Találatok a következő kifejezésre: A baba alá nem szabad (2 db)

A baba feje alá nem szabad párnát tenni a születéstől kezdve? Meddig?

Egy tapasztalatlan kismama...

Legjobb válasz: én egy ruha pelust tettem a feje alá,de ne hajstd össze,az azért jó,hogy ott van,ha bukik a pici!talán 1-1,5éves volt,mikor az elsö párnát a feje alá tettem,de az is gyerek párna,és nagyon lapos!mindenki másképp gondolja,én féltem a gerincferdüléstöl!jo egészséget!

én egy ruha pelust tettem a feje alá, de ne hajstd össze, az azért jó, hogy ott van, ha bukik a pici!talán 1-1, 5éves volt, mikor az elsö párnát a feje alá tettem, de az is gyerek párna, és nagyon lapos!mindenki másképp gondolja, én féltem a gerincferdüléstöl!jo egészséget!
Nem szabad!!!!! Egy textilpelus a bukás miatt legyen a feje alatt, de más ne! És nemcsak a gerince miatt, hanem a bölcsõhalál veszélye miatt is! Ha hason alszik (ezt sem javasolják, ugyanezért!) , érdemesebb egy tetra fürdõlepedõt rakni a feje alá, azt kétoldalt be tudod tûrni a matrac alá, így feszes lesz és biztosan nem tud a szája-orra elé gyûrõdni.
Szia! Nem szabad mivel bele fulladhat ha puha a párna. Nekem van a fejel alatt egy nagyon vékony párna, de olyan mintha nem is lenne annyira vékony. Abba nem tud belefulladni. Azt mondják addig nem szabad, amig önállóan nem tud forgolódni és emelni a fejét.
Kedves Kérdezõ! Én mindig is csapvízzel locsoltam az orchideáim!
Nem tudom aktuális e még, de én is csapvízzel locsolom és semmi baja, a lényeg az, hogy hagyni kell a vizet kicsit leülepedni, pár nappal vagy órával a locsolás elõtt egy üvegbe (vagy amibõl locsolni szoktál) töltöd a vizet és minden rendbe lesz. Ja meg nem szabad túl hideg vízzel locsolni mert megfáznak a gyökerei


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!