Találatok a következő kifejezésre: A baba milyen vérzésnek (6 db)

Amikor terhesség idején fellépett vérzés mennyi ideig tartott és milyen volt azoknál a kismamáknál, akiknél azóta is fejlődik a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2 egymást követõ nap volt vérzésem de mindkét nap csak pár órát tartott. Nem volt intenziv a vérzés de azért okot adott arra hogy kellõképpen megijedjek. Elmentem az orvosomhoz rögtön ahogy észleltem, ez a 7 . héten volt és onnantól kezdve otthon kellett lennem mert veszélyeztetett terhesnek minõsitett. Hál istennek többet nem jelentkezett a vérzés. Kislányom azóta lassan 8 hónapos gyönyörû egészséges baba lett és 36.-ik héten egy ostoba vizsgálat miatt született meg elõbb.

Szia! Nekem 2 egymást követõ nap volt vérzésem de mindkét nap csak pár órát tartott. Nem volt intenziv a vérzés de azért okot adott arra hogy kellõképpen megijedjek. Elmentem az orvosomhoz rögtön ahogy észleltem, ez a 7 . héten volt és onnantól kezdve otthon kellett lennem mert veszélyeztetett terhesnek minõsitett. Hál istennek többet nem jelentkezett a vérzés. Kislányom azóta lassan 8 hónapos gyönyörû egészséges baba lett és 36.-ik héten egy ostoba vizsgálat miatt született meg elõbb.
Nekem úgy a 6. héten jelentkezett elõsször a vérzés.Kis mennyiségû volt, de piros.Onnantól én is otthon vagyok veszélyeztetett terhesként.Egyszer be is görcsöltem.Azt hittem vége mindennek.De elmúlt másnapra.Az orvosom megvizsgált kaptam rá Utrogestan hüvelykúpot, hátha megtartja a terhességet.A méhszájam végig zárt volt.Ezt kb.3 hetente ellenõrizte.A vérzésem nem a méhbõl jött ez volt még a szerencsém.Csak a méhszájtól.Volt hogy csak barnáztam, de többször elõfordult vérzés is.Volt hogy 4-5 napig tartott, de kevés volt.Már elmúlt, gondoltam én.Erre tegnap újra jelentkezett.Kevés élénk piros volt, de csak egy kevés volt.A baba most már mozog, így legalább nyugodtabb vagyok :) 20+3 heteske
Szia, nekem is volt, de haematómától. Én is utrogestant kaptam, napi 3*1 et hüvelytabletta formájában. Attól egy nap alatt elmúlt.
Nekem volt a 7. héten, és a 11. héten. Nagyon pici, épp csak a wc-papíron vettem észre, és barnás. Utólag kiderült az elmaradt mensi, de akkor is veszélyeztetett terhes vagyok, bár ez az ikerterhesség miatt van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Nekem tegnap elõtt kezdõdött, de ma már élénkebb és több van, bár még nem annyi mint amikor menstruálok. A doki azt mondta nem tud mit csinálni, szedem az ultrogestánt, 3x2-t. Ismert genetikust is felhívtam, õ is csak ágynyugalmat mondott és várjam ki a hetet. Sikerülhet ez a baba? 9 hetes volnék.

Ha valakinek nem rendszeres a vérzése, általában 3-4 havonta jelentkezik akkor milyen esélyekkel indulhat neki a baba programnak? Kinek milyen vizsgálatokat csináltak és milyen módszerekkel, mennyi idő múlva sikerült a baba?

Legjobb válasz: Elõször mindenképpen egy nõgyógyásszal beszélj, mert rendbe kellene rakni a ciklusaidat. Persze becsúszhat igy is, de ne aggódjatok szerintem feleslegesen, elõször jobb tisztázni a helyzetet, és megjavitani. Sok sikert!!!

Elõször mindenképpen egy nõgyógyásszal beszélj, mert rendbe kellene rakni a ciklusaidat. Persze becsúszhat igy is, de ne aggódjatok szerintem feleslegesen, elõször jobb tisztázni a helyzetet, és megjavitani. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Februárban volt meg utoljára, akkor voltam orvosnál. Csináltak hüvelyi ultrahangot, ahol cisztát nem találtak de peteérésre utaló jelet se. Hormonvizsgálatot is csináltak amire azt mondta a doki , hogy elfogadható és hogy nem vagyok pcos. Majd közölte hogy egyenlõre nem akar gyógyszert használni a gyermekáldáshoz és hogy hõmérõzzek. De meddig? Azóta sem babó, sem mensi nincs. Most nem tudom hogy hozzá menjek vissza, vagy keressek egy másik dokit.
Szia! Ez elsõ válaszolóval ezer százalékig egyet értek! Mi 2003 óta próbálkoztunk. Senkit nem érdekelt mi a baj. Volt vetélésem is, azzal sem foglalkoztak. Apácska még egy kiskatona vizsgálatot is bevállalt. Vérvételem "jó" volt. Sajnos rossz ember nézte meg. :( Feleslegesen sitimuláltak, hormongyógyszerekkel etettek. Házorvoshoz, nõgyógyászhoz ne vigyél hormoneredményt értékelésre. Endokrinológushoz kell menni, ha telik rá magánban Nekem fél éve derült ki hogy pajzsmirigy beteg vagyok, három hónapra rá hogy ráadásul PCO-s is. Gyógyszereket kaptam, és most itt boxol a pocakomban a kisfiam!!! Nagyon nagyon szorítok hogy sikerüljön!!!!! Üdv: 31 hetes kismami
Hoppá, azt kifelejtettem, hogy hüvelyi uh-n engem is néztek, minden "jó" volt. Annyi kellett csak, hogy elmenjek egy 4D-s hiper-szuper nõgyógyászati uh-ra. :(:( Itt már ott voltak a cisztáim......:(((( A gép sem mindegy mivel néznek, és az sem milyen szakember ül melletted. Sajnos azt tudom mondani, mivel 2003 óta szenvedtünk mi is, hogy óriási szerencséd van akkor ha az SZTK-s rendeléseken megtesznek érted mindent. Nálunk ez nem így volt. Mióta magánba járok minden hova, fizetek...:(.....azóta rendbe jött minden..... Ezt csak úgy elkeserítésként írom, hogy ide jut az emberlánya a végén......

Hematóma az I. trimeszterben. Kinek milyen tünetei voltak? Mi lett a babával? Volt olyan akinek nem volt verzese az elejen, megsem maradt meg a baba?

Nekem a petezsák felett van viszonylag nagy, a doki nem sok jóval kecsegtetett, hogy majd vérezhetek, meg elmehet a baba. 5 hetesen voltam vizsgálaton, azota 6,5 hetes vagyok, de semmi tünetem, nem verzek. Ettöl lehet hogy már nincs meg a kisbabám? Még 2 hét mire visszahivott. Nem tudom reménykedhetek-e?

Legjobb válasz: Nekem volt, kaptam utrot, de nagyon elkezdtem vérezni, aztán mikor mentem a legközelebbi ultrahangra, már nem volt baba. Nekem senki sem mondta, hogy pihenni kellene, végig dolgoztam elég stresszesen. Sajnos :-(

Nekem volt, kaptam utrot, de nagyon elkezdtem vérezni, aztán mikor mentem a legközelebbi ultrahangra, már nem volt baba. Nekem senki sem mondta, hogy pihenni kellene, végig dolgoztam elég stresszesen. Sajnos :-(
Én sem véreztem, nagyobb volt a haemotóma mint a baba, mégis nyomtalanul felszívódott. Én még dolgozni is jártam, azt mondta a doki nem kell feküdnöm csak a gyógyszert (Utro) szedtem, és elmúlt. Sokan nem hisznek benne, de szerintem minden fejben dõl el :) Én egy percig sem hittem hogy elmehet tõle a babám, bíztam benne is hogy elég erõs és a saját testemben is hogy nem árt a babának.
Nekem is volt 6.héten voltam. Barnaztam , megijedtem nagyon. Bementem a kórházba , 2 veromlenyem volt, egyik a mehszaj felett, másik a baba felett , olyan helyzetben, mintha nyomna ki. Szigorú fekvesre ítéltek. Mgt es nospat szedtem, plussz c vitamint. Én csak feküdtem, wcre es fürdeni keltem fel. 2 hét után fele akkora lett a veromleny , örültem . Kissé aktívabb életét kezdtem élni, megint barnazni kezdtem. Kiderült 2szer akkora lett a veromleny mint volt.Majd 12hetes voltam, amikor elontott a vér. Eskuvom elõtti nap volt, pityeregtem a korhazba való úton, de eéreztem, h nem lesz baj. A veromleny tavozott , az én kislanyomnak pedig semmi baja nem volt. :-) 31 hkm [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Megnyugtattok! :) Kedves utolsó, gratulálok az esküvõhöz és a babához! Mostmár minden rendben lesz! :) valahol legbelül én is azt érzem hogy jól van a baba és egészséges lesz a terhessègem is és ö is. Csak a doki hozta rám a frászt... Hogy "ne nagyon éljem még bele magam" teljesen elkeseredtem.
Nekem is volt, 3x akkorra mint a petezsàk ès pont felette. Kaptam rà rutascorbint, utrot is szedtem de nem ezèrr hormonproblemàm is volt, nemi èlet tilalom es nehezeket nem emelhettem, 8 hètr vèrzès nèlkül eltûnt..most 24 hetes vagyok.
nekem 2 terhességnél is, az egyik elment sajnos a másik itt rugdos a hasamban
a #13-mas vagyok. ne engedd magad megijeszteni. a terhesség alatt sok negatív károgóval fogsz sajnos találkozni, és én azon a dokin is elgondolkodnék a helyedben aki ahelyett hogy biztatna, még a frászt is rád hozza. az én dokim mindig az optimizmusomat erõsíti, pedig elég problémás a terhességem, még most is táppénzre kerültem, de mégsem sugallja azt sosem hogy bármi miatt aggódnom kellene, és emiatt nagyon hálás vagyok neki. csodás dolog a terhesség, és a nõi test akármi történik bízz a babádban és magadban ez a legfontosabb! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez jólesik, erõt ad! :) Amugy pozitivan állok hozzá, nem aggódok a baba miatt, bízom benne hogy minden rendben van és lesz, de tényleg ijesztö mikor mások hozzák a frászt rám :S
4es vagyok, teljesen igaza van a válaszolonak hogy pozitivan állj hozzá ill az orvosod se illyesztgessen. Az én dokim elmondta a lehetõségeket hogy lehet vérzés is de nem kell megijjedni, akkor megnéz és sajnos megeshet hogy a baba nem marad meg de az õ tapasztalata az hogy az esetek többségében semmi gondot nem okoz. Õ is felhivta a figyelmeem a pozitiv hozzáállásra és biztatott hogy nem lesz gond. És igaza lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Én pont azon gondolkodom, hogy nem verzek, akkor nem ürül ki, akkor attól lesz baja a babának. Én nem kaptam semmi gyógyszert, csak azt mondta kiméljem magam.
Szia. nekem a 8. héttõl volt, pont a petezsák mellett, ott ahol a lepény megtapadt. barnáztam. Kaptarm duphastont 2x1-et és pihennem kellett. 11 hetesen megint barnáztam, és akkor ürült ki teljesen (utána uh-n nem volt ott)
Szia! Nekem ahogy neked is kedves kérdezõ, a petezsák felett volt egy hatalmas haematóma. 6 hetesen 2x elöntött a vér, de annyira, mintha mensiznék! Rohantunk a dokihoz, azt mondta, fennáll a veszély, hogy a petezsák feletti haematóma elsodorja a babát, és fenyegetõ vetélést írtak a papíromra, veszélyeztetett terhességgel tp-re küldtek, Kaptam 3x3 Utrogestant, 3x1 Duphaston, és Magne b6-ot a 12.hétig. Nekem akkor a két hatalmas vérzéssel kiürült a haematóma, azóta sincs semmi gond szerencsére. Holnap töltjük a 23.hetet:)
Szia. Nekem nincs hala egnek de olvasom egy blogit ahol az anyukanak nem volt egyszeru terhessege sokminden baja volt neki tobbek kozt hematoma is es megus megszuletett gyogyoru pici labya. A cim mist nem mety fejbol de a keresobe beirod h piroskaesfarkas blog megtalalod.
Bocs az elztesekert telorol vagyok.
Szia, nekem volt, nem is egy, az egyik pont a baba mellett. A másik a méhszájnál, meg egy messzebb. Nagyobb volt mint a baba. Szigoru pihenés és rutascorbin tablettát kellett szednem. A 12. hétre elmult, felszivodott. most 36 hetes kismama vagyok. Ne aggodj tényleg csak feküdj szinte csak wcre kelj fel. Drukkolok, (én sem véreztem egyszer pecsételtem de ennyi.)
Nekem nem volt vérzés és nem marad meg a baba, de nem tudják, miért.
Nekem is volt, barnázással és vérzéssel járt, nem kaptam gyógyszert, csak feküdnöm kellett és E-vitamint szedni. És persze no sex. Hát persze, hogy reménykedhetsz! Esetleg menj el egy fizetõs ultrahangra, én azt tettem, mikor nem tudtam várni :)
Nekem 2 szer volt ilyen, 1.pici barnázás , levált a méhfalról 2.ömlött a vér, pont a kijáratnál volt a baba azt mondták ha megindul kifele a haematómaematóma elsodorhatja a babát, hatalmas volt a haematóma sokág nemvolt, de a kislányom most 1 éves :)
Sokáig megvolt
Barátnömnek volt a 9. héten vérzett akkor derült ki, pár hét alatt felszuivodott, a babának semmi baja nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi, eddig nem is volt nagy gond, bízom benne hogy továbbra sem lesz. :)

Akinek "megjött" és nemcsak barnás rövid pecsételgetéssel, mégis terhes volt, hogyan jöttetek rá, hogy mégis van baba? Milyen egyéb tüneteitek voltak, és mikor derült ki a terhesség? A vérzés a szokásos menstruációnál elõbb, vagy késõbb jött?

Sokan írják, hogy személyesen nekik, vagy közeli hozzátartozójuknak, barátnõjüknek volt valamennyi vérzés az elsõ, vagy az elsõ néhány hónapban, ráadásul több napos, nemcsak pecsételgetõs. Azoknak a tapasztalata érdekelne, akiknél ez volt, mégis terhesek voltak.

Legjobb válasz: Szia! 4 gyerekbõl 3-nál így volt, az elsõ 3 hónapban rendesen megjött. A doki szerint elõfordul. Pontosan 31 napos ciklusaim voltak, úgy is jött meg. Az elsõnél fáj a hasam, ezért hasi UH-ra mentem, de épp meg volt. A doki mondta, hogy 8 hetes. A másodiknál még a tesztek is negatívak voltak, ott 14 hetesen derült ki, mert rugdosott. A 3. az évi rákszûrésnél derült ki, mert a doki megvizsgált, és érezte, hogy baba van. 12 hetes volt akkor.

Szia! 4 gyerekbõl 3-nál így volt, az elsõ 3 hónapban rendesen megjött. A doki szerint elõfordul. Pontosan 31 napos ciklusaim voltak, úgy is jött meg. Az elsõnél fáj a hasam, ezért hasi UH-ra mentem, de épp meg volt. A doki mondta, hogy 8 hetes. A másodiknál még a tesztek is negatívak voltak, ott 14 hetesen derült ki, mert rugdosott. A 3. az évi rákszûrésnél derült ki, mert a doki megvizsgált, és érezte, hogy baba van. 12 hetes volt akkor.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a vlaszt! Az nem semmi, hogy 3-nál is így volt a 4-bõl. És ezek a vérzések a menstruáció idejében jelentkeztek?
Fájtak a melleim és két vérzés közt is pecsételgettem néha.

Ha a baba nem marad meg, akkor a következö mensivel leválik akkor milyen lessz a vérzés?

Legjobb válasz: Erõsebb,darabos nagyon és folyamatosan görcsölsz tiszta csomós alvadtvéres sajnos 5 hetesen volt benne részem:(:(:(:(:((:(:(

Erõsebb, darabos nagyon és folyamatosan görcsölsz tiszta csomós alvadtvéres sajnos 5 hetesen volt benne részem:(:(:(:(:((:(:(

A baba beágyazódásakor milyen vérzésnek kell lenni?

Csak azért kérdezem mert két napja barnás folyásom van, de ma délután volt már egy kis vér is benne.A nem várt mensimnek csak jöv?héten kedden kellene csak megjönni-e. Most egy kicsit meg vagyok ijedve hogy mi van!Nekem évek óta pontos a mensim!

Legjobb válasz: Ja és a hõm is 36,9.

A kérdező hozzászólása: Ja és a hõm is 36, 9.
Semmilyen vérzésnek nem kell lenni, az a legjobb, ha nincs is! Elõfordult már, hogy valaki terhes volt és mégis vérezgetett, de az a normális, ha egyáltalán nincs se barnás folyás, se vérzés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!