Találatok a következő kifejezésre: A banánnal kell csinálni (97 db)

egyesíteni kell win rar.-ban (fájl egyesítése)
Csomagold ki winrarral.
Total Commander fájlegyesítés...
Winrar, kicsomagolás.
Total Commanderben kijelölöd az egészet, majd rámész arra, hogy kicsomagolás. Akkor szépen kicsomagolja, egyesíti, és lesz belõle 1 fájl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

Mit kell csinálni a Jabil Circuit -ban? Most láttam a hírdetést, hogy dolgozókat keresnek, mit kell ott csinálni?

Legjobb válasz: Én ott voltam......Tiszaujváros igaz?, am.telefont összerakni..nem nehéz...sõõõt..de viszont nagyon unalmas......és az unalomba belefáradsz:D

Én ott voltam......Tiszaujváros igaz?, am.telefont összerakni..nem nehéz...sõõõt..de viszont nagyon unalmas......és az unalomba belefáradsz:D
attol függ minek vesznek fel....ha összeszerelönek akkor, állsz...és külön vannak osztva..egy "cellába" 5 en vagytok, külön van camera....hátlap...csavarozó....de am nem nagy bonyodalom....tehát az egélsz telot nem neked kell összerakni csak ahol épp vagy..pl. camera..akkor kamerát rakod be és adod tovább..csavarozó..akkor csavarozol adod tovább....stb....de mondom, nem nehéz.....csak kib*szott fárasztó:D
A kérdező hozzászólása: huha :D köszönöm a választ. és egy telefont kell összerakni, vagy annak egy fázisát kell csinálni? ülve-állva? :D
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor mostmár mindent tudok a mun káról, már csak annyi a probléma, hogy tegnap telefonáltam és már betelet. :D pénteken jött meg a papír, hétfõn telefonáltam. XD nemsemmi. :D

FarCry 3-ban mit kell csinálni az elején, mikor fényképezni kell az embereket? A helyszín: Törött hajók vannak . Max 3. Mit kell ilyenkor csinálni? Magyarázzátok el teljesen pls. Ötletek?

Legjobb válasz: a fényképezõgép arra való hogy mutassa hogy hol van katona és ha elbujsz valami mögé és nem látod akkor szürkén mutatja hogy épp hova megy, a kõ arra jó hogy eltereld a figyelmét az embernek. pl: eldobod a követ hogy a katona arra figyeljen amerre dobtad. onnan csak annyi a dolgod hogy leszúrd

a fényképezõgép arra való hogy mutassa hogy hol van katona és ha elbujsz valami mögé és nem látod akkor szürkén mutatja hogy épp hova megy, a kõ arra jó hogy eltereld a figyelmét az embernek. pl: eldobod a követ hogy a katona arra figyeljen amerre dobtad. onnan csak annyi a dolgod hogy leszúrd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D


A kérdező hozzászólása: A call of duty 3-ban! Bocsánat ez kiamradt. Tehát a 3-ban

Gta San Andreas-ban a randin mit kell csinálni?

megvolt a kaja és a csok

Legjobb válasz: Van, hogy csak autózgatni kell vele, van, hogy táncolni kell vinni.

Van, hogy csak autózgatni kell vele, van, hogy táncolni kell vinni.
randi után hazaviszed, aztán jólmeg... szeretgeted.

Az Assassins Creed III ban nem tudok egy helyen tovább jutni.33 százalék, Napjainkban. Néztem videókat, de ott mást kell csinálni. Nálam, idézem: előbb ezt a kócerájt kell áram alá helyeznünk. Nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem nagyon értem, hogy hol is vagy, meg, hogy hol nem tudsz továbbjutni. Küldenél videót, hogy melyik résznél, vagy angolul írnád le, mert így semmit nem értek.

Nem nagyon értem, hogy hol is vagy, meg, hogy hol nem tudsz továbbjutni. Küldenél videót, hogy melyik résznél, vagy angolul írnád le, mert így semmit nem értek.
Szia. Ha leirnád hogy melyik résznél jársz, akkor talán tudnák segíteni mert énis játszok Assasins Creed III-al :) És leirnád hogy melyiknél jársz, akkor tudnák segiteni.
A kérdező hozzászólása: már meg vagyok, be fejeztem a jatekot de azert koszi
A kérdező hozzászólása: ha nincs kép
Vagy ki kell írni, vagy a daemon tools programban mountolni. Harmadik lehetõség nincs, az egyiket kell használni. A legegyszerûbb a Daemon használata, mivel abban csak betallózod a lemezképet, és a virtuális lemezmeghajtóból pedig telepíthetõ. http://www.youtube.com/watch?v=jugae1YnX-w Ha már túl vagy a telepítésen, és azért kéri a lemezt, azt a lemezre kiírás és a daemon tools sem oldja meg. Ilyenkor, és minden letöltött játék esetén crackelni kell, ami annyit jelent, hogy a telepítõlemezen lévõ játékot indító fájlt (a crack mappából általában) másolod, majd a telepítési mappába beilleszted úgy, hogy felülírja a meglévõ fájlt. Ezzel az eredeti lemezt kérõ probléma meg is van oldva.
A kérdező hozzászólása: Igen, már telepítés után vagyok és nincs crack, de megpróbálok keresni, köszi! :)
gamecopyworld.com gyûjti õket
A kérdező hozzászólása: De egyébként ha van egy játék(telepítés elõtt) akkor, hogy lehet megcsinálni(Daemon Tools), hogy ne kérje a DVD-t?

Mit kell csinálni a sims3-ban ha találkozol az unikornissal?

Ha találkozok vele és megkérem hogy költözzön hozzám azt mondja, hogy csak akkor ha ,megmutatom ,hogy az összes állatot szeretem. De mit csináljak??

Legjobb válasz: ha jól emlékszem, össze kell barátkoztatni az összes fajta állattal

ha jól emlékszem, össze kell barátkoztatni az összes fajta állattal
A kérdező hozzászólása: köszi ... mindent próbáltam már megvettem az össze s terráriumot , volt három lovam , minden kóbor állattal kedves voltam :)
Legyen egy ember az örökké legjobb barátod(ehhez idõ kell sajna, hogy átváltson legjobb barátról, örökké legjobb barátra), egy kutya, egy macska, és egy ló. :) (általában, ha már jó barátok, az állatokkal rá tudsz kattintani a simedre, aztán válaszd a legyenek örökké legjobb barátok opciót)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdésem lenne! ha összebarátkozok egy csomó állattal akkor visszajön az egyszarvú?és ha nem mit kell tennem h visszajöjjön?
Így-is úgy-is visszajön :) És ha a vadlovakkal jó a kapcsolatod, akkor akár nagyobb is az esélye, hogy felbukkanjon újra :) (Nekem volt olyan, hogy házhoz jött XD)

COD6 (MW2) -ban az FMJ-s küldinél mit kell csinálni, hogyan kell megölni azt a 40 embert?

Legjobb válasz: Ha pontosabban megfogalmazod, hogy melyik küldirõl van szó, akkor tudok segíteni.

Ha pontosabban megfogalmazod, hogy melyik küldirõl van szó, akkor tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: primary fegyóra ugye Extended Mags-ot úgy lehet megszerezni, hogy 40et ölsz úgy, hogy a fegyveren FMJ van. csak nem tudom, hogy hogyan kell megölni azt a 40 embert :S
Úgy, hogy FMJ-t használva a falon keresztül lõsz, és úgy halnak meg. Ajánlom, hogy 3rd personos játékmódban csináld, mert százszor könyebb és gyorsabb.
az 1. vagyok: az nem küldi hanem challenge, így nem csoda ha a single-re gondoltam. Am meg falon keresztül kell 40 et ölni.
Egyesíteni kell Total Commander-el.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! De én ehhez egyáltalán nem értek azt hogy kell csinálni? Leirnád esetleg kicsit pontosabban?
Kijelölöd a .001 kiterjesztésû fájlt, majd Fájl/Fájlegyesítés.
A kérdező hozzászólása: De jó kösziii!!!! Nahát hogy miket nem tud ez az elektronikai cucc.... :-)
A kérdező hozzászólása: Bocsi de csak elakadtam... tehát megnyitottam a Total Commandert-megkerestem a .001 -re végzõdõ fájlt majd rámentem a fájl menü fájlok egyesítésére, ahol kihozott olyat hogy Kódolás ahol olyanokat kérdez hogy kódolás módja (MIME, UUENCODE, XXENCODE)meg van még ott olyan hogy sor fájlonként Byte fájlonként és ezekhez írni kéne valamit de mit?? ja és van olyan is hogy könyvtárfa... tehát mit csináljak tovább???
Ilyet nálam még nem írt ki egyesítéskor. Képet tudsz linkelni?
A kérdező hozzászólása: JUJJJJ!!! Rájöttem... nem is arra kattintottam!!! :-D De NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZI a segítséget!!!!!! Tényleg mert végül is rájöttem.... azt hiszem.... na mindegy az a lényeg hogy film lett belõle!!!!! és ezt csak neked köszönhetem!!! tehát köszönöm !!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!