Találatok a következő kifejezésre: A babak is kepesek meg (4 db)

Van itt olyan akinek a férje számítógép függő és még a családját benne egy kis babával is képes háttérbe szorítani csak hogy játszhasson?

Segítsetek, akárhogy próbálom jelezni felé hogy ez már függőség és tönkre teheti vele a házasságunkat nem érdekli minden perce a játék körül forog (World of Tanks) ha nem játszik akkor beszél róla vagy olvas vele kapcsolatban engem már az őrületbe kerget de nem veszi észre magát. Valaki valami jó tanács?

Legjobb válasz: Hátul, zsinórok kihúzigálása:)

Hátul, zsinórok kihúzigálása:)
Minek szültél ilyennek gyereket?
Ne szívjátok a vérünket, hagyjatok minket szikkadni! a feleségem is állandóan rinyál, ha játszok a fifával
Igen a férjem, de õ nem hanyagol el minket. Csak este játszik fürdés után. A tiednek segítség kell. Vagy csomagolj össze és hagyd ott. Attól majd észbe kap.
mennyi ideje tart ez? Napi hány óra? Tanács csak annyi lenne, hogy korlátozd. Pl. játszik egy órát a gyerekkel, addig te tusolsz vagy fõzöl vagy elmész otthonról, és utána játszhat. Semmi baj a hobbival, ha mellette megcsinálja a többi dolgát. Talán lecseng pár hónap múlva ez a függõség. Ha nem, akkor írd fel, hogy mettõl meddig ül ott, számold ki neki órára pontosan és tartsd az orra elé, hátha rájön, hogy ez nem normális.
99%, hogy nem tudod megváltoztatni.azzal se ha otthagyod. Én is próbáltam az exnél minden praktikát, de szexi ruciban se hatottam meg, amikor meg kiszedtem a gépbõl a tápot, akkor meg agressziv lett.ekkor hagytam ott. Párom ellentéte, 10 percig se köti le semmilyen számítógépes játék, inkább velem foglalkozik.

A babak akkor is kepesek meg tovabb enni, szopizni ha faj a hasuk?

Legjobb válasz: Igen,mivel a szopi megnyugtatja õket!Fáj a hasa ezért sír,te megszoptatod,amitõl ugyan megnyugszik,de fáj tõle még jobban a pocija mwert már tele van.... Nálunk a 3 óránkénti szopi vált be (persze néha csaltunk :) )

Igen, mivel a szopi megnyugtatja õket!Fáj a hasa ezért sír, te megszoptatod, amitõl ugyan megnyugszik, de fáj tõle még jobban a pocija mwert már tele van.... Nálunk a 3 óránkénti szopi vált be (persze néha csaltunk :) )
3 hetes kislányomnál azt vettem észre, hogy kimondottan szereti, ha megszoptatom, ha fáj a hasa. Gondolataimszerint, ilyenkor beindul az emésztés, és kijön, aminek ki kell. Meg szokott nyugodni tõle.

Ma fejtem tejet de alig jött. Mittöl lehet? A babám jól hizik, korához képest nagy baba. Akkor még is elég neki? annyit termel amennyi kell?

Legjobb válasz: nálam ugy müködik hogy lassan termelödik töbször tettem rá a babát mégse lett több, és mosmár felváltva ciciztettem így össze gyülik 70-80 ml és a többi 90ml táp néha ha ugy gondolom a kiürült cicire még vissza rakom öt.nálam így van 4 hónapja

nálam ugy müködik hogy lassan termelödik töbször tettem rá a babát mégse lett több, és mosmár felváltva ciciztettem így össze gyülik 70-80 ml és a többi 90ml táp néha ha ugy gondolom a kiürült cicire még vissza rakom öt.nálam így van 4 hónapja
megette a kicsi
szopi után fejted? ha igen pont annyi van ami kell neki
Szia! Megette a babád, és pont annyi tej termelõdik, amennyit megeszik, beállt a kereslet-kínálat. Általában az tud sokat fejni, aki mindig csinálja, akinek szopik a babája, annak megeszi a kicsi.
A kérdező hozzászólása: de akkor honnan érzem ha már kevesebb tejem van?
Onnan érzed, ha kevesebb van, hogy a babád többször kér enni, gyorsan végez és nemsokára újra éhes. Ezt a mell érzékeli és többet termel, ha nem alakul 1-2 nap után és a babád még mindig jelez, hogy enne, akkor jeletheti azt, hogy kevesebb a tejed. Amíg jól hízik, ne aggódj, megeszi amit kell!


Ha 2 tizedet esett a hőm a tegnapihoz képest, de így is magasabb 3 tizeddel a normálisnál, az még jelenthet babát? A ciklus 20. napjánál tartok.

Eshetett attól a h?m,hogy nyitott ablaknál aludttunk és reggel arra keltem,hoy fázom? A ciklus.hu 12.napra húzta be a pé-m,de szerintem a 14.napon volt. Szerintetek? Tüneteim: 2 napja be van duzzadva a szeméremajkam és érzékeny(nem gombásodás,soha nem volt), ma reggal óta s?r? krémes folyás(soha nem volt még) a hasam görcsölget csütörtök óta és bal oldalt a petefészkenél néha szurkál,de olyan is volt,mintha "bugyogott" volna. A melleim 2 hete néha belenyilalnak. A 17.napon csak 3 órát aludtam,azért lehet alacsonyabb a h?m.Görbém:

Legjobb válasz: Szerintem bármi lehet még belõele, szépen alakul.

Szerintem bármi lehet még belõele, szépen alakul.
Nem gond ha esik, ha utána újra felmegy.
A kérdező hozzászólása: szerintetek is a 14.napon volt peteérésem? Mikor kezdõdik a beágyazódás és meddig tarthat? Én ugy tudom, hogy a 7.napon(21.napom) kezdõdik és 12 napig(26.napomig) tarthat.
Szerintem inkább a 17. napon volt peteérésed.
Jaj, bocsi, most olvastam, hogy nem volt meg a min. 6 óra alvás. Akkor én is inkább a 14. napra raknám a peteérésedet. Elõzõ voltam:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, mert idõben akartam mérni a hõmet és ezért hiába feküdtünk 1.30-kor, felkeltem 5.30-kor mérni és valamiért egész éjszaka csak fetrengtem az ágyban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!