Találatok a következő kifejezésre: A baba azt, hogy bal (29 db)

Miert van az hogy a babamat csak jobb oldalon erzem mozgolodni? Nagyon ritkan erzem a bal oldalomon. Az szamit a baba novekedeseben hogy az anyuka menyit eszik?

34 hetes kis mama vagyok. en miota terhes vagyok eleg keveset eszek egyszeruen nem nagyon kivanok semmit.lehet hogy a baba enne mikor en nem vagyok ehes?lehet azert nem eleg nagy a babam amekkora kene legyen sujba mert en nem eszek?

Legjobb válasz: A baba elveszi, ami neki kell, max. a te szervezetedben lesz valamiféle hiány. A súlyát csak saccolják, sokszor minden rendeben, pedig kicsinek vagy éppen túl nagynak mérik. Azért érzed csak egyik oldalon, mert már kevés a helye és ha pl. jobb oldalon vak a kis teste, akkor csak a bal oldal irányába tud fészkelõdni. Nekem pl. a kis háta van "nekitámasztva" a pocim jobb oldalának. 33 hetes mami

A baba elveszi, ami neki kell, max. a te szervezetedben lesz valamiféle hiány. A súlyát csak saccolják, sokszor minden rendeben, pedig kicsinek vagy éppen túl nagynak mérik. Azért érzed csak egyik oldalon, mert már kevés a helye és ha pl. jobb oldalon vak a kis teste, akkor csak a bal oldal irányába tud fészkelõdni. Nekem pl. a kis háta van "nekitámasztva" a pocim jobb oldalának. 33 hetes mami
Hú, bocs: jobb oldalon van a kis teste.. :-))
Én is csak a bal oldalamon érzem leginkább, a jobb oldalon csak ha nyújtózik, vagy nyomakodik akkor dudurodik ki a pici háta :) És ez így megy már hosszú hetek óta... Szerintem teljesen normális, már nem tud forogni, csak mocorogni. 37 hetes kismama
Szia! Nálam is csak a jobb oldalon dudorodik ki a baba, igaz olyankor úgy nézek ki, mint akinak a hasa bal oldalát lecsapták, és ilyenkor úgy feszül, hogy majd beleõrülök. Még mindig nem fordult be, és orvosom is igen kevés esélyt lát rá, mivel elég nagy baba lesz. Már régóta én is csak falatokat kapok be, mert a baba feje annyira feltolja a gyomromat, hogy egy tányét étel is gondot okoz. Megenni megeszem, de gyakrabban jön vissza mint benn maradna. Ne aggódj, boldog babavárást. Egy 34. hetes kismami...
A kérdező hozzászólása: hat igen de sajnos en miota terhes vagyok nem eszem rendesen vagyis ugy ahogy eddig mert eddig egesz nap csak ettem minden felet egyfojtaba csak ragcsaltam.es sajnos a babam eleg kicsi 13-ikan voltam a no dokinal es akkor meg csak 1680 gram volt. meg o se tudta megmondani miert ijen kicsi mert o szerinte egeszseges. es most nagyon meg vagyunk ijedve a ferjemmel.jovo heten megyek egy masik dokihoz kivancsi vagyok mit fog mondani. nagyon aggodok.
A kérdező hozzászólása: a 34 hetes kis mamanak . nekem azt mondtak hogy ha meg nem lenne lefordulva ijen idosen a baba akkor segitsek neki ugy hogy aljak negykez labra es akkor tobb heje lesz megfordulni .hat nem tudom hogy igaz e vagy jo otlet de megkerdezheted a dokidtol meglatjuk mit fog mondani.
Szia 34-es kismami vagyok. Már próbáltam ezt a módszert, sõt a védõnõm ajánlotta, hogy pl. egy zseblámpával csalogassam lefelé, el is indult nagy nehezen, de félúton úgymond visszafordult. Már nem nagyon aggódom, õ úgy is tudja mi a legjobb neki, hogyan érzi jól magát. Ha nem akar befordulni, akkor úgy sem fog. A kevés evésre egy tanács, én a terhesség elõtt nem voltam valami jó evõ, de elkezdtem szedni az Elevitet(sajnos). Két hónap alatt csak úgy ragadtak rám a kilók, és annyit ettem egy nap mint azelõtt három alatt. De inkább abbahagytam, mert a kilenc hónap végére már csak egy elfolyt valami lettem volna. Próbád meg az elevitet, talán sikerül vele egy kis plusz étvágyat csinálnod. Üdv: Adri
A kérdező hozzászólása: szia adri.. sajnos szedem az elevitet mar kb otodik honaptol de ugy latszik nem segit.hetfon megyek a dokihoz es meglatom hogy nott e egy het alatt valamit. mar eszek ha ehes vagyok ha nem mar erzem hogy visza jon de megis nyomom magamba de szerencsere meg nem volt alkalom hogy viszajott volna. csak kicsit faj neha a gyomrom ., udv.

A baba okozhatja azt, hogy bal oldalt a bordámnál nyomást érzek?

Néha órákig eltart és akárhogy ülök, kényelmetlen. 18 hetes leszek, de még nem igazán érzem, hogy mozog. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia én is 18 hetes vagyok és nekem meg bal oldalt a hátam fáj sokszor szerintem mindenkinek máshogy alakul hol itt fáj holl ott egyébként én sem érzem még a mozgását de biztos hogy õ ál a dolog háta mögöt de megbocsájtok neki ne és te ?:))))))

Szia én is 18 hetes vagyok és nekem meg bal oldalt a hátam fáj sokszor szerintem mindenkinek máshogy alakul hol itt fáj holl ott egyébként én sem érzem még a mozgását de biztos hogy õ ál a dolog háta mögöt de megbocsájtok neki ne és te ?:) )))))
Persze ezt simán okozhatja a Baba. Fokozatosan egyre kevesebb helye lesz majd. Sokszor egyél keveset és ha van rá lehetõséged felpócolt lábbal pihenj! Nemsokára megérzed majd hogy mozog felejthetetlen érzés!! Jó egészséget! 26 hetes kismama
Ha már a vége felé jársz és befordult akkor igen, csuklik :)
A kérdező hozzászólása: és azt jelenti, hogy fejvégû?
Szerintem fejvégû, hiszen máskülönben fönt éreznéd. Én is lent érzem a csuklását, és tuti fejvégû a fekvése. 36 hkm

A 21. napon szúrt a bal oldalam, majd másnap este barna folyásom volt és a 23. napon szex után azt vettem észre, hogy "pirosas folyásom" van. Mitől lehet ez? Ha elmegy a baba azt miből veszem észre?

Azt hittem ennyivel hamarabb megjött, de utána már nem volt.Nem szexeltünk olyan vadul, hogy véreznem kellet volna,szerintem. aciklusaim 28-29 naposak és a 12. napon a doki látott az uh-n egy 24 mm-es tüsz?t.

Mikor alakul ki hogy a baba jobb vagy balkezes lesz? Kisfiam 17 honapos, néha probálokzik egyedül enni, és akkor állandoan a bal kezébe fogja a kanalat. Ez azt jelenti hogy balkezes lesz, vagy még változhat?

Legjobb válasz: A gyerekek eleinte váltogatják, hogy melyik kezüket használják, és 2-3 éves kor között valamikor alakul ki véglegesen, hogy melyik kezük lesz a vezetö. De nem értem, ez miért probléma, azt használja, amelyik neki könnyebb. Attöl nem lesz kevesebb, ha balkezes, söt általában egy balkezes ügyesebben hasznája a jobb kezét, mint a jobbkezesen a balt. Eröltetni viszont nem szabad ("használd a szép kezedet" stb), mert ETTÖL lehet baja a gyereknek.

A gyerekek eleinte váltogatják, hogy melyik kezüket használják, és 2-3 éves kor között valamikor alakul ki véglegesen, hogy melyik kezük lesz a vezetö. De nem értem, ez miért probléma, azt használja, amelyik neki könnyebb. Attöl nem lesz kevesebb, ha balkezes, söt általában egy balkezes ügyesebben hasznája a jobb kezét, mint a jobbkezesen a balt. Eröltetni viszont nem szabad ("használd a szép kezedet" stb), mert ETTÖL lehet baja a gyereknek.
Az én lányom úgy egy éves kora körül kezdett el enni. Egyértelmûen jobb kézzel nyúlt. Most már 2 éves és tuti jobbkezes. Ha véletlenül a balba adom neki a füles bögréjét, kanalát stb akkor is átveszi a jobb kezébe. Színes, zsírkréta szintén jobb kezében tartja. Nekem gáz egy kicsit, mert bal kezes vagyok :) De ne erõltesd át akármilyen lesz. Engem anno még megpróbáltak, a tanár állandóan rácsapotta kezemre...utáltam is mindent és mindenkit a "szép kezeddel fúj a másik" szöveg miatt
bal kezes, ue. van nalunk is, 18 hos
Még változhat. 20 hónapos múlt kisfiam, és hol jobb, hol bal kézzel eszik, ahogy éppen kedve tartja. Általában viszont jobb kézzel fogja a ceruzát, zsírkrétát, más tárgyakat, szóval gondolom, hogy jobb kezes lesz.
Kisfiam 15 honapos (par nap mulva 16) es a bal kezevel kanalazza a fozeleket. Bolcsibe lattam, hogy a bal kezevel fest es rajzol. En elkonyveltem, hogy biztosan balkezes lesz. :)
Kislányom 15 hónapos! MINDENT bal kézzel fog meg, ha pedig a jobb kezét használja, szemmel láthatóbb, hogy azzal nehezebben megy neki. Olvastam, hogy ez genetika is lehet. Édesanyám testvére bal kezes lett volna, csak az õ idejében ez nem volt "elfogadott", és zacskó a kézre, meg társai módszerrel "átszoktatták". A Férjem is elvileg bal kezes lett volna, de õt is átnevelték, bár kevésbé drasztikus módszerrel. Én viszont hagyni fogom, és egyáltalán nem zavar, ha balkezes lesz. Az égvilágon semmivel nem lesz kevesebb ezáltal. Na de tudom, hogy ez akár még változhat is, de igazából nem nagyon hiszek benne, mert mint írtam az esetek 90 százalékában bal kezet használ.
Amikor a nagyobbik lányom kibújt, közölte a doki viccesen, hogy bal kezes lesz. Mielõtt mentünk haza a kórházból, megkérdeztem, hogy ezt miért mondta, és úgy válaszolt, hogy azzal a kezével nyúlt egybõl valamiért. Most két éves, és tényleg úgy néz ki, hogy bal kezes lesz, azzal eszik, azzal fogja a ceruzát.Néha használja a jobbot is, de azzal sokkal sutább.
hát nem tudom de az én fiam már egészen babakora óta mindent a bal kezébe vett 4-5 hónaposan is azzal a kezével nyult a tárgyakért persze a doki nem hitt nekem de még mindig bal kezes :-) (most múlt 6 éves) a lányom is elsõre "bal"kezesnek tûnt olyan fél évesen kezdett jobbal nyúlni mindenért most jobb kezes (9 éves) szerintem ha elég domináns akkor hamar kiderül
az enyém most 2 éves, de mi már 1 évesen tudtuk, hogy balkezes lesz, ehhez képest a védõnõ azt mondja, hogy még 2 évesen is korai a dominancia kialakulás pedig mióta a világon van mindent bal kézzel csinál, azzal eszik, rajzol, a lapátot fogja, stb

21 hetes vagyok. Tegnap óta a bal alsó hasi szakaszban intenzív nyomást érzek. Azt gondolom a baba nyom valami szervet, vagy belet. Ha ilyet tapasztaltál, hogyan tudtad ezt a kellemetlen szúró érzést elviselhetőbbé tenni?

Legjobb válasz: Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.

Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.
Mindenkppen nezesd meg dokival, abbol baj nem lehet.Utanna megnyugszol.

Mi lehet az oka annak, hogy ha a hátamon fekszek, akkor csakis a bal oldalon kemény a hasam? Ott van a baba?

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!

Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!
nekem is volt ilyen és akkor igen, ott volt nekem a háta, lába. 4 hónapos kisfiú anyukája
Nem írtad mennyi idõsek vagytok.Azonkívül a keményedés nem jó jel.Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy szedned kell magnéziumot, de biztosan megnézi õ is!
A kérdező hozzászólása: PONT MA VAGYOK 17 HETES! ONNAN GONDOLOM, HOGY OTT LEHET A BABA, MERT EDDIG MINDEN ULTRAHANGON CSAK OTT LEHETETT LÁTNI! NAGYON REMÉLEM, HOGY NINCSEN SEMMI BAJ! KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Baj nincs!Csak nem mondtad mennyi idõs vagy így nemigazán lehetett arra következtetni, hogy elég nagy-e a baba ahhoz hogy érezd.Egy kissebb terhességnél ez valoszinüleg gond lenne mert ugye ott még nem érezni.Nincs gond a babát érzed!Boldog babavárást!

Voltam az orvosomnál és azt mondta, hogy a bal oldalon van most peteérésem, és hogy oda koncentráljunk. Ez úgy lehetséges, hogy aktus után a bal oldalamra fekszem és párnát rakok a fenekem alá? így könnyebben sikerülhet a baba?

egyébként 2 éve próbálkozunk a baba projektben a férjemmel, de még nem jött össze.. kedden megyek vissza az orvosomhoz, hogy megreped e a tüsző..

Legjobb válasz: Szerintem igen. Sok sikert nektek!

Szerintem igen. Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönjük! Gondolom ilyen módon lehet csak oda "koncentrálni" mert ugye ha csak szimplán oda koncentrálunk az kevés.. :) bár elõször nem értettem amikor az orvosom ezt mondta.. :D nem tudtam mire vélni.. :DD
egyszer nekem valaki azt írta, hogy a testünk "tudja", hogy melyik oldalon van peteérés, és az a vezeték szippantja be jobban a spermiumokat. Ki tudja? Lehet, hogy így van. :)
Szia mi eloszor 1 utana 2 evet probalkoztunk. Nekem azt mindtak higy szex utan egy csepp se menjen karba parom segitsen gyertya allasba feltartani a labaimat es 5 percig minimum ne engedjem le. Mind a ketszer bejott amint megvolt az elso peteeres :) most 9-10 hetes vagyok.. A gyertya utan nekem is arra az oldalra kellett fekudni ahol a tuszo volt. Tovabbi 1 ora fekves.
A kérdező hozzászólása: Ó hát mi már ezen túl vagyunk, pár hónapot én is csináltam a gyertyaállást úgy, hogy a férjem is segített benne, de nem jött be ez se sajnos.. volt amikor minden aktus után vagy 2 órát fekve maradtam, párna a fenekem alá stb. ez se jött be. Nem tudom mi lehet a baj, de voltam az orvosomnál, és ugye azt mondta, hogy van peteérésem a bal oldalon, utána vissza mentem, hogy megreped e a tüszõ, és azt mondta , hogy igen, nézte a monitort miközben ultrahangozott és megkérdezte, hogy "volt otthon akció?" a válaszom az volt, hogy igen, akkor azt mondta, hogy ha szerencséjük van sikerült... mert ugye ahogy megtudtam, hogy bal oldalon van a peteérésem akkor minden aktus után a bal oldalamra feküdtem. és az orvos ezt írta a papíromra: " B.o. ov-ban szabálytalan corpus hemorrhagicumak imponáló képlet." pontosan nem tudom ez mit jelenthet, de próbáltunk utána járni a neten és valami olyasmit olvastunk, hogy amikor peteérés van és oda megy a spermium tehát pont a jó helyre akkor valami elkezdõdik ott benne és ha szerencsénk van megtermékenyül ha nem akkor távozik a menstruációkor.. lehet, hogy kicsit érthetetlenül írtam le.. :D szóval valaki esetleg tudja, hogy mit jelenthet ez konkrétabban?

Görnyedve járok, nem tudok kiegyenesedni, iszonyatosan fáj a bal oldalam, és ilyen érdekes szúró fájdalmat érzek. Az orvos szerint nincs szervi baj, a baba is jól van. Lehetséges, hogy ennyire nyomná valamimet?

Legjobb válasz: Szerintem járj addig utána, amíg meg nem találod az okát. Nem hiszem, hogy ez az állapot hosszú távon fenntartható. Menj urológushoz, belgyógyászhoz akár még ideggyógyászhoz és sebészhez is. Valami oka kell legyen a fájdalomnak. (bár nekem is van egy be nem azonosított fájdlamam a bal oldalamon, de változó intenzitással fáj)

Szerintem járj addig utána, amíg meg nem találod az okát. Nem hiszem, hogy ez az állapot hosszú távon fenntartható. Menj urológushoz, belgyógyászhoz akár még ideggyógyászhoz és sebészhez is. Valami oka kell legyen a fájdalomnak. (bár nekem is van egy be nem azonosított fájdlamam a bal oldalamon, de változó intenzitással fáj)
Az is lehet hogy a méhtartó szallagok nyúlnak de az is ha pl. vesefertõzésed van! Nekem mindkét "jelenség" volt a tágulás még mindig. Sztem azért járj utánna! 12hetes kismama
Szia!Nálam is hasonlóak a tünetek, csak annyiban különböznek, hogy a jobb oldalon szúrkál.De már olyannyira, hogy a bordáimba is belehasított a fájdalomtól, annyira kisugárzott oda.Azt hitték (meg mi is), hogy vakbélgyulladás lehet, de voltam laborban, sebészeten, nõgyógyásznál, UH-n, akik azt mondták nincs gond, valószínûleg csak a méhem "tágul"!

Nem az a baja a bal oldanak a szobrokkal és a jelképekkel hogy nekik nincs, és akkor a jobbnak se legyen? Mi az hogy a bal nem engedélyezi?

Legjobb válasz: Vannak bizonyos jelképek, amelyek rossz emlékeket idéznek. És nem a baloldal pakolta tele az országot pl. Wass Albert szobraival...

Vannak bizonyos jelképek, amelyek rossz emlékeket idéznek. És nem a baloldal pakolta tele az országot pl. Wass Albert szobraival...
rosszul fogalmaztam. van jelképe a bal oldalnak oda szélsõ balt akartam írni, azért is mivel látom, hogy a kérdezõ erõsen jobboldali... de ahogy azt a jelképet se használhatná senki, azt is betiltanák...
Felesleges szobrokra nincs szükség! Jelenleg nincs is olyan ember, aki megérdemelne szobrot.
"És lassan az egész ország kezdi unni, hogy egy kisebbség határoz a múltunk, a jelenünk, és a jövõnkrõl!" Így van, nagyon sokan unjuk, hogy a Jobbik akarja megmondani, miben higgyünk, mi volt a történelmünk, és ki az igazi magyar.
"ami magyar és nem zsidó" Rengeteg remek zsidó költõ, író, rendezõ, festõ stb. ember van, de látom lassan eltérünk a kérdéstõl odáig, hogy egy rasszista ember vagy, aki feltette ezt a kérdést, hogy tudjon kötekedni....
Különben a Jobbik erõsen kisebbség.
Hát te nagyon okos vagy... Összeesküdtek a zsidók a Magyarok ellen, de fõleg ellened! :D Hát persze... Buta ember vagy!
Még két igeverset bemásolok Ne csináljatok magatoknak bálványokat, se faragott képet, se oszlopot ne emeljetek magatoknak, se kõszobrokat ne állítsatok fel a ti földeteken, hogy meghajoljatok elõtte, mert én vagyok az Úr, a ti Istenetek. (3 Mózes:1) Megszégyenülnek mind a faragott képek szolgái, a kik bálványokkkal dicsekednek; meghajolnak elõtte mind az istenek. (Zsoltárok 97:7)
A kérdező hozzászólása: De ezek a tanok a balíbekre nem vonatkoznak? De tudod annak a bulinak lassan vége a kis hazánkban hogy" tartsad oda az orcád másik felét, vagy dobd vissza kenyérrel". Elég volt!
„De ezek a tanok a balíbekre nem vonatkoznak” Ez legyen az õ problémájuk. „Elég volt” Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek. Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre? (Máté 7:1-3) A félreértések elkerülése végett, nem hiszek Istenben, csak azért idézek a Bibliából, mert azt vettem észre, hogy a magukat nemzeti érzelmûnek nevezõk hisznek benne, ellenben nem tudják mi áll a Bibliában. Pedig ha tudnák, akkor….
A kérdező hozzászólása: Nem értem hogy a magyar liberálisoknak " hova tartoznak, mik a céljaik" mi bajuk a magyarsággal, és annak a jelképeivel. És lassan az egész ország kezdi unni, hogy egy kisebbség határoz a múltunk, a jelenünk, és a jövõnkrõl!
A kérdező hozzászólása: Pedig ha tudnák, akkor…. Még tovább lehetne az országot hülyíteni? Én senkinek a vérét nem akarom. De amit elloptak, azt vissza, és a bûn a bûnhõdés által nyer megbocsájtást.
A kérdező hozzászólása: nem kell elköltöznöd, de ne is akard ráerõltetni a náci stb.jelképeket a többi emberre. Kik ezek a többiek, és ki állítja hogy náci jelkép! Õk még a bocicsokiból is bombát csinálnak ha az érdekeik az diktálják! ÁRPÁD!!!! nem ugrik be a név valahonnan? Mi köze a Turulnak bár mihez?
A kérdező hozzászólása: Hõbörögnek a Turul ellen, a kereszt állítás ellen, az árpádsáv ellen, Wass Albert ellen, és minden ellen ami nem hozható velük kapcsolatba! Hol a tolerancia? Miközben 500e büntetéseket rónak ki a vörös csillag ellen, és Esterházy az isten, és égnek a menórák! Hol itt az egyensúly?
nem kell elköltöznöd, de ne is akard ráerõltetni a náci stb.jelképeket a többi emberre.
A kérdező hozzászólása: Rengeteg remek zsidó költõ, író, rendezõ, festõ stb. ember van, de látom lassan eltérünk a kérdéstõl odáig, hogy egy rasszista ember vagy, aki feltette ezt a kérdést, hogy tudjon kötekedni.... Én vagyok a rasszista? Csak mert nem akarom elfogadni azt az apróságot, hogy a saját hazámban a zsidók mondják meg hogy milyen szobrot lehet állítani, milyen jelképek az elfogadhatóak? Jó hogy ha nem tetszik akkor még nekem kell elköltöznöm, és a hozzám hasonlóknak? Ne viccelj már?
És áruld már el, hogy mit támogatott a jobb oldal, egyébként ezt minden városba külön támogatják, biztos országos szinten is, de nem olyan feltûnõen, ami engem nem is zavar, mert inkább költsék másra azt a pénzt...
A kérdező hozzászólása: Mire is hasonlít a Turul?
A kérdező hozzászólása: Áruljátok már el hogy kinek, vagy milyen szobrot, mûvészeti alkotást támogatna-ot, a bal oldal? Ami magyar és nem zsidó. Ami csak a magyarsághoz köthetõ? Tisztán látszik hogy csak uralkodni akarnak! Tisztán látszik a rettegés a szemükben hogy elvesztik a hatalmukat, mert tudatára ébred a nemzet. " aminek épp ideje"
Kérdezõ a turul nem a jobbik találmánya a nemzet jellképe és senki nem tiltakozik ellene. A kereszt egy vallási jellkép szintén nem a jobb oldal találmánya. Kiváncsi lennék hol hallotad hogy kereszt állitás ellen tiltakoztak. Az árpádsáv megint csak nem jobbikos tulajdon amit azért ítélnek el manapság mert olyan kis rasszista emberkék mint te kisajátitoták. Wass Albert a magyar irodalom kiemelkedõ alakja és valószínû forog a sírjában hogy a munkásságát vagy a személyét a nemzet megosztására használod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!