Találatok a következő kifejezésre: A baba miatt érzem a hasamon (3 db)

A baba növekedése miatt érzem a hasamon ezeket a fura dolgokat?

16 hetes két napos kismama vagyok és néhány napja érzem, hogy feszül a b?röm a derekam táján oldalt, és nagyon ki is szárad, pedig minden este olajozom is.Talán most hirtelen megn??

Legjobb válasz: Igen, ez a baba miatt van. Ha ilyen száradásra hajlamos vagy, figyelj oda a bõrödre, mert a vizesedés miatt egyre szárazabb lesz. Nekem pl. az oldalt fekvés miatt a combom két oldalán is kiszáradt és kiütéses lett. Kenegesd :)

Igen, ez a baba miatt van. Ha ilyen száradásra hajlamos vagy, figyelj oda a bõrödre, mert a vizesedés miatt egyre szárazabb lesz. Nekem pl. az oldalt fekvés miatt a combom két oldalán is kiszáradt és kiütéses lett. Kenegesd :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is jelentkeznek néha pici piros kiütések a hasamon a kiszáradt területen, de ha bekenem rögtön elmúlik. Valakivel elõfordult még ilyen?

Ha terhes vagyok mert faj a hasam? Erzek egy olyan tepo, tagulo erzest ez normalis? A baba novekedese miatt van? Megjegyzen 8 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Ez a terhesség elején normális dolog. Valóban hirtelen növekszik a méh. Ha görcsölne a hasad, vagy barna váladékozás lépne fel, akkor ügyeletre kell menni, mert terhességmegtartó gyógyszerre van szükség.

Ez a terhesség elején normális dolog. Valóban hirtelen növekszik a méh. Ha görcsölne a hasad, vagy barna váladékozás lépne fel, akkor ügyeletre kell menni, mert terhességmegtartó gyógyszerre van szükség.
szia! A húgomnak is fájt eleinte, azt mondta a doki, hogy a méhszalagok nyúlnak, és a méh alkalmazkodik! Ez nem baj, csak kellemetlen.
csinálj egy tesztet mindenképp!
A kérdező hozzászólása: félek tesztelni!?:(
Ne félj.Mitõl félsz, hpgy nem baba?De ha nem tesztelsz, akkor péntekig beleéled magad, és rosszabb lesz, ha a doki mondja meg?Ne félj.Szorítok.ha baba, írj. 22 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: igen attol félek, hogy nem baba, de ha meg baba akkor attol, hogy mûtét óta még nem volt menzim és, hogy megmaradjon, nem szeretném ha a negyedik terhességem se sikerûlne, már nagyon szeretnénk kistesót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!