Találatok a következő kifejezésre: A baba mozgásaihoz (413 db)

13. hetet már betöltöttem. Tegnap előtt este jó ideig nem bírtam elaludni, és úgy éreztem, hogy érzem a baba mozgását! Ugye, lehetséges ez, pláne ha a másodikról van szó?

Legjobb válasz: Ha második babát várod akkor elképzelhetõ,hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama

Ha második babát várod akkor elképzelhetõ, hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama
szerintem is a babát érzed én is a másodikat várom és már 14 héttöl érzem a mozgást de a védönö men hitte el

Ha a placenta mellső falon tapad, akkor később fogom érezni a baba mozgását? Vagy nincs összefüggés?

Mik a tapasztalatok?16 hetes vagyok,még nem érzek semmit.

Legjobb válasz: Én a második babámat várom. Az elsõ terhességnél a hátsó falon tapadt a lepény, a 18. héten éreztem a mozgást elõször, de az már határozott rúgás volt és kívülrõl is látszott, a férjem is érezte. Gyanítom, hogy érezhettem volna már apróbb mozgást korábban is, de mivel sokat mozogtam, dolgoztam, így egyáltalán nem figyeltem, meg nem is tudtam, hogy milyen lehet, mire kell figyelni. Most a 18. hétben vagyok, mellsõ fali a lepényem és a 14. héttõl én már érzem a mozgást, de csak én belül, ezek gyenge, simogatás, kaparászás szerû mozgás. Mivel most jóval vékonyabb vagyok, mint elsõ babánál, így azt hittem, hogy kívülrõl is hamarabb lesz látható a mozgás, érezhetõ, de úgy néz ki, hogy nem. Nekem a doki azt mondta, hogy ilyenkor még mindig elég gyengécskék a babák, a méhlepény pedig elég sokat "szigetel", tompíthatja a mozgásokat, szóval õ elõre mondta, hogy lehet, hogy a 20. hétig csak én fogom érezni, de a hasfalon majd nem jön át. Tegnap annyi látható mozgás volt, hogy reggel ébredéskor a hátamon feküdtem és az egész pocim átvándorolt balra, asszimetrikus volt, ott volt egy púp, a jobb oldalon semmi, majd egy perc múlva egyenletesen visszakerült középre. Szerintem igaza lesz a dokinak és a mellsõ fali lepény miatt a férjem most tovább várhat, hogy rúgja a gyerek a tenyerét.

Én a második babámat várom. Az elsõ terhességnél a hátsó falon tapadt a lepény, a 18. héten éreztem a mozgást elõször, de az már határozott rúgás volt és kívülrõl is látszott, a férjem is érezte. Gyanítom, hogy érezhettem volna már apróbb mozgást korábban is, de mivel sokat mozogtam, dolgoztam, így egyáltalán nem figyeltem, meg nem is tudtam, hogy milyen lehet, mire kell figyelni. Most a 18. hétben vagyok, mellsõ fali a lepényem és a 14. héttõl én már érzem a mozgást, de csak én belül, ezek gyenge, simogatás, kaparászás szerû mozgás. Mivel most jóval vékonyabb vagyok, mint elsõ babánál, így azt hittem, hogy kívülrõl is hamarabb lesz látható a mozgás, érezhetõ, de úgy néz ki, hogy nem. Nekem a doki azt mondta, hogy ilyenkor még mindig elég gyengécskék a babák, a méhlepény pedig elég sokat "szigetel", tompíthatja a mozgásokat, szóval õ elõre mondta, hogy lehet, hogy a 20. hétig csak én fogom érezni, de a hasfalon majd nem jön át. Tegnap annyi látható mozgás volt, hogy reggel ébredéskor a hátamon feküdtem és az egész pocim átvándorolt balra, asszimetrikus volt, ott volt egy púp, a jobb oldalon semmi, majd egy perc múlva egyenletesen visszakerült középre. Szerintem igaza lesz a dokinak és a mellsõ fali lepény miatt a férjem most tovább várhat, hogy rúgja a gyerek a tenyerét.
Általában azt mondják hogy késõbb. Az én tapasztalatom: elsõ babámat várom, szintén mellsõ fali lepény, de a 15. héttõl éreztem apróbb mozgást, 16. héttõl már egyértelmûen, 17.héttõl már néha kívülrõl is láttam, és minden nap éreztem, 18. héttõl apa is érezte. De van aki csak 20-21 hetesen érzi elõször. Attól is függ hogy fekszik a baba és hogy mennyire aktív. Az én babám még mindig hihetetlenül sokat mozog pedig 2 hét és kint lesz! Sok boldogságot!
Mi az elsõ babánkat várjuk, nekem is mellsõ fali a méhlepény és a 18. héten éreztem elõször a babát. Igaz, hogy rögtön elsõ alkalommal már kívülrõl is látszott és a párom is érezte. Egy-két hét és Te is érzem majd egyértelmûen a mocorgását:) !
Szóval ÉRZED:)

Jelenleg 21 hetes terhes vagyok. A 17., 18. héten még éreztem apró mozgásokat, de azóta nem. Miért nem érzem a baba mozgását?

Van ilyen? A 20. heti uh-on minden rendben volt, láttam ahogy mozog, de semmit nem éreztem. Volt valkinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet,hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak ,hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami

Van aki csak a 20. het utan kezdi erezni a baba mozgasat.Nem lehet, hogy te sem azt erezted a 17-18. hetben?Lehet csak belmozgasok voltak...!??Mert ha egyszer megmozdul utana folyamatosan kene erezni elvileg.Szerintem azert emlitsd meg a dokinak , hogy aggodsz.Sok sikert a kesobbiekben! 37 hetes kismami
Szia, én a második babámat várom. Valamivel a 14.hét után éreztem elõször (pár napig), aztán majdnem a 18-19. héten éreztem újra. Az orvos azt mondta ez nem baj... Azóta ha rájön olyan mint az atom:) 27 hetes leszek holnap.
En amikor eloszor voltam biztos benne hogy a baba volt 19 hetes voltam. Aztan 1 hetig semmi. Utana elkezdett rendszeresen mozogni es egyre erosodott a mozgasa. Ne aggodj, tobb kismamatol hallottam hogy ereztek a babajukat majd 1-2 hetig semmi, es aztan ujra. Szerintem a napokban mar erezni fogod.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, de kicsivel sem kisebb az aggodalom, mint elõször:-)) Én is nagyon korán éreztem elõször, alig volt 14hetes, aztán meg sokszor napokig semmit.Nem kell megijedni, fõleg, ha rendben volt minden uh-n.Én is most vagyok, ma 21 hetes, és talán egy hete érzem csak rendszeresen, és egész nap a ficánkolást:-))Tényleg nagyon megnyugtató ez, már tudom, mikor alszik, és mikor van ébren:-)) Ha aggódsz, menj el a védõnõhöz, és hallgattasd meg a szívhangot.Ha az okés, akkor minden rendben. Ja, és nem aggódj túl sokat:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, remélem hamarosan én is érezhetek hasonlókat!


Érezhetem a baba mozgását 14+6 hetesen?

els? babám ezért nem tudom. Ki mikor érezte el?ször? Fülhallgatón hallgattam a kedvenc zenémet és közben 2x érezte ma hasam alján mintha belülr?l "megrugott" volna valami/ki-- > így tudom leírni az érzést.. vagy mintha egy izom össze rándult volna hirtelen... lehetett ? a pici vagy még nem érezhetem?

Legjobb válasz: Szia én 14+4 hetes vagyok és pont ilyet éreztem ma délután,mintha egy izom összerándulna a hasamban.Én is azon gondolkodom,hogy vajon ez a baba volt,vagy csak bélmozgás.Nekem is elsõ baba,ezért nem is igazán számítottam még arra,hogy érezni fogom a mozgását!

Szia én 14+4 hetes vagyok és pont ilyet éreztem ma délután, mintha egy izom összerándulna a hasamban.Én is azon gondolkodom, hogy vajon ez a baba volt, vagy csak bélmozgás.Nekem is elsõ baba, ezért nem is igazán számítottam még arra, hogy érezni fogom a mozgását!
Sziasztok én 17 hetes kismama vagyok elsõ bab és már én is éreztem 15 16 hetes ilyen apró rezgéseket és bugyborékolásokat még mindig ilyeneket érzek és tudom biztosra hogy a kisbabám az!!Nagyon jó érzés!!
Azt elfelejtettem írni, hogy az is normális ha néha nem érzed az elején.Most érezted, aztán 2-3, de akár 1 hétig is elõfordulhat, hogy nem érzed.Velem most ez volt.Ne aggódj, feküdj a hátadra és amikor általában(te ismered a pocaklakód, hogy mikor)mocorog tedd a kezed a pocakodra és hangolódj rá.Hidd el érezni fogod! :)
Engem általában reggel szokott felébreszteni, arra ébredek, hogy játszóházat nyitott a pocakomban :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nekem is olyan volt... majdnem egymás után kétszer is, utána pedig éjjel arra keltem fel.Ez volt 2 napja. Azóta nem éreztem :(( vagy csak nem figyelem elégé és nem vettem észre :)
13.héten apuka kezébe rúgott a babucink, úgyhogy elõfordulhat.Pedig ez az 1.babavárásom :) A védõnõ azt mondta, hogy olyan lesz, mint a buborékok, meg lepkék....hát nekem pont olyan érzés volt, mintha valaki belülrõl kifelé rúgott volna :)
Sziasztok, en is azt hittem a 15. Heten, hogy a babáimat érzem, ráadásul nekem ketten vannak, s azzal magyaráztam hogy kisebb a hely. Rúgni ilyenkor meg nem tudnak, mert nem szilárdak a csontjaik, ami csak a 20. Hét körül szilárdul meg. Nekem a doki azt mondta hogy akkor a méh növekvõ mérete miatt szoruló belek mozgását érzik a kismamák. Persze a doki pasi, így õ ezt sosem érezhette, én mindenesetre. 21. Heten tudtam elõször biztosan hogy ok azok akik jeleznek :) . Második terhesegnel lehet állítólag korábban érezni.
Én 15 hetesen éreztem elõször. Nekem ilyen finom bugyborékolás-szerû érzés volt. Elõször nem voltam biztos benne, hogy a babát érzem, fõleg mivel mindenki azt mondta, hogy ilyenkor elsõ babát még nem lehet érezni. Azt hittem, csak a beleim rendetlenkednek :) De késõbb amikor már erõsebben mocorgott, tudtam, hogy korábban is õt éreztem. Szóval válaszolva a kérdésedre, szerintem könnyen lehet, hogy a babát érezted.
Én is kb. 14 hetes lehettem, amikor mintha belülrõl csiklandoztak volna. Soha nem éreztem olyat elõtte. De utána csak talán a 19-20. hét körül éreztem apró mocorgásokat.
A kérdező hozzászólása: Le tudnád írni mit érzel??? hátha segítségünkre leszel vele
En is 14 hetes vagyok, mar erzem a babat. Nekem a masodik, igy tudom milyen erzes.
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne:-)
Nekem ilyen pöckölésszerû érzés, meg mintha összerándulna az izom, de még én is fiatal várandós vagyok, ma töltöttem a 15. hetet, szóval nem tudom. Hátha lesz majd valaki tapasztaltabb, aki megmondja a tutit nekünk! :)
A kérdező hozzászólása: Én nem hinném, hogy bélmozgás lett volna.Ilyet így még nem éreztem mint az elõbb. De ha a baba volt akkor iszonyatosan jó érzés :) ))
A kérdező hozzászólása: TMimi köszönöm. ma este kipróbálom, hogy háttal fekszem és simogatom..hátha "elõbújik" :) ) de jó lenne

A CTG papíron melyik mit jelent? A felső a baba szívritmusa az alsó a fájások, vagy az a baba mozgása?

Most voltam el?ször, de a dokim csak futva tudta megnézni mert rohant szüléshez, és nem volt id?m megkérdezni ezeket. Annyit mondott hogy minden rendben, jövöhéten találkozunk.

Legjobb válasz: A felsõ a baba szívverése ami normál esetben 120-160 között kell hogy legyen. Az alsó a baba mozgása hogy milyen erõsen, sürün ficánkol. Bár nem vagyok doki, de szerintem teljesen jó a leleted.

A felsõ a baba szívverése ami normál esetben 120-160 között kell hogy legyen. Az alsó a baba mozgása hogy milyen erõsen, sürün ficánkol. Bár nem vagyok doki, de szerintem teljesen jó a leleted.
a felsõ a baba szive, az alsó a fájások, de jó nagy fájásaid voltak..nem érezted??ezzel lehet nem birod ki jövõhétig
Szia! Ezen gyönyörûen látszik, hogy a baba ébrenléti állapotban volt a CTG alatt, a felsõ görbe mutatja a szívhangját. Feltételezem, hogy mozgolódott közben rendesen, mert akkor felgyorsul és sûrûbb lesz a görbe. Alul a fájásokat láthatod. Ebbõl látszik, hogy valószínûleg még egyelõre nem lesz szülés, mert a szülési fájások úgy néznek ki, hogy teljesen szabályos idõközönként látsz egymás után több "hegyet", nálad ezek még elég össze-visszák és szabálytalanok. Ha szülési fájásaid lesznek, a görbe úgy fog kinézni, mintha szép hegyek emelkednének a papíron, jól elválaszthatóak lesznek egymástól, mind a 10 közeli értékrõl fog indulni. Nálam szülésnél 80-ig ment fel, általában 100ig szokott. Remélem segítettem! Élményekkel teli szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/090911/P9110119_www.kepfeltoltes.. Itt egy kép róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Idõnként mozgott a babám, de nem végig. Néha kinyomta valamijét. Fájást nem igen éreztem, néha egy kis szorító érzést, pedig ahogy itt olvasom a régi kérdések között, van aki 90 körül szül...nekem meg még néhol 100 fölé is felment volna. Bocsi hogy értetlen vagyok. Tehát akkor hogy is van? Ha a baba mozog azt alul látni és akkor fent is látni kell a szívfrekvencián, vagy ha alul fájások (nálam akkor jóslók) akkor a babának is magasabbnak kell lennie a szívfrekv.-nak?
Nem, alul nem a baba mozgásai vannak, hanem a fájások. A felsõ meg a szívhangja. Ha mozog a baba, sûrûsödnek, élénkebbé válnak a szívhangjai (ha mozog, gyorsabban ver a szíve - épp úgy, mint nekünk). A fájások erõssége már csak akkor számít, ha szabályosak, tehát az már tulajdonképpen a vajúdás.

Mindenki "intenziven" eli meg a baba mozgasat?

Itt egyfolytaban arrol lehet olvasni, h. atlagban 16 hetesen mar mindenki reg tul van az elso mozgasokon.(Ami nagyon jo :).Bar en most toltottem be a 20 hetet, es meg semmi..... Vagyis neha, mintha mozgolodna valami bent, de az akar olyan is lehet mint a belmozgas, es nem olyan rendszeres v. intenziv h. azt mondjam ezt tuti a baba volt..... :( Tok szomoru vagyok, mikor lesz mar egyertelmu? lehet valami baj van?Uh csak a jovo het utan lesz ......

Legjobb válasz: Remelem a valaszommal egy kicsit megnyugtatlak. A belmozgas mar lehet a baba! Senki sem biztos benne az elejen, de ha sejted, hogy ez a baba volt, akkor bizony o volt. Senkinek sem erzi egyertelmuen a baba mozgasat az elejen. egy trukk, ami nekem bevalt: lefekudtem a hatamra ugy, hogy a labszaram egy kicsit lejjebb legyen. Ezaltal megfeszul egy picit a has, es konnyebben megerzed a picit.

Remelem a valaszommal egy kicsit megnyugtatlak. A belmozgas mar lehet a baba! Senki sem biztos benne az elejen, de ha sejted, hogy ez a baba volt, akkor bizony o volt. Senkinek sem erzi egyertelmuen a baba mozgasat az elejen. egy trukk, ami nekem bevalt: lefekudtem a hatamra ugy, hogy a labszaram egy kicsit lejjebb legyen. Ezaltal megfeszul egy picit a has, es konnyebben megerzed a picit.
Ne aggodj, nincs semmi baj.Nekem a 22.héten volt egyértelmû a mozgás és akkor sem volt rendszeres.A barátnõm aki egyszáll bél, méhlepénye a hátsó falon, és õ is csak a 21.héten érezte.És az ismerõseim kõrében sokan.Senkit nem akarok megbántani, de mikor irják, hogy "akkorát rugott"14-16hetesen.Elsõ gyereknél?Én nem tudom elhinmni.
A kérdező hozzászólása: Mostantol csak igy fogok fekudni amig nem tortenik valami :) Csak mar rossz erzes volt h. a nok 90% erzi ilyenkor a babat, en meg meg mindig nem tudom h. o volt vagy nem. koszonom a jo tanacsot, es jo babavarast mindenkinek.
Szia! Én a 16-17 hét körül kezdtem el érezni, de van, aki csak a 22. körül éri meg, ez egyén- és babafüggõ! Ne aggódj, a végefelé már sok is lesz egy-egy gyomorrúgás után :) Anyuka+ 5 hetes terhes
Szia! Én csak a 21. hét után éreztem és azután sem intenzíven. Mindenkinek hullámzott a hasa, én meg csak pici rúgásokat éreztem, pedig nem vagyok duci, inkább széles, csontos. Hiányzott nagyon, viszont egészséges kisfiam született. Ne pánikolj, ha nem érzed a hatalmas mozgolódást!
A kérdező hozzászólása: Nekem is kisfiu lesz:) Az utolso uh a nyakaig huzta a labat es rugott ki egyenesen, de akkor meg nagyon pici volt, nem erezhettem. Bar mar ideje lenne :) . De koszonom, varok. x
Szia!!Ne aggodj, en is pont igy voltam vele.20 hetessen nem ereztem semmit, talän neha valami kis mozgäsokat, ami nem volt egyertelmü!En is bepänikoltam mert olvastam hogy mär 15 hetessen erzi a baba rugäsait??!!!....Nem tudom hogy igaz-e?! Most 23 hetessek vagyunk, es eljött az amikor bizony megereztem egyertelmüen a babämat, sött apuka is a kezevel amikor a pocimra tette:-).Szoval ne idegeskedj, mert az nem jo a babänak sem es neked sem!!Hidd el hamarossan megerzed egyertelmüen is, gyönyörü erzes!! Toväbbi szep babaväräst!

18 hetesen kivülről lehet érezni a baba mozgását?

tegnap sokszor éreztem / én belülr?l / és este a párom rátette a kezét a hasamra, és mikor újra éreztem azt mondta ? is érzi :)

Legjobb válasz: Igen, általában vékony alkatú nõknél hamarabb lehet a baba mozgását kívûlrõl érezni, ha a baba fekvése is olyan. Boldog terhességet, szép szülést! :o)

Igen, általában vékony alkatú nõknél hamarabb lehet a baba mozgását kívûlrõl érezni, ha a baba fekvése is olyan. Boldog terhességet, szép szülést! :o)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, igen elég vékony alkatú vagyok a40 kg-mal :D
Nekem ebben az idõben néha érezte párom, de inkább a 22-23, hét után vált õ is biztossá benne, hogy érzi. Addgi én is lestem és valóban, belül éreztem, de kívül nem. Ahogy nõl a baba, egyre erõsebb lesz, egyre nagyobbakat rug, akkor már látni is lehet.-)Én 25 hetes vagyok, és egy ideje már hullámzik a hasam.-))
Nyugodj meg, nem baj, ha nem érzed. Majd ha eljön az ideje!!!SEMMI BAJA A BABÁDNAK!!
Nekem elsõ baba, a 18. héten éreztem elõször. Én már nagyon vártam, mindig is izgultam, hogy valami baj lesz. Erre a sógornõm megjegyezte, hogy õ HÁRMAT szült, és mind a háromnál a 19. HÉTEN érezte elõször. Mind a három gyerek egészséges, eleven, nincs semmi bajuk. Szóval szerintem ne izgulj, mindenkinél más és más.
Szia! Én a 19. hétben vagyok, és anyósom már 4 hete azzal eszi az életemet, hogy éreznem kellene. Én nem érzem, és ezen nem fogok fölöslegesen aggódni. Az UH-n mozog, sõt! A doki szerint minden rendben. A védõnõ szerint sem kell aggódni. Az elsõ terhességnél gyakori, hogy csak a 20. hét környékén érzi meg a kismama. Nem aggódom, és szerintem te se tedd. Annál nagyobb öröm lesz, ha elõször megérzed! Boldog babavárást!
szia.nem kell aggodnod.nincs semmi baja.tuti jol vam csak lehet hogy lustizik.és csak kimél téged amig lehet..mert ha eljn az idõ azt hiszem vissza sirod majd ezeket a heteket:Dnem kell félni, tuti jol van-.valakinek 19-20 hetesen mozdul meg érezhetõen.:D
Szia! 17 hetes múltam, és még én sem érzem babucit. 12 hetes koromban az ultrahangon nagyon ficánkolt. a 16. hétig agyon aggódtam magam, mert nem érzek semmit, ráadásul néhany rokon és ismerõs szerint nem látszik hogy nõne a pocim (szerintem igen)úgyhogy már szinte meg voltam rémülve. Múlt héten újra voltam uh-n, és minden ok. Úgy ficánkolt, hogy alig tudták megmérni. Szóval most várom tovább hogy érezzem a kis ficánkámat:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszöszönöm , megnyugodtam :-)) nemsokára 18 éves a lányom kiestem egy kicsit a rutinból .

Mikor fogom érezni a baba mozgását és mikor tudom meg a nemét?

Most 17 hetes 1 napos terhes vagyok. Már növekszik a pocim:-) érzem, hogy oldalt feszül a b?röm, kicsit kellemetlen, ez gondolom a növekvést?l van.

Legjobb válasz: A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erõsödõ folyamat. De még 22 hetesen sincs késõn, ne félj, ha nem érzed. A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-) Türelem.)

A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erõsödõ folyamat. De még 22 hetesen sincs késõn, ne félj, ha nem érzed. A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-) Türelem.)
A kérdező hozzászólása: Mekkora lehet most a baba? Kb. 15cm?
Én a 30.héten tudtam meg, hogy kislány, és az elsõ mozgásokat már a 15. héten észleltem, majd a 17.ig semmi, aztán egyre gyakrabban, de mindennapos rendszerességgel csak 19-20. hét környékén.Sok olyan mozgása volt, amirõl nem tudtam eldönteni, hogy õ vagy nem õ, aztán késõbb kiderült, hogy õ az:) Férjemnek a 21. héten tudtam megmutatni, amibõl õ csak enyhe lüktetést érzett.Bezzeg most:) A bõröd a növekedéstõl feszül, és még fog is.Próbáld meg magas E vitamin tartalmú olajokkal kenni.(pl:szõlõmag)
A kérdező hozzászólása: Már tudom, kislányom lesz:-))))

Lehet rendszert felfedezin 21 hetes terhesen a baba mozgásában? Nálam mindig máskor, más intenzitással mozog.

Legjobb válasz: Én nem tudtam. Nálam általában este mozgott,de az elején össze-vissza.Volt amikor hajnalba volt amikor este.Nyugalom majd lesz egy rendszer,amikor be fog állni a mozgása.Este mindig erõsen reggel,pedig épp csak simogatott.Bolodg Baba várást! 3 hetes babuci anyukája:)

Én nem tudtam. Nálam általában este mozgott, de az elején össze-vissza.Volt amikor hajnalba volt amikor este.Nyugalom majd lesz egy rendszer, amikor be fog állni a mozgása.Este mindig erõsen reggel, pedig épp csak simogatott.Bolodg Baba várást! 3 hetes babuci anyukája:)
Ilyenkor szerintem még nem, ilyenkor még nem olyan erõs a babó.Majd késõbb mér fogsz, ezt most tapasztalatból írom. Boldog Baba várást! 27+4 hetes kismami
Én meg pont az elején véltem rendszert fölfedezni, most már semmi.Eleinte este 9és 10 között mindig jelentkezett, ez fix idõpont volt. Mostanában semmi rendszert nem tapasztalok, csak annyit, hogy vannak aktívabb és passzívabb napjai...
A múltkor olvastam pont, hogy a babáknál úgy a 25. hét körül lehet rendszert felfedezni az ébrenlétben és alvásban! Nos én is kezdem látni, hogy mikor van jobban fent, de még nem nevezném épp rendszeresnek! :) Szerintem ez is babafüggõ! 25 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!