Találatok a következő kifejezésre: A babika végén fog születni. Mibe (2 db)

Persze, hogy kell, és rugit, vagy badyt adnék rá, az tuti!
Az én kislányom 3, 5 hónapos, a szobájában 23 fok van. Õ kezdettõl rugdalózóban, vékony hálózsákban alszik és egy vékony takarót szoktam még rátenni, de azt van amikor lerugdossa. Hálózsákból érdemes nagyobbat venni, mert eleinte nem zavarja ha nagy rá, és azt is elég hamar kinövi. Abból 62-nél kisebbet szerintem ne vegyél. Rugdalózóból én a tescoban kapható egyszínû fehéret használom, abból 3 darab kb 1500 Ft és a célnak megfelelõ. Azért szeretem, mert mindkét lábánál végig patentos, így az elejétõl kezdve könnyû ráadni. Remélem segítettem :)
Az én lányom április végi, tavaly a kánikulában is body, vékony rugi és dupla takaró kellett rá, mert fázós volt nagyon. A hálózsák a takarót helyettesíti, mert nem tudják lerúgni, vagyis alá kell body minimum.

Ha olyan korházban fogok szülni ahová nekem kell vinni a babának a dolgait, akkor mit vigyek neki? Milyen ruhát? Pelust? Vagy egyáltalán? Május végén fog születni.

Legjobb válasz: Ezt kórháza válogatja, meg kell kérdezni. Nálunk ruhát nem kell vinni viszont pelenkát, cumisüveget és popsitörlõt igen. Popsikrémet adnak. Nincs szülõszoba látogatás? Vagy kérdezz meg valakit aki ott szült vagy a dokit esetleg hátha tudja.

Ezt kórháza válogatja, meg kell kérdezni. Nálunk ruhát nem kell vinni viszont pelenkát, cumisüveget és popsitörlõt igen. Popsikrémet adnak. Nincs szülõszoba látogatás? Vagy kérdezz meg valakit aki ott szült vagy a dokit esetleg hátha tudja.
Bodyt, rugdalózott, kis sapkát, hálózsákot.ha nem adnak 1. csomag pelenkát, törlõkendõt, popsikrémat, fürdetõket. melyik kórházba fogsz szülni, hogy neked kell vinni?
A kérdező hozzászólása: Külföldön(Angliában).
Hát azt szerintem ott kell megkérdezni mert itt teljesen mások a szokások gondolom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!