Találatok a következő kifejezésre: A babaruhákat kimosni. Szükséges (2 db)

A babaruhákat szeretném kimosni. Szükséges hozzá külön speciális mosópor, öblítő, vmilyen sensitív, vagy moshatom azzal, amivel szoktam?

Legjobb válasz: Én vettem Gabi babamosóport és lenor vagy silan sensitiv öblítõt. Kb 3 hós koráig ezzel mostam, utána kipróbáltam hogy reagál a tomira, amivel a mi ruháinkat mosom de maradt a sensitiv öblítõ. Semmi gond nemvolt, így már csak külön mosomm õket a mieinktõl, de ugyanzzal a mosógéllel és sensitív öblítõvel.

Én vettem Gabi babamosóport és lenor vagy silan sensitiv öblítõt. Kb 3 hós koráig ezzel mostam, utána kipróbáltam hogy reagál a tomira, amivel a mi ruháinkat mosom de maradt a sensitiv öblítõ. Semmi gond nemvolt, így már csak külön mosomm õket a mieinktõl, de ugyanzzal a mosógéllel és sensitív öblítõvel.
Szia.Én ugyanazzal mostam és öblítettem a babám ruháit mint a miénket.(természetesen külön).Én ariel-el mosok, és coccolínoval öblítek.
Bonux levendulás mosópor öblítõ nélkül, vagy 2x kiöblítve.
Szia! Én Arielt használok, meg Coccolino öblítõt nekünk is, a babaruháknak is. A védõnõ azt mondja mindkettõrõl, hogy eléggé bababarát. Remélem, késõbb se lesz gond.
szia a babarucit külön kell mosni-és öblitõt sem lehet használni-legalábbis nekem ezt mondták.én speciális mosószert használok.bip-hypoallergén.
Én a gyerekeim (3) ruháit és textil pelenkáit újszülött koruktól együtt mostam a felnõttek ruháival. Tomi ill. Ariel mosóport használtunk és középkategóriás öblítõt. Senkinek semmi baja nem lett. Szénanáthájuk ugyan van úgy ovis koruk óta, de nem hinném hogy a mosóportól.

A baba mennyi idos koraig szukseges kimosni a frissen vasarolt babaruhakat?

Az en lanyom 10 honapos es eddig mindent kimostam, amit csak vettunk neki, meg a zoknikat, kabatokat is. Nemregiben kapott telikabatot, azt talan mar nem szukseges atmosni. Vagy megis?

Legjobb válasz: Én minden új ruhát kimosok. A miénket is. Szerintem baj nem lehet belõle, és az üzletben, piacon olyan sokan összefogdossák, felpróbálják. Én jobban érzem magam, ha ki vannak mosva, mielõtt elõször felvesszük.

Én minden új ruhát kimosok. A miénket is. Szerintem baj nem lehet belõle, és az üzletben, piacon olyan sokan összefogdossák, felpróbálják. Én jobban érzem magam, ha ki vannak mosva, mielõtt elõször felvesszük.
mindent ki kell mosni! es nem csak a babanak, hanem magatoknak is.
Nekem 16 éves a nagyobb gyerek, de még neki is minden új ruhát kimosok.A picinél is ezt teszem most, és a késõbbiekben is.
Te sem láttál még elég filmet, hogy mi betegségeket lehet így elkapni? Én autómatice bármi, amit veszek, kapok, megy a mosásba!
A kabatot szerintem sem kell, azt en sem mostam ki. Nem erintkezik kozvetlenul a borevel. Azon kivul viszont minden mast kimosok, legtobbszor meg sajat magamnak is, ha ujat veszek.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Azert dilemmaztam, mert 2 nap mulva elutazunk es addig nem szaradnanak meg a teli rucik (16 fokbol megyunk a minuszba :-( ). De ugy dontottem, majd ott kimosom oket!
Sztem is mindig mosd ki, én is a magunkét is kimosom, nem is tudnám úgy felvenni, meg sokszor olyan állott szaga van, meg fõleg mennyien össszefogdossák.A picinek meg méginkább mosd ki ha teheted.
Én nemhogy a frissen vásárolt babaruhákat kimosom, de még a miénket is, pedig már elmúltunk 30 évesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!