Találatok a következő kifejezésre: A bal nagyobb mint (68 db)

Fegyenceddzem és az egyik hátam, azaz a bal nagyobb láthatóan sokkal, mint a jobb. Mit tegyek, hogyan eddzek, hogy egyszinten legyen az egész?

Legjobb válasz: elírtam,csak egy hátam van,mint minden embernek,tehát a hátam bal oldala nagyobb mint a jobb

A kérdező hozzászólása: elírtam, csak egy hátam van, mint minden embernek, tehát a hátam bal oldala nagyobb mint a jobb
senki sem szimmetrikus.fogadd el. úgy emlékszem Ronnye Coleman-nak is felemás a háta

Miért nagyobb a bal mellizmom mint a másik?

Nem csak a mérete, de a bal oldali mellemnek az alakja is jobban ki van dolgozva, a jobb mellemnek még az alakja sincs meg teljesen. Az benne a röhej, hogy jobb kezes vagyok, és a jobb kezem erősebb mint a bal de nem sokkal. Hogyan tudnám ugyanolyan méretűvé és alakúvá alakítani ki a jobb mellemet mint a bal? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: talán úgy, hogy edzed a jobb melledet is , tárogatással pl? A bal gyengébb ugye, a teher alatt gyorsabban fejlõdik... a jobb szívósabb volt és erõsebb ezért nem fejlõdött annyira nálad. Nekem is nagyobb a bal egy kicsit :/

talán úgy, hogy edzed a jobb melledet is , tárogatással pl? A bal gyengébb ugye, a teher alatt gyorsabban fejlõdik... a jobb szívósabb volt és erõsebb ezért nem fejlõdött annyira nálad. Nekem is nagyobb a bal egy kicsit :/
A kérdező hozzászólása: Akkor csak a jobb-ra edzek ?
Nem csak a jobbra, hanem arra koncentrálj jobban. Egyébként senki nem szimmetrikus, másnál is nagyobb az egyik oldal. Az alak pedig genetika, nem tudod megváltoztatni a tapadási pontokat.
Nézz meg profi versenyzõket, köztük is kevés a teljesen szimmentrikus ( nincs is, csak valakinél már nem látszik az asszimetria).
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi.

Miért / Mitől lehet nagyobb a bal mellizmom mint a jobb, de látványosan?

Pedig ugyanúgy edzem mindkét oldalra. Hogyan tudom a jobb mellemet arra a szintre hozni mint bal? Amúgy erőben ugyanolyan erős mind két felem.

Legjobb válasz: Fekvenyomsz? Mikor tolod fel nincs feljebb a bal kezed? Nem mondták még, hogy ferde a rúd?

Fekvenyomsz? Mikor tolod fel nincs feljebb a bal kezed? Nem mondták még, hogy ferde a rúd?
A kérdező hozzászólása: De igen, régebben így visszagondolva megfigyeltem h ha megakadtam akkor balból nyomtam ki jobban, de már egy ideje odafigyelek rá. És az alakja is meg a domborodottságán is látszik h kisebb mint a bal.
Na látod, nekem mindkettõ ugyanakkora, de egyszer észrevettem anno, hogy az eggyiknek picit más a formája befeszítve (emlyik erõsebb volt) szóval ha nem a határokat feszegettem :D akkor azt csináltam fekvenyomáskor, hogy jobban figyeltem a gyengébb oldalra és azzal a felemmel picit jobban toltam bele és talán azon az oldalon feljebb is volt a rúd olyankor. Póbáld ki, ha már kezdesz fáradni nehéz lesz így :) de én már nem nyomok fekve több mint 2 éve :(
A kérdező hozzászólása: KÖszi szépen a gyors választ:D gondolom nem 1-2 hónap alatt fogja utolérni?
Sok mebernek nincs szinkronban a két oldala. Sokunknak pl látványosan keskenyebb az egyik válla. Ez azért van, mert idõnként a két szülõ genetikai adottságai keverednek.

Miért nagyobb a bal mellizmom mint a jobb?

Nem csak a mérete, de a bal oldali mellemnek az alakja is jobban ki van dolgozva, a jobb mellemnek még az alakja sincs meg teljesen. Az benne a röhej, hogy jobb kezes vagyok, és a jobb kezem erősebb mint a bal de nem sokkal. Hogyan tudnám ugyanolyan méretűvé és alakúvá alakítani ki a jobb mellemet mint a bal? Előre is köszönöm a válaszokat! 15/F

Legjobb válasz: Egykezes súlyzóval nyomj fekve és a jobbra tegyél egy kicsit több súlyt

Egykezes súlyzóval nyomj fekve és a jobbra tegyél egy kicsit több súlyt
A jobb melledhez igazitsd a súlyt.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!:)
Túlságosan aszimmetrikusan edzeni sem célszerû. Eddz lehetõleg szimmetrikusan, valamennyi egyenetlenség a két oldaladon pedig általánosan elõfordulhat. Ez van, ez ellen nem lehet tenni.
Ennyi erõvel ha a háta sem szimetrikus evezésnél tegyen a rúd jobb oldalára nagyobb súlyt? Ahogyan írták, egy kezesekkel edz, én azt mondom, hogy a gyengébbik felére próbálj meg koncentrálni, lassú negatív szakasz, edz ugyanúgy, egy adott súllyal egy bizonyos szintig lehet fejlõdni, lehet a másik melled hamarabb eléri, de legalább felhozod a másik oldalt arra a szintre remélhetõleg. Én így csinálnám, de nem értek hozzá.

Mit tegyek, ha a bal kockáim a hasamon nagyobbak mint a jobb felöli párjuk?

Arról lenne szó hogy a kockák (hasizmok) párban vannak jobb a ballal.Nálam a bal felöliek nagyobbak és lennebb is vannak.Végig egyformán gyúrtam mindkét felére de mégis ez lett.Szükségem van valami tippre,mert ez így elég csúnya.

Legjobb válasz: ez genetika :) ha egyszer úgy tapad az izom akkor úgy tapad :)

ez genetika :) ha egyszer úgy tapad az izom akkor úgy tapad :)
Próbáld meg õket kézzel a helyükre nyomogatni. Ha nem megy, akkor pedig beláthatjuk, hogy a genetikát nem változtathatjuk meg. Így tapadnak az izmok és kész. Ember alig van, akinek szimmetrikus a hasizma. Nem csináltál semmit rosszul, emiatt ne aggódj.
Örülj neki, hogy kockás a hasad. Én is próbálok kocka hasat, de még eltakarja a háj.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat

Mitől lett hirtelen nagyobb a bal mellem mint a jobb?

A jobb mellemet műtötték 2 éve, és 1 hónapja fogamzásgátlót szedek. Kb. 3-4 hete van az, hogy szabályosan látszódik a különbség, ami eléggé zavaró. Mitől lehet? Csak a hormonok? Már nem tudom mire gondoljak..

Legjobb válasz: Semelyik páros testrészünk nem egyforma. Ráadásul te saját magadnak nem igazán tudod megítélni a különbséget. Ha zavar, vagy tényleg nagyon szembeötlõl mutasd meg orvosnak.

Semelyik páros testrészünk nem egyforma. Ráadásul te saját magadnak nem igazán tudod megítélni a különbséget. Ha zavar, vagy tényleg nagyon szembeötlõl mutasd meg orvosnak.

Feltűnően nagyobb a bal mellizmom, mint a jobb. Milyen gyakorlatokat tudtok erre a problémára?

Hosszú kihagyás után most újra elkezdtem gyúrni, de ez a problémám mindig is fennállt és nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni. Tudom, hogy ez mindenkinél így van, mert mindenkinek erősebb az egyik oldala, mint a másik ezáltal az erősebb oldal izmai is egy picit nagyobbak, de nekem elég feltűnően látszik.

Miért nagyobb a bal csiklóm mint a jobb? 14L

Legjobb válasz: :D:D:D:DD:D:D:D:D:D okééé miután jól kiszórakoztam magam a kérdésen, elárulom kicsilány, h. csak egyetlen egy csiklód lehet :D:D

:D:D:D:DD:D:D:D:D:D okééé miután jól kiszórakoztam magam a kérdésen, elárulom kicsilány, h. csak egyetlen egy csiklód lehet :D:D
Nem a méret miatt kellene aggódnod, hanem a megduplázódása miatt...
XD csiklóból 1 db van, középen a szeméremajkaidra gondolsz esetleg? Azok mérete nem egyforma, mint ahogy a mell mérete és formája sem teljesen azonos, ez természetes.
:DDD csuklót akartál írni esetleg? mert abból van kettõd...:D csiklóból bizony csak egy van... ha csukló az mégiscsak, akkor lehet h beütötted...:DDD
Elolvastad a saját kérdésedet? Érted? Anatomiai ismeretekkel hogy' állsz? Esetleg születési rendellenesség? Mindenesetre szexi egy eset!
már hirtelen azthittem én vagyok a tudatlan bunkó....(XD)
ha valaki esetleg tudja, hogy hogy lehetne növeszteni még egyet, akkor az MOST azonnal szóljon. kösz.
Dupla csikló, dupla orgazmus? Azért még néhány évig ne teszteld. Nem baj az, hogy különbözõ méretûek az ajkaid, nem hiszem, hogy van pasi, akit ez zavar.
Ilyen szinten vagyunk még, tényleg? A butaságnak nincs határa!
Amirõl Te beszélsz az a kisajkad. Csikló csak egy van. Egyébként ez is normális. Ne aggódj, minden lány puncija más.
Úristen de gáz! Még jó hogy ez egy anonim oldal...
Ezen már annyit nevettem, hogy életveszélybe kerültem miatta :DDDD
Szívesen tanulmányoznám ! 28F
Én bírnám ha 2 lenne... Dupla élvezet... xD :D :D
fuckyeah! (2 csikló vazz, dupla orgazmus? :D bírnám...)
Tisztelt Kérdezõ ! Szopogatnám neked a balt, a jobbat és a középsõt is amíg el nem élvezel !

A bal mellem nagyobb mint a jobb. Ez baj? De régebben a bal mellemet megharapta a kutya. Lehet valami összefüggés?

Legjobb válasz: Minden nõ bal melle (ha észre vehetetlen is), de nagyobb, mint a jobb. Van akinek jobban meglátszik, van, akinek nem. Ha nagyon szörnyû (szóval sok a különbség), akkor kell orvoshoz fordulni. A harapás ténnyel pedig nem tudok mit kezdeni :P De, ha nem olyan vészes a különbség, ne is törõdj vele :)

Minden nõ bal melle (ha észre vehetetlen is), de nagyobb, mint a jobb. Van akinek jobban meglátszik, van, akinek nem. Ha nagyon szörnyû (szóval sok a különbség), akkor kell orvoshoz fordulni. A harapás ténnyel pedig nem tudok mit kezdeni :P De, ha nem olyan vészes a különbség, ne is törõdj vele :)
Akkor én vagyok a kivétel, mert nekem a bal a nagyobb...
Szerintem akkor lennél kivétel ha a jobb lenne nagyobb(kedves elõzõ:-)) Valóban igaz, mindenkinek van pici külömbség a kettõ között. Szerintem hacsak nem harapott ki belõle a kutyus egy darabot akkor nincs összefüggés.
Igen miután elküldtem rájöttem, hogy hülyeséget írtam, és ráadásul azt se tudom melyik a jobb és melyik a bal... Ugyanis a jobb mellem a nagyobb... :) )) Megzavart a meleg... :) ))

Miért nagyobb a bal karom (izma) mint a jobbé?

Edzek itthon,és ugy veszem észre,nagyobb a bal karom(izma) mint a jobbé?...pedig ugyan ugy gyurom mind2-t :s

Legjobb válasz: Nekem a jobb a nagyobb, pedig bal kezes vagyok. Szerintem egyszerûen csak nem szimmetrikus az emberi test. A mindennapi életben biztos többet és/vagy keményebben használod a bal karodat.

Nekem a jobb a nagyobb, pedig bal kezes vagyok. Szerintem egyszerûen csak nem szimmetrikus az emberi test. A mindennapi életben biztos többet és/vagy keményebben használod a bal karodat.
Nekem a jobb karomon erõsebb, mind a vállizmom, mind a bicepszem. Jobb kezes vagyok egyébként. Egyébként a páros testrészeink soha nem egyformák, mindenhol van némi nemû eltérés.
a tésztát szokták gyúrni:D ugyanúgy gyúrom a két kezem. ez eléggé primitív egy szöveg már ne haragudj, de azé kicsit több tisztelet adjál már annak a kib***ott edzésnek ha már azzal akarod elérni a célod ami gondolom csak az, h a strandon jól nézzél ki. senkise szimmetrikus ennyi a kérdésedre a válasz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!