Találatok a következő kifejezésre: A baba mozgásaihoz köze van (2 db)

A hüvelyben és a végbélben olyan érzésem van, mintha kis légbuborékok lennének. Mitől van ez? A baba mozgása közben érzem. Elég furi érzés.

Legjobb válasz: Hát nekem ilyesmi érzésem akkor van, mikor üti a baba a méhszájamat:)) Elég kellemetlen tud lenni néha. Hányadik hétban vagy? Boldog Babavárást!

Hát nekem ilyesmi érzésem akkor van, mikor üti a baba a méhszájamat:) ) Elég kellemetlen tud lenni néha. Hányadik hétban vagy? Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: 27.héten vagyunk. Ettõl nem nyílhat ki a méhszáj-? Milyen sûrûn érzed? Mert én elég sûrûn..bár azt mondtaa doki h nagyon lent van, fejjel lefelé:( Hány hetes vagy?
Szia. Én 23 hetes vagyok és ugyanezt érzem már kb. 2 hete. Éppen meg akartam itt kérdezni mi lehet ez, csak megelõztél. Én érzek olyat is mintha jönne a hüvelyembõl valami vagy mintha bepisilnék, de persze mégsem. Ma megyek a dokimhoz és meg fogom kérdezni.
1. vagyok. 31 hetet ma töltöttem UH szerint. Elég gyakran érzem, ha olyanja van a babának:) ) Az én méhszájam teljesen zárt, szóval nem hinném, hogy ennyitõl kinyílhat.:)
A kérdező hozzászólása: Ha beszéltél a dokiddal, írnál h mit mondott? Sajna én nem mostanába megyek, viszont nagyon érdekelne h mi ez és miért? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak:) )
Oké mindenképp megírom.
Szia, voltam a dokinál, megkérdeztem, és azt mondta hogy ez teljesen normális, attól van hogy a baba rugdossa a hugyhólyagot és egyéb beleket azon a tájékon.
A kérdező hozzászólása: akkor semmi ok az aggodalomra:) ) Köszönöm, h írtál! Remélem minden rendben volt a dokinál:) Sok boldogságot Nektek!:)

A baba első mozgásaihoz köze van annak, hogy fiú vagy lány?

19 hetes kismama vagyok. Másoktól hallom, hogy egész nap mozog a baba 16-19 hetesen. Nekem nagyon minimális, amit érzek és az sem biztos, hogy a baba az. Mindha a belek mozognának , de ennyit eddig sem mozgott. A lányoknál kés?bb válik egyértelm?bbé? Vagy a baba nemét?l nem függ a mozgás ideje?

Legjobb válasz: Szerintem nem függ, és ne izgulj, van aki még 22 hetesen sem érzi a babát. Biztos azt érzed, elõbb utóbb biztos leszel benne:-) VAnnak aktív és passzív babák, de ez független a nemétõl.

Szerintem nem függ, és ne izgulj, van aki még 22 hetesen sem érzi a babát. Biztos azt érzed, elõbb utóbb biztos leszel benne:-) VAnnak aktív és passzív babák, de ez független a nemétõl.
nem hinném, ez nem kromoszóma függõ szerintem! Jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!