Találatok a következő kifejezésre: A baba miatt (580 db)

5. héten derékfájá? Lehetséges, vagy pedig nem a baba miatt van?

Legjobb válasz: A baba miatt még tuti nem fáj a derekad. Még a terhességtõl sem fájhat. 18.hét körül szokott elsõnek kicsit fájni a derék, mert tágul a csípõ, de még akkor sem a baba miatt. Nem rántottad meg esetleg véletlenül? :-)

A baba miatt még tuti nem fáj a derekad. Még a terhességtõl sem fájhat. 18.hét körül szokott elsõnek kicsit fájni a derék, mert tágul a csípõ, de még akkor sem a baba miatt. Nem rántottad meg esetleg véletlenül? :-)
Most mi a kérdésed? Igen, lehetséges, hogy fáj a derekad, de biztos, hogy nem a terhesség miatt.
nem értek egyet az elsõvel nekem mind a két terhességnél annyira fájt az elején a derekam, hogy alig lehetett elviselni nem a babától még természetesen, hanem a hormonok hatása miatt a 18. héten sokkal kevésbé fájt és nem folyamatosan, mint az elején
Elsõ vagyok. Valóban van olyan, hogy a hormonok miatt fellazulnak az izmok, kötõszövetek és ez fajdalmat okoz a derék-csípõ mentén is, de ezt a jelenséget csak jóval késõbbi terhességnél figyelték eddig meg. Bár ha belegondolok, hogy nem vagyunk tankkönyvek... :-)
Nekem is nagyon fájt a derekam mindkét terhességem elején. Most is, 4-5 hetesen az volt az egyik elsõ tünetem, hogy alig bírtam megmozdulni, pedig semmi olyat nem tettem. Tehát igen, lehetséges, ez egyénfüggõ.

Az este elég erős görcseim voltak, valószinü emésztési probléma miatt, de ha a baba miatt görcsölnék, az nem múlna el igaz? Milyen tünetei vannak?

Eléggé megijjedtem,nem jártam még igy,viszont olvastam hogy a terhességnél el?fordul a székrekedés,szélgörcs.Este a wc zés is fájt,reggelre sokkal jobb lett.bár picit érzem még a hasam:-(Tudnátok valamilyen ötletet adni amivel ki lehetne védeni ezeket a görcsöket?

Legjobb válasz: Meg kell figyelned, melyik ételtõl van, és azt kerüld. Ha baba miatt lett volna, az nem olyan, mint az emésztési, hanem olyan menziszerû, derékfájással. Biztos van vmi gyógyhatású készítmény, ami segít, és terhesek is fogyaszthatják. Kérdezd meg a gyógyszerészt.

Meg kell figyelned, melyik ételtõl van, és azt kerüld. Ha baba miatt lett volna, az nem olyan, mint az emésztési, hanem olyan menziszerû, derékfájással. Biztos van vmi gyógyhatású készítmény, ami segít, és terhesek is fogyaszthatják. Kérdezd meg a gyógyszerészt.
A terhesség miatti görcsök is elmúlhatnak, nem feltétlenül jelez bajt! Én pl. 8 hetesen egyik nap 9 órán keresztül görcsöltem (méhösszehúzódások miatt), aztán elmúlt. Mondta a nõgyógyász, hogy a front hatás miatt sok kismama görcsölt akkor. Úgyhogy nem kell megijedni minden göcstõl. Egyébként a szélgörcsre, puffadásra kipróbálhatod az Espumisan gyöngyöket, terhesek is szedhetik.
Baba miatt vagy ennyire fáradékony.
Én is szedek utrogestant, iszonyatosan fáradt vagyok. szó szerint egész nap aludnék. Mellette erõs fejfájással. :( Kérdeztem az orvost, hogy ez a gyógyszer mellékhatása -e, de mondta, hogy nincs mellékhatása, ez a terhesség "mellékhatása". Én az egészségügyben dolgozom, és annyira álmos vagyok napközben, hogy az ügyeleti szobában le kell feküdnöm, egy egy félórára aludnom, hogy tovább tudjak dolgozni. :) SZerencsére jól tolerálják a kollégák, nagyokat is nevetnek rajtam.
A kérdező hozzászólása: Én is iszonyat sokat tudok aludni. Délelött muszály ledölnöm 1 órára és este is már 7 kor csak pislogok. Az éjjel úgy alszok hogy ágyuval nem tudnának kiverni magd reggel is egy kín felkelni. Így megy minden nap. Alig tudok csinálni valamit is, mert ha rámjön akkor ajaj... :)
Aludjatok sokat kismamik :) ha megszületik a csöpp utána úgysem lesz rá idõtök :) (3, 5 és 1, 5 évesek a fiúk, ha jól meggondolom 4 éve nem alszom... :D )
Én már szégyenletes módom fáradt vagyok. Sokat alszok. vasárnap felkeltem, reggeliztem, és de. 10-kor bedõltem az ágyba, és aludtam egyrát, majd du. ismét szundi. De nagyon álmos vagyok én is. Sokat tudnék aludni. Sajna ez ezzel jár, amjd elmúlik, én is ezt várom.
Én nem szedtem semmi gyógyszert, egyszerûen csak a terhesség miatt voltam nagyon álomszuszék. Nagyon sokat aludtam, pedig alapvetõen rossz alvó vagyok, de akkor...este 7-kor már aludtam. :) Nekem ez a fáradékony idõszak 2-3 hónapig is eltartott. Hiányzik is, mert akkor aludtam a legjobbakat életem során! :)
Én képes voltam este 8-tól reggel 8-ig aludni és még délután is szundítani.De ez a nagyon álmos idõszak pár hét alatt elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! :)
A baba diktálja "így vigyáz magára", most a pihenésnek van itt az ideje, pihenj, aludj, ne erõltesd meg magad :) Boldog babavárást!
Kedves utolsó, jó munkahelyed van. Bár én is le tudnék feküdni, de nálunk a kismama az ellenség. A fejem nekem is szokott fájni, arra lehet vmit szedni?


Havanese kiskutyánk állandóan ugat, ha idegenek mászkálnak a lépcsőházban. Félek, ha meglesz a baba akkor sem fogja ezt abbahagyni. Változhat a viselkedése a baba miatt? Nem szeretnénk a kutyusról sem lemondani, nagyon szeretjük.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy õ a baba miatt változtatna a viselkedésén, legalább is ilyen irányban, még az is lehet, hogy védeni akarja majd és gyakrabban, vagy hangosabban jelez majd. Igyekezzetek minél elõbb lebeszélni õt a hangoskodásról, még mielõtt megérkezne e baba.

Nem hinném, hogy õ a baba miatt változtatna a viselkedésén, legalább is ilyen irányban, még az is lehet, hogy védeni akarja majd és gyakrabban, vagy hangosabban jelez majd. Igyekezzetek minél elõbb lebeszélni õt a hangoskodásról, még mielõtt megérkezne e baba.
Máltaim van, 8 éves volt mikor jött a baba, vagyis egy kategoriás a te kutyáddal:) az enyém brutálhülye tud lenni, családi házban lakunk, de a hálóból kinézve az utcára ugatta, aki elment a ház elõtt, ez volt a hobbyja:) én az utolsó hónapban megkezdtem a nevelést jobb késõbb, mint soha alapon. Eddig sosem szóltam érte, de most igen. Mikor rákezdte, vagy már láttam mire készül, mindig ugyanazt mondtam: csönd legyen!!! És jó szigorúan. Odamentem hozzá, fogtam a hátát és ugy mondtam. Amikor megszületett a fiam, mintha elvágták volna ezt az ugatós viselkedését, sosem keltette fel. Csak akkor vakkantott, ha fent volt:) amikor kezdi a morgást, kapd el és azonnal szólj rá!
Szia! Én csak azt tudom javasolni, hogy nézd a Spektrum adását, ott van Victoria mûsora aki segít megnevelni a kutyákat. Barátnõmék az ott látottak alapján megoldották a problémát. A mûsor címe: A póráz két végén

Miért lesz valaki szülés után depressziós? A szülés miatt, a baba miatt, komplikéciók miatt vagy mi válthatja ki? Nektek volt?

Legjobb válasz: Én se lettem, pedig számítottam rá. Ettõl függetlenül fura érzés volt, hogy "üres" a hasam. még lehet oka: - Hormonok (nekem szülés után bediliztek a hormonjaim, akkora lett a lábam, mintha "kitört volna, és utána kificamodott volna" (a férjem szerint), és érzelmileg is éreztem a hatását (de kórházba került a babám, így nem nagyon értem rá magammal foglalkozni, minden nap bejártam hozzá, foglalkoztam vele, próbáltam szoptatni, este pedig a férjemmel foglalkoztam, mert 10 év alatt, amióta együtt vagyunk sose sírt, csak amikor kórházba került a babánk. Egyszerûen nem volt idõm belegondolni semmibe, ha bele tudok, lehet én is depresszióba esek) - Elszakadás. Van,akit tényleg megvisel, hogy a babája már "kinnt van". - Érzelmi sokk: jönnek a szülök, nagyszülõk, barátok, és az anyuka nem tudja "megemészteni" a baba-csodát, mert annyi hatás éri ("és nehéz volt a szülés?" "jól vagytok?" "van elég tejed?" stb. mindez újra és újra és újra. (nálunk például ha mindezt nem kérdezték meg több tucatszor a nagyszülõk, akkor egyszer se. és akkor még csak a nagyszülõk, többi rokon, barát, stb még nem is) - CSAK. Sok kicsi apróság együttvéve. Nem kívánja a szexet, nem tud ülni sem, nem tudja mit akar a baba, tönkrement az alakja, retteg, hogy elront valamit, odalett a régi élete, stb. Külön külön lehet, hogy nem viselné meg, de így egyben durva. Nekem amikor gratuláltak, sose hárításból, de mindig mondtam,hogy a férjemnek is, mert mindent ketten csináltunk, a kezdetektõl, és most is. (Ha nincs velem a szülõszobában, még nehezebb lett volna, rengeteget segített, és most is segít a babánál. Nagyon kellemesen meglepõdtem, és nem is számítottam rá. Ha valakinek mindezt egyedül kell átélnie, vagy egyedül akar vele megbirkózni, hát, hatalmas dolog ez lelkileg, ha nem tudja az ember valakivel megosztani.

Én se lettem, pedig számítottam rá. Ettõl függetlenül fura érzés volt, hogy "üres" a hasam. még lehet oka: - Hormonok (nekem szülés után bediliztek a hormonjaim, akkora lett a lábam, mintha "kitört volna, és utána kificamodott volna" (a férjem szerint), és érzelmileg is éreztem a hatását (de kórházba került a babám, így nem nagyon értem rá magammal foglalkozni, minden nap bejártam hozzá, foglalkoztam vele, próbáltam szoptatni, este pedig a férjemmel foglalkoztam, mert 10 év alatt, amióta együtt vagyunk sose sírt, csak amikor kórházba került a babánk. Egyszerûen nem volt idõm belegondolni semmibe, ha bele tudok, lehet én is depresszióba esek) - Elszakadás. Van, akit tényleg megvisel, hogy a babája már "kinnt van". - Érzelmi sokk: jönnek a szülök, nagyszülõk, barátok, és az anyuka nem tudja "megemészteni" a baba-csodát, mert annyi hatás éri ("és nehéz volt a szülés?" "jól vagytok?" "van elég tejed?" stb. mindez újra és újra és újra. (nálunk például ha mindezt nem kérdezték meg több tucatszor a nagyszülõk, akkor egyszer se. és akkor még csak a nagyszülõk, többi rokon, barát, stb még nem is) - CSAK. Sok kicsi apróság együttvéve. Nem kívánja a szexet, nem tud ülni sem, nem tudja mit akar a baba, tönkrement az alakja, retteg, hogy elront valamit, odalett a régi élete, stb. Külön külön lehet, hogy nem viselné meg, de így egyben durva. Nekem amikor gratuláltak, sose hárításból, de mindig mondtam, hogy a férjemnek is, mert mindent ketten csináltunk, a kezdetektõl, és most is. (Ha nincs velem a szülõszobában, még nehezebb lett volna, rengeteget segített, és most is segít a babánál. Nagyon kellemesen meglepõdtem, és nem is számítottam rá. Ha valakinek mindezt egyedül kell átélnie, vagy egyedül akar vele megbirkózni, hát, hatalmas dolog ez lelkileg, ha nem tudja az ember valakivel megosztani.
nekem egy honappal a szules utan kezdett kialakulni...hogy miert, mert a babam allandoan sirt, nagyon hasfajos...nem tudtam semmivel sem megvigasztalni. Aztan ugy gondoltam hogy en vagyok olyan fasza csaj es mindenben helyt tudok allni (haztartas, fozes, mosas, takaritas, a ferjem..., a gyerek...stb) de ra kellett jonnom, hogy nem...mert ez baromsag...segitseg nelkul nem megy, es nekem nincs segitsegem, szuleim messze elnek, es anyosek is...igy mindent nekem illetve a ferjemnek kellett csinalni...nem is olyan konnyu mint azt elkepzeltem. Ejszakankent orulok ha alszom 3-4 orat, napkozben sem tudok pihenni mert a gyerek iszonyu aktiv...szoval amikor az ember feje folott osszecsapnak a hullamok es nem erzi hogy van kiut...ilyenkor kell leulni es egy kicsit relaxalni...csak egy ket orat amig alszik a kicsi...

27 hetes vagyok. Nagyon sokat idegeskedek mostanában, pedig próbálom magam nyugtatni, de nem minden esetben megy a dolog. Nem a baba miatt vagyok ideges, hanem lakás gondok miatt. Nem lesz baja a manónak?

Legjobb válasz: Szia. A babádnak nem lesz baja. Nálam többet nem sokan idegeskedtek, de szó szerint az egész terhességem alatt, és mindenki ijesztgetett, hogy koraszülött lesz, hát még mindig bent ficánkol, pedig most azért már akár ki is bújhat. MInden jót! 38 hetes kismama.

Szia. A babádnak nem lesz baja. Nálam többet nem sokan idegeskedtek, de szó szerint az egész terhességem alatt, és mindenki ijesztgetett, hogy koraszülött lesz, hát még mindig bent ficánkol, pedig most azért már akár ki is bújhat. MInden jót! 38 hetes kismama.
Nyugi a kicsinek nem lesz semmi baja. Sajna az utóbbi idõben én is sokat idegeskedem, nálunk párkapcsolati problémák vannak, de a kicsi jól van. Ha feszültebb vagy, érzékeli õ is, hisz akkor egészen más hormonok szabadulnak fel benned, mint nyugalmi állapotban, de ezek nem ártalmasak rá. (Utána néztem, mivel én is aggódtam emiatt) Sõt, azt olvastam, hogy bizonyos szintû stressz nem is árt, mivel a kicsi nem csak azt érzékeli, hogy feszültebb vagy, hanem azt is, hogy nyugtatod meg magad, és ebbõl már méhen belül tanul, és a késõbbiekben õ is gyorsabban tud majd megnyugodni. Szóval nyugi! És remélem megoldódnak a problémáitok.
utolsó válaszoló vagyok: 30 hetes vagyok amúgy :)
Nekem ellenkezõ tapasztalatom van. Én 26 hetes vagyok, ért egy nagyobb stressz, és 3000-rõl 1000-re megrövidült a méhnyakam. Ezt 12 nap kórházi fekvés követte, majd hazaengedek azzal, hogy továbbra is szedem a gyógyszereket, és otthon is szigorúan feküdnöm kell. A stresszt pedig minden szinten (már ahogyan csak lehet) ki kell zárnom az életembõl, a prof szerint. Én azt javaslom próbálj megnyugodni, hogy ez veled ne forduljon elõ.

Tönkremehet a házasságom a "baba" miatt?

6 éve élünk együtt a párommal, nagyon harmonikus volt a kapcsolatunk. Tavaly kitalálta, hogy mennyire szeretne t?lem gyereket. Hát mit ne mondjak nem kellet sokáig f?znie, mert minden vágyam a baba volt, de még úgy gondoltam várunk vele, de aztán... szóval össze is jött a baba. Már a terhességem alatt elkezdett megváltozni minden. Toxémiás voltam, úgyhogy szinte mindig csak itthon kellett feküdnöm. Õ állandóan ment bulizni, horgászni stb. Alig találkoztunk. Gondoltam majd ha megszületik a fia, mert ugye a lány szinte szóba sem jöhetett, akkor itthon lesz velünk. Hát nem így történt. Szinte csak aludni jár haza, alig foglalkozik a babával, úgy érzem csak teher neki, és én is. Szinte házaséletet sem élünk. Most 3 hónapos a fiunk, de már 2 éjszakát itthon sem aludt. Állítólag a bátyjánál alszik ilyenkor, mert berugott és nem akart hazajönni. Nem tudom mit gondoljak, de kezdek nagyon kikészülni. Nem lehet vele megbeszélni a dolgokat, végig sem hallgat.

Legjobb válasz: bármi lehet. ám ahogy az elõttem szoló irta sok pasi igen igen nehezményezi hogy ki vannak szoritva a baba miatt. Nem történt ilyesmi? Kicsit kapd össze magad és öltözz fel csinosan probálj fõzni egy egyszerû kaját és igy várd haza. Lehet hogy csak ennyi a baja. azért a legtöbb férfi nem igazán tud mit kezdeni magával mert ilyenkor vesztik el pozciójukat a feleségnél. Probálj meg egy balanszot tartani és sikered lesz! drukkolok. Boldog karit!

bármi lehet. ám ahogy az elõttem szoló irta sok pasi igen igen nehezményezi hogy ki vannak szoritva a baba miatt. Nem történt ilyesmi? Kicsit kapd össze magad és öltözz fel csinosan probálj fõzni egy egyszerû kaját és igy várd haza. Lehet hogy csak ennyi a baja. azért a legtöbb férfi nem igazán tud mit kezdeni magával mert ilyenkor vesztik el pozciójukat a feleségnél. Probálj meg egy balanszot tartani és sikered lesz! drukkolok. Boldog karit!
Ne aggódj túl sokat! Volt egy ismerõsöm, akirõl a barátnõje mindig azt mondta, h "Ó, már tegnapra akart volna gyereket". Sokáig jártak, összeköltöztek, összeházasodtak, aztán hallottuk, hogy a lány babát vár. Mikor megszületett a trónörökös, szabályosan megijedtünk az apukától, úgy nézett ki, mint egy szekercés gyilkos, vagy mintha rajta jött volna ki a szülés utáni depresszió. Végülis kiderült, hogy bár a srác nagyon szeretett volna gyereket, kihagyta a számításból, hogy nem kb 4 évesen fog megszületni, nem viheti rögtön meccsre, horgászni, stb. Lehet, h a párodnak is annyi csak a baja, hogy még nem nagyon tud mit kezdeni a babával, de látja rajtad, hogy elvárnád.
A kérdező hozzászólása: Szia! 29 éves. Nem tudom mi baj lehet, de még mikor csak terhes voltam is ez volt a helyzet. Lehet másik nõ van a dologban?!

Előfordult hogy csak a baba miatt szexeltetek és kb. fél perc vagy egy perc alatt végeztetek az aktussal?

Gyakori ez? Gondolom ilyenkor Nektek nem volt orgazmusotok csak a párotoknak. Hogy éltétek, élitek meg ezt? És a párotok? Kort légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Nekünk nem,igaz még a babaprojekt elején vagyunk,de nem is szeretnék eljutni odáig,hogy csak a baba gyártás miatt legyünk együtt. Figyelünk egymásra,és élvezzük a szeretkezések minden mozzanatát. 27L

Nekünk nem, igaz még a babaprojekt elején vagyunk, de nem is szeretnék eljutni odáig, hogy csak a baba gyártás miatt legyünk együtt. Figyelünk egymásra, és élvezzük a szeretkezések minden mozzanatát. 27L
Hasonló volt velünk. A rövid menet nem volt jellemzõ, jól bírja és bírta mindig is a párom. De nem akart összejönni a baba, és mi is egy idõben teljesen a babagyártás köré építettük fel a szexet. Ez alapján döntöttük el, hogy mikor lehet (de akkor KELL is), mikor nem, milyen pózban legyen...eltelt egy év és annyit értünk el, hogy gyerek még mindig nem volt, az elõtte szuper szexuális életünk meg romokban hevert, mert kötelesség volt és nem élvezet. Aztán leültünk, átbeszéltük, hogy errõl leállunk, akkor szeretkezünk, amikor kívánjuk, nem számolunk, nem taktikázunk, csak annyit teszünk, hogy nem védekezünk, és ha jönni akar, jön a baba, nem görcsölünk rá. 3 hónap alatt terhes lettem. Nagyon fontos, hogy mindkét fél élvezze a szexet, ne nyûg legyen, ne kötelesség, ne valami, ami ennyire szabályozva van. Különben lehet, hogy lesz gyerek, de a házasság az rámehet a dologra. 34N
Szia! Mi kistesóra várunk, sajnos már 1 éve nem sikerül, de soha nem estünk abba a hibába, hogy csak amiatt szexelünk, hogy baba legyen. Amikor jól esik, akkor vagyunk együtt. És élvezzük a szexet. Ha csak azért vagytok együtt, akkor a kapcsolat is rámehet.
Én nem szexeltem csak azért, pedig 14 hónapig próbálkoztunk, mire összejött. De azt tudnod kell, hogy a nõ orgazmusa is sokat segíthet ahhoz, hogy összejöjjön. Sok sikert!
35 éves vagyok, programozott gyerekcsinálás volt, gyógyszerrel kombinálva (clostyl), minden nap kellett dugni. emberemnek jó volt, én meg csak röhögtem gyakorlatilag :D amikor én is kívántam, természetes ütememben, akkor volt orgazmusom, de nekem nem kell minden nap, szóval a maradék napokon 1 perc, és annyi. Megfelelõ mennyiségben és minõségben bejuttatta az anyagot :D Lett baba is! mi több mint 3 évig próbálkoztunk, és nem sikerült. Ezek után bevállaltam a röhögõs szexet :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Azóta van még szex? Vagy a férjed kiábrándult?
mért ábrándult volna ki??, csak akkor kicsit elfáradt a sok anyagleadástól. pár nap pihi, és folytköv normális kerékvágásban.
A kérdező hozzászólása: Csak azért gondoltam, mert a fériak általában nem szeretik, ha csak "donornak" használják õket. Hogy éltétek meg? Neked nem volt rossz, hogy szexelni "kellett"?
Nekünk így jött össze, amikor pozitív volt az ovuteszt akkor, ha tetszett ha nem. Be kellett vállalnunk a baba miatt (6év hiába próbálkozás után). Második hónapban sikerült.
A kérdező hozzászólása: Azért élveztétek? Pl. Te?
na akkor én vagyok az összes leírt dolog kivétele, a szexet élvezem, de sosincs rendes orgazmusom, házasságunk 3.4.5. v 6.napján fogant a gyermek, amint nem védekeztünk összeszedtem egy fincsi gombát, amitõl nagyon fájt az együttlét, babát viszont nagyon szerettünk volna, így ameddig elviselhetõ volt a fájdalom, szexeltünk csak kértem h gyorsan. Itt lomol mellettem a kis 10hónapos és kislány lett, az együttléteink pedig újra hosszúak és tartalmasak:)
Ha egyszer nem jön a baba és már nincs sok idõ akkor az ember néha rákényszerül ilyesmire.
Vegyél példát az állatvilágról! Õket az ösztön vezérli mikor termékenyek, mindkét fél tudja, mert a nõstény nem is hagyja magát mikor nem termékeny! Sokaktól hallottam és nekünk is az jött be, hogy mikor nem is gondoltak rá akkor sikerült. Lehet ebben az ösztön dologban valami, ne az eszeddel , , akarj, , gyermeket. Hallgass az ösztöneidre, figyeld a tested (max) de a számolgatás nem mindig jó! Nehéz nem rá görcsölni tudom, mert 3 év kellett mire sikerült teherbe esnem, egy olyan idõszakban mikor a munkahelyemen gáz volt, sok elküldés és az kötötte le a figyelmem. Azt sem tudom mikor és milyen pózban sikerült, mert nem az foglalkoztatott leginkább. Sok sikert!! Bocs kicsit hosszúra nyúlt a válaszom:) )
Utolsó vagyok, bocs nem írtam kort. Akkor voltam 29, õ meg 34.
Nekünk volt ilyen az elsõ terhességemnél. Nem annyira ördögtõl való ez, mint amennyire annak tûnik. Akkor már régóta próbálkoztunk, és mivel nem jött össze, próbáltuk betartani a szabályokat, mint pl. hogy 36-48 óránként szexeljünk. Éppen esküvõre mentünk, és késésben voltunk, úgyhogy elõtte gyorsan megoldottuk. De ez nem kényszer, attól még eshet jól a szex, hogy éppen nem élveztem el. Ez akkor is elõfordult már velem, ha pl. túl sokat ittam, mert nekem akkor nem megy, attól még jó a férjemmel lenni... A fenti hónapban megfogant egyébként a "szerelmünk gyümölcse", akit ugye nem a szex gyümölcsének nevezünk. A szerelem megvolt és meg van a ma is.
Én 29 éves vagyok, férjem 33 és egy 2, 5 éves kisfiú szülei vagyunk. Utolsó vagyok
Igen és kiábránditó volt. Nem is jött össze, csak akkor amikor normálisan nyugodtan, nem görcsölve csináltuk.
Ilyet tényleg nem szabad csinálni, mert a házasság látja kárát, és az ember rá is görcsöl a babaprojektre, így nehezebben fogan meg. És a férfiak ezt nem élik meg túl jól, mert ebben az esetben nem a szeretett férfiként éli meg a szexet, hanem eszközként, akinek teljesítenie kell. Nálunk 3 év házasság után jött az elsõ, nem túl könnyen, aztán amikor 1, 5 éves lett, akkor kezdtünk próbálkozni ismét. 1, 5 évet vártunk a kistesóra. Mindkettõnél úgy volt, hogy amíg számoltunk és e köré építettük az életünket, addig csak kudarc volt, vetélések, mûtétek, depresszió. (Nekem akkor is volt mindig orgazmusom.) Amikor besokalltunk, és nem foglalkoztunk semmivel, akkor megfogant, váratlanul. A másodikkal most félidõsek vagyunk, és minden rendben. :) 32 vagyok
Szia! Nálunk iylen nem volt, De az mindig mikor bébi gyártás idõszaka van, akkor hátulról kell befejezni!De ebbõl már most a másodiknál viccet csináltunk! :) Bár én léányegesen többet kezdeményezek babagyártás idõszakban, így ezta párom még élvezi is!Cska mindig gyorsan sikerült :) , aztán az elsõ gyerkõcnél ínséges 8 hónap következett, remélem most másképp lesz! Lehet a babagyártás a középpontban (szex témában)De éppen mikor csináljátok, azért ugyanúgy TI leygetek a középpontban!Szóval kényeztetés nem kapkodás... Amúgy ha a nõnek nincs orgazmusa mikor megfogan a baba, akkor nagyobb a valószínûsége a kisfiúnak!De ez csak egy kutatási adat!
néhány hónap nekünk is kellett a pozi tesztig... Nekünk egyetlen egyszer volt olyan, hogy azért bújtunk össze egész tudatosan mert tudtuk lehet az a nap van, és bár mindkettõnk elment, de valahogy nem volt olyan, nem volt jó, így több ezt kerültük is. S úgy sikerült, hogy pl aznap mikor én azt gondoltam, hogy na ma van tuti a peteérés éppen nem is voltunk együtt, mert hosszú napunk volt, fáradtak voltunk, de nem izgattam rajta magam, elhatároztam magamban, hogy élvezni akarom a dolgot, és jönni fog hamarosan az a babyke. Együtt voltunk mikor kívántunk is, persze azért tudtuk hogy esély van rá, de nem csak azért csináltuk. Én megértem ha idejut az ember, de szerintem se tegyétek! Babásodást kívánok! :) 20hetes kismami :)
Jah, 25éves vagyok
huhhh..ez durva....fél perc????"csak a baba miatt"????hátha ti tudtok "csak a baba miatt" együtt kenni, akkor nem biztos hogy kéne a baba....hallottad már azt a megfogalmazást, hogy a SZERELEM GYÜMÖLCSE?Szomorú hogy vannak párok akik idáig jutnak!Mi is várunk a babára, de nem azzal a tudattal szeretkezünk hogy ez egy feladat, 1 perc alatt jó ha levetköztetjük egymást:)
Bár én csak az ellenkezõ oldalról tudok nyilatkozni, de azt hiszem alátámasztja a leírtakat, egy kivételével... Ha a nõnek nincs orgazmusa, akkor nagyobb eséllyel kisfiú ?? Szívesen elolvasnám ennek a tudományos hátterét is, ha már kutatási adat :) A saját házam táján végzett kutatás azt mutatja, hogy amikor egyáltalán nem is akartunk még kis tesót, akkor egyetlen nagyon hirtelen felindulásból történt és emlékezetesen jó estébõl lett egy kisfiú, aki már a fele távot teljesítette :) . Szóval tényleg csak arra tudok bátorítani mindenkit, hogy csak nyugodtan... 28 vagyok Ja, egy kolleganõmnek 5 év után sikerült végre a bébi minden beavatkozás nélkül, õ már 38 éves, és gyönyörû kislánya lett.
Ez ennyire szörnyû dolog lenne...? Mi 4 év házasság után 30 és 33 évesen döntöttünk úgy, hogy gyermeket vállalunk. Kiszámoltam, mikor kell együtt lennünk, aznap reggel ágyban maradtunk, megbeszéltük mi legyen a reggeli, aztán nekem eszembe jutott, hogy "ma van a nagy nap"... A férjem kicsit morgott, mert már inkább a tojásrántottát kívánta :) "Na jó, de akkor gyorsan" Kb egy perc alatt végeztünk, mindkettõnknek jó volt, pár hét múlva ott volt a pozitív teszt a kezünkben. Ma már 14 hónapos a pici fiunk és a mai napig mosolygunk a fogantatása körülményein... Elõbb szex, aztán a rántotta:)

Honnan tudod az elején, hogy a baba miatt hánysz, vagy vírusod van?

Legjobb válasz: mivel elég ritkán hányok, ezért elég valószínû volt, hogy a baba miatt. talán onnan, hogy nekem akkor fokozódott a hányinger, amikor üres volt a gyomrom. vírusnál nem így van. meg idõszakokra lehetett osztani, reggel és este voltam rosszul. 23 hetes

mivel elég ritkán hányok, ezért elég valószínû volt, hogy a baba miatt. talán onnan, hogy nekem akkor fokozódott a hányinger, amikor üres volt a gyomrom. vírusnál nem így van. meg idõszakokra lehetett osztani, reggel és este voltam rosszul. 23 hetes
Ha gyanús, hogy vírusos vagy, sehonnan. Nekem vesemedence-gyuszim volt 4 hetesen, nem tudom, melyiktõl volt hányinger. :) ))
Ha vírusod van, nagy valószínûséggel lenne lázad is.
A kérdező hozzászólása: Sosincs lázam szerencsére, így ebbõl nem tudom. (10 éve volt utoljára) Hát majd kiderül, mindenesetre hasmenés nem jött hozzá :)
én azt hallottam, hogy ha baba miatt hánysz, akkor ahogy megtörölted a szádat, megint képes lennél enni, míg ha beteg vagy, még az étvágyad is elmegy. Ha terhesség miatt fogsz hányni, észreveszed a különbséget. Ha eszel, rádjön a hányinger, kimész hányni, utána visszaülsz a tányér mellé és befejezed az evést, akkor tuti terhes vagy. Kis anekdota a tipikus terhes-hányásról? - Képzeld, a minap annyira megkívántam a sört, hogy majd belezöldültem. Erre meg amikor megittam, nem kihánytam az egészet?! - És mit csináltál? - Mit csináltam volna? Ittam másikat!
A kérdező hozzászólása: Akkor terhes hányás lehet :) Egy valamivel lehet csillapítani... EVÉSSEL :D amíg eszem, addig jó, aztán megint hányinger...

Kb.4 napja minden nap van hányingerem, főként délelőtt.24 hetes terhes vagyok. Terhességem elején egyszer hánytam és a hányinger is elmúlt a 12. hét előtt. Így, hogy sokáig nem volt mit jelent:elkaphattam valamit, vagy a baba miatt van?

Legjobb válasz: Mérd meg a hõdet.Ha magasabb akkor elkaphattál valamit.Ha normális akkor a baba miatt van.Ez az egyik legegyszerübb modja megállapitani szerintem.A gyulladás hõemelkedéssel lázzal jár..

Mérd meg a hõdet.Ha magasabb akkor elkaphattál valamit.Ha normális akkor a baba miatt van.Ez az egyik legegyszerübb modja megállapitani szerintem.A gyulladás hõemelkedéssel lázzal jár..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!