Találatok a következő kifejezésre: A baba hallja a (96 db)

Hogyan lehetséges, hogy a baba hallja a zenét, amit én hallgatok?

Gondoljatok bele, eleve vízzel telt térben fekszik. (mi mit hallunk víz alatt?). Aztán az a sok réteg: a b?r, az izmok, a méhlepény, stb. Nem tudom elképzelni, hogy normál hanger?vel hallgatott zenét meghalljon. Szerintem csak max. a szívverésemet, a beleim mozgását, és a hangomat hallhatja.

Legjobb válasz: A víz nagyon jól vezeti a hangot. Egyébként szerintem sem hallhatja a normál hangerõvel hallgatott zenét. Ami érdekes: az UH egy kicsit zajos nekik! Állítólag.. Egy szonográfust megkérdeztem, azt mondta, hogy hallják.

A víz nagyon jól vezeti a hangot. Egyébként szerintem sem hallhatja a normál hangerõvel hallgatott zenét. Ami érdekes: az UH egy kicsit zajos nekik! Állítólag.. Egy szonográfust megkérdeztem, azt mondta, hogy hallják.
Biztos hallja a hangokat, mert ha a kislányom odateszi a fejét a pocimhoz és énekel, a baba MINDIG abba az irányba fordul.:-)
szia! a múltkor láttam egy filmet errõl, mikrofont vezettek a méhbe, a magzatvízbe és kiderült, hogy csak az anya hangját, nevetését hallja, illetve persze külsõ zajokat is, viszont csak akkor, ha bizonyos decibel fölöttiek (már nem emlékszem, de igen hangosnak kell lennie.) énekelj sokat! :)

18-19héten még mindig teljesen lent, a szeméremdombomnál hallom a baba szívhangját (szívhangfigyelővel). Normális, hogy ennyire lent van még a baba?

2.baba és még nem érzem mocorogni. Ez baj?

Legjobb válasz: szerintem nincs lent, egyszerûen fejvégû fekvésben van azért érzed lent a szívverést vagyis hallod, erre nem gondoltál? ha pedig van szívhang akkor minden rendben.

szerintem nincs lent, egyszerûen fejvégû fekvésben van azért érzed lent a szívverést vagyis hallod, erre nem gondoltál? ha pedig van szívhang akkor minden rendben.
Szerintem is az lehet, hogy fejjel lefele van a baba, ezért találtad meg ott lent a szívhangot. Én a legkülönbözõbb helyeken találtam meg ennyi idõs terhesen, volt, hogy egész fent a köldököm felett volt, volt hogy oldalt és volt lent a bugyivonalnál is, ahogy neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
ahhoz képest, h nekem faros, nekem is lent és nem a köldöknél van:Da lényeg, h legyen szívhang
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát igen, a szívhang a lényeg és az elég hangosan kalapál ha úgy fekszik! :)

Szerdán megyek 18. heti uh-ra, ha kérem megnézik a baba nemét a II. sz. Nőgyógyászati Klinikán? Ahogy hallom eléggé futószalagszerüen megy a dolog.

Legjobb válasz: Szia! Én kecskeméti vagyok. Most vagyok 28 hetes. Itt is futószalagos az UH, de én is a 18. hetin kérdeztem, hogy nem láják-e, hogy kisfiú-e vagy kislány. És nagyon készségesen megnézték. Kérdezz rá te is nyugodtan! :)

Szia! Én kecskeméti vagyok. Most vagyok 28 hetes. Itt is futószalagos az UH, de én is a 18. hetin kérdeztem, hogy nem láják-e, hogy kisfiú-e vagy kislány. És nagyon készségesen megnézték. Kérdezz rá te is nyugodtan! :)
Szia! Én 1 hete voltam ott, és tényleg gyorsan letudták a dolgot. Kedves volt a doki és az asszisztens is, de kb. 3 perc alatt megnézett mindent, mi pedig (férjemmel) vártuk, hogy majd valami aranyos kis felvételt/képeket látunk a picirõl, de sajnos a fején és a kis gerincén kívül semmit sem bírtunk kivenni a kivetített képbõl. A papír szerint minden szervét megnézte, lemérte, mi pedig csak pislogtunk, hogy milyen turbó sebességgel és mikor tette ezt vajon meg a doki. De tényleg sok kismama várakozott, így érthetõ, hogy pörgetik a dolgot. A kicsi nemére a végén külön rákérdeztünk, így látni sajnos nem láttuk :) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, Kedves utolsó, Nektek megmondta a nemét? Kár hogy képet nem lehet kérni. :( Remélem az a 3 perc elég arra hogy alaposan megnézze a Picit.
Második vagyok; igen, megmondta, de már amikor felöltöztem, akkor kérdeztem rá, így nem tudta megmutatni, vagy képet adni róla. Mi a 12 hetes UH-ra magánklinikára mentünk, ahol már megmondták, hogy kisfiú, ott videót és képeket is kaptunk róla. Nyugi, az a 3 perc tutira elég, utánanéztünk a dokinak, és külön szakképesítése van nõgyógyászati uh diagnosztikából! Ahogy szerintem a többi dokinak is, aki ezt a vizsgálatot végzi! Biztos rendben lesz nálatok is minden, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Akkor elõre szólok hogy nézze meg. :) Bízom benne hogy minden rendben lesz! Sok boldogságot kívánok!


Szerintetek normális, hogy 23 hetesen még mindig nagyon lent a szeméremcsontomnál hallom a baba szívhangját?

Azért hallgattam rá,mert ma csak reggel éreztem egy kicsit mozogni,azóta nem és sajnos nem komplikáció mentes a terhességem és megijedtem.

Legjobb válasz: A szívhangja sokáig ott lenn lesz hallható! A rugdosást is azért ott érzed, mert még nem elég nagy a méhed, majd ha nõ, feljebb jön, és fentebb is érzed a mozgását! Ne aggódj! Boldog babavárást!

A szívhangja sokáig ott lenn lesz hallható! A rugdosást is azért ott érzed, mert még nem elég nagy a méhed, majd ha nõ, feljebb jön, és fentebb is érzed a mozgását! Ne aggódj! Boldog babavárást!
Szia! Én ma vagyok 22 hetes, és pont tegnap hallgattam a szívét - a köldökömtõl jobbra, kb. 2 centivel alatta találtam meg. Szerintem inkább a fekvéstõl függ, rugdosni nekem vagy nagyon lent szokott, vagy ha valamelyik oldalamon fekszem épp, akkor azon az oldalon feljebb. Szerintem ne aggódj, valószínûleg semmi baj, de ha nem tudsz megnyugodni, inkább nézess rá egy dokival. Lehet, hogy a nagy meleg miatt egy kicsit lustább a szokottnál. Jó egészséget nektek! 22 hkm
szia!ne aggódj!én most vagyok 21 hetes, de nekem is mindig lennt hallani csak...a rugdosását is kb mindig azon a tájt érzem...ritka, mikor feljebb!szerintem azért halljuk ott a kicsi szívét meg érezzük ott a mozgását, mert ott elég vékonyka a bõrünk, nem úgy mint feljebb, ugye ahol "régen" a gyomrunk volt! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Most megnyugodtam!

Másnak is fájdalmas időnként (főleg estére) a baba mozgása a 37. hét körül? És nektek is van néha "koppanó" érzésetek amikor a lábával kapálózik? Én még hallom is ha nagyon figyelek. Mintha az ő sarka összekoppanna az én bordámmal.

A doki ill. az Uh szerint kevesebb már a magzatvízem, gondolom azért is érzem kellemetlennek az er?teljesebb mozgásokat.

Legjobb válasz: Nekem is fáj már sokszor pedig még csak a 36. héten járok, de olyan kis rendetlen pláne éjjel. Többet vagyok ébren mint amennyit alszom. Azt a kis koppanó érzést én is tapasztaltam. amúgy nagyon édes, csak néha úgy érzem kiugrik a szemem.

Nekem is fáj már sokszor pedig még csak a 36. héten járok, de olyan kis rendetlen pláne éjjel. Többet vagyok ébren mint amennyit alszom. Azt a kis koppanó érzést én is tapasztaltam. amúgy nagyon édes, csak néha úgy érzem kiugrik a szemem.
Hát ez általában mindenkinél így van a terhesség vége felé.Ha nagyon mocorog lehet hogy kényelmetlen neki a pozíció , ilyenkor próbálj meg egy kicsit másképp feküdni , vagy sétálni egy kicsit.Nekem is volt koppanó érzésem akkor amikor a baba csuklott.
Szia, nekem szerencsére nincs és nem is volt fájdalmas találkozás a babával, és még koppanó érzést sem éreztem :(. Nekem néha nagyon kicsúcsosodik a köldökömnél és kicsit a jobb oldalamon. Pár napja voltam a dokinál UH-n és mondtam neki, hogy mondja már el hogy hogy fekszik a baba csak hogy tudja milyét dugja ki amikor mozog, kiderült hogy a köldököm mellett a válla van és a jobb oldalamon pedig a feneke. Tehát az én babóm már egyáltalán nem tud rugdosni :) , viszont ha a hátamra fekszem vagy a jobb oldalamra nálam is megy a ficergés, viszont szerintem csak keres õ is magának valami kényelmes poziciót :) Könnyû szülést! 38 hetes

A baba a pocakomban azt is hallja, amit én hallok, vagy azt ami a pocakon átszűrődik?

Itt a telefonálásra gondolok

Legjobb válasz: A telefonlást nem hallja,hiszen az a hang nem kerül a környezetbe,egybõl a füledbe jut,hiszen oda tartod a telefont.Azt meg hogy mit hall a baba,ahhoz tudnám hasonlítani,mintha lebuknál egy kád vízbe.ezt egy mûsorba láttam,próbáld ki,elég vicces.Apa hangja is elég fura így :D 26hkm

A telefonlást nem hallja, hiszen az a hang nem kerül a környezetbe, egybõl a füledbe jut, hiszen oda tartod a telefont.Azt meg hogy mit hall a baba, ahhoz tudnám hasonlítani, mintha lebuknál egy kád vízbe.ezt egy mûsorba láttam, próbáld ki, elég vicces.Apa hangja is elég fura így :D 26hkm

5 hónaposan hallja a baba a hangokat?

ha zenét hallgatunk, úgy beindul, szerintem táncól :D

Legjobb válasz: Igen a 21.héttõl a baba jól hall. Az anya szívhangját és a környezetébõl beszûrõdõ hangokat, az utca zaját stb. a zenét is. Ha erõs dübörgõ zenét vagy hangot hall, elkezd rúgkapálni. Az nem tetszik neki. 22 hetes kismama

Igen a 21.héttõl a baba jól hall. Az anya szívhangját és a környezetébõl beszûrõdõ hangokat, az utca zaját stb. a zenét is. Ha erõs dübörgõ zenét vagy hangot hall, elkezd rúgkapálni. Az nem tetszik neki. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nem hangosan hallgatjuk, csak normál hangerõn diszkózenét. ez vajon tetszik neki, vagy nem tetszését fejezi ki?
A mi babánk is mocorog, ha zenét adunk neki. Én annak tudom be, hogy tetszik neki.

Ilyenkor már hall és lát a baba?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ilyenkor a baba szeme már nyitva van, és már hónapok óta jól hall. Aggódnotok azonban nem kell. :-)

Ilyenkor a baba szeme már nyitva van, és már hónapok óta jól hall. Aggódnotok azonban nem kell. :-)
Szia!Már régóta hall és lát.Mi elég rendszeresen hallgatunk babazenét(mindig ugyanazt)és az apukája is hónapok óta beszél hozzá, de Õ nem mindig reagál mozgással, pedig már gondolom "fölismeri".Ne aggódj, semmit nem jelent, hogy akkor éppen nem mocorog, ha egyébként aktív. Boldog babavárást! Szintén 36 hetes:)
Szia! 39 hetes voltam, amikor a férjemmel kimentünk a Marhit szigetre, leültünk egy padra. A pocakom egyik felét sütötte a nap, a másikat nem. A babám pillanatok alatt a pocakom napos oldalára fészkelte be magát. :) Eléggé féloldalasan néztem ki, néztek is az arra futó emberkék. :D A hallásra pedig anyit mondanék, hogy én hiába beszélgettem a pocakomnak, rám nem "figyelt", a férjem amikor hazajött munkából, az elsõ szavára mocorgott a baba. 3hetes baba anyucija

Amikor fülhallgatóval hallgatok zenét, azt a baba is hallja a pocakomba vagy azt csak én hallom?

Legjobb válasz: csak te hallod. Nem lesznek "külsõ" hanghullámok, hogy hozzá is eljusson a zene.

csak te hallod. Nem lesznek "külsõ" hanghullámok, hogy hozzá is eljusson a zene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Mi lehet a baja a mikrofonomnak? Mikor web kamerázok a haverokkal mindig azt mondják hogy nem hallanak engem én viszont hallom őket még saját magamat is hallom.

Még az chatrulette meg a omegle oldalon se hallanak engem de én hallom magamat . Még a gép is felismerte . Windows 8 használok.

Legjobb válasz: Régebbi headset már win 8-on nem jó?

A kérdező hozzászólása: Régebbi headset már win 8-on nem jó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!