Találatok a következő kifejezésre: A baba alá (583 db)

Babakocsiba multifunkciós, és a mózeskosárba baba alá a szivacsos részre mit tesztek a baba alá?

Gondoltam liberós pelenkázó alátétre+ tetra a feje alá....meg úgyis felül be lesz takarva pléddel,illetve védi a lábzsák.Vagy alá is plédet szoktatok tenni? Márciusi baba lesz.

Legjobb válasz: Én vettem vaterán mielõtt megszületett 1 gyönyörû polyát, elsõ baba, azthittem majd hasznát veszem, de csak annyira használtuk hogy abban hoztuk haza a korházból. Én ezt a pólyát teszem alá, vagyis van alatta, elég vastag, ráhajtom a végét a fiamra, ami mostmár kb a pocijáig ér és még pluszba egy pléd. Nagyon meleg,még -18 fokban is meleg a kis teste, meg mindene, nagyon jól védi a kis lábát.

Én vettem vaterán mielõtt megszületett 1 gyönyörû polyát, elsõ baba, azthittem majd hasznát veszem, de csak annyira használtuk hogy abban hoztuk haza a korházból. Én ezt a pólyát teszem alá, vagyis van alatta, elég vastag, ráhajtom a végét a fiamra, ami mostmár kb a pocijáig ér és még pluszba egy pléd. Nagyon meleg, még -18 fokban is meleg a kis teste, meg mindene, nagyon jól védi a kis lábát.
Egy vékony plédet raktam alá, nyáron pedig csak textil pelust. Vagy még azt sem.
A kérdező hozzászólása: Nah igen, a másik kérdéses dolog, amire gondoltam-nem hasznos sokan mondják a kókuszpólya, de erre jó lenne babakocsiba alá, és felé még pléd...de nem biztos h veszünk- nem tudom eldönteni legyen vagy sem....
Én csak textilpelust raktam alá.
Mòzesbe valò, matracot tettem bele, volt hozzzà gumis lepedo is.
A fiam télen született, elsõ baba, nekem eszembe nem jutott a szivacsra tenni bármit is, csak egy textilpelust tettem hosszában, és arra ment a baba jól beöltöztetve. Aztán valakinél láttam, hogy plédet rak alá, rá a szivacsra, és elgondolkodtam, hogy "lehet, hogy kellett volna eddig is"? Azóta raktam alá, általában az ikeás plédet félbehajtva. Most a lányomnál, aki nyár végén született, csak akkor raktam plédet, amikor már hidegebb volt, nyáron csak textilpelus. Még mindig van alatta pléd (cserélgetem, általában mindegyik plédünk belefér félbehajtva). De mikor a hordozóval megyünk autóval, akkor érzem egy kicsit furának, hogy abba pl. nem rakhatok alá plédet, és még overál sincs rajta, mert overálban nem fér bele, szóval akkor csak futunk az autóig meg az autótól, úgy nem sétálunk sokat, hiába van rajta több ruha, meg két pléd, alatta semmi...
A kérdező hozzászólása: Van benne olyan szivacsos vastag puha rész....külön nem kell venni. Akkor vszínû a tetra nyert:) )

Akiknek van báránybőrük a baba alatt, miután kibontottátok a csomagból, kimosva tettétek a baba alá?

Én nem mostam ki,nincs is még olyan speckó tisztítóm,a feje alatt egy lapos párna van,így az arca eleve nem ér hozzá,meg hát természetesen ruhában van a kis kótyomfitty. Nagy baj,hogy nem pörgettem át? Azt mondták akkor már soha nem lesz olyan,mint újkorában.

Legjobb válasz: A gyapjú derékaljra gondolsz? Nem mostam ki, a lepedõ alá raktam. Újszülött baba alá tetted? Mi kb. 3 napig használtuk. Túlságosan meleg volt neki, nagyon-nagyon bealudt a melegben. csipogott is a légzésfigyelõnk, na akkor kivágtam alóla, azóta sem használtuk.

A gyapjú derékaljra gondolsz? Nem mostam ki, a lepedõ alá raktam. Újszülött baba alá tetted? Mi kb. 3 napig használtuk. Túlságosan meleg volt neki, nagyon-nagyon bealudt a melegben. csipogott is a légzésfigyelõnk, na akkor kivágtam alóla, azóta sem használtuk.

Mi a neve a bevásárlókocsiba a baba alá rakható huzatnak, és hol lehet venni?

Egyszer itt olvastam róla,csak akkor még nem volt aktuális,most meg sehogy se találom...

Legjobb válasz: http://www.teszvesz.hu/baba_mama/bababiztonsag/egyeb/bevasar..

A Minimanóban láttam ma, a bejárat elõtt volt kitéve. http://www.minimano.hu (Budapest)
http://www.gremese.hu babavédõ takarónak hívják


Milyen pózban szoptattok? Én ülve, bölcsőtartásban, de nagyon fáj a nyakam ettől. Pedig kispárnát is teszek a baba alá, a lábam alá. Vagytok még igy ezzel?

Legjobb válasz: Az én párom is így kezdte, és neki is nagyon fájt a dereka. Aztán rájött, hogy a legkényelmesebb oldalt fekve. Azóta is így tesz (5hónap)

Az én párom is így kezdte, és neki is nagyon fájt a dereka. Aztán rájött, hogy a legkényelmesebb oldalt fekve. Azóta is így tesz (5hónap)
Én is fekve szoptatok, de attól meg a nyakam fájdul meg. Járok csontkovácshoz, azt mondta, hogy a a szoptató kismamák a törzsvendégei.
Fekve szoptattam, így volt a legkényelmesebb, császárral született a babám.
Én is fekve, amíg ülve szoptattam, nemcsak a nyakam, de a hátam is katasztrófális volt.
éN IS FEKVE, FÕLEG, HOGY MÁR 9 KG A BABÁM, NEHÉZ TARTANI.
Fekve szoptatok, mert ülve megfájdult a hátam, az esti fürdetés már kín volt :( Fekve kényelmesen el tudok helyezkedni.
Én viszont ülve szoptatok, vettünk egy kagylófotelt amiben nagyon kényelmes. Eleinte nekem is nagyon fájt mindenem, de ez a fotel nagyon jó, mintha erre találták volna ki:) Én fekve is bénázok, meg éjszaka egyszerûbb ülve. Mondjuk aki együtt alszik a babájával az egyértelmû hogy fekve szoptat, mi külön alszunk. Most kb. 7 kg a babám, de nem fáj semmim. Nézz utána egy ilyen fotelnak, ha nem akarsz fekve szoptatni. http://media.babaszoba.hu/services/aprohirdetes/8/6/t2_11742.. Nekünk ilyen van.
Fekve, ez a legnyugisabb a babának, nekem meg a legkényelmesebb.

4 körül megyünk sétálni 11 hónapos babámmal. Mit adjak rá? Ülni fog a babakocsiban. A babakocsiban kell még a baba alá pléd?

Legjobb válasz: Akár milyen meleg volt én mindig tettem a még járni nem tudó babám alá vékony pamut vagy cérna plédet vagy textil pelust,a babakocsik vastag mûszálasok.Az én babám már 14 hónapos,szaladgál és ez volt rajta: rövidu.body,vékony hosszúu.poló,vékony melegítõ alsó-felsõ,vékony sapi.

Akár milyen meleg volt én mindig tettem a még járni nem tudó babám alá vékony pamut vagy cérna plédet vagy textil pelust, a babakocsik vastag mûszálasok.Az én babám már 14 hónapos, szaladgál és ez volt rajta: rövidu.body, vékony hosszúu.poló, vékony melegítõ alsó-felsõ, vékony sapi.
5 hetes (!) babámat bodyban, rugiban vittem sétálni, vékony horgolt takarót terítettem rá, és vékony cérnasapi volt a fején. Nem tettem alá plédet. Még így is megizzadt rendesen.
Szia. Szerintem nem kell mert nagyon meleg van!!Kis kalap mindenképp egy vékonyabb!Én egy bodyban és egy kis pulcsiban viszem le du. Igaz õ már 8, 5 hós.
egy vékony réteggel kell rá több, mint Rád.
Szia! Mi most jöttünk meg.Volt babámon (7, 5 hónapos) body pulcsi, pluszi kismellény.Na, az utóbbit le kellett venni útközben, mert majd megsült szegény.Vékony sapi volt a fején, mert kiskendõnk sajna nincs.Szélvédett helyen egy kicsit azt is levettem róla.Egy nagyon vékony pléd volt alatta.Nem gondoltam, hogy ennyire meleg van kint.

Mit szoktatok a baba alá tenni a babakocsiba?

Téli babám lesz és kezdem átgondolni, miket is kell majd vennem, mire jön a picur. Cak azt nem tudom, mit szoktak a baba alá tenni a babakocsiba.

Legjobb válasz: Novemberi a babám. Nekünk olyan a babakocsink, amibe textilmózes van, az eleve bélelt, ebbe tettem még egy vastag plédet úgy, hogy hosszában félbe hajtottam, ami a lábánál túllógott, azzal még betakartam. Így alul felül volt a vastag takaró. A textilmózesnek pedig van cipzáros teteje, azt még rácipzároztam.

Novemberi a babám. Nekünk olyan a babakocsink, amibe textilmózes van, az eleve bélelt, ebbe tettem még egy vastag plédet úgy, hogy hosszában félbe hajtottam, ami a lábánál túllógott, azzal még betakartam. Így alul felül volt a vastag takaró. A textilmózesnek pedig van cipzáros teteje, azt még rácipzároztam.
Szia az én fiam is novemberi, nekünk merevfalú mózeses a babakocsink, ebben alapból volt egy jó vastag szivacsos betét, huzattal. Így alá nem tettem semmit, elég volt a bundazsák. Ha nagyon hideg volt betakartam egy pléddel, de a mózesnek a lábzsák (nem tudom pontosan ez-e a neve) része mindig fel volt téve a kocsira.
én a mózes részébe tettem plédet. amikor már nem használtuk a mózest akkor meg vettem magasított székbe való párnát ami pont jó volt a babakocsiba arra varrattam huzatot! és azt használtuk.
ha vékonynak gondolod a babakocsidat jól ki kell bélelned nekem olyan lábzsákom volt ami föl ért a kocsi végéig és bélelt. volt hogy még raktam bele plédet is.
ÉN vágtam bele polifoam szivacsot, arra egy meleg pléd, és így tettem bele a kisfiamat.
Nekünk báránybõr volt benne, jó melegen tartja alulról.:)
Nekünk februárban született a babánk. Báránybõr volt alatta+rajta bundazsák!
Én egy vastagabb babaplédet tettem.
Én egy takarót tettem.
Igen.Remélem össze vagy csomagolva!!
Szia én is 40. hetet taposom szerdára vagyok kiírva, az én babom sem ugra-bugrál, maximum kicsit meg meg moccan. Könnyû szülést mihamarabb!!
igen, ne aggódjatok, tényleg ennyire belassulnak, ez normális! Én 9 hete szültem, tehát az élmény még friss, nagyon sok erõt, gyors szülést kívánok! A legjobb tanácsom: sose hagyjátok abba a légzést!!! Bármennyire fáj is koncentráljatk a légzésre, esküszöm nagy fájdalmat lehet vele enyhíteni! Szép élmény, fogadjátok félelem nélkül!
A kérdező hozzászólása: nektek is könnyû szülést!! most kezdem kicsit érezni a hátam, na hátha!!! de tényleg szinte meg sem mozdul! az elsõnek , esetleg így indult a szülésed?? amúgy összepakoltam:)

Babakocsiban raktok a baba alá valamit?

5 hónapos elmúlt, eddig egy vékony pléd volt alatta, most arra gondoltam,hogy rakok alá egy textilpelust. Ti tesztek valamit???

Legjobb válasz: Nekem volt egy plusz betét a kocsihoz amit le lehetett szedni,és ki lehetett mosni,és csak az volt alatta.szerintem már nem muszáj aláraknod semmit.

Nekem volt egy plusz betét a kocsihoz amit le lehetett szedni, és ki lehetett mosni, és csak az volt alatta.szerintem már nem muszáj aláraknod semmit.
Csak a feje alá tettem kis textilpelust, aztán szépen az is elmaradt.
Tavaly nyáron a nagy melegben volt 3 hónapos akkor csak egy textilpelust tettem alá, hogy ne izzadjon be a bõre, télen meg persze jó meleg, vastag polártakarót! Úgy gondolod, hogy a vékony plédre a textilpelust???
télen pléd, most már semmi.amíg feküdt, addig textilpelenka
A mi babánk alatt eddig egy pléd volt, meg a feje alatt egy textilpelus. Ha jönnek a tartós melegek, szerintem a plédet kiveszem, és szétterítek egy textilpelust
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A plédet már én is kivettem, és csak egy textilpelus maradt alatta.
nagyon vastagot! :)
Marmint mozesbe? Mi mar a sportules reszet hasznaljuk a babakocsinak es abba nem tudok semmit tenni ala. Van labzsakja azt hasznalom, de ala nem fer el semmi ugyanis a ket laba kozott kell becsatolni, igy hogy tegyek bele pledet?
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó.Mi is sportrészt használunk. Feláldoztam egy plédet.Kivágtam az öveknél.A tetejét betettem a háttámla mögé, és ott 2 oldalt összekötöttem, így nem bírja lehúzni. Remélem érthetõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!