Találatok a következő kifejezésre: A barátcserje folyamatosan (2 db)

Mióta szedem a Barátcserje kapszulát ( 2 hete), folyamatosan mensi érzésem van, de semmi, késik, de nem vagyok terhes. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Sajnos én is így jártam a barátcserjével - mondjuk én csep formában szedtem - de nekem is megnyúltak a ciklusaim. Nem értem és nem tudom midõl. Elvileg pont peteérésserkentõ és ciklusrendezõ hatásának kellene, hogy legyen. A szedését abbahagytam. Reménykedem és nemsokára dokihoz megyek vérvizsgálatra (ami amúgy is esedékes már).

Sajnos én is így jártam a barátcserjével - mondjuk én csep formában szedtem - de nekem is megnyúltak a ciklusaim. Nem értem és nem tudom midõl. Elvileg pont peteérésserkentõ és ciklusrendezõ hatásának kellene, hogy legyen. A szedését abbahagytam. Reménykedem és nemsokára dokihoz megyek vérvizsgálatra (ami amúgy is esedékes már).
Mikor kezdted el szedni? mert a mesni elso napjatol kell elkezdeni, nem pedig ciklus kozepen....
A kérdező hozzászólása: Én ciklus közepén kezdtem el szedni, mert nem írta ezt az infót a tájékoztató, de azóta kiderült, hogy terhes vagyok, így már nem szedem. :O)
Jaj ez milyen jó!!! :) Gratulálok!!
Szia! Gratulálok kismama! Sok egézséget és boldogságot kívánok Nektek!
masodik hozzaszolo vagyok. Gratulalok neked! sok boldogsagot kivanok.egy honap mulva en is abba hagyom es talan elkezdjuk a baba projectet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!

A barátcserje kapszulát folyamatosan kell szedni, vagy kell szünetet tartani?

Tényleg helyreállítja a ciklust?

Legjobb válasz: Szia! Elméletileg igen, én is szedtem, de más gyógyszerekkel együtt. Nem tudom annak hatására-e, de nekem beállt. Volt egy ismerõsöm aki szedte, igaz õ PMS tünetekre, de bevállt neki is nagyon. Igen folyamatosan, általában 3-4 hónap elég, ha nem áll be a ciklus, vagy nagyobb hormonális probléma van azon sajna nem segít. Minden jót!

Szia! Elméletileg igen, én is szedtem, de más gyógyszerekkel együtt. Nem tudom annak hatására-e, de nekem beállt. Volt egy ismerõsöm aki szedte, igaz õ PMS tünetekre, de bevállt neki is nagyon. Igen folyamatosan, általában 3-4 hónap elég, ha nem áll be a ciklus, vagy nagyobb hormonális probléma van azon sajna nem segít. Minden jót!
És miközben szedem ezt a kapszulát a közben is megjöhetne?ÉS mennyi idõ után kéne beállnia?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!