Találatok a következő kifejezésre: A baba után meddig tart a (2 db)

Oltás után mennyire lázasodhat be a baba? És meddig tart a láz?

2 hónapos oltás lesz, és kapja a pneumococcust is.

Legjobb válasz: 38 fölé szaladhat fõlleg éjjel! Adsz be neki lázcsillapitót azonnal lemegy!

38 fölé szaladhat fõlleg éjjel! Adsz be neki lázcsillapitót azonnal lemegy!
szia nekünk 39-ig szaladt fel, éjjel, hívtam is az ügyeletet mert megijedtem.de mondták ez normális, egy kúp és egy óra alatt lemegy.így lett.a picit szerencsére nem viselte meg, megette az adott adag tápszert is.
Szia! 2 hónaposan az én kislányom is kettõt kapott, utána dokinéni adott neki fél germicid kupot, itthon este beadtuk a másik felét. Szerencsére nem lázasodott be. Tegnap kapta a 3 hónapos oltást, szintén nem volt semmi problémánk. Jó egészséget!

A baba születése után meddig tart a végkimerültségi állapot?

Az én babám jó, hagy éjjel aludni, egy-két etetés és már alszik. Egy szavam nem lehet, és mégis összeesek..

Legjobb válasz: Szedsz vitamint? Érdemes a terhesvitaminokat szoptatás alatt is szedni, mert a tej termelése nagyon lestrapálja a szervezetedet! A sok folyadékra is figyelj oda, mivel a tejhez a szervezeted csak vonja el, ha nem pótolod eléggé, fáradékonnyá tesz! Ezen kívül érdemes napközben is pihenni, amikor a baba alszik, szundikálni vele egy kicsit. (Ne figyelj arra a gondolatra, hogy mennyi mindent meg tudsz csinálni a háztartásban, amíg alszik! Nem most kell tökéletes háziasszonynak lenni!)

Szedsz vitamint? Érdemes a terhesvitaminokat szoptatás alatt is szedni, mert a tej termelése nagyon lestrapálja a szervezetedet! A sok folyadékra is figyelj oda, mivel a tejhez a szervezeted csak vonja el, ha nem pótolod eléggé, fáradékonnyá tesz! Ezen kívül érdemes napközben is pihenni, amikor a baba alszik, szundikálni vele egy kicsit. (Ne figyelj arra a gondolatra, hogy mennyi mindent meg tudsz csinálni a háztartásban, amíg alszik! Nem most kell tökéletes háziasszonynak lenni!)
Nálam egy hónap volt, addigra összeszoktunk, meg kipihentem a szülést. Ennyi tutira kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!