Találatok a következő kifejezésre: A baba most (1738 db)

Második babát várom 30 hetes kismama vagyok, a baba most faros a hasamban, az első császár volt, szerintetek most is az lesz? Meddig tud megfordulni a baba?

Legjobb válasz: Az elsõ babám 29 hetesen fordult be, majd 33 hetesen vissza. Úgy fájt, h majd be.... Majd 40 hetesen ismét befordult. Szóval a végéig tud forgolodni, csak nagyon tud fájni.

Az elsõ babám 29 hetesen fordult be, majd 33 hetesen vissza. Úgy fájt, h majd be.... Majd 40 hetesen ismét befordult. Szóval a végéig tud forgolodni, csak nagyon tud fájni.
Az utolsó pillanatig is meg tud fordulni, de leggyakrabban azért a 32-34. hét után már nem szoktak. Nekem van egy olyan ismerõsöm akinek végig faros volt a babája. Annyira félt a császártól, hogy mikor már befektették a kórházba végig azon görcsölt, hogy forduljon be a baba. Azt mondta az orvos neki, hogy másnap megcsászározza. Másnapra befordult és természetes úton meg is született. Szép történet. Nyugtatásképpen leírtam, hogy ilyen is van, de azért nem ez a jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) !Nem a szüléstõl félek, csak a babával és a mamával minden rendben legyen, csupán ennyit szeretnék:) !Minden jót nektek:) !
nekem 37. heten forditottak meg kulsoleg. allitolag addig van esely gyakorlatilag a 32. hetig szokott bekovetkezni

38 éves kismamik, mennyi idő alatt sikerült a baba? Most döntöttük el a párommal, két hónapja probálkozunk még csak, de nagyon várom, ötleteket is szívessen fogadok a siker érdekében :-), barátcserjét már szedem

Legjobb válasz: Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz,hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem,hogy hétvégére kiderül,hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!

Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz, hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem, hogy hétvégére kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!
Nekem 35 évesen a 3. hónapban sikerült az elsõ baba.Azt hittem tovább tart majd, mivel pajzsmirigyes vagyok, épp menni akartam kivizsgáltatni magam mikor sikerült-)Cickafark teát ittam amúgy, de szerintem bekevarta a ciklusomat és igy abba is hagytam.A következõ hónapban sikerült a baba.

Próbálkozzunk vagy várjunk még a babával? Tanácstalan vagyok, eddig mindenemet odaadtam volna hogy jöjjön a baba, most meg nem merem, nehogy az inzulin miatt baja legyen vagy elmenjen. :- (

Nagyon szeretnénk babát, nem jött, elmentünk orvoshoz, aki hosszas vizsgálaódások után kiderítette, hogy nagyon magas a terheléses inzulinom, vagyis a szénhidrát anyagcsere igencsak rossz, ezért nem fogan meg a pici. Kaptam rá gyógyszert, napi 3x1-et szedek bel?le. Ezen kívül minden rendben van, hormonok, vércukor, peteérés, a petevezet? átjárható.

Legjobb válasz: Huha, 2 teljesen eltérõ válasz. Ha sikerülne akkor elmennék dokihz, biztos megmondaná mi legyen, csak merjem-e most azt a kisbabát vagy várjak vele. A gyógyszert 1 hete szedem...

A kérdező hozzászólása: Huha, 2 teljesen eltérõ válasz. Ha sikerülne akkor elmennék dokihz, biztos megmondaná mi legyen, csak merjem-e most azt a kisbabát vagy várjak vele. A gyógyszert 1 hete szedem...
Én nem szedtem ilyet, de itt van a tájékoztatóban: Ne vegye be a tablettát, ha: terhes vagy szoptat. http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer/12454/merckformin_100..
Úgy tudom, h ilyen esetben ha kiderül, h van baba, át kell állni inzulinra, mert a merckformint terhesség alatt nem lehet szedni. Tehát nyugodtan nekiállhattok, csak ha sikerült, azonnal keress fel dokit.
a merckformin pont arra van hogy az inzulinod rendbe legyen, és ez a gyógyszer a vetélést is megakadályozza.ha teherbeesnél nem szabad abba hagyni a gyógyszert legalább a 12hétig.inzulint nem fogsz kapni.
csak azért írom, mert nekem is ez a problémám, bár én 1hónapja szedem a gyógyit.a pcos-honlapon olvashatsz róla, de nekem a doki is ezt mondta.
igen ez van a tájékoztatóban, de az orvosok szerint nem szabad abba hagyni!és ez a tuti.akinek ilyen problémája van, az tudja.
A kérdező hozzászólása: Most volt/van peteérésem, kihagytuk, pedig sokkal intenzívebb volt minden mint máskor szokott lenni, gondolok itt a nyák mennyiségére és minõségére. Ez van, inkább kihagyjuk ezt a hónapot, mintsem a magas inzulin miatt bekavarjon a szervezetem és baja legyen a babának vagy elvetéljek. Köszi az infókat! Amúgy ha nem jön meg és a teszt megerõsít azonnal megyek az orvoshoz aki ezt a bogyót felírta, majd mérlegel és eldönti mi legyen.
jó, hogy úgy tartod õket, hogy nem értesz hozzájuk...
Hogy néz ki az a "kinövés"? Fehér? Hosszúkás? Fényképet tudnál feltölteni?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek! Baromi hasznos volt a hozzá szólás! A fiam kapta õket mit mondtam volna nem kérem köszi?! Igen ilyen fehér mint egy ágas bot! Megpróbálom majd fotizni
Egy fénykép alapján leheten valamit is mondani.
Rákfélék családjába tartozó élõsködõ van a haladon úgynevezett "CSIMBE" eredeti nevén LERNAEA. A kis szemétláda a halad vérét szívja, ami idõvel súlycsökkenést fog nála okozni. Ha olcsó gyógymódot szeretnél akkor szerezz be gyrokillt kombinálva aquafuránnal. De ha megteheted akkor Seramed argulol ami kifejezetten erre van kombinálva sera bactopurral. Ennél a gyógyszernél fontos amit a használati utasításban írnak. Azt kell követni! Remélem meggyógyul a kis guppid!!!!!
Ja és a vitamint is adj neki mindenképpen hogy az immunrendszere erõs maradjon!!!

Ha január 23-án fogant a baba, akkor hány hetesnek számít a baba most? Hogyan számolják ezt?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni.

Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni.
Azt nem tudhatod pontosan, hogy mikor fogant, maximum, hogy mikor volt az együttlét, amibõl fogant, ahhoz még hozzájöhet pár nap, akár 4-5 is szélsõ esetben, de majd az UH pontosít a méretek alapján. Amúgy meg utolsó menstruáció elsõ napjától. Írd be a keresõbe, hogy szülési kalkulátor, és ki fogja Neked számítani...
A fogantatás napja+2 hét. Tehát így 9 hete fogant, és 11 hetes terhes vagy. Azért így számolják, mert az utolsó menstruáció 1. napjától számolják, és az egész rendszer, a mérettáblázatok is feltételezi a közéidõs fogantatást. Miért, az orvos mit mondott, hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Csakhogy nem tudom a mensim dátumát. Pont ezt nem írtam föl. Ez is csak velem fordulhatott elõ. Az UH-án megmondták már, hogy 10 hetes a babám, csak kíváncsi voltam, hogy ha tudom a pontos fogantatás dátumát, ki lehet e számolni abból? Hogy lehet, hogy az orvos jan.10-tõl számolja, vagyis +2 hétet tett a fogantatás dátumára?
A kérdező hozzászólása: Pont azt mondta, amit Te kedves utolsó.:) Köszönöm a válaszokat!
nekem febr. 9 volt annó a mensim elsõ napja, nov. 9-re irtak ki, és nov. 9.-én éjjel 1:25-kor megszületett a fiam

Mennyi gáz, ha tápszeres a baba? Örökbefogadott és a védőnő nem szólt, hogy alanyi jogon járna anyatej.1 hónapos a baba. Most hétfőn próbálok intézkedni, de lelkiismeretfurdalásom van

Legjobb válasz: Miért lenne gáz?Az én fiam is kezdetektõl kapott a tejcsi mellett tápszert,mert kevés volt a tejem,5 hós kora után meg csak tápszert.A mai napig is kapja reggel,este(14hós)Az az igazság,hogy nem szívesen adtam volna idegen nõktõl származó tejet,lehet hülye vagyok emiatt,de inkább tápszer...Semmi baja nem lesz,több ezer gyerek ezen nõtt fel.Igaz te döntöd el,de emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.Az a lényeg,hogy minden szeretetet megkapjon:)

Elõször is de jó, hogy ilyen pici babát sikerült kapnotok? Régen vártatok rá? A kérdésedre pedig..nem, nem gáz. Van egy ismerõsöm aki kb.3 hétig próbálkozott a szoptatással de nem volt teje, kb. 30-40ml-t tudott enni a baba a többit meg rápótolta tápszerrel. Ezután úgy döntött nem szenved tovább és teljesen tápis lett.
Miért lenne gáz?Az én fiam is kezdetektõl kapott a tejcsi mellett tápszert, mert kevés volt a tejem, 5 hós kora után meg csak tápszert.A mai napig is kapja reggel, este(14hós)Az az igazság, hogy nem szívesen adtam volna idegen nõktõl származó tejet, lehet hülye vagyok emiatt, de inkább tápszer...Semmi baja nem lesz, több ezer gyerek ezen nõtt fel.Igaz te döntöd el, de emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.Az a lényeg, hogy minden szeretetet megkapjon:)
Szia! Ne aggódj nem gáz. Nagyon sok olyan baba van aki tápszeres, mert mondjuk az anyukájának nincs elég teje. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Az a lényeg, hogy a baba szeretetben nevelkedjen. Sok boldogságot hozzá. :) 19L
Szia, ne gondolj ilyesmire! Te csodás anya vagy, és igenis anyább anya, mint aki magára hagyta, te vagy az, aki mindent megadsz neki és odaadóan neveled fel, tehát te igenis csodás anya vagy, sokkal jobb, mint némelyik olyan, aki nem örökbefogadott, hanem a saját gyerekét "neveli".... Az én kisfiam tápszeres sajnos, de nincs lelkiismeretfurdalásom, próbáltam a tápszerbõl is a legjobbat adni neki, ahogy igyekszem a lehetõségekhez képest mindenbõl. Mást nem tehettem sajnos, így alakult. Szóval az én szememben igenis csodás anya vagy, mert vállaltál egy életet! Úgyhogy nyugodj meg :-)
Egyáltalán nem probléma, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Rengeteg baba van aki a kezdetektõl csak tápszert kap. Különbség nem sok van, maximum annyi, hogy gyorsabban gyarapszanak és kicsit puffadtabbak lehetnek, de ez nem probléma. Nem ez a legfõbb dolog egy gyermek felnevelésében.
Nem gáz! A nagyfiam 3 hetes koráig szopott. 4 hetesen barackot evett. Egészséges. A kisebbik 5 hónapig, õ liszt, tej, rozs, parlagfû, paradicsom, kamilla, ragtapasz, stb. allergiás!
A kérdező hozzászólása: sikerült az anyatej! :) különbözõt hozunk, heti kétszer, összesen 6-szor 300ml-t. csak kicsapta az arcát:(
Az nem baj, majd elmúlik magától. Ilyen gyakran elõfordul. A lényeg, hogy anyatejet kap! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat: mennyire gáz
Egyáltalán nem gáz! Nem Te voltál az, aki nemrég kérdezte, hogy milyen gyakran ehet a baba tápszert? Mert a baba 1, 5-2 óránként enne...? Amúgy ne legyen lelkiism. furd.-od! Hétfõn intézed az anyatejet és kész!
Jajj ne aggódj, a védõnõ meg buta. Az én saját babám, de csúnya leírni, vér szerinti gyermekem elsõ naptól fogva csak anyatejes. 1, 5 hónapos és 90 dkg híján megduplázta a súlyát, 3100 gramm volt a kórházban, most 5200. Szerinted? Heti 40-50 dkg-ot hízik. Nagyon nyugodt baba, ha nagyon fáj a hasa vagy nagyon éhes csak akkor sír. De ha éhes akkor üvölt. Van mikor óránként éhes. Tagadjam meg tõle, mert sokat hízik? Hát nem fogom megtagadni, ha éhes akkor egyen. Majd beáll ez.
Ha te lennél az igazi anyuja, és tudnád szoptatni, és ennyit gyarapodna, akkor mit mondana a védõnõ, hogy ne adj neki enni, ha éhes? A tápszerrel ugyanez a helyzet. Ha enne, had egyen. 6 hónapos a fiam, kezdetektõl pótolni kellett, 3 hónapos korától csak tápszert kapott sajnos. Addig 1100 grammot hízott havonta! (Mondjuk kicsinek is született, 2800-nak.) Onnantól meg lelassult, mert el kezdett mozgolódni, és lemozogja, hiába eszik rengeteget. 4-5 hónap között 350 grammot hízott csak (megtanult forogni és kúszni). Az viszont igaz, hogy az anyatej a legjobb számára, és ha alanyi jogon jár, akkor járj utána. De ha valami akadálya van, akkor se érezd rosszul magad, csodálatos dolgot tettél azzal, hogy örökbe fogadtad, otthont adsz neki. Jó babázást, minden jót nektek!
Én 2 hónapig tudtam szoptatni a fiamat, azóta mi is kapjuk a tejet. Heti 2 alkalommal megyünk érte, 4 hónapos koráig tápival egészítettem ki, 4 hónapos kora óta pedig hozzátáplálunk, azóta csak reggelire és ha kapunk eleget tízóraira kap tejet. Itt Pesten (nem tudom Te hol élsz) 8 hónapos koráig jár a tej, még van egy hónapunk. Eddig soha semmi baja nem volt egyik anyuka tejétõl sem, mindet megitta. Szerintem mindenképpen intézkedj, hogy Ti is kapjatok tejet.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért bántott, mert kikaptunk a védõnõtõl a túlzott gyarapodás miatt (420gr 1 hét alatt) Állandóan enne a drágám, habár picit koraszülött volt, mert az anya végig dohányzott. Köszönöm a kedves szavakat....
Lehet, csak elsõre. Ezeket a tejeket azért bevizsgálják. Jó egészséget, sok boldogságot nektek!

5 hetes terhes vagyok. Az orvosom azt mondta ne szedjek terhesvitamint, mert a baba most fejlődik, majd a 8. hét után. Ez helyes?

Legjobb válasz: Sokan csak tervezik, de már szedik, úgyhogy nem értem! Éppen, hogy most kellene szedni, sztem!

Sokan csak tervezik, de már szedik, úgyhogy nem értem! Éppen, hogy most kellene szedni, sztem!
A fogantatás elõtt 3 hónappal és pont a terhesség 12. hetéig fontos a folsav, ami magában is szedhetõ vagy valamilyen vitamin formájában. A késõbbiekben sokkal kevésbé fontos! Innentõl már csak azért lényeges, hogy az anya szervezete ki ne ürüljön nagyon, s egy esetleges vészhelyzetben (pl, ha sok vért veszít szüléskor), ne legyen baja az anyának. Különben sokan rosszul vannak a vitamintól, fõként, ha nagyon hányósak, még rosszabbíthat a helyzeten, ekkor inkább a folsav az ajánlott.
utolsó valaszadónak: próbald ki a hipp natalt, az nem gyogyszer, de sok benne a vitamin, én is miota terhes vagyok, az osszes gyogyszertol hanyok valamiert :(( a hanyinger ellen a magne b6 segit, en a beres verziót szedem, mert a "simatol" is hanytam :S
Szia! Nekem is azt mondta az orvosom, hogy a 12. hét elõtt nem szedhetek semmilyen vitamint, csak folsavat. Én szépen meg is fogadtam az utasítást. Majd elkezdtem erõssen hányni, erre azt mondta, ez a terhességgel jár. Kórházban kötöttem ki, egy csomó perfúziót kaptam, amiben vitamin is volt, s kicsit jobban lettem. Most már szedhetném a terhesvitamint, de a folyamatos hányinger miatt nem tudom bevenni. Feltételezem, hogy nem jutottam volna ide, ha elejétõl kezdve szedem a vitamint, legalábbis a B6-ról úgy hallottam, jó a hányinger ellen. Szerintem egesz biztosan nem ártottam volna a babának a vitaminokkal, és te sem ártasz, ha szeded. Legközelebb másképp csinálom. Üdv, egy 15 hetes kismama
Nem kell feltétlenül ilyet szedned, csak ha szeretnél. Én pl. csak vasat+folsavat szedek+ sok gyümölcsöt eszem.
Szió! nekem 5 hetesen azt mondta a nodokim, ha akarom szedem, ha akarom nem, és 9. het utan mondta, hogy na akkor mostantol :D Én már az otodik hettol is szedtem, én Hipp Natalt valasztottam, ami nem mesterseges, hanem gyumolcskoncentratum, olyan, mint a kubu. finom is, egeszseges is. Ha ugy erzed, hogy nyugodtabb vagy tole, és jot tesz, hogy megnyugodjon a lelked, akkor szedd.
Én az Elevitre szavazok. És való igaz, a "nagykönyvben" is úgy van írva, hogy már a fogantatás elõtt 3 hónappal jó, ha szeded, egész a szoptatás végéig.
Elevit, Gravida, ezek jól összeállított terhesvitaminok!! Én szedtem a legelejétõl a folsav miatt! Minden jót, grat a babához! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, elkezdem szedni.Melyik vitamint ajánljátok?
Szedjed csak, pont most kell!! Folsavat is!!!
Nekem azt mondták a 12. héttõl van szükség rá, mert elõtte a babszemméretû babának elég az amit a táplálékból kinyer.A folsav ami lényeg velõcsõ záródási rendellenesség ellen, de ez is sok mindenben megtelálható pl. a paradicsomban.Én nem tudtam szedni a szemes vitamint mert rosszul voltam tõle, nekem a folyékony Hipp Natal jött be, A Rossmann-ba lehet kapni.Én 11 hetesen kezdtem el csak szedni. 13 hetes kismama

36 hetes terhes vagyok nagy a baba most 3kg felett van sűrűn fulladok. Hogy enyhítsek az állandó légszomjamon?

Nem vagyok ödémás meg nem is híztam sokat (7kg) és olyan s?r?n rámtör és olyan kellemetlen mintha 1-2percig víz alatt lennék és utána kapkodom a leveg?t elég ha felkelek a fotelból már fulladok ilyenkor úgy érzem magam mintha egy hisztis P... lennék és a munkámmal sem haladok ez miatt van valami tippetek?

Legjobb válasz: szia! ha leszáll a méhed, és a baba elkezd beilleszkedni elvileg könnyebb lesz. sajnos addig nem hiszem, hogy tudsz vele mit csinálni, de ennek nálad hamarosan meg kell történnie.

szia! ha leszáll a méhed, és a baba elkezd beilleszkedni elvileg könnyebb lesz. sajnos addig nem hiszem, hogy tudsz vele mit csinálni, de ennek nálad hamarosan meg kell történnie.

Tegnap jött meg 11. alkalom, hogy nem vártam. Szeretnék fogyni pár kg-ot, hátha könnyebben összejönne a baba. Most elkezdhetek tornázni?

Norbi fitnesz kick-box-ra gondoltam, mert azzal már egyszer már sikerül fogynom. Nem túl meger?ltet?, ha netán ebben a hónapban jönne össze?

Legjobb válasz: A sport, a jó vérkeringés, a fitt szervezet még soha nem ártott a teherbeesésnek. (Én sportoltam, a teherbeesésemkor edzõtáborban voltam, még 2 hónapos terhesen egy nemzetközi versenyem volt, nem lett semmi baja a babának)

A sport, a jó vérkeringés, a fitt szervezet még soha nem ártott a teherbeesésnek. (Én sportoltam, a teherbeesésemkor edzõtáborban voltam, még 2 hónapos terhesen egy nemzetközi versenyem volt, nem lett semmi baja a babának)
Nem hiszem, hogy befolyásolja a teherbeesést a torna. Lásd Rubint Rékát, õ végig tornázta a terhességet is. :D
Tornázni nyugodtan lehet, de a diétádra figyelj oda, mertaz nem lehet drasztikus! A.

Van már két kismanóm 4 és 2 évesek. Szeretnénk harmadik babát is, teherbe is estem, de sajna egy hónapja elment a baba. Most mit csináljak?

Persze senki nincs az én helyemben, de annyira tanácstalan vagyok, fel?rli minden napomat ez a dolog, ami folyton az agyamban jár. Van már két kismanóm 4 és 2 évesek. Szeretnénk harmadik babát is, teherbe is estem , de sajna egy hónapja elment a baba. Akkor azt beszéltük meg a férjemmel, hogy tekintettel az anyagi helyzetünkre, meg hogy még fiatal vagyok ( 26) és már van kett?, várunk még egy pár évet. Nem annyira rossz az anyagi helyzetünk, de mint most majdnem mindenkinek nekünk és n?tt a hitelünk, stb. Az ország nagy részét érint? problémákkal küzködünk mi is. Tehát egyetértettünk abban, hogy várunk még, bár a férjem inkább rámbízta a döntést. Vissza is mentem dolgozni , a kislányom elkezdte a bölcsit. Viszont napról napra és hétr?l hétre nehezebb, mert tudom , hogy szeretném azt a babát és nagyon nehezen hessegetem el a gondolatot a fejemb?l, hogy igenis legyen, mert vágyunk rá. A férjem is mert rengeteget beszélünk róla. A vetélés után eszembe jutott is ijedség tört rám, meg éreztem, hogy mostanában biztos nem lesz, mert félek, hogy újra megtörténhet, meg egyáltalán, hogy most meg se tehetjük. Aztán valahogy egyre jobban az jár az agyamban, ha arra várok, hogy minden jó legyen, akkor soha nem lesz 3. babánk. És ha ennyire vágyok rá, nem fogok tudni lemondani róla és éveket várni rá. A munkahelyemen is elfogadják és tudják, hogy ilyen vagyok és biztatnak is, hogy legyen, mert látszik , hogy addig nem nyugszom meg. Most már napi szinten elkap többször a sírás, ha rágondolok, hogy mennyire szeretném. Ráadásul a barátn?m is most szült, egy hete és fogtam a babáját, most meg még jobban feler?södött az érzés bennem. Szerintetek normális vagyok én, vagy ez már beteges? Nem kellene ennyit foglalkoznom ezzel????

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat, igazaa, szerintem már nagyon sokat nem fogunk várni ezzel a 3. baba kérdéssel, egész éjjel ezzel álmodtam. Szopizott az ujszülött babám. Nagyon jó volt. Reggel úgy ébredtem, hogy max fél év és jöhet a babó!!!

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igazaa, szerintem már nagyon sokat nem fogunk várni ezzel a 3. baba kérdéssel, egész éjjel ezzel álmodtam. Szopizott az ujszülött babám. Nagyon jó volt. Reggel úgy ébredtem, hogy max fél év és jöhet a babó!!!
Nézd emberek külnbözõ képpen viszonyulnak dolgokhoz, pl van akit nem zavarna még két év, de mint te is van aki érzi, hogy nagyon szeretné ezt most. Ez nem baj, persze az nem jó neked sem, hogy elkeseríted magadat minden nap. Szerintem, ha a férjed is inkább rád bízta és nem vagytok olyan nagyon rossz helyzetben, akkor szeretkezzetek bátran védekezés nélkül és az a baba fog jönni, téged választ anyunak ha õ is akarja és maradi is fog. Tudom mondani könnyû, de próbálj ne ilyen "görcsösen" ragaszkodni a dologhoz, úgyértem, hogy ne okozzon neked ilyen lelki bántalmat. Persze akard a babát, hiszen ha nem akkor õ nem jön hívatlanul! :) Gondold azt, hogy bármikor jöhet, hiszen úgy élitek szexuális életeteket.
Az anya (márpedig te már javában az vagy) érzi meg legjobban mikor van itt az ideje!!! Lehet, hogy késõbb jobb az anyagi helyzet, viszont a szervezeted nem biztos, hogy készen áll...
Vágjatok bele bátran, akkor jöjjön amikor akar!Én úgymond öreg vagyok már de második babámat várom-várjuk majdnem 40 évesen és mivel második házasság mindkettõnknek, két éve vettünk fel lakáskölcsönt 27 évre.És még van egy 11 éves fiam is.
A kérdező hozzászólása: Azt akartam irni, hogy igazatok van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!