Találatok a következő kifejezésre: A babaáknak éjszakai alvás (4 db)

A babaáknak az éjszakai alvás igénye is csökken vagy csak a nappali?

A 6 hós babám éjszaka elég nyugtalanul alszik,2-3 szor is felkel inni,pedig most nincs olyan nagy meleg?Lehet a foga?

Legjobb válasz: kicsit növeld meg a vacsi adgját, az éjszakai ivásról pedig próbáld meg leszoktatni, de ne egyik napról a másikra! mert megszokja h éjjel iszik, és akkor az is olyan rendszerré fog válni számára mint mondjuk az ebéd, és után már akkor is fel fog kelni inni amikor valójában nem is szomjas

kicsit növeld meg a vacsi adgját, az éjszakai ivásról pedig próbáld meg leszoktatni, de ne egyik napról a másikra! mert megszokja h éjjel iszik, és akkor az is olyan rendszerré fog válni számára mint mondjuk az ebéd, és után már akkor is fel fog kelni inni amikor valójában nem is szomjas

Akinek 4x evett egy nap a babája kb.6-7 hónaposan, milyen mennyiségeket evett? Lányom nagyon nem akar ötször enni, félek, hogy az éjszakai alvás rovására megy.

kel reggel 7 fele, akkor eszik tápszert 120-170ml között (van, hogy 2 részletben, egy óra különbséggel, mert egyszerre nem akarja)

Akinek 4 hónapos körüli babája átalussza az éjszakát-annak hogy alakul a nappali alvás rendje?

a kislányom de.is nagyot-meg du is 2-3órát alszik,igy a fürdés elötti rövid alvás kimarad már-jó ez igy,vagy próbáljam azt is eröltetni,ha nem kocsiban vagyunk.ébresztgetni kell őket napközben,hogy az éjjel jó legyen?vagy most a foga miatt ébred sűrűn-ami idáig nem volt?anyatejes

Legjobb válasz: Az én kislányom átalussza az éjszakát, mellette napközben háromszor alszik. egyszer délelõtt, egyszer ebéd után, egyszer pedig uzsi után szunyókál 30-40 percet. Így összesen kb 4-5 órát alszik napközben.

Az én kislányom átalussza az éjszakát, mellette napközben háromszor alszik. egyszer délelõtt, egyszer ebéd után, egyszer pedig uzsi után szunyókál 30-40 percet. Így összesen kb 4-5 órát alszik napközben.
1-es: ha 3x alszik 40 percet, az 120 perc és az 2 óra (2x60perc). Hogy jön ki neked a 4-5 óra?
A kérdező hozzászólása: úgy, hogy csak a 3.szundira irta, hogy hány percet.nekem is igy volt-de néha kimarad a 3.akkor ez most nem számit, nem ettõl függ az éjszakai alvás-ugye?anyatejes a tied?


Napi 11 óra alvás egy 17 hónapos babának extrém kevés? Éjszaka 8, 5-9, 5 óra, délután 1, 5-2, 5 óra. Belefér ez még a normálisba, vagy már kórosnak számít? Másnak is van ilyen keveset alvó babája?

Legjobb válasz: A lányom 11-én lesz 17 hós, és féléve ennyit alszik, vagy ennyit sem. Ráadásul min. 2-3-szor ébred éjszaka. Nem egyformák, õ ilyen.

A lányom 11-én lesz 17 hós, és féléve ennyit alszik, vagy ennyit sem. Ráadásul min. 2-3-szor ébred éjszaka. Nem egyformák, õ ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Kicsit most megnyugodtam, hogy nemcsak a mi kislányunk ilyen keveset alvó. Egyébként sajnos õ is felébred éjszaka min. 2-szer 3-szor, most próbálnám megtanítani, hogy átaludja az éjszakát. Esetleg te próbálkoztál már valamilyen módszerrel?
Hogyne lenne. :) A nagyobbik lányom másfél éves kora óta pl egyálltalán nem alszik délután, és éjjel is max tíz órát alszik. Mindíg kevés volt az alvásigénye. Most négy és fél éves. Ha ráerõszakoltam a délutáni alvást, akkor még éjfélkor is fenn volt, és jelét sem mutatta hogy álmos lenne. Amíg itthon volt nem volt gond, de az oviban lefektették, na utána el is felejthettük az alvást, mert a gyerek minimum éjfélig fenn volt. Jelenleg nem jár oviba, ha pedig visszamegy, délben hazahozom, mert ezt sokáig nem lehet bírni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!