Találatok a következő kifejezésre: A babika végén fog születni (3 db)

Január végén fog születni a babám. Milyen ruhákat, hány darabot kell vennem?

Legjobb válasz: Mi is január végére várjuk a kicsit. 56-osból elég, ha csak pár db-ot beszerzel, inkább a 62-esre menj rá. body rugdalódzó kardigánok, pulcsik zoknik kiskabát sapesz naci kesztûy sál,sapka

Mi is január végére várjuk a kicsit. 56-osból elég, ha csak pár db-ot beszerzel, inkább a 62-esre menj rá. body rugdalódzó kardigánok, pulcsik zoknik kiskabát sapesz naci kesztûy sál, sapka
kiegészítés az elöttemszólóhoz 4-6 body, 3-4 rugdalózó téli zsák (kezes lábas bélelt, amiben babakocsiztok, utaztok, stb.) - Fiam novemberi volt, és 62-68-ast kaptunk, sosem nõtt bele , elég a kicsi belõle szerintem. esetleg még harisnya.
Harisnya mindenképp hasznos. Pléd a babakocsizáshoz. hosszú ujjú dolgokat vegyél persze.
Sztem nem elég 5-6 db.mi most vagyunk 2hósak, van, hogy napi 3ruha is kell, mert lebukja esetleg kakis lesz, mi az 56ost 1.5hónapig hordtuk, pedig 3400grammal és 56cmrel születtünk.Most hordjuk a 62eset.Arra számíts , hogy a babák nagyon fázósak az elsõ pár hétben.A hosszú cuccok mellé vegyél még hálózsákot és sztem min.3takaró kell, mert az is balesetes lehet..pl nekünk ma kifolyt a pisi és elázott ez is.Nagyon jók a tescos ruhák.Olcsók, pamutok , kényelmes viselet nekik is és abból feltankolhatsz.Sapinál is készülj, hogy hipp hopp kinövik, kis zoknid is legyen, frotír s ha találsz olyat aminek nincs passzrésze az a legjobb, mert sokszor nagyon szorítanak..vegyél kókuszpólyát, mi júliusban születtünk mégis annyira fázott, h.majd egy hónapig abban aludt, plusz rajta egy pléd ja persze bársony ruciban..így tudott csak kényelmesen aludni.Abból indulj ki, hogy 36fokból jönnek a hidegbe.Én az elsõ hónapban ki sem vinném, ha nem muszáj.
Ja és még annyit, hogy mi is rohangáltunk állandóan ruhát venni, sztem az a 6db kevés..kb egy pár napra, de gondolom géppel mosol és nem akarod te sem 3-4 rucival elindítani a gépet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igaz még csak 21 hetes vagyok, de már most próbálom összeszedni a dolgokat, nem akarom hogy egyszerre sok legyen a kiadás. Nem tudom ki hogy van vele, de én állandóan parázok, nehogy valami kimaradjon, vagy kevés legyen.
Persze, hogy kell, és rugit, vagy badyt adnék rá, az tuti!
Az én kislányom 3, 5 hónapos, a szobájában 23 fok van. Õ kezdettõl rugdalózóban, vékony hálózsákban alszik és egy vékony takarót szoktam még rátenni, de azt van amikor lerugdossa. Hálózsákból érdemes nagyobbat venni, mert eleinte nem zavarja ha nagy rá, és azt is elég hamar kinövi. Abból 62-nél kisebbet szerintem ne vegyél. Rugdalózóból én a tescoban kapható egyszínû fehéret használom, abból 3 darab kb 1500 Ft és a célnak megfelelõ. Azért szeretem, mert mindkét lábánál végig patentos, így az elejétõl kezdve könnyû ráadni. Remélem segítettem :)
Az én lányom április végi, tavaly a kánikulában is body, vékony rugi és dupla takaró kellett rá, mert fázós volt nagyon. A hálózsák a takarót helyettesíti, mert nem tudják lerúgni, vagyis alá kell body minimum.

Ha olyan korházban fogok szülni ahová nekem kell vinni a babának a dolgait, akkor mit vigyek neki? Milyen ruhát? Pelust? Vagy egyáltalán? Május végén fog születni.

Legjobb válasz: Ezt kórháza válogatja, meg kell kérdezni. Nálunk ruhát nem kell vinni viszont pelenkát, cumisüveget és popsitörlõt igen. Popsikrémet adnak. Nincs szülõszoba látogatás? Vagy kérdezz meg valakit aki ott szült vagy a dokit esetleg hátha tudja.

Ezt kórháza válogatja, meg kell kérdezni. Nálunk ruhát nem kell vinni viszont pelenkát, cumisüveget és popsitörlõt igen. Popsikrémet adnak. Nincs szülõszoba látogatás? Vagy kérdezz meg valakit aki ott szült vagy a dokit esetleg hátha tudja.
Bodyt, rugdalózott, kis sapkát, hálózsákot.ha nem adnak 1. csomag pelenkát, törlõkendõt, popsikrémat, fürdetõket. melyik kórházba fogsz szülni, hogy neked kell vinni?
A kérdező hozzászólása: Külföldön(Angliában).
Hát azt szerintem ott kell megkérdezni mert itt teljesen mások a szokások gondolom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!