Találatok a következő kifejezésre: A babát ha egy szobában (7 db)

A babát zavarja, ha egy szobában tv-znek vele/mellette? Mi zavarja jobban, a villódzó fény vagy a hang?

Legjobb válasz: Mi egy szobában lakunk, nem is tudnék máshol tévézni. Nem zavarja. Ha már elaludt, akkor a fények sem. De úgy tettem az ágyát, hogy ne lásson rá a tévére. Ha halkan nézed, akkor simán elalszik mellette.

Mi egy szobában lakunk, nem is tudnék máshol tévézni. Nem zavarja. Ha már elaludt, akkor a fények sem. De úgy tettem az ágyát, hogy ne lásson rá a tévére. Ha halkan nézed, akkor simán elalszik mellette.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, én is úgy gondoltam, hogy fénytõl " védem " a halk hangok nem zavarják.
A villódzó fény zavarhatja. Ha máshogy nem megoldható, érdemes egy függönykét feltenni, vagy valami spanyolfalfélét tenni a baba ágyához.
szeritnem a villodzó fény nem zavarja a kicsike, inkább rontja még amgy is fejleltlen szemüke, ha nézik (még a 100 herczes is vibrál annyira, hogy káros legyen nekik). szerintem minden pici rákattan a tv-re ha haggyák. Mi nagyon ritkán TV-zünk, és akkor se nagyon hagytuk, hogy akár kisbabaként, vagy most totyogóként õ nézhesse. Mesét is csak nagy ritkán.
A tv eleve káros, hát még a babákra. Inkább vele foglalkozzatok, vagy egymással a pároddal. Beszélgessetek, játszatok, vagy csak élvezzétek a ahalk zenét vagy a csöndet. Hidd el, meg fogja még hálálni azt a gyerek. Késõbb meg majd mese. Mi kidobtuk a tv-t úgy ahogy van. 1000000szer jobb az életünk azóta, és harmónia, béke uralkodik itthon. NEM BÁNTUK MEG!
A kérdező hozzászólása: köszi, nem arról van szó, hogy a baba nézze a tv-t, de ha csak egy szobában tudunk vele lenni ???

Ha egy szobában alszunk a babával, hogyan lehet megoldani a sexelést?

Lehet vmi "kára" abból a babának, ha tudattalnul meglát,meghall minket? Ha nem is lát meg, mert a rácsvéd? v más takar, de hallani, azért hallhat....Ti, h oldjátoke ezt meg?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba?

Mennyi idõs a baba?
BARÁTAIMNAK 7 HETES A BABA SZERINTEM Õ MÉG NEM ÉRZÉKEL SEMMIT, LEGFELJEBB ÖRÜL, MERT HALLJA A SZÜLEIT. SZERINTEM 2 ÉVES KORI ILLETVE AMÍG NEM TU RENDESEN BESZÉLNI NEM BAJ HA HALLJA, DE AZÉRT JOBB HA 1ÉVES KORA UTÁN MÁR NEM LÁTJA, MERT MEGIJEDHET, HOGY APA BÁNTJA, VAGY KISAJÁTÍTJA ANYÁT, DE HA EZ ÍGY VAN SÍRÁSSAL FOG JELEZNI, HOGY NEKI EZ NEM TETSZIK!
Olyankor kell szeretkezni mikor alszik, és ha lehet halkan.Figyeld, ha felébred, sajna "no szex" míg vissza nem alszik.Mi így oldjuk meg.
Mi nem csináljuk a szobánkban, mert nekünk is ott van a pici.Mikor elalszik, akkor épp ott ahol vagyunk.A nappaliban, a fürdõkádban, a konyhaban vagy másik szobában.Nekünk ez így teljesen jó és izgalmas!!Egyszer próbáltuk az ágyunkban, de egyikünknek sem ment, mert tudtuk, hogy ott a pici.Azt nem tudom, hogy káros-e, ha látja vagy ha hallja, de szerintem ne csináljátok, ha õ is ott van.
Nem zavarja a babát, és nem okoz neki semmilyen kárt :) Ha titeket zavar, akkor csináljátok másik helységben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok tanácsot...a babika még bennem van, de akkor a segítségeitek tükrében majd megoldjuk... :O)) Jó babázást és jó "férjezést" Nektek! :O))

Van egy nyulam. és a szobában tartom. és ki kell engednem a ketrecből. Nekem volt korábban egy terhességem de a babám fertőzést kapott, el kellett vetetnem (nem volt nyúl). Azt mondják nemjó ha állat van a szobában. Elajándékozzam vagy lehet tartani?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen beszéld meg a dokiddal, hogy mit tegyél. Talán nem érdemes kockáztatni. Én csak a macskaalomról tudom, hogy veszélyes, de ilyen alapon akármelyik állat ürüléke okozhat problémát. Ha meg is tartod, akkor takarítását mindenképpen más csinálja!! A szomszédunk is most vár babát, nálunk mindenféle állat van:kutya, macska, papagály. A doki mondta neki, hogy maradhatnak, ha úgy dönt, viszont ne õ takarítsa. mert az ürülékben vannak olyan fertõzõ bacik, vírusok, amik bajt okoznak!!

Szerintem mindenképpen beszéld meg a dokiddal, hogy mit tegyél. Talán nem érdemes kockáztatni. Én csak a macskaalomról tudom, hogy veszélyes, de ilyen alapon akármelyik állat ürüléke okozhat problémát. Ha meg is tartod, akkor takarítását mindenképpen más csinálja!! A szomszédunk is most vár babát, nálunk mindenféle állat van:kutya, macska, papagály. A doki mondta neki, hogy maradhatnak, ha úgy dönt, viszont ne õ takarítsa. mert az ürülékben vannak olyan fertõzõ bacik, vírusok, amik bajt okoznak!!
Szia! Lehet tartani, de ne a szobában.Különben a nyúl a tiszta állatok közé tartozik, ha nem csipi meg fertõzést terjesztõ légy vagy szúnyog, akkor semmi gond!Nekünk is vannak nyulaink, én gondoztam õket, de sose volt gondom a terhességeim alatt.Szerintem megtarthatod nyugodtan, ha ragaszkodsz hozzá! További jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...hasznosak!


Az én gyerekeim már elsõ perctõl fogva a saját szobájukban aludtak. Soha semmi problémánk nem volt ezzel.
Az én babám is 1 éves, velünk van egy szobában, és sokszor mellettünk alszik. Hát mi nem is tudnánk nagyon külön tenni, mert a kis szobát másra használjuk...Persze megoldanánk, ha nagyon akarnánk, de még nem akarnám...
Szia! Most tettük külön a kisfiamat kb. 4 hete, 32 hónapos. Addig õ is velünk aludt. Így mindég ráláttam, meg így volt külön nappalink is. De már nem fértünk a játékoktól a nappaliba, így mi kiköltöztünk a nappaliba, így az most a mi hálónk is. Õ meg maradt a kis szobában. Elsõ pár éjszaka nagyon furcsa volt mind kettõnknek. Õ is sokszor felébredt, és én is. Ha felébredt szólított, bementem megnyugtattam és kijöttem. De alapjába véve nem volt gond a külön szoba. Nem viselte meg. Én nehezebben szoktam meg, ha felébredek nem látom, mint õ:- ).
szia! születése ota egyágyban alszunk, most lesz 9 éves. azt tanácsoljak legkesöbb 7 éves korban külön ágyban kellene aludnia, de nagyon össze vagyunk növe, meg fél egyedül aludni.volt h külön aludtunk, de mindketten vergödtünk.
Szerintem az a legjobb , h mód van rá, h rögtön külön szobában legyen a kicsi. 9 évessel együtt aludni, hát ez nekem már kicsit sok.De mindenki másként gondolja. Nálunk az elsõ lányunk már rögtön a saját szobájában aludt, én költöztem át hozzá, míg éjjel kelt enni(7 hetes koráig), de utána mentem vissza a párom mellé, alig vártam , már h megint csak vele alhassak. Most a második babánk, hely hiány miatt a hálónkban fog aludni, aminek nem igazán örülök, mert így nem lesz már olyan intim együttlétre lehetõség, de nem tudjuk máshova rakni a kiságyat.Szóval én annak a híve vagyok, h a gyerek külön szobában legyen, nekünk ez vált be.
Nálunk úgy volt, hogy mi aludtunk a babánk szobájába és õa saját ágyában aludt. 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, ekkor telepedtünk át a saját szobánkba. Most 3 és fél hónapos és azóta is külön alszunk. Segítséget nyújt az, hogy a légzésfigyelõnk egyben bébiõr is. Megnyugtat.
Én költöztem be a babaszobába :)
Nem tudom mekkora a baba, de ha még egészen kicsike átmenetileg a mózeskosár is megteszi.
Bölcsõ? Az kisebb mint egy normál kiságy.
Vannak kisebb kiságyat is, pl. IKEA. De sokan át rendezik a azobát, kiraknak egy két bútort, hogy beférjen a kiságy!
5. vagyok! Köszi a lepontozást! Én csak leírtam a véleményemet ezzel a témával kapcsolatban... Mások vagyunk, más véleményen! Az én lányom születésétõl fogva külön alszik és 8hetes kora óta átalussza az éjszakát! este 7-tõl reggel 8ig! :) Igazatok van, szoktassuk a gyereket magunkhoz, had keljen az a gyerek éjjel és had szokjon anyuhoz, h utána még 5-6 évesen is velünk aludjon... Nem tudom... De szerintem a különlét sokkal jobb, mint együtt én is és a baba is jobban alszik... Nem hiszem, h bármi köze lenne a kötõdéshez, a lányomat imádom és õ is engem, ugyan úgy összebújunk a mai napig napközben és szeretgetjük egymást! Az éjszaka a pihenésrõl szól, nem arról, h rettegjek, h felkeltem, vagy összenyomom, vagy én nem alszok jól... Na és a szexuális életem sem szeretném ha tönkre menne! Bocsi, lehet önzõnek hangzik, és le fogtok cseszni, de én így gondolom és ez az egészséges!!!!!
Velem alszik :-)
Miért akarod, h veletek aludjon??? Miért nem teszed külön szobába? Vagy nincs másik szoba? Mert ha nincs, én biztos inkább a nappaliba kihúzható ágyon aludnék és a gyereknek pedig megcsinálnám a szobánkat! A lányom az elejétõl külön szobában alszik... Van légzésfigyelõnk, így nem aggódtam/aggódok! Szerintem a babának is jobb a külön szoba!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Én nem pontoztam le senkit. Van külön szoba, de ott a nagyobbik gyerköc alszik és nem szeretném ha éjjel zavarná õt a kicsi. Amúgy én sem az ágyamban altatnám , mert félek hogy megütöm vagy megnyomom alvás közben, meg nem is kényelmes. Az ágyam mellett altatom. A mózeskosár nagyon jó ötlet, KÖSZI!
A kérdező hozzászólása: Jah, 4 hetes a babám. Igény szerint szopizik, így párszor kelünk éjszaka :) !
5, 8. válaszadó: olvasd el a kérdést, és rájössz miért lettél lepontozva. Nem azt kérdezte a kérdezõ, hogy "mit gondoltok, melyik a jobb: külön, vagy egy szobában aludni". Igazi fájdalom, amikor a butaság agresszióval és szorgalommal párosul :D

Mikor kezd el egyedül ellenni a babám? 3 hónapos és nagyon igényli, ha ébren van, vele legyek. Már próbáltam, hogy kis időre magára hagyom, hadd játszon egyedül, beszélek neki, bejövök a szobába, de nem tetszett és sírásba fulladt a játék.

Legjobb válasz: Próbáld azt, hogy együtt játszotok, aztán kimész egy percre, majd visszajössz, újra játszotok, és kimész másfél percre, és így tovább. Néhány nap alatt hozzászokik, hogy visszajössz játszani, hátha akkor jobban ellesz. Ha nem vélik be, akkor türelem, ha elkezdi a mozgásokat gyakorolni (forgás, stb), akkor tovább el fogja tudni szórakoztatni magát. Addig meg vidd magaddal a lakásban mindenhová, amíg dolgozol, õt jól elszórakoztatja az is, ha nézhet, amíg tevékenykedsz:) Jó babázást! ҝ

Próbáld azt, hogy együtt játszotok, aztán kimész egy percre, majd visszajössz, újra játszotok, és kimész másfél percre, és így tovább. Néhány nap alatt hozzászokik, hogy visszajössz játszani, hátha akkor jobban ellesz. Ha nem vélik be, akkor türelem, ha elkezdi a mozgásokat gyakorolni (forgás, stb), akkor tovább el fogja tudni szórakoztatni magát. Addig meg vidd magaddal a lakásban mindenhová, amíg dolgozol, õt jól elszórakoztatja az is, ha nézhet, amíg tevékenykedsz:) Jó babázást! ҝ
Szia! Nekem 10 hónapos a kisfiam és most kezd eljátszani egyedül! Mostmár elég ha lát hogy a szobájában vagyok és játszik tovább! Néha odamászik megszereteget és már megy is tovább :D!!
Az én babóm 4 hónapos korától egyre többet egyedül szeret jászani.Fél-egy órát is el van, aztán megvátoztatjuk a helyszínt, és ismét lefoglalja magát.Most 6 hónapos.Tegnap unokatesója mesélt neki.Nézelõdve hallgatta majdnem egy órán kerszetül. Idõ, és szoktatás kérdése.Én napi többször játszottam vele ezidáig.Ébredés után egyedül jászott, majd együtt szórakoztunk.Ez állandó volt.Mostmár valahogy nem nagyon igényli a játékom, pedig mindig odaülök hozzá mondókázni, énekelni.
Az en velemenyem, hogy nem mi neveljuk a babakat, hanem ok minket :) Masok az igenyei annak a babanak aki mindig vagyik a tarsasagra mint annak aki el van egyedul. Ez nalunk felnotteknel is igy van.Valaki imadja a nyuzsit a tarsasagot, valaki szeret egyedul lenni. En sem hagyhatom egyedul 1 percre sem a babam, es en ugy konyvelem el ezt a dolgot, hogy en jol csinalom, mert bizik bennem es szeret :) Tudom nehez, hogy 1 lepest sem tehetsz a baba nelkul, de hidd el ez annak a jele is, hogy ertekeli a szeretetedet :) Kitartas es elvezd, mert par ev mulva vissza sirod, hogy babuzsgathattad, mert mar csak a haverok fogjak erdekelni. puszi

Ha a babám a szobában már jó nagyokat sétál egyedül, de még azért sokszor elesik, kell már neki cipőcske vagy csak akkor ha már szépen, valóban magabiztosan megy?

Olyan sok különböz? véleményt olvastam már err?l,de a legtöbb azt írta,hogy még nyugodtan várhatunk,addig mezítláb vagy gumis zokniban legyen, hadd tanuljon meg szuperül járni, aztán jöhet a cip?,mivel az esetleg csak hátráltatná,hiszen azt is meg kell szoknia.

Legjobb válasz: Az én fiam, egyedül jár, és a gy.orvos azt javasolta, hogy minál többet legyen mezítláb, zokniban. Az udvaron, utcán cipõ van rajta, homokozóban imád mezítlábaskodni, olykor a fûben is leveszi a cipõjét.

Az én fiam, egyedül jár, és a gy.orvos azt javasolta, hogy minál többet legyen mezítláb, zokniban. Az udvaron, utcán cipõ van rajta, homokozóban imád mezítlábaskodni, olykor a fûben is leveszi a cipõjét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!