Találatok a következő kifejezésre: A barátnöm és merevedésem volt ez (5 db)

A barátnöm megcsókolt és merevedésem volt ez normális dolog?

Legjobb válasz: persze hogy normális!:)..mással is megesik az ilyesmi;)

persze hogy normális!:) ..mással is megesik az ilyesmi;)
Sõt! Az is normális, ha még elõnedv is kicsurran egy heves csókolózáskor.
Persze, hogy normális :)
Kevés dolgot tudnék még mondani ezen kívül, ami ennyire benne lenne a "normális" kategóriában. Talán ha éhes vagy eszel, utána nem leszel éhes.
Persze, tök normális és egészséges reakció:)
mintha a párom hallanám...egy egy forró csók után tud oylan kemény lenni....szóval ha ez nem lenne normális én akkor is imádnám:pde szerencsére ez száz százalékban normális dolog.ez elgyen a legnagyobb gondod az életben..:)
nem ciki ez..? hogyha csokolozás közbe-után merevedésed van?

Pár hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és rákerült a sor a sexre, sajnos az első alkalommal bestresszeltem és nem volt kellő merevedése, és ez kihatott a következő alkalmakra is ahol féltem h megint bestresszelek és nem lesz merevedés. Mit tegyek?

Az el?játéknál, ölelkezésnél, söt még amikor puszilgatom a nyakát akkor is van, de amikor odakerül a sor h behelyezzem a péniszemet addigra elmúlik. Tudom h a stresszt?l van és nem mertem beszélni vele err?l. Tegnap felhozta a témát és nagyon cikinek éreztem, mondta h szeret, sajnos nem tudom h mit csináljak! Ha volt vki ilyen problémába megköszönném h leírná h hogyan oldotta meg!

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!

én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!
volt. szépen nyugodj meg, legyen önbizalmad, és ne stresszelj, ennél jobbat én se tudok mondani. bonuszként: probálj meg olyan pózt, ahol fix merevedésed lesz, nálam pl. akármilyen szétütött vagyok, a "vau-vau" póznál mindig merev.
elmúlik néhány próbálkozás után. találkoztam ilyennel. ha a lány nem gondolja, hogy ez gáz, és támogat, akkor hamarosan minden oké lesz. 34/L
hány évesek vagytok? szerintem tudj beszélni errõl a dologról vele. õ is kicsit megnyugodnak, és jobb ezt a dolgot tisztázni. vagy lehet elõször még jobban fel kéne fedezni egymás testét. ne aggódj, nincs gond, csak ne stresszelj rá ennyire.
Szerintem is beszéld meg a lánnyal. Biztos meg fogja érteni és segíteni fog neked. Egy kis gyakorlással el fog múlni. Ne idegeskedj csak próbálj megnyugodni nem lesz semmi baj.:) 15/L
Nekünk is volt ilyen gondunk, nem sikerült neki, majd emiatt ideges lett és újból nem sikerült. majd én kezdeményeztem, hogy beszéljük meg, persze nem nagyon akarta de eröltettem picit és utána nyugodtabb lett, és sikerült is :) ha olyan a kapcsolatotok a lánnyal akkor meg kell tudnotok ezt beszélni és utána minden rendben lesz sok sikert!
Szûz vagy még? És õ??
A kérdező hozzászólása: Én még az vagyok õ már nem!én 19 vagyok õ meg 20. Tegnap beszéltünk róla, megértõ volt teljesen, mondta h segítünk rajta nem tudja h de fogunk! Én abba reménykedek h így elmondtam neki, akkor menni fog!
Kérd meg, hogy segítsen olyankor szájjal, ha valamiért lelankad közben. Bár ha már nem szûz, és valóban megértõ, akkor elvileg õ is tudhatná, hogy ilyenkor "mi a dolga", és nem is szólna talán, csak csinálná.
"Ez már 2szer fordult elõ mikor lánnyal voltam." Mi volt amikor fiúval voltál?
Túl izgultad a dolgot lazíts
ha stresszelj rá. ennyi. :)
az idõzítés.
Nem vagy homokos nyugi. Stresszelsz, azért nem áll fel, egészen más ám úgy izgatni egymást, ha ruha van rajtatok vagy meztelen. Meg kell szoknod a puncit.
Ki ujjazott meg kit?
#4, Már elnézést de miért is gondolta én rosszra? Tudtommal a melegség elfogadott dolog, tehát a homofób megnyilvánulásaidat tartsad meg magadnak légy szíves.
Homár lehetsz :/ nincs kiút
Boci Boci Tarka 2: Hát te már megint akciózol? :D Amúyg jókat nevetek. :D
1. nem kell egybõl rosszra gondolni xddd "de mikor õ benyúlt a sliccemen nem" nem volt merevedés? normálisnak mondható...
A kérdező hozzászólása: -.-
Meleg van egy kicsit Nem?
hogyne
A kérdező hozzászólása: ???
A méret nem gond.A maszti idejét viszont legalább 10 percel elhuzhatnád, tecnikai dolog ez .A barátnõs dolog meg normális , csak nem a sperma jön , hanem az elõnedved . Ez ellen nem tudsz tenni semmit.Ez így mûködik .
A kérdező hozzászólása: De ezzel a korai megömléssel mit csináljak erre van valami gyógyszer??? meg úgyérzem ha egy lánnyal lefeküdnék akkor már az elején elélveznék :(
A méret átlagos és a "smároltunk merevedésem lett és éreztem hogy jön ki a sperma" teljesen normális. Habár a harmadik hozzászólónak van igaza, ez nem sperma csak elõnedv. Próbáld meg elnyújtani az önkielégítést "start-stop" technikával. Nem írom le nézz utána az interneten. Az 5 perces önkielégítés teljesen rendben van. Olvastam valahol de már nem találtam meg, hogy az önkielégítésnél a kezdés és az ejakuláció között eltelt idõ több mint 2 perc akkor az átlagos, ha ez kevesebb akkor beszélhetünk korai magömlésrõl. 16 éves vagy ne akarj rögtön a legjobb szeretõ lenni és ne a pornófilmeket vedd alapul a szexualitásod fejlesztéséhez.
Verd ki , hogy ne menj el amúgy nekem is 17cm.

Nekem egy olyan problémám lenne hogy mostanában úgy érzem csökkent a libidóm, és egyáltalán nem kívánom a sexet . Itt volt nálunk barátnőm és nem ment a dolog. Ez megy már több hete. Van merevedésem de csak kevés ideig aztán lelankad. Mit tegyek?

talán az is lehet a baj h néha nézek pornót? Meg nem sportolok sajnos rendszeresen lehet az is közrejátszik. Bocs hogy hosszú lett. Várom válaszaitok. Köszönöm. (21F)

Legjobb válasz: Barátnõm már ilyeneket mondott h biztos nem kívánom meg hogy biztos nem szeretem.. meg sírt is..

A kérdező hozzászólása: Barátnõm már ilyeneket mondott h biztos nem kívánom meg hogy biztos nem szeretem.. meg sírt is..
Megérthetnéd a lány helyzetét. Gondolj bele fordítva: van kedve meg érzed, hogy nedves, de aztán 10perc után bevágja, hogy nem megy és nincs kedve hozzá. Te is arra gondolnál, hogy nem kíván téged! Mondd neki azt, hogy egy ideig ne próbálkozzatok (1-1, 5 hónap) addigra te is átgondolod, átérzed, stb. ha ez sem mûködik, akkor tényleg nem kívánod már õt. Mellesleg szrrintem a pornót mellõzd, mert rohadtul nem fedi a valóságot... inkább nézz szexfilmet. az valamivel jobb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!