Találatok a következő kifejezésre: A baba hallja (96 db)

Hogyan lehetséges, hogy a baba hallja a zenét, amit én hallgatok?

Gondoljatok bele, eleve vízzel telt térben fekszik. (mi mit hallunk víz alatt?). Aztán az a sok réteg: a b?r, az izmok, a méhlepény, stb. Nem tudom elképzelni, hogy normál hanger?vel hallgatott zenét meghalljon. Szerintem csak max. a szívverésemet, a beleim mozgását, és a hangomat hallhatja.

Legjobb válasz: A víz nagyon jól vezeti a hangot. Egyébként szerintem sem hallhatja a normál hangerõvel hallgatott zenét. Ami érdekes: az UH egy kicsit zajos nekik! Állítólag.. Egy szonográfust megkérdeztem, azt mondta, hogy hallják.

A víz nagyon jól vezeti a hangot. Egyébként szerintem sem hallhatja a normál hangerõvel hallgatott zenét. Ami érdekes: az UH egy kicsit zajos nekik! Állítólag.. Egy szonográfust megkérdeztem, azt mondta, hogy hallják.
Biztos hallja a hangokat, mert ha a kislányom odateszi a fejét a pocimhoz és énekel, a baba MINDIG abba az irányba fordul.:-)
szia! a múltkor láttam egy filmet errõl, mikrofont vezettek a méhbe, a magzatvízbe és kiderült, hogy csak az anya hangját, nevetését hallja, illetve persze külsõ zajokat is, viszont csak akkor, ha bizonyos decibel fölöttiek (már nem emlékszem, de igen hangosnak kell lennie.) énekelj sokat! :)

A baba a pocakomban azt is hallja, amit én hallok, vagy azt ami a pocakon átszűrődik?

Itt a telefonálásra gondolok

Legjobb válasz: A telefonlást nem hallja,hiszen az a hang nem kerül a környezetbe,egybõl a füledbe jut,hiszen oda tartod a telefont.Azt meg hogy mit hall a baba,ahhoz tudnám hasonlítani,mintha lebuknál egy kád vízbe.ezt egy mûsorba láttam,próbáld ki,elég vicces.Apa hangja is elég fura így :D 26hkm

A telefonlást nem hallja, hiszen az a hang nem kerül a környezetbe, egybõl a füledbe jut, hiszen oda tartod a telefont.Azt meg hogy mit hall a baba, ahhoz tudnám hasonlítani, mintha lebuknál egy kád vízbe.ezt egy mûsorba láttam, próbáld ki, elég vicces.Apa hangja is elég fura így :D 26hkm

5 hónaposan hallja a baba a hangokat?

ha zenét hallgatunk, úgy beindul, szerintem táncól :D

Legjobb válasz: Igen a 21.héttõl a baba jól hall. Az anya szívhangját és a környezetébõl beszûrõdõ hangokat, az utca zaját stb. a zenét is. Ha erõs dübörgõ zenét vagy hangot hall, elkezd rúgkapálni. Az nem tetszik neki. 22 hetes kismama

Igen a 21.héttõl a baba jól hall. Az anya szívhangját és a környezetébõl beszûrõdõ hangokat, az utca zaját stb. a zenét is. Ha erõs dübörgõ zenét vagy hangot hall, elkezd rúgkapálni. Az nem tetszik neki. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nem hangosan hallgatjuk, csak normál hangerõn diszkózenét. ez vajon tetszik neki, vagy nem tetszését fejezi ki?
A mi babánk is mocorog, ha zenét adunk neki. Én annak tudom be, hogy tetszik neki.


Ilyenkor már hall és lát a baba?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ilyenkor a baba szeme már nyitva van, és már hónapok óta jól hall. Aggódnotok azonban nem kell. :-)

Ilyenkor a baba szeme már nyitva van, és már hónapok óta jól hall. Aggódnotok azonban nem kell. :-)
Szia!Már régóta hall és lát.Mi elég rendszeresen hallgatunk babazenét(mindig ugyanazt)és az apukája is hónapok óta beszél hozzá, de Õ nem mindig reagál mozgással, pedig már gondolom "fölismeri".Ne aggódj, semmit nem jelent, hogy akkor éppen nem mocorog, ha egyébként aktív. Boldog babavárást! Szintén 36 hetes:)
Szia! 39 hetes voltam, amikor a férjemmel kimentünk a Marhit szigetre, leültünk egy padra. A pocakom egyik felét sütötte a nap, a másikat nem. A babám pillanatok alatt a pocakom napos oldalára fészkelte be magát. :) Eléggé féloldalasan néztem ki, néztek is az arra futó emberkék. :D A hallásra pedig anyit mondanék, hogy én hiába beszélgettem a pocakomnak, rám nem "figyelt", a férjem amikor hazajött munkából, az elsõ szavára mocorgott a baba. 3hetes baba anyucija

Amikor fülhallgatóval hallgatok zenét, azt a baba is hallja a pocakomba vagy azt csak én hallom?

Legjobb válasz: csak te hallod. Nem lesznek "külsõ" hanghullámok, hogy hozzá is eljusson a zene.

csak te hallod. Nem lesznek "külsõ" hanghullámok, hogy hozzá is eljusson a zene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Mi lehet a baja a mikrofonomnak? Mikor web kamerázok a haverokkal mindig azt mondják hogy nem hallanak engem én viszont hallom őket még saját magamat is hallom.

Még az chatrulette meg a omegle oldalon se hallanak engem de én hallom magamat . Még a gép is felismerte . Windows 8 használok.

Legjobb válasz: Régebbi headset már win 8-on nem jó?

A kérdező hozzászólása: Régebbi headset már win 8-on nem jó?

18-19héten még mindig teljesen lent, a szeméremdombomnál hallom a baba szívhangját (szívhangfigyelővel). Normális, hogy ennyire lent van még a baba?

2.baba és még nem érzem mocorogni. Ez baj?

Legjobb válasz: szerintem nincs lent, egyszerûen fejvégû fekvésben van azért érzed lent a szívverést vagyis hallod, erre nem gondoltál? ha pedig van szívhang akkor minden rendben.

szerintem nincs lent, egyszerûen fejvégû fekvésben van azért érzed lent a szívverést vagyis hallod, erre nem gondoltál? ha pedig van szívhang akkor minden rendben.
Szerintem is az lehet, hogy fejjel lefele van a baba, ezért találtad meg ott lent a szívhangot. Én a legkülönbözõbb helyeken találtam meg ennyi idõs terhesen, volt, hogy egész fent a köldököm felett volt, volt hogy oldalt és volt lent a bugyivonalnál is, ahogy neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
ahhoz képest, h nekem faros, nekem is lent és nem a köldöknél van:Da lényeg, h legyen szívhang
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát igen, a szívhang a lényeg és az elég hangosan kalapál ha úgy fekszik! :)

18 hetes terhesen normális, hogy magzati szívhangfigyelővel a baba szívhangját csak a szeméremcsont környékén hallom? Miért olyan lent?

Legjobb válasz: Nekem is majdnem a szemérem csontomnál halljuk, úgy fekszik a baba... volt olyan, amikor még kisebb volt és könnyebben el tudott menni a dokival fogócskáztak, mert mire megtalálta volna, picit elkapta abban a pillanatban odébb ment(úszott:P) amúgy sztem akkor fejfégû a babád! legalábbis nekem az volt...:)

Nekem is majdnem a szemérem csontomnál halljuk, úgy fekszik a baba... volt olyan, amikor még kisebb volt és könnyebben el tudott menni a dokival fogócskáztak, mert mire megtalálta volna, picit elkapta abban a pillanatban odébb ment(úszott:P) amúgy sztem akkor fejfégû a babád! legalábbis nekem az volt...:)
Nekem fent hallatszott 18 hetesen, a köldök alatt 2 ujjnyival. attól függ, hol a baba, meg a hang hova verõdik igazán... Örülj, hogy hallod, ne kombinálj! :) ) 21 hetes

Igaz hogy a baba akkor is hallja a zenét ha fülhallgatóval hallgatom?

Szerintem badarság, de valaki azt mondta...

Legjobb válasz: Nem igaz, megkérdeztem a szülésznõt, a baba abból annyit érzékel, hogy a jó zenétõl az anyukája jól érzi magát. A külsõ hangokat, ami a pocin át beszûrõdik, azt hallja.

Nem igaz, megkérdeztem a szülésznõt, a baba abból annyit érzékel, hogy a jó zenétõl az anyukája jól érzi magát. A külsõ hangokat, ami a pocin át beszûrõdik, azt hallja.

16 hetes terhes vagyok. A párom ha hallgatja a hasam akkor valami bugyborékolást hall. Az lehet, hogy a baba mozog?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes terhes vagyok vagyok és az én párom is ezt hallja esténként! :-)

Szia! Én is 16 hetes terhes vagyok vagyok és az én párom is ezt hallja esténként! :-)
Én azt olvastam, hogy ha nagyon csönd van , akkor hallhatja a baba szívverését. A párom-igaz én csak 9 hetes vagyok- csak a bélmozgásom hallja. Ha megmozdult a babád, és érzed, és párodnak "ügyes" füle van , akár hallhatja is:-)
igen a babat hallja, en a vege fele mikor aludt azon paraztam miert nem mozog, ilyenkor a ferjem meghallgatta hogy ver e a szive.en a tesomnak szoktam hallgatni igen jol kilehet venni, foleg mikor csuklik.majd ha nagyobb lesz erezni fogod a ritmikus osszerandulasokat, ilyenkor a magzatvizbol nyel es aztan csuklik, jo moka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!