Találatok a következő kifejezésre: A bal van egy csomó (29 db)

Mi lehet az, ha az egyik mellben (bal) alul van egy csomó? Mire utalhat a csomó? 19/L

Fájdogálni is szokott. Menzeszkor meg sokkal jobban fáj.

Legjobb válasz: Ha nem múlik el menzesz után akkor mindenképp meg kell nézetni. Egyébként minden nõ mellében jönnek mennek a jóindulatú ciszták, zsirdaganatok stb. Csak van akinek nagyobb rá a hajlama igy több van, van akinek nem is észrevehetõ. Hormonális változástól is lehet a ciklus alatt de ezek el is mulna a mensi után. Mivel neked több ideje van mindenképp nézesd meg de nagy eséllyel valami ártlamatlan dolog.

Ha nem múlik el menzesz után akkor mindenképp meg kell nézetni. Egyébként minden nõ mellében jönnek mennek a jóindulatú ciszták, zsirdaganatok stb. Csak van akinek nagyobb rá a hajlama igy több van, van akinek nem is észrevehetõ. Hormonális változástól is lehet a ciklus alatt de ezek el is mulna a mensi után. Mivel neked több ideje van mindenképp nézesd meg de nagy eséllyel valami ártlamatlan dolog.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Ha nem múlik el menstruáció után, akkor mindenképpen menj orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és eldöntöttem, hogy elmegyek megnézetni!
az elsó válaszolótol kérdezném hogy nekem is valószinü h vmi ilyen bajom van emlõuhra várok peteéréstõl mensesig fáj a csomó de már most harmadjára ugyanugy lehet mellciszta vagy talán komolyabb dolog??

4hónapja szoptatok, ma vettem észre, hogy a bal mellemben, illetve a mellbimbómba van egy pici csomó! Anyum szerint ez a tej, és masszírozzam. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: igen anyudnak igaza van, a tej de csak finoman szabad masszírozni, ha meg kimondottan a mellbimbóban érzed, az azért más lehet, nem harapott rá nagyon a pici? nekem két gyerek után a bal mellem bimbója teljesen el is változott mert mindig arra harapott rá, de bajom nem lett( rákosodás, gyulladás). nem kell megijedni.

igen anyudnak igaza van, a tej de csak finoman szabad masszírozni, ha meg kimondottan a mellbimbóban érzed, az azért más lehet, nem harapott rá nagyon a pici? nekem két gyerek után a bal mellem bimbója teljesen el is változott mert mindig arra harapott rá, de bajom nem lett( rákosodás, gyulladás). nem kell megijedni.
Szia!Én 3 hónapja szoptatok, és egy hónapja észre vettem, hogy csomós a mellbimbóm, napokig maszíroztam, de semmi, csak ott volt az a nagy csomó, mellette meg kicsik is!Megmutattam az orvosunknak, és mondta, hogy ez vissza maradt a gyulladásból, ugyanis tejlázam volt, be volt gyulladva a jobb mellem!Szóval az olyan mint egy kis nyirokcsomó, és az már mindig is ott fog maradni!Na, és pár hete észre vettem egy csomót a másik mellbimbómba, kihívtam az orvosunkat, és megállapította, hogy rosszul harapott rá a pici, kaptam rá homeopátiás bogyókat, és két nap múlva már nem is fájt, és nem is éreztem, ja és fordítva kellett szoptatnom, úgy hogy ráhajoltam a picire!Szóval ez a két megoldás van!Próbáld meg maszírozni, hátha elmúlik, ha nem szólj az orvosnak, nehogy belázasodjál, nekem is az volt a szerencsém, hogy idõbe szóltam!Remélem sikerrel jársz!!!

A bal mellbimbómnál van egy csomó már sok éve, most 21 vagyok. El fog múlni?

Azt olvastam, hogy ez gyakori és nincs vele semmi baj, és majd el fog múlni id?vel, de már 21 férfi vagyok és még nem t?nt el. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia, Kívül vagy belül van??? Bármelyik, ne olvasgass, hanem orvoshoz menj, õk értenek hozzá.

Szia, Kívül vagy belül van??? Bármelyik, ne olvasgass, hanem orvoshoz menj, õk értenek hozzá.
A háziorvos biztosan segíteni fog. Kérj mammográfiai szûrést. Ez olyan mint egy röntgen felvétel, nem kell félni tõle.Itt a neten rákereshetsz. Ne várj vele, mert nem fog elmúlani, sõt nég rosszabbul is végzõdhet a dolog.
Szerintem a háziorvosnak mutasd meg, õ majd eldönti, hogy bõrgyógyászatra, vagy hova küld tovább, ha szükséges.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy el kellene mennem.. De mégis milyen orvos foglalkozik ilyesmivel?
menjél orvoshoz mert legrosszab esetben lehet hogy valami daganat féleség( ne gondolj egybõl rosszra)
Ne haragudj, nem néztem az alkategóriát. :$ Mindenképp jó lenne orvosnak megmutatnod, lehet, hogy csak ún. zsírcsomó, és ha nem okoz problémát, nem növekszik, akkor nincs vele semmi tennivaló.
A kérdező hozzászólása: Fiú lévén nincs nõgyógyászom
A nõgyógyászod mit mondott???
A kérdező hozzászólása: Belül
Azért nem szabad vele várni, mert minden jóindulatú csomó valamitõl beindulhat sok év után. Amúgy sincs helye ott egy csomónak, bármilyen ki kell vetetni.

A bal fülemben van egy csomó, ha hozzáérek nem fáj, mitől lehet?

Legjobb válasz: háát talán néha ki kéne mosni!!

háát talán néha ki kéne mosni!!
Olyan nekem is szokott lenni. Valahol azt olvastam, hogy valamilyen vitamin hiány okozhatja.
sz. egy belsõ pattanás lehet. Az orrnál szokott még olyan lenni. Elmúlik.

15hós kisfiamnak azt vettem0 észre, hogy a kukija felett a has alatt bal oldalt van egy csomó. Mi lehet az? Olyan mintha felcsúszott volna az egyik golyója. Volt ilyen hasonló?

Legjobb válasz: volt igen, de nekem 7 hetes volt. lágyéksérv. 1 hétre rá meg is mûtötték, mert bármikor kizáródhat sajnos. ahogy leírtad, szerintem ez az, de hát látatlanban nehéz megmondani, meg doki sem vagyok, de sztem vidd orvoshoz...

volt igen, de nekem 7 hetes volt. lágyéksérv. 1 hétre rá meg is mûtötték, mert bármikor kizáródhat sajnos. ahogy leírtad, szerintem ez az, de hát látatlanban nehéz megmondani, meg doki sem vagyok, de sztem vidd orvoshoz...
Szia! Sérv lehet a leírtak alapján. Mutasd meg holnap az orvosnak! Üdv.
Az én fiamnak 2 éves korában volt ilyen. Vízsérv volt. Ha a zacsiban vannak a golyói, akkor valószínûleg valamilyen sérv lehet. Az én fiamnak megmûtötték a Madarászban. Nem kellett bent aludni. Reggel bementünk, és este jöhettünk haza. Mindenféleképpen vidd el orvoshoz, úgy tudom hogy a sebészetre nem kell beutaló.

A péniszem alatt bal oldalon, a here fölött van egy csomó. Mi lehet ez?

Ha kitapintom, ki tudok ott tapintani egy cső féleséget, ami a heréből jön.

Legjobb válasz: mellékhere. Le ne tépjed...

mellékhere. Le ne tépjed...
A kérdező hozzászólása: De ez normális? mert eddig nem ilyen volt.
ciszta lesz az a mellékherén. nem komoly. nem is fog vele semmit csinálni a doki se..
A biosz könyvet csapd fel. Férfi - nõ - fogantatás témát nyálazd át.
A kérdező hozzászólása: Ide tartozik még, hogy volt egy hugycsõgyulladásom, nem tudtam elmenni dokihoz, mert külföldön dolgozom, és ez azóta ilyen.
Érdekes megtévesztõ válaszok voltak. Az a csõszerû amit kitapintasz, az ondó vezeték .A mellékherében cysztát még a doki is csak gyanit, nem kitapint, és ultrahang vizsgálatra küld .Igy gyõzõdik meg róla
A kérdező hozzászólása: Miért tudom akkor most ezt kitapintani és mi ott az a csomó szerinted?
Írd be a Googliba, hogy "herék", és a képek- et választva megnézheted, hogy stimmel e, amit tapintasz.
na? mi volt az? :)
Mielõbb menj orvoshoz. Lehet rák, de lehet jóindulatú ciszta is.
Azért a legrosszabbra ne gondolj rögtön, de a biztonság kedvéért tényleg az a legjobb ha orvoshoz mész, hiszen csak õ tud biztosat mondani!
Ne ijedj meg!Egy rákos daganat a mellben nem egyszerre mind a kettõben sok csomóval jelentkezik.Ezek valószínûleg cysták. Az erek pedig- alkatilag- jobban látszanak, mint általában.De tényleg menj el orvoshoz, kortól, panasztól függõen szükség van UH-ra, esetleg mammographiára. És bizony évente ellenõrzésre kell járni.
Mennyi idõs vagy?
semmiképpen sem rák az erek láthatósága. Ha a csomók mindkét mellben vannak, akkor az sem valószínûsít rosszindulatú csomúkat.
Nem tudom mennyi idõs vagy, ha 18 alatt, akkor lehet növekedéstõl, ha csak ideiglenesen van akkor lehet, hogy a ciklusodtól, ami a menses után 4-5 nappal majd elmúlik, egyébként pedig ne izgulj, mert mindkét mellben egyszerre nem valószínû, hogy kialakulna valamiféle rosszindulatú daganat, de biztos, ami biztos, érdemes lenne megmutatnod egy nõgyógyásznak.
Minden nõnek vannak ártalmatlan ciszták a mellében. Kinek több kinek kevesebb. Föleg menzesz elött. Ha menzesz után is ott vannak még akkor menj orvoshoz. Az erek teljesen normálisak. valószínüleg a csomók is ártalmatlanok. Föleg hogy több van.
A kérdező hozzászólása: 16 eves vagyok! a csomok pedig elmozdithatok, de azert felek...mar kb. 5 eve megvannak a csomok, de kb. 1 eve kezdtek el fajni.
Ne félj! A fájdalom függ a menstruációs ciklustól.Menses után legkisebb a szervezetben a hormonok hatása, akkor nézd meg fájnak-e. Ha mégis aggódsz menj el orvoshoz, de szerintem felesleged.

A bal mellemben van egy kis csomó. Tegnap fájt, de ma már kevésbé. Igazából ma vettem észre, hogy ott van az a kis csomó.14 éves vagyok és kicsit félek, mert nem tudom mitől van ez:/ Mi ez? Mit csináljak? Nagy a baj?

Legjobb válasz: Ha kétséged van, kérdezd meg anyukádat, vagy idõsebb nõismerõsödet. De orvoshoz is fordulhatsz. Inkább kétszer potyán, mint egyszer késõn.

Ha kétséged van, kérdezd meg anyukádat, vagy idõsebb nõismerõsödet. De orvoshoz is fordulhatsz. Inkább kétszer potyán, mint egyszer késõn.
tini korban amikor nõ a mell nagyon gyakori. Annó nekem is volt mindkettõben.
Szia! Azonnal orvos, õ majd megállapítja, hogy zsírcsomó, vagy komolyabb. Elküld mammográfiai vizsgálatra, nem fáj és tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Még egy valami valamikor volt egy kis sárga valami a melltartómban De mostanában már nincs. Ez micsoda?
Nem fogja elküldeni mammográfiára 14 évesen. Eleve elötte uh van még ha kell is ilyen vizsgálat. Kérdezõ az a sárga dolog nem tudom mi lehet azt érdemes lenne megkérdezni, na meg akkor egy uttal megkérdzheted ezt a csomót is de az tuti hogy hormonális korodból adódóan.
14 éves korban SZINTE elképzelhetetlen a rák. Arról ne is beszéljünk, ha már fájna akkor annak már régóta lennének más tünetei is.

Van egy fájdalmas kisugárzó csomó a bal felkaromban, mit javasoltok?

Már kb 1.5 éve megvan, ha jobban megnyomkodom a bal felkaromat érezni egy kis csomót, és pl súlyemeléskor kisugárzik, röntgenen voltam az nem mutatott ki semmit, valamikor elmúlik 1-2 hétre esetleg egy hónapra a fájdalom de mindig fisszajön 16/f

Legjobb válasz: Ez egy letapadt,vagy összeurott izom lehet.Ezt a nyaki gerinc is okozhatja,onnan súgárzik a fájdalom oda . Izomlazitót szoktak erre írni.Amit ajánlanék ,ezt a csomót Richtofit sport krémmel maszirozni.A nyaki gerinc kupád alatti részét úgy szintén .Az idegek innét futnak oda .

Ez egy letapadt, vagy összeurott izom lehet.Ezt a nyaki gerinc is okozhatja, onnan súgárzik a fájdalom oda . Izomlazitót szoktak erre írni.Amit ajánlanék , ezt a csomót Richtofit sport krémmel maszirozni.A nyaki gerinc kupád alatti részét úgy szintén .Az idegek innét futnak oda .

Nagyon összezuhantam! Már régóta van egy nagyobb összenyomható csomó a bal herém felett, 2 éve kb. Fürdéskor olyan mint ha tiszta eres lenne a bal herém és teljesen megereszkedik. Mostanában a jobb lágyékomba/combomnál is érzek fura fájdalmat?

Mostanában a csuklóm is fáj ritkán és nem er?sen,egyb?l csontáttétre gondolok. Tegyük hozzá,hogy elég régóta hipochonder vagyok,de most tényleg nagyon beijedtem és

Legjobb válasz: 2 éve ülsz a seggeden és szenvedsz? Ne haragudj, de ehhez csak gratulálni tudok. Ha bajod van, akkor orvoshoz kell menni, nem ülni 2 évig és várni, hogy biztosan olyan stádiumban legyen a dolog, hogy már semmit ne tudjanak vele kezdeni. Egyébként jó eséllyel szimplán herevisszértágulatod van (varicocele - keress rá neten a képek között)

2 éve ülsz a seggeden és szenvedsz? Ne haragudj, de ehhez csak gratulálni tudok. Ha bajod van, akkor orvoshoz kell menni, nem ülni 2 évig és várni, hogy biztosan olyan stádiumban legyen a dolog, hogy már semmit ne tudjanak vele kezdeni. Egyébként jó eséllyel szimplán herevisszértágulatod van (varicocele - keress rá neten a képek között)
Az a kis csomó a mellékheréd, de hogy megnyugodj, menj orvoshoz.
2 év alatt hererákban már rég meghaltál volna, nem kell aggódni. Azért tudod összenyomni, mert ahogy elõttem is írták, herevisszér-tágulatod van. 15 perces mûtét, semmi komoly. Hosszú távon meddõséget okozhat.
A kérdező hozzászólása: tudom.hogy felelötlensèg volt eddig várni , de csütörtökön elmegyek
amúgy tényleg lehet a mellékheréd is... de amúgy nekem is fáj ha nyomkodom...
Lehet here visszértágulat is. Kiveszik a beteg eret és kész.Az utódok miatt menj el minél elõbb, nehogy nemzõképtelen legyél.
A kérdező hozzászólása: meg azt vettem észre, hogy reggel mikor felkelek semmi elváltozást nem érzek rajta teljesen egyforma mind a kettõ és fájni se fáj , de ahogy felállok vagy a nap vége fele igen. Köszönöm a válaszokat és holnap megyek az urulógushoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!