Találatok a következő kifejezésre: A baba alá kell tenni (5 db)

Kedves Kérdezõ! Én mindig is csapvízzel locsoltam az orchideáim!
Nem tudom aktuális e még, de én is csapvízzel locsolom és semmi baja, a lényeg az, hogy hagyni kell a vizet kicsit leülepedni, pár nappal vagy órával a locsolás elõtt egy üvegbe (vagy amibõl locsolni szoktál) töltöd a vizet és minden rendbe lesz. Ja meg nem szabad túl hideg vízzel locsolni mert megfáznak a gyökerei

A baba feje alá kell tenni párnát?

Legjobb válasz: Nem kell,sõt nem is szabad!Csak egy textilpelenkát szoktak maximum!Mivel magasabban van a feje,így túlmelegedhet a szervezete alvás közben!A csecsemõhalálhoz is gyakran ez vezetett!Kérdezz meg egy orvost,vag yvédõnõt!Én ezt olvastam egy kismamakönyvben!

Nem kell, sõt nem is szabad!Csak egy textilpelenkát szoktak maximum!Mivel magasabban van a feje, így túlmelegedhet a szervezete alvás közben!A csecsemõhalálhoz is gyakran ez vezetett!Kérdezz meg egy orvost, vag yvédõnõt!Én ezt olvastam egy kismamakönyvben!
Párnát semmifélképpen ne tegyél a feje alá, mert amint már mondták elõttem is, csecsemõhalál lehet a vége. Majd ha legközelebb védõnõhöz mentek, akkor nyugodtan kérdezz rá erre, õ ponttosabb választ tud neked adni.
Nem szabad, mint már mondták, ez csecsemõhalálhoz vezethet, de ezek mellett a gerincnek sem egészséges, tulajdonképpen még felnõttnek sem.

Miért nem kaphatja meg a baba a gyümölcsöt magostúl? Arra gondolok h a paradicsom magját ki kell szedni, meg a cukkini belét. Akkor szinte alig marad belőle vmi. MIért kell igy tenni? 9 hónapos

Legjobb válasz: Szerintem felesleges. Soha nem csináltam, semmi bajuk nem volt. A magokat még a felnõtt is nehezebben emészti, tulajdonképp csak végigmegy az emésztõcsatornán, lehet, hogy hasfájós, gyengébb babáknál számít. De egészséges gyereknél szerintem nem.

Szerintem felesleges. Soha nem csináltam, semmi bajuk nem volt. A magokat még a felnõtt is nehezebben emészti, tulajdonképp csak végigmegy az emésztõcsatornán, lehet, hogy hasfájós, gyengébb babáknál számít. De egészséges gyereknél szerintem nem.
Én sem szedem ki se a cukkini, se a paradicsom magját. Cukkinit már evett párszor, paradicsomot egyszer, 8 hónapos és nem lett semmi baja. Én 6 hónapig csak szoptattam, most is csak ebédre kap mást, a többi cici, de már a tököm tele van ezekkel a hüyleségekkel, amiket kitalálnak ott fent. Mostanában a "em lehet banánt adni 1 éves korig", én adtam elsõk között. De már nem tudom, hogy tejterméket (túró, natúr joghurt, glutént mikor adjak. Szóval kezdek besokallni.
Én úgy tudom, hogy csak a kismagos gyümiket nem okos dolog odaadni (málna, eper, ilyenek), mert nem tudják megemészteni azokat a pici magokat. Paradicsomról, cukkinirõl még nem hallottam ilyet.


Mikor kell már kispárnát a baba feje alá tenni?

Legjobb válasz: kislányom 2,5 éves most kezdte el kérni a kispárnáját

kislányom 2, 5 éves most kezdte el kérni a kispárnáját
5 hónapos a fiam, és az ovis párnát napközbeni sziesztánál (de. egy, du. egy :) a feje alá teszem. Szereti, mert pihe-puha (persze nem magas!) de jó kis puha, mintha hozzámbújna. Háton alszik.
2 éves kortól szabad, akkortól már nem aránytalanul nagy a gyerekek feje.
attól függ mennyire lapos. miénk NAGYON
bocs.... szóval miénk NAGYON lapos, olyan mintha egy huzat lenne, de születése óta fejecskéje alatt van, hason alszik, nagyon nyálzott mindig is, erre volt jó. mai napig ez van fejecskéje alatt, 13 hós most
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod :) Szép napot Neked!
Lányom két és fél éves, és egyáltalán nem alszik párnával. Nekünk is van olyan, mint nektek, szerintem felesleges.
Mivel tényleg tök lapos az a párna, ezért én is feleslegesnek tartom. Arról nem is beszélve, hogy belekeveredik, ha a Te babád is olyan forgolódva alszik, mint az enyém. 17 hós a fiam.
Kb. 1 éves kora óta alszik párnával, ami elég lapos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!