Találatok a következő kifejezésre: A barátnöm és merevedésem (13 db)

Pár hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és rákerült a sor a sexre, sajnos az első alkalommal bestresszeltem és nem volt kellő merevedése, és ez kihatott a következő alkalmakra is ahol féltem h megint bestresszelek és nem lesz merevedés. Mit tegyek?

Az el?játéknál, ölelkezésnél, söt még amikor puszilgatom a nyakát akkor is van, de amikor odakerül a sor h behelyezzem a péniszemet addigra elmúlik. Tudom h a stresszt?l van és nem mertem beszélni vele err?l. Tegnap felhozta a témát és nagyon cikinek éreztem, mondta h szeret, sajnos nem tudom h mit csináljak! Ha volt vki ilyen problémába megköszönném h leírná h hogyan oldotta meg!

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!

én úgy tudom hogy ez ilyen idõszakos impotencia ami kb minden férfi életében elõjön...szóval nem egyedi eset. beszélj a lánnyal róla!vagy kérd pszichológus segítségét!vagy csak simán lazulj el!
volt. szépen nyugodj meg, legyen önbizalmad, és ne stresszelj, ennél jobbat én se tudok mondani. bonuszként: probálj meg olyan pózt, ahol fix merevedésed lesz, nálam pl. akármilyen szétütött vagyok, a "vau-vau" póznál mindig merev.
elmúlik néhány próbálkozás után. találkoztam ilyennel. ha a lány nem gondolja, hogy ez gáz, és támogat, akkor hamarosan minden oké lesz. 34/L
hány évesek vagytok? szerintem tudj beszélni errõl a dologról vele. õ is kicsit megnyugodnak, és jobb ezt a dolgot tisztázni. vagy lehet elõször még jobban fel kéne fedezni egymás testét. ne aggódj, nincs gond, csak ne stresszelj rá ennyire.
Szerintem is beszéld meg a lánnyal. Biztos meg fogja érteni és segíteni fog neked. Egy kis gyakorlással el fog múlni. Ne idegeskedj csak próbálj megnyugodni nem lesz semmi baj.:) 15/L
Nekünk is volt ilyen gondunk, nem sikerült neki, majd emiatt ideges lett és újból nem sikerült. majd én kezdeményeztem, hogy beszéljük meg, persze nem nagyon akarta de eröltettem picit és utána nyugodtabb lett, és sikerült is :) ha olyan a kapcsolatotok a lánnyal akkor meg kell tudnotok ezt beszélni és utána minden rendben lesz sok sikert!
Szûz vagy még? És õ??
A kérdező hozzászólása: Én még az vagyok õ már nem!én 19 vagyok õ meg 20. Tegnap beszéltünk róla, megértõ volt teljesen, mondta h segítünk rajta nem tudja h de fogunk! Én abba reménykedek h így elmondtam neki, akkor menni fog!
Kérd meg, hogy segítsen olyankor szájjal, ha valamiért lelankad közben. Bár ha már nem szûz, és valóban megértõ, akkor elvileg õ is tudhatná, hogy ilyenkor "mi a dolga", és nem is szólna talán, csak csinálná.

Miért van az, hogy amint elkezdeném a sexet a barátnőmmel kb 1 perc és megszűnik a merevedésem? !? Addig minden oké, akkor is amikor orálisan csinálja csak amikor berakom utána egy perc és nem áll fel! Meg mondjuk egy kicsit fáj is amikor elkezdem.

Legjobb válasz: Én elsõre arra tudok gondolni, hogy nem elég nedved a barátnõd. Nekem is volt már ilyen h behatolásnál nem volt annyira nedves és picit kellemetlen volt viszont nálam ez kb 2 lökés:) Használjatok esetleg sikosítót. És ezért múlhat el a merevedés mert kellemetlennek érzed:) Remélem segítettem.

Én elsõre arra tudok gondolni, hogy nem elég nedved a barátnõd. Nekem is volt már ilyen h behatolásnál nem volt annyira nedves és picit kellemetlen volt viszont nálam ez kb 2 lökés:) Használjatok esetleg sikosítót. És ezért múlhat el a merevedés mert kellemetlennek érzed:) Remélem segítettem.
*nedves
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van! DE lehet hogy az is közrejátszik hogy még csak most veszítettem el a szüzességem s még csak egyszer voltam nõvel, akkor is hüvelykúppal ami nagyon csípett... Ez pszichés nem lehet??
Attól nem lehet h elõször voltál nõvel sztem. Igen lehet pszichés ha annyira rossz volt az elsõ, de ahogy majd jó lesz akkor ezt el fogod felejteni:D Elsõ voltam

A barátnöm megcsókolt és merevedésem volt ez normális dolog?

Legjobb válasz: persze hogy normális!:)..mással is megesik az ilyesmi;)

persze hogy normális!:) ..mással is megesik az ilyesmi;)
Sõt! Az is normális, ha még elõnedv is kicsurran egy heves csókolózáskor.
Persze, hogy normális :)
Kevés dolgot tudnék még mondani ezen kívül, ami ennyire benne lenne a "normális" kategóriában. Talán ha éhes vagy eszel, utána nem leszel éhes.
Persze, tök normális és egészséges reakció:)
mintha a párom hallanám...egy egy forró csók után tud oylan kemény lenni....szóval ha ez nem lenne normális én akkor is imádnám:pde szerencsére ez száz százalékban normális dolog.ez elgyen a legnagyobb gondod az életben..:)
nem ciki ez..? hogyha csokolozás közbe-után merevedésed van?
hogyne
A kérdező hozzászólása: ???
A méret nem gond.A maszti idejét viszont legalább 10 percel elhuzhatnád, tecnikai dolog ez .A barátnõs dolog meg normális , csak nem a sperma jön , hanem az elõnedved . Ez ellen nem tudsz tenni semmit.Ez így mûködik .
A kérdező hozzászólása: De ezzel a korai megömléssel mit csináljak erre van valami gyógyszer??? meg úgyérzem ha egy lánnyal lefeküdnék akkor már az elején elélveznék :(
A méret átlagos és a "smároltunk merevedésem lett és éreztem hogy jön ki a sperma" teljesen normális. Habár a harmadik hozzászólónak van igaza, ez nem sperma csak elõnedv. Próbáld meg elnyújtani az önkielégítést "start-stop" technikával. Nem írom le nézz utána az interneten. Az 5 perces önkielégítés teljesen rendben van. Olvastam valahol de már nem találtam meg, hogy az önkielégítésnél a kezdés és az ejakuláció között eltelt idõ több mint 2 perc akkor az átlagos, ha ez kevesebb akkor beszélhetünk korai magömlésrõl. 16 éves vagy ne akarj rögtön a legjobb szeretõ lenni és ne a pornófilmeket vedd alapul a szexualitásod fejlesztéséhez.
Verd ki , hogy ne menj el amúgy nekem is 17cm.
"Ez már 2szer fordult elõ mikor lánnyal voltam." Mi volt amikor fiúval voltál?
Túl izgultad a dolgot lazíts
ha stresszelj rá. ennyi. :)
az idõzítés.
Nem vagy homokos nyugi. Stresszelsz, azért nem áll fel, egészen más ám úgy izgatni egymást, ha ruha van rajtatok vagy meztelen. Meg kell szoknod a puncit.
Ki ujjazott meg kit?
#4, Már elnézést de miért is gondolta én rosszra? Tudtommal a melegség elfogadott dolog, tehát a homofób megnyilvánulásaidat tartsad meg magadnak légy szíves.
Homár lehetsz :/ nincs kiút
Boci Boci Tarka 2: Hát te már megint akciózol? :D Amúyg jókat nevetek. :D
1. nem kell egybõl rosszra gondolni xddd "de mikor õ benyúlt a sliccemen nem" nem volt merevedés? normálisnak mondható...
A kérdező hozzászólása: -.-
Meleg van egy kicsit Nem?

Az normális ha bárhol is vagyok és elkezdek csókolózni a barátnőmmel merevedésem lesz? :D

Legjobb válasz: Igen! A barátnõd nekem is ilyen tüneteket szokott okozni ...

Igen! A barátnõd nekem is ilyen tüneteket szokott okozni ...
1-eske pacsit neked:DD
szerintem nem is arra vagy kíváncsi hogy normális-e egyáltalán, csak menõzni akarsz ezzel a képességeddel
igen teljesen normális! amíg volt barátnõm és csókolóztunk nekem is felállt
Ahogy idõsödsz elmúlik.

Nekem és a barátnőmnek most lenne az első. Az előjátéknál érdemes addig eljutni míg orgazmusom lesz? Hisz akkor 2. orgazmust nem lehet olyan gyorsan előhozni. És a gumi húzásnál nem akarom azt, hogy ne legyen merevedésem. Hogy szokás ezt csinálni? :D

Legjobb válasz: Ha korán elmész, ami elég valószínû az elsõnél akkor miért ne élvezhetnétek el. Akkor tuvább fog tartani az aktus. Semmi sem tilos ami mindkettõtöknek jó. Gumi felhúzáson meg nem kell aggódni. Pár mozdulat az egész. De nem árt ha otthon gyakorolsz egy kicsit h minden rendben legyen 22/f

Ha korán elmész, ami elég valószínû az elsõnél akkor miért ne élvezhetnétek el. Akkor tuvább fog tartani az aktus. Semmi sem tilos ami mindkettõtöknek jó. Gumi felhúzáson meg nem kell aggódni. Pár mozdulat az egész. De nem árt ha otthon gyakorolsz egy kicsit h minden rendben legyen 22/f
ha mindkettõtöknek elsõ lesz, nem gáz a gumi, majd belejöttök, senki születik profinak.. elõjátéknál nem lesz orgazmusod az izgalomtól:>
Kezdõk vagytok mindketten. Se magadtól ne várj el profizmust, és õ se tõled. Együtt majd szépen rájötök mindenre. :-) Készüljetek fel, hogy az elsõ alkalomkor nem lesz tûzijáték, és bizony bénázni is fogtok. ha így lesz, kacagjatok egy jót, és élvezzétek tovább az estét! Senki nem született profinak a szexben. Egy fontos tanácsot azért adok: mindig a lány legyen az elsõ. Ne magaddal törõdj, hanem õvele! Õt halmozd el csókokkal, simogatással, öleléssel, õt próbáld meg orgazmushoz juttatni. Mielõtt meg a behatoláshoz értek, ha lelohadnál, kérd meg õt, hogy vegyen kezelésbe. Semmi perc alatt újra lesz merevedésed, és fel tudod húzni a gumit is. Csak ne izgulj, és vállald be elõtte magadat teljesen, vállald be elõtte, hogy kezdõ vagy, és ügyetlen! Nem érdemes úgy tenni, mintha mindent tudnál.

Nekem egy olyan problémám lenne hogy mostanában úgy érzem csökkent a libidóm, és egyáltalán nem kívánom a sexet . Itt volt nálunk barátnőm és nem ment a dolog. Ez megy már több hete. Van merevedésem de csak kevés ideig aztán lelankad. Mit tegyek?

talán az is lehet a baj h néha nézek pornót? Meg nem sportolok sajnos rendszeresen lehet az is közrejátszik. Bocs hogy hosszú lett. Várom válaszaitok. Köszönöm. (21F)

Legjobb válasz: Barátnõm már ilyeneket mondott h biztos nem kívánom meg hogy biztos nem szeretem.. meg sírt is..

A kérdező hozzászólása: Barátnõm már ilyeneket mondott h biztos nem kívánom meg hogy biztos nem szeretem.. meg sírt is..
Megérthetnéd a lány helyzetét. Gondolj bele fordítva: van kedve meg érzed, hogy nedves, de aztán 10perc után bevágja, hogy nem megy és nincs kedve hozzá. Te is arra gondolnál, hogy nem kíván téged! Mondd neki azt, hogy egy ideig ne próbálkozzatok (1-1, 5 hónap) addigra te is átgondolod, átérzed, stb. ha ez sem mûködik, akkor tényleg nem kívánod már õt. Mellesleg szrrintem a pornót mellõzd, mert rohadtul nem fedi a valóságot... inkább nézz szexfilmet. az valamivel jobb...

Elég érzékeny a makkom, az érdes felülettől néha a merevedés is elmúlik, ha a barátnőm borostas nemi szervehez ér, az nagyon szúrja és fáj, mit tudnátok javasolni hogy ne legyen ilyen érzékeny?

Legjobb válasz: Kedves Bnõd végezzen alaposabb gyomirtást, esetleg Te is segíthetsz Neki ebben. Vannak krémek, amik a borotválás után felpuhítják a maradék pázsitot. :) Létezik végleges szõrtelenítés is, ha végképp így szeretitek. (Én igen, de ezt nem kérdezte senki :D )

Kedves Bnõd végezzen alaposabb gyomirtást, esetleg Te is segíthetsz Neki ebben. Vannak krémek, amik a borotválás után felpuhítják a maradék pázsitot. :) Létezik végleges szõrtelenítés is, ha végképp így szeretitek. (Én igen, de ezt nem kérdezte senki :D )

Mit tehetek, ha a barátnőm "tág" számomra? A nedvesedéssel nincs probléma és a merevedéssel sem, de olyan kicsi az inger, hogy nagyon kell koncentrálnom a "happy end" érdekében.

27 éves férfi vagyok, 17 cm pénisszel. Ha nem koncentrálok arra a kis ingerre, amit kapok, akkor kézi rásegítés kell. A barátn?mnek (20) én vagyok a második férfi az életében. Az érzelmi köt?dés és a vonzalom megvan, de nem tudom, jogy a problémámra mi lehet a megoldás? (Eddig 40-50 alkalommal voltunk együtt, a probléma kezdett?l fogva fent áll!

Legjobb válasz: vagy szorísd össze a combjait,fektesd hasra és ugy összezárt lábbakal csináljátok

vagy szorísd össze a combjait, fektesd hasra és ugy összezárt lábbakal csináljátok
van a kegel gyakorlat ha rendszeressegel vegzi allitolag vannak hatasai az vagina izmok osszehuzasrol van szo olvassatok a neten utana ......
A hossz itt nem lényeg, inkább a vastagság. Ha azzal sincs problémád, akkor a barátnõd lehet túl tág, akkor egy kis intimtornával, hüvelyizmok erõsítésével lehetne orvosolni a problémát.
szerintem egy kicsit hanyagoljátok a szexet.hátha egy kicsit "összemegy" a csaj.
keresel másikat azt kell tenni.
Szerintem mosd ki 100 fokon Ariellel , attól a ruhák is összemennek.
Peeersze, a második. A második, aki elhitte, h õ a második az életében.
A kérdező hozzászólása: Na jó srácok! Tényleg normális válaszokra lenne szükség és nem gyerekes poénokra! A probléma adott, a kapcsolat és a téma is komoly. Javaslatokra, véleményekre, alternatívákra van szükségem és nem elcsépelt poénokra! (Aki poént szánna, legalább újat osszon meg!)
Ha nem akarsz többet harangozni akkor mond meg a barátnõdnek eddze a hüvely izmait. Vannak rá spéci golyók meg ilyenek.http://www.huvelyerosito.hu/hasznalatiutmutato.html http://www.exkluzivshop.hu/huvely-es-analgolyok.html
Intimtorna és gésagolyó a hölgynek. Mondjuk én 2 gyerek szülése után lettem tág, de ezek használtak és például telefonálás közben vagy tévézés közben is lehet edzeni a hüvelyi izmokat.
A káma szutra ír errõl, mármint, hogy 3 fajta punci van. õzsuta, kanca, elefánt és 3 faja férfi méret.Az egymáshoz illõek tudják egymásnak a legnagyobb örömet okozni. Egyébként én is találkoztam ilyen lánnyal, hogy belelankadt a farkam, mert akkora volt neki.Hagyd a fenébe és keress egy olyat, akivel jobban összeillesz. Ha szült volna azt még megérteném.Arra van is mûtét, ami ingyenes, mert olyan arányú válást okozott a szülés utáni kitágult pun-ci, hogy a TB támogatja a mûtétet.Az a neve hüvelyszûkítés.A kinyúlt izmokat, szalagokat összébb húzzák.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!