Találatok a következő kifejezésre: A babóm kéthónapos (4 db)

A babóm most kéthónapos és elég volt neki eddig a tejcsim de most már nem elég! Mit tehetnék hogy ne apadjon el a tejem?

Legjobb válasz: Igyál Laktoherb teát vagy próbáld ki az Urtica urens homeos bogyót.

Igyál Laktoherb teát vagy próbáld ki az Urtica urens homeos bogyót.
Sztem a laktoherbet felejtsd el , mert hasfájóssá teheti a babát.inkább idd a hip natalt az tuti jó.És szedd azurtica urens 5ch-t, de ha beindul a tejed igazán akkor a bogyót hagyd el, mert utánn apasztja a tejet! a teát igyad, meg egyél köményes levest és fejjél amikor csak tudsz minden szopi után!jah és nekem bejött az alkoholmentes sör ivása:D1hós baba mamája
Az Urtica 5 CH NEM APASZTJA A TEJET!!!! Én 4 hónapja szedem és gond nélkül szoptatok. Kipróbálhatod a More Milket is nagyon hatásos http://hu.motherlove.eu/?q=node/6 itt megnézheted hol vásárolhatod meg lakóhelyed szerint melyik bolt van a legközelebb. Szoptass gyakran és igény szerint ha kell mindkét mellbõl. És bízz önmagadban, sikerülni fog!
Szia! Nekem a NuPlus (www.sunriderteaclub.mlap.hu) jött be. A More Milk-tõl nagyon fájt a picim hasa.

Van ugy hogy terhességet az orvos nem veszi észre? Tüneteim:mellfeszulés, váladékfolyás az emlöböl, alhasi fájdalom, hiszti. De a menszeszem rendesen megvan. Igaz az ikreim születésekor is megvolt! Kéthonapos terhességnél van ilyen? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Van olyan hoyg az orvos nem veszi észre, de ez csak akkor amikor még nagyon az elején vagy. Pl én így jártam. Tudtam egyéb tünetekbõl hogy terjhes vagyok ls ateszt is pozitív lett.Nagyon vártuk már ezt a babát. Aztán mégis megjött. MIvel tudtam,hoyg terhes vagyok, és hallottam arról hoyg bizonyos esetekben meg lehet menteni a terhességet hoyg ne lökõdjön ki a mensivel, elmentem az ügyeletre még akkor szombaton. Ott egy nagyon bunkó nõ foglalkozott velem. Irtó lekezelõ volt. Elmondtam mi a "bajom", erre annyit mondott "Ha menstruál minek van itt?". Nem vette észre hogy terhes vagyok. Késõbb a fogadott dokimtól megtudtam, hoyg nem csak abból lehet látni a valószínûsíthetõ terhességet hogy ott van egy petezák az UH-on, hanem vannak egyéb jelei, sõt, egy tapasztalt doki UH nélkül tapintással is meg tudja állapítani. Egyébként a kislányom most 5 hós.Akit az gyeletes nem vett észre mensi mellett.

Van olyan hoyg az orvos nem veszi észre, de ez csak akkor amikor még nagyon az elején vagy. Pl én így jártam. Tudtam egyéb tünetekbõl hogy terjhes vagyok ls ateszt is pozitív lett.Nagyon vártuk már ezt a babát. Aztán mégis megjött. MIvel tudtam, hoyg terhes vagyok, és hallottam arról hoyg bizonyos esetekben meg lehet menteni a terhességet hoyg ne lökõdjön ki a mensivel, elmentem az ügyeletre még akkor szombaton. Ott egy nagyon bunkó nõ foglalkozott velem. Irtó lekezelõ volt. Elmondtam mi a "bajom", erre annyit mondott "Ha menstruál minek van itt?". Nem vette észre hogy terhes vagyok. Késõbb a fogadott dokimtól megtudtam, hoyg nem csak abból lehet látni a valószínûsíthetõ terhességet hogy ott van egy petezák az UH-on, hanem vannak egyéb jelei, sõt, egy tapasztalt doki UH nélkül tapintással is meg tudja állapítani. Egyébként a kislányom most 5 hós.Akit az gyeletes nem vett észre mensi mellett.
Nagyon fiatal terhességnél elõfordulhat, hogy nem látszik még ultrahangon semmi, de a tesztek és a vérvizsgálat általában kimutatja. Ha nem is azonnal, egy héttel múlva talán több látszik. Nem szívesen mondok ilyet, de olyan is elõfordul, hogy egy elvetélt terhességnek ugyan ezek a tünetei vannak. A hormonok még jelen vannak, de már megszakadt a dolog, akkor már nem látszik semmi. (Saját tapasztalat, sajnos.) Milyen vizsgálaton voltál?
Az egyik ismerõsöm titkolta hogy terhes...aztán nagyon görcsölt(szülési fájdalmai voltak), kiment hozzá az orvos és adott neki görcsoldót.Ez este volt, és reggel megszült!Senki nem vette észre hogy terhes, se a gyerekei, munkatársai, és a doki sem.
Az utolsótól kérdezné. a barátnõd minek adatott be magának görcsoldót ha sejthette hogy szülési fájdalmai vannak??? Mert ugye Õ tudott róla hisz a pici rúg azt nem lehet nem észre venni!

Kéthónapos babámnak picit híg a széklete, azt javasolták, adjak neki reszelt almát. Ettől tényleg elmúlik?

Látta már orvos, de azt mondta, nincs semmi gond, nem beteg a baba, majd elmúlik, csak hát fáj a pocakja. De nem kakil többször, csak napi egyszer, de az elég híg.

Legjobb válasz: Az alma tényleg kicsit megfogja a székletet, de a te babád még annyira kicsi, hogy én nem adnék neki mást, mint anyatajet (vagy tápszert, nem tudom mi a helyzet nálatok). A hozzátáplálást bõven elkezdened a 3-4 hónapban, van aki még késõbb teszi, szóval most még ne. Annyira kis gyenge még a garat-gége rendszere, hogy valószínû csak öklendezne a szilárdabb ételtõl,nem tudná lenyelni és jól megijedne. Neked sincs szükséged anyai aggodalomra, igaz? Ha az orvos is megnyugtatott, akkor nincs mitõl tartanod!

Az alma tényleg kicsit megfogja a székletet, de a te babád még annyira kicsi, hogy én nem adnék neki mást, mint anyatajet (vagy tápszert, nem tudom mi a helyzet nálatok). A hozzátáplálást bõven elkezdened a 3-4 hónapban, van aki még késõbb teszi, szóval most még ne. Annyira kis gyenge még a garat-gége rendszere, hogy valószínû csak öklendezne a szilárdabb ételtõl, nem tudná lenyelni és jól megijedne. Neked sincs szükséged anyai aggodalomra, igaz? Ha az orvos is megnyugtatott, akkor nincs mitõl tartanod!
Mit jelen, hogy picit híg? Az anyatejes széklet mindenképpen híg, az egyénileg változó, hogy mennyire. Két hónapos babának még semmiképpen ne adj reszelt almát! Bõven ráérsz az ilyesmivel 6 hónaposan! Ha fáj a pocakja, arra vannak nagyon jó szerek. (mi az Infacolt haználtuk, ha kellett) Esetleg kérdezz meg itt egy homeopátiás orvost, hogy mit ajánlana adni neki: http://homeopatia.info.hu Remélhetõleg hamar túllesztek ezen a hasfájós idõszakon!

Kezdek kimerülni, alig alszik a kéthónapos babám. Hogyan tudnék napirendet kialakítani? Bővebben lent.

Az a probláma, hogy nappal szinte semmit nemn alszik. ny?gösködik, mert azért fáradt, de nem aludna egy szemet sem. Bezzeg ha megyunk valahová kocsival, vagy babakocsival és rázva van a feneke átalussza az egész napot. Tanácstalan vagyok, hogy otthon mit kezdjek vele, mert nincs id?m semmire. Éjszaka ugyanez van, nehezen tud alaludni és nem sokat alszik. Ki vagyok mer?lve, semmire nincs id?m, néha még enni sem. Tápszerrel kell pótolnom, mert nemn elég a tejem, de így egyre kevesebb van. állandóan kocsikáznunk kellene:) vagy tologatni.

Legjobb válasz: A levegõn is tologatni kell? Az enyémek mindig "úgy maradtak", ha már mélyen elaludtak és megállt a kocsi. Én az erkélyre teszem ki még most is napközben (igaz éjjel alszik bent is), a kicsim 8 hónapos...

A levegõn is tologatni kell? Az enyémek mindig "úgy maradtak", ha már mélyen elaludtak és megállt a kocsi. Én az erkélyre teszem ki még most is napközben (igaz éjjel alszik bent is), a kicsim 8 hónapos...
Szia! Ezen szinte mindenki átesik, az elsõ hónapok kicsit zûrösebbek amíg nem alakulnak ki a dolgok... :) Nincs esetleg otthon baba hintátok?! Az csodákra képes! :) Olyan ami zenél, kis kütyük vannak rajta az én lányaim imádták és amíg elvoltak benne, kicsit utol lehet érni magunkat... :)
2 honaposan még korai a napirend mert még igény szerint kelnek esznek stb. Lehet bántja a pocija vagy valammi nem tetszik neki.Probáld hasra teni és ppaskolni a fenektét vagy fektesd az oldarára és ugy probáld ahogy neki kényelmesebb.Egyébként az kicsim sem evett aludt már ennyi idösen.Probáld lefoglalni mutasd neki a csörgöt.Még nem tudja megfogni de a figyelmét felkelthetd vele.vagy tegyél neki forgot az ágya felé
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam mert azt hittem csak mi vagyunk így ezzel:) Köszönöm mégegyszer és szép napot!
Szia! Mi a jövõ héten leszünk 2 hónaposak. Nálunk is szinte minden nap más és más. A múlt héten már látszódott valami rendszer az életünkben, de ez két napja szinte teljesen felfordult. amikor alszik a fiam. Igazából nem tidom, mikor lesz ebbõl valami rend, néha én is el vagyok keseredve. De ma például úgy mostam hajat, hogy fent volt és nézett a pihenõszékbõl. Próbálok így is fõzni, teregetni, meg ilyesmi. Ha pedig alszik, akkor én is próbálok. (persze mire én elszenderedek, õ már fent is van). Ma délelõtt kétszer is elnyomta az álom egy-egy órára, én persze pont akkora aludtam volna el. Most bezzeg már 2 órája alszik és én pedig belekezdtem a fõzésbe, pedig alhattam volna:(. Mindig megjárom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!