Találatok a következő kifejezésre: A bal nagyobb (105 db)

Fegyenceddzem és az egyik hátam, azaz a bal nagyobb láthatóan sokkal, mint a jobb. Mit tegyek, hogyan eddzek, hogy egyszinten legyen az egész?

Legjobb válasz: elírtam,csak egy hátam van,mint minden embernek,tehát a hátam bal oldala nagyobb mint a jobb

A kérdező hozzászólása: elírtam, csak egy hátam van, mint minden embernek, tehát a hátam bal oldala nagyobb mint a jobb
senki sem szimmetrikus.fogadd el. úgy emlékszem Ronnye Coleman-nak is felemás a háta

Összefüggésben lehet az, hogy a bal herém nagyobb és a bal oldalam jobban szőrösödik a hónaljam?

Legjobb válasz: ez nem aggódás, szövegértés ember :D amúgy szerintem elképzelhetõ hogy a két dolog összefüggésben van, bár nekem még nem volt ilyen tapasztalatom, de volt barátnõm bal melle nagyobb volt, és bal oldalt jobban szõrösödött mindene. És balkezes volt :)

ez nem aggódás, szövegértés ember :D amúgy szerintem elképzelhetõ hogy a két dolog összefüggésben van, bár nekem még nem volt ilyen tapasztalatom, de volt barátnõm bal melle nagyobb volt, és bal oldalt jobban szõrösödött mindene. És balkezes volt :)
A nõknek általában nagyobb a bal melle, ember.http://pszichologia.szeretni.hu/?i=egeszsegfejlesztes-2_3
A bal herének van egy nagyon gyakran elõforduló betegsége, a varikokele.Ez egy viszértágulat, amitõl a herezacskó nagyobb lesz.Ezt csak akkor kell bántani ha nagyon zavaróvá válik, vagy ha nem sikerül a gyerek. Ettõl szõrösödés nem fordul elõ, az hormonálisan szokott lenni.De nem tartom valószínûnek, hogy ez a kicsit jobban szõrösödik gond lenne.Amúgy meg a bal here mindíg nagyobb, mivel a mellékhere is ott van.Persze ha nagyon aggódsz, mutasd meg egy urológusnak
A kérdező hozzászólása: normálisan nagy :) , nem úgy értem, hogy már tulzottan, semmi sincs vele :)
Akkor min aggódsz?Nem teljesen értem.
A kérdező hozzászólása: ÉN NEM AGGÓDOM, csak azt kérdezem, hogy lehet-e összefüggés ! De már kaptam egy választ, kössz :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy az a probléma, hogy tuti a golyóim se fejlõdnek rendesen, mert a legkisebb(jobb) golyóm is akkora mint egy makk, a másik meg csak egy kicsivel nagyobb, de mikor maszturbálok azért már fél évhez képest több az ondó-elõváladék keveréke

A bal herém nagyobb és bal kezes vagyok, összefügg a kettő?

Jó tudom, elég beteg kérdés de fürdés közben eszembe jutott és gondoltam megkérdem. xD

Legjobb válasz: nem függ össze,biosz órán hol voltál ekkor mikor vettétek ezt? ez olyan,mint lányoknál az,hogy az egyik mellük kisebb. Amúgy a férfiaknál általában a bal here nagyobb a lányoknál a bal mell kisebb,de ez csak általában, jah és nem függ össze.

nem függ össze, biosz órán hol voltál ekkor mikor vettétek ezt? ez olyan, mint lányoknál az, hogy az egyik mellük kisebb. Amúgy a férfiaknál általában a bal here nagyobb a lányoknál a bal mell kisebb, de ez csak általában, jah és nem függ össze.


Lányok, Nők, Asszonyok, melyik kisajkatok nagyobb, a jobb, a bal, vagy egyforma?

Csak egy szót a három közül. Tisztán kíváncsiság. Ha elég sokan válaszolnak akkor még következtetést is le lehet vonni.

Legjobb válasz: Hö, na mi a probléma, Besenyõ Pista vagyok! Itt tényállás forog fent, mert nem mindegy, hogy honnan nézve jobb és bal ugye. Margit nézi-e a tulajdon szemével, hogy "te Pityu, nekem nagyobb a jobb kisajkam" vagy én nézem-e Margitot, mert innen nézve meg a bal nagyobb neki. Nooormális? Ilyen esetekre mindig kell egy tükör a kobász és a hagyma mellé, és kiküszöbölhetõ lesz eme félreértés. De a legjobb, ha olyan egyforma, mint a kóbász két vége.

Hö, na mi a probléma, Besenyõ Pista vagyok! Itt tényállás forog fent, mert nem mindegy, hogy honnan nézve jobb és bal ugye. Margit nézi-e a tulajdon szemével, hogy "te Pityu, nekem nagyobb a jobb kisajkam" vagy én nézem-e Margitot, mert innen nézve meg a bal nagyobb neki. Nooormális? Ilyen esetekre mindig kell egy tükör a kobász és a hagyma mellé, és kiküszöbölhetõ lesz eme félreértés. De a legjobb, ha olyan egyforma, mint a kóbász két vége.
Egyforma. 29
Mindkettõ egyformán nagy.
jobb. 23
bal nagyobb
Szép nagyok, de teljesen egyformák :)
Ha nem haragusztok engem is nagyon is érdekel mi van a lábatok között! :D A jobb hosszabb, vagy a bal rövidebb? :D
Középsõ!!!
bal nagyobb 14L
Jobb. 16(azt minek kell odaírni hogy lány? XD)
Engem is érdekel mi van a lábatok között :D
17:25 De haragszom.
Jobb :) 21/ L
Hát ha nem haragszol, engem meg nagyon érdekel, mi van a lábam közt!
Hát, nem nagyon nézegetem, de szerintem egyforma.
második vagyok, kor lemaradt, 20.
Bal 18/L
Nekem a jobb! 27
passz, asszem egyforma 21/l
Úristen nem igaz, hogy nem ismeritek a saját testeteket! :O Ez nekem nagyon fura!
Nekem egyforma.
Bal. 21/L
17:03 Nekem meg az fura, hogy valaki direkt nézegeti. Nem azt mondom hogy egyáltalán, de ennyire azért nem érdekel mi van a lábam között.
nekem a jobb. sõt ha akarjátok tudni:ajobb mellem is egy kicsit nagyobb!a férjemnek meg a bal heréje..de gondolom más fiu is van ezzel igy..vagy nem?

Miért nagyobb a bal mellizmom mint a másik?

Nem csak a mérete, de a bal oldali mellemnek az alakja is jobban ki van dolgozva, a jobb mellemnek még az alakja sincs meg teljesen. Az benne a röhej, hogy jobb kezes vagyok, és a jobb kezem erősebb mint a bal de nem sokkal. Hogyan tudnám ugyanolyan méretűvé és alakúvá alakítani ki a jobb mellemet mint a bal? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: talán úgy, hogy edzed a jobb melledet is , tárogatással pl? A bal gyengébb ugye, a teher alatt gyorsabban fejlõdik... a jobb szívósabb volt és erõsebb ezért nem fejlõdött annyira nálad. Nekem is nagyobb a bal egy kicsit :/

talán úgy, hogy edzed a jobb melledet is , tárogatással pl? A bal gyengébb ugye, a teher alatt gyorsabban fejlõdik... a jobb szívósabb volt és erõsebb ezért nem fejlõdött annyira nálad. Nekem is nagyobb a bal egy kicsit :/
A kérdező hozzászólása: Akkor csak a jobb-ra edzek ?
Nem csak a jobbra, hanem arra koncentrálj jobban. Egyébként senki nem szimmetrikus, másnál is nagyobb az egyik oldal. Az alak pedig genetika, nem tudod megváltoztatni a tapadási pontokat.
Nézz meg profi versenyzõket, köztük is kevés a teljesen szimmentrikus ( nincs is, csak valakinél már nem látszik az asszimetria).
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi.

Miért nagyobb a bal karom (izma) mint a jobbé?

Edzek itthon,és ugy veszem észre,nagyobb a bal karom(izma) mint a jobbé?...pedig ugyan ugy gyurom mind2-t :s

Legjobb válasz: Nekem a jobb a nagyobb, pedig bal kezes vagyok. Szerintem egyszerûen csak nem szimmetrikus az emberi test. A mindennapi életben biztos többet és/vagy keményebben használod a bal karodat.

Nekem a jobb a nagyobb, pedig bal kezes vagyok. Szerintem egyszerûen csak nem szimmetrikus az emberi test. A mindennapi életben biztos többet és/vagy keményebben használod a bal karodat.
Nekem a jobb karomon erõsebb, mind a vállizmom, mind a bicepszem. Jobb kezes vagyok egyébként. Egyébként a páros testrészeink soha nem egyformák, mindenhol van némi nemû eltérés.
a tésztát szokták gyúrni:D ugyanúgy gyúrom a két kezem. ez eléggé primitív egy szöveg már ne haragudj, de azé kicsit több tisztelet adjál már annak a kib***ott edzésnek ha már azzal akarod elérni a célod ami gondolom csak az, h a strandon jól nézzél ki. senkise szimmetrikus ennyi a kérdésedre a válasz.

A jobb vádlim nagyobb, mint a bal, meg erősebbnek néz ki és keményebb is. Mégis a bal az ugrólábam. Ha megszoknám hogy kosárnál jobb lábról ugrok el akkor nagyobbat ugranék?

Jobb kezes és jobb lábas vagyok.

Legjobb válasz: nem. akinézet csak 1 dolog gugoljál, edzed a lábaid, akkor nagyobbat fogsz ugrani!

nem. akinézet csak 1 dolog gugoljál, edzed a lábaid, akkor nagyobbat fogsz ugrani!

A bal mellem nagyobb mint a jobb. Ez baj? De régebben a bal mellemet megharapta a kutya. Lehet valami összefüggés?

Legjobb válasz: Minden nõ bal melle (ha észre vehetetlen is), de nagyobb, mint a jobb. Van akinek jobban meglátszik, van, akinek nem. Ha nagyon szörnyû (szóval sok a különbség), akkor kell orvoshoz fordulni. A harapás ténnyel pedig nem tudok mit kezdeni :P De, ha nem olyan vészes a különbség, ne is törõdj vele :)

Minden nõ bal melle (ha észre vehetetlen is), de nagyobb, mint a jobb. Van akinek jobban meglátszik, van, akinek nem. Ha nagyon szörnyû (szóval sok a különbség), akkor kell orvoshoz fordulni. A harapás ténnyel pedig nem tudok mit kezdeni :P De, ha nem olyan vészes a különbség, ne is törõdj vele :)
Akkor én vagyok a kivétel, mert nekem a bal a nagyobb...
Szerintem akkor lennél kivétel ha a jobb lenne nagyobb(kedves elõzõ:-)) Valóban igaz, mindenkinek van pici külömbség a kettõ között. Szerintem hacsak nem harapott ki belõle a kutyus egy darabot akkor nincs összefüggés.
Igen miután elküldtem rájöttem, hogy hülyeséget írtam, és ráadásul azt se tudom melyik a jobb és melyik a bal... Ugyanis a jobb mellem a nagyobb... :) )) Megzavart a meleg... :) ))

A bal csipőm sokkal nagyobb, mint a jobb, miért?

Ránézésre is töb zsír van ott, mint a jobbon...kb 10 kg feleslegem van amúgy:(

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is pont ez van! sõt nekem a bal fenekem is nagyobb, mint a jobb.

erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is pont ez van! sõt nekem a bal fenekem is nagyobb, mint a jobb.

A Jobb herém lejjebb van, mint a bal illetve nagyobb is. Jelenthet ez valamit?

Legjobb válasz: ÓÓ a bal herém... kisebb mint a jobb... a jobboldali tehát.. nagyobb... >D

ÓÓ a bal herém... kisebb mint a jobb... a jobboldali tehát.. nagyobb... >D
Mindenkinek lentebb van, ez anatómiailag így a helyes-különben lépés közben összecsapnád õket :) Az, hogy nagyobb helyes, viszont kérdés, hogy mennyivel nagyobb, tényleg nagyobb-e vagy csak beképzeled és hogy az orvos mit mond rá.
1 es ne keverj már be
ez eléggé slampos :(
Normális esetben a férfiak bal heréje lejjebb lóg, mint a jobboldali, amit anatómiai okra vezetnek vissza (mivel a bal here vérellátása jobb). Ennek megfelelõen mérete is valamivel nagyobb, mint a jobboldalié. Szemmel azonnal látható, azaz jelentõs méretbeli eltérés esetén urológus szakorvost kell felkeresni, mert kezdõdõ heredaganat lehet az ok.
teljesen rendben van. Az emberek ket oldala nem szimmetrikus csak annak tunik. Az egyik hered tehat biologiailag nagyobbnak kell h legyen..
Ok, ok, de szólíthatsz a nevemen is, azért tettem láthatóvá:) Másrészt pedig segítõ szándékkal írtam a választ, ha a kérdezõnek problémája van, el kell menni kicsit megmogyoróztatnia magát az orvossal, nem kell szégyenlõsködni. Ha tényleg gond van vagy csak bizonytalanok vagyunk, mutassuk meg inkább, mintsem halogassuk és hagyjuk rosszabbodni.
1 es nem pontozok én senkit le.Nem az én mûfajom az . Nem erre szakosodtam itt .
Srry úgy akartam írni, hogy az, hogy ha észrevehetõen nagyobb, NEM helyes , elírtam. ^^'
Ez igy normális , Senkinek sem egyforma nagyok, és nincsenek is egyforma magasságban .Ez persze teljesen laza zacsinál értendõ .
Játszál nõi mellekkel és megnyugszol. Azok sem egyformák.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!