ment? Mi volt a szöveg, ha lehet tudni?
A kérdező hozzászólása: a párom 23 én pedig 28 vagyok!én is igy vagyok ezzel ha szakítani akar mondja meg nem kell rizsázni!a mondatot amit mondtam..megértem mert az én balfékeskedésem volt, de ha nem gond akkor nem irom le!!de azt tudom hogy nem ezt kellett volna mondanom mert rosszul esett neki!
A kérdező hozzászólása: nem laktunk együtt csak sûrûn itt aludt és a cuccait hazavitte egyszerre és azt mondta rá hogy nem a helyzetnek szól!úgy is haza vitte volna! és levelezik egy sráccal akivel sokat dolgozott együtt és azt mondta hogy szimlán csak haver és semmi sincs köztük amikor rákérdeztem!elhihetem ezt neki!!azt mondta szeret csak már nem gy mint az elején!!
Ha már te sem mered leírni egy rakat ismeretlen személynek az internetek, akik azt sem tudják, hogy te vagy a "barátnõd" tudnák ki lenne, akkor bizony nyakig ülsz az ürülékben, és lehet már hullámzik is!
jaja, mellesleg ha nem írod le, mit mondtál, érdemi segítség nem fog jönni, szóval felesleges volt kiírnod a kérdést... megnyugtatást ne várj, valószínûleg szakít veled
A kérdező hozzászólása: igazából kiderült hogy a háziorvosa félrediagnoztizálta és méhnyakrákos sejteket találtak nála!én erre azt mondtam hogy nyugodjon meg semmi baj nem lesz és utána megkérdeztem hogy a gyerekrõl mondjak le??mármint hogy lehet e terhes vagy nem!!és tényleg szemét kérdés volt de ezt már nem lehet visszacsinálni!!
Remélem nálatok nem ez lesz nálnuk az volt h a bnõm 1.5 év után eljegyzés után kért 1 hónap idõt aztán még idõt de szakítani akar. Ilyen nincs hogy adj idõt. Ha szeretek valakit nem kérek idõt. Másik pasi van a dologban ez csak egy jó indok volt, szép lassan le fog építeni emrt sajnál.
A kérdező hozzászólása: hála istennek nem lett komolyabb baj!gyógyszert kellett beszednünk mind a kettõnknek õ még mindig kaja a szurikat!de el múlik majd neki!!de ezért nemi életünk sincs!kerek 1 éve kértem meg a kezét és pont az évfordulón kérte az idõt!!remélem nem fog elhagyni a srác miatt!!csak haver azt mondta és nem ordított le h elolvastam az üzeneteket!tudom hogy szeret és én is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!