Találatok a következő kifejezésre: A babának ruhát (268 db)

Aki a Dél-pesti kórházban szült mostanában, meg tudja mondani, hogy mit kell vinni a babának? (ruha, kistakaró, pelenka stb. ) És mennyi időt töltenek velünk a babák, éjszakára elviszik vagy sem?

Legjobb válasz: Szia én picit több mint 2hónapja szültem ott. Ruhát bentre nem kell vinni,ott adnak a babákra angol pólyát. Ha mentek majd haza akkor kel csak ruha. Takarót pelenkát vigyél,textilt és eldobhatót is. Popsitörlõ is kell,krémek lesznek a csomagban amit bent kapsz majd. A babák reggeltõl estig az anyákkal vannak. De ha akarod beviheted a csecsemõsökhöz,ha például látogatód jön. Bár néha szívják a fogukat miatta. Ha jól emlékszem reggel 6kor van ébresztõ,utána hozzák a babákat. 10körül reggeli addig elviszik,megmérni õket. Utána vissza és este 11kor viszik el megint.

Szia én picit több mint 2hónapja szültem ott. Ruhát bentre nem kell vinni, ott adnak a babákra angol pólyát. Ha mentek majd haza akkor kel csak ruha. Takarót pelenkát vigyél, textilt és eldobhatót is. Popsitörlõ is kell, krémek lesznek a csomagban amit bent kapsz majd. A babák reggeltõl estig az anyákkal vannak. De ha akarod beviheted a csecsemõsökhöz, ha például látogatód jön. Bár néha szívják a fogukat miatta. Ha jól emlékszem reggel 6kor van ébresztõ, utána hozzák a babákat. 10körül reggeli addig elviszik, megmérni õket. Utána vissza és este 11kor viszik el megint.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ, akkor még ezeket összepakolom a csomagba a babának, már csak 3hetem van hátra, vagy ki tudja :-))

ÁEK-ben szült kismamák, kell a babának ruhákat bevinni arra a 3-5 napra, amíg bent vagyunk a kórházban?

Vagy elég a pelus, meg a popsitörlõ?

Legjobb válasz: Honvéd Kórház? Nem kell a babának ruhát bevinni, csak azt, amiben majd hazaviszitek. A gyereknek popsitörlõt, pelenkát kell csak vinni, illetve vigyél pár textilpelust is, mert pl. a fiam is kiütéses lett attól, amit bent a feje alá tettek. Amit én még vittem, és hasznát is vettem: cumi (nem szóltak miatta, sõt, amennyit a szobánkban sírtak a babák még örültek is neki a csecsemõsök), kézi mellszívó (nehezen indult be a tejem, de a benti kb. 100 éves gépet nem ajánlom), illetve vigyél bimbóvédõt is, biztos ami biztos. :)

Honvéd Kórház? Nem kell a babának ruhát bevinni, csak azt, amiben majd hazaviszitek. A gyereknek popsitörlõt, pelenkát kell csak vinni, illetve vigyél pár textilpelust is, mert pl. a fiam is kiütéses lett attól, amit bent a feje alá tettek. Amit én még vittem, és hasznát is vettem: cumi (nem szóltak miatta, sõt, amennyit a szobánkban sírtak a babák még örültek is neki a csecsemõsök), kézi mellszívó (nehezen indult be a tejem, de a benti kb. 100 éves gépet nem ajánlom), illetve vigyél bimbóvédõt is, biztos ami biztos. :)
Elsõ vagyok: valamilyen eldobható pelenkázó-alátétet is vigyél (lehet kapni a DM-ben, Rossmannban, Müllerben...), mert ugye mindenki ugyanott teszi tisztába a babát, nem túl higiénikus...
Inkább vigyél! Nagyon elhordottak a ruhák már és örülnek, ha saját ruhája van a Picinek. Mikor a Lányomat szültem 2010-ben, akkor még szép ruháik voltak, de mikor a Fiamat 2012-ben, akkor már nagyon elrongyolódott ruhát adtak rá, így inkább hozattam be Apával saját ruhát. Mikor elvitték este fürdeni, akkor mindig szóltam, hogy saját ruha van rajta, kérem vissza! Barátnõm 2013. nyarán szült ott, beszélgetett a csecsemõsökkel és õk mesélték, hogy minden szép ruhát lenyúlnak, "elfelejtik" levenni a picirõl, mikor mennek haza. Szóval inkább saját! + azokat is vigyed, amiket az elsõ válaszoló írt!
Én 1 éve szültem ott. Szerintem is vigyél saját ruhát, én úgy láttam jobban örülnek ha sajátban van mert akkor kevesebbet kell nekik mosni. A babának még popsikrémet vigyél.
Adnak ruhát, de tényleg elég kopottak és viseletesek, így én hozattam be a szülés másnapján saját kisruhákat.

Szabad a babák ruháit hipózni?

Sokszor a kakifolt másképp nem jön ki, de benne marad a hipó (clorox, miegyéb) szaga, és nem szeretem. Ti hogy tisztítjátok a babaruhákat, hogy szép fehérek legyenek?

Legjobb válasz: Én mindig hipóztam,hipózom az olyan ruhákat amik,kakifoltosak vagy már nem olyan szép fehérek,vagy sajnos elég sok olyan kaja van ami másképp nem jön ki,én az ilyen ruhákat beáztatom,és olyan mosóporral mosom ki ami tényleg kicsit hatásos pl.Tomi mosópor a szóda erejével,és én mindig Silan öblögetõt használok,(rózsaszínû,aranyszínû,citromsárga színû)mert ezeknek az öblögetõknek olyan erõs az illatuk,hogy én nem érzem mellette a hipó szagát.

Én mindig hipóztam, hipózom az olyan ruhákat amik, kakifoltosak vagy már nem olyan szép fehérek, vagy sajnos elég sok olyan kaja van ami másképp nem jön ki, én az ilyen ruhákat beáztatom, és olyan mosóporral mosom ki ami tényleg kicsit hatásos pl.Tomi mosópor a szóda erejével, és én mindig Silan öblögetõt használok, (rózsaszínû, aranyszínû, citromsárga színû)mert ezeknek az öblögetõknek olyan erõs az illatuk, hogy én nem érzem mellette a hipó szagát.
Szia! Szabad hipózni, csak jó alaposan ki kell utána öblíteni a ruhákat. Próbáltam más fehérítõt is, a legrosszabb tapasztalatom a Cloroxszal volt: kislánoym feje csúnyán ekcémás lett tõle, amikor még tettem a feje alá textilpelust. A Domestos nem okozott gondot. Ruháknál (színeseknél is) Venish Oxi Intelligence port használok. Kb. egy napig áztatom benne a kakis-kajás ruhákat, utána kimosom, és kész. Csak a nagyon makacs foltok maradnak meg, de azok is csak halványan. Kapsz majd más ötleteket is, próbálkozni kell. Mi is Tomit használunk mosáshoz, öblítõnek pedig mindig valami Sensitive-et. -Macska-


Igaz az, hogy az István kórházba mindent vinni kell a babának (ruha, törölköző, textil pelenka, rendes pelenka stb. )?

Mindenhol azt írják, hogy más kórházakban csak azt a ruhát kell bevinni, amiben hazaviszem...

Legjobb válasz: Szia! Én is Az Istvánban szültem 7 hete, és tényleg mindent vinni kell,a pelenka,popositörlõ,ruhácskák (már a szülõszobán a fürdetés után kérték a baba ruháit). Jó ha viszel be plédet is,és törölközõ is kell a babának ha fürdetik. Könnyû szülést kivánok!

Szia! Én is Az Istvánban szültem 7 hete, és tényleg mindent vinni kell, a pelenka, popositörlõ, ruhácskák (már a szülõszobán a fürdetés után kérték a baba ruháit). Jó ha viszel be plédet is, és törölközõ is kell a babának ha fürdetik. Könnyû szülést kivánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Jó babázást!

Mikor kezdjem kimosni a babám ruháit? Vasalni mindent kell vagy csak a gyürödöseket? Mi 56os és 62es ruhákat is vettünk mindet mossam ki elöre?

Mind a két méretböl 7-8vastag és vékony rugdalozot és7-8 rövid-hosszu uju badyt vettem,meg 3-3 cibzáros pulcsit,melegitö és farmernacit vettünk ez jo?Meg 1 kocsikabátot és kocsicipöt.Elég lessz az eljére,mikor növi ki kb.?Ja szeptember közepére várjuk!

Legjobb válasz: Akkor amikor van hozzá kedved! utána olyan helyre tedd, ahol nem kerül rá por, legjobb, ha letakarod, amíg nem fogod használni! A vasalást minden darabra javaslom eleinte, mert plusz egy fertõtlenítést jelenthet! Ezek a ruhák amiket vettél jók kb 3 hós koráig, a 62 -es lehet kicsit tovább, a baba hosszától és súlyától függhet. A mennyiségeket majd kitapasztalod, de szerintem 7-8 db jó lesz. sapkával készülj, legyen vastagból egy 3 hónaposra, és vékonyabbol legyen egy kisebb!! Sok boldogságot!

Akkor amikor van hozzá kedved! utána olyan helyre tedd, ahol nem kerül rá por, legjobb, ha letakarod, amíg nem fogod használni! A vasalást minden darabra javaslom eleinte, mert plusz egy fertõtlenítést jelenthet! Ezek a ruhák amiket vettél jók kb 3 hós koráig, a 62 -es lehet kicsit tovább, a baba hosszától és súlyától függhet. A mennyiségeket majd kitapasztalod, de szerintem 7-8 db jó lesz. sapkával készülj, legyen vastagból egy 3 hónaposra, és vékonyabbol legyen egy kisebb!! Sok boldogságot!
Ja, igen, senzitiv öblítõt használhatsz...
Szia! Az én kisfiam 3310-el született, kb 3 hétig volt jó rá az 56-os. Aztán 7 hetes koráig a 62-es és most(2 hósan) már 68-as kell rá. Kb 40 dkg-ot hízott hetente. Igen, a legjobb ha kimosod elõre õket, szülés után nem lesz idõd rá. Eleinte én is vasaltam a ruháit, ma már csak a gyûrõdékenyeket. A mennyiség szerintem nagyon elég, úgyis közben derül majd ki mit kell ráadnod. Függ majd a súlyától, az idõtõl...Ennyi kezdetnek elég és jó dolgokat vettetek. Minden jót és könnyû szülést!
Szia én 50fokon mostam ki a szinesseket a fehéreket 60-70.Amugy rávan a címkére írva a hõfok.A fehér pelusokat fõzõpogramon mostam 80-90fok.Én mindent vasalok, mert megöli a bacikat.Én az 56-os ruhát sajnos nemtudtam ráadni a kicsira mert 4050gm született és 50cm.Én 62 ruhákkal keztem, de amilyen gyorsan nõl most már 7 hetessen nemmindenbõl jó a 68-as.Ha rugit veszel akkor a pelusra is rákell számolni.Én inkább mindenbõl egy kicsit nagyobbat veszek, mert 2-3 hét és már ki is nõtte.Éle4jén nem kell sok ruha.
A kérdező hozzászólása: Sajnos segitségem nincs és nem is lessz.A miket irtam ruhákat az elég lessz?Mi legyen az öblitéssel, használhatok senzitiv öblitöt?
Szia.A 35.hét tájékán nyugodtan megcsinálhatod.Addigra már nekem is kész volt de én az elsõt keresgéltem az 56osban a második a 62-esbe se fért bele.Ez ilyen viccesre sikeredett nálunk.Sok sikert.
Én már megcsinálnám. Kitudja, a baba mikor dönt úgy, hogy õ most megszületik. Persze, ha van valaki, aki ez megtegye helyetted, akkor is ráér, amikor szülni mész :) ) Nekem az 56-os ruha is nagy volt. Szószerint babaruhákat (játékbaba) kellett vennem.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam szekrénybe rakom ahol a helye lessz még pluszba takarjam le?Vettem sapikat is csak elfelejtettem irni.Hány fokon mossam a ruháit és öblitöt használhatok?
Én is a 35. hétben vagyok, nekem már minden vasalva készen áll a szekrényben. Szerintem csinálgasd meg most, mert ki tudja mikor jön a baba.
3340 gr-mal született a fiam, tehát átlagos súllyal.Most múlt 5 hetes és kinõtte a 62-es méretet.Némelyik még rámegy, de szûkösen, így a 68-as a kényelmes már.Vasalj ki eleinte mindent.Én a szülés várható idelye elött 1-2 héttel mostam s vasaltam minent, mert szerintem az sem jó ha heteken át ott áll a szekrényben.Persze nem lesz semmi baja, de akkor hiába öltük meg a bacikat a vasalással.Bõven elég a ruhák mennyisége.Valószínû kapni is fogsz még mellé.Nálunk body-ból használ a legtöbbet.Az mindig van rajta, idõjárástól függgõen rövid vagy hosszú ujju.Abban is alszik, meg egy hálózsákban ha hûvösebb van.Kellemes utolsó hónapot és kitartást ebben a melegben!

Vasalod a Babád ruháit?

Én az összeset,a textilpelusokat és törülköz?it is!

Legjobb válasz: Természetesen igen és mindent kifordítva :) Fertõtlenít és puha lesz a kis ruha :)

Természetesen igen és mindent kifordítva :) Fertõtlenít és puha lesz a kis ruha :)
19 hós, és még mindig vasalom a ruháit. Sõt, lassan kettõre fogok:-)
Most én is a vasalás helyett írok:)
én nem vasalok, nem is tudok rendesen, anyám se vasalt, inkább olyan cuccokat veszek, amik nem gyûrõdnek. hát ennyi. a saját ruháinkat se vasaltam soha, ha valahova szép ruhában kell menni, akkor elõveszem, és kínkeservesen kivasalom, de mint mondtam, hülye vagyok hozzá. nem gyûröttek a ruháink, úgy teregetem, hogy jó legyen.
3 hetes a lányom, én eddig vasaltam neki, de iszonyat módon nincs idõm mellette semmire, így a hugom segít be most a vasalásba. Sajna ez van :S
Hát én még a kis zokniait is vasalom.Idáig.Titeket elolvasván nem fogok én sem ennyit vasalni, ezek szerint nem olyan fontos, mint én hittem, de jó!!!
Nem vasaltam soha, a nagy 4 éves. Csak a férjem nadrágjait és ingjeit vasalom, esetleg nyáron a gyûrõdõsebb cuccokat magamnak. (Télen fõleg farmerban járok meg pulcsiban, nem fehér, gyûrõdõs szoknyában és blúzban pl...)
Féléves koráig mindenét vasaltam. Akkor úgy döntöttem megerõsödött az immunrendszere annyira, hogy ez már nem szükséges:D Én is a szépen teregetõk közé tartozom.
Nem.
Dehogy vasalok! Totál feleslegesnek tartom! Inkább töltöm az idõt velük vagy pihenek, ha végre megtehetem. Különben is, kb 3 mp alatt összegyûrõdik, ha meg nem, akkor leeszi :) Inkább szépen teregetek. Sajátunkat sem vasalom. Ez alól 1-2 ruhadarab a kivétel, de azt is csak felvétel elõtt. Ja, és amit kivasalsz, az onnantól sokkal gyûrõdõsebb lesz.
nem dehogy, örülök, hogy élek...:) és hogy a férjem ingjeit ki tudom vasalni néhanapján..
A kérdező hozzászólása: Írjátok meg légyszi, h hogyan teregessem, h ne kelljen vasalnom? Én is szívesen leszoknék a vasalásról :O) tényleg segíthet a vasalás könnyítõ mosószer?
az elején a fertõtlenítés miatt vasaltam, bár ha 60 fokon mosod akkor semmi szükség nincs rá szerintem... no szóval én azért vasalom még mindig az ikreimnek, 16 hónaposak, mert hülyét kapok ha gyûrödt rajtuk valami! Törölközõt sosem vasaltam!
utolsó vagyok. lemarad a :) ))))) jel. csak hogy tudd, nem vagyok morcos:)
gratulálok neked. én nem vasalok semmit. nem tartom lényegesnek, és nem is szeretek vasalni. és te milyen gyakran fõzödki neomagnolos vízben a babád dolgaid?! mert nekem meg az a mániám. ennyi. meg hogy fényesek legyenek a csaptelepek. soha nem vasaltam semmit, a saját ruháimat se, csak ha gyûröttek vagy az ingeket, de csak mielõtt felvesszük.
Szintén, mint Te. Ruhák, textilpelók, törölközõk. Ha épp nincs vasalt body, akkor azért ráadom vasalatlanul is, de csak ezt. Inkább elõszedem a vasalót egy nadrágért, de nem adom rá vasalatlanul. Néha már elgondolkoztam rajta, hogy normális vagyok-e. (18 hós a lányom)
Én nem vasalom, csak ami nagyon csúnyán néz ki anélkül. De a legtöbb ruhája olyan, hogy nem látszik rajta a vasalás hiánya, ha szépen szárítom és hajtogatom. Amíg használtunk textilpelust, azokat vasaltam. Ja, és fõleg azért nem, mert sok idõt elvenne, ami sajnos nincs egy örökmozgó elevenség mellett.
Az elsõ 1-2 hónapban vasaltam, fõleg fertõtlenítési és nem esztétikai célból, aztán azóta nem. Egyszerûen nem tartom fontosnak, azóta már 10 hónapos, mással töltöm el az idõt pl: nagyokat csavargunk, játszunk és itt netezek:-) Szval a lényeg, h nem tartom fontosnak...
Nem, újszülöttét sem, és nem is mosom külön. Úgy döntöttem még születésük elõtt, hogy csak akkor fogom, ha valami baj lesz a bõrükkel, de mivel ilyen gondunk nincs, vasalás sincs. Hozzá tartozik, hogy a felnõttekét sem vasalom, és az ágynemûnket sem. Biztos ha a mi ruháinkat is vasalnám, akkor az övékét is, de az meg nem azért lenne, mert baba... Kivételt képez a feje alá kerülõ textil pelus!
Csak a pólókat és a nacikat vasalom, amik felül vannak. Bodyt, pizsit, és a többit, ami alul van, nem. Nem gondolom, hogy kell fertõtleníteni, szerintem elég a mosás.
amíg picik voltak, mindent. Az elsõnél mindent. A 2.-nál már kezdett lazulni a dolog, kb. 6-8 hónapos korától. Most már csak azokat, amik csúnyák lennének vasalás nélkül..
Igen, az egész családét vasalom..a 4 gyerekét is..Egyszerûen azért, mert nem szeretem, ha gyûrött (akármilyen szépen teregetek, akkor is az marad) és sokkal puhábbak így a ruhák.
A kérdező hozzászólása: Én 40fokon mosom a ruháit külön és dupla öblítéssel és úgy gondolom, h a vasalással elsõsorban "fertõtlenítek" és szépítek a ruhákon, bár ahogy ráadom vasalhatnám megint :O)
Én is vasalom a ruhákat, de a törölközõt nem.
Igen vasalom szinte az összes ruciját 11 hónapos fiamnak és 4 éves lányomnak is.Sok idõt elvesz ugyan, de akkor teszem mikor alszanak, én így szeretem, így szoktam meg, de persze elõfordul nálunk is, hogy néha vasalatlanul adom rá a bodyt mikor elmaradtam vele, de igyekszem mindig utólérni magam:) Igazából, ha belegondolok csak saját magam fárasztom vele, és ráadásul most is azt kellene csinálnom, mert alszanak, de inkább itt vagyok veletek:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: DeÉdes vagy, h itt vagy velünk! Nekem sincs szívem vasalatlanul berakni a kis szekrényébe :O)
hogy ne kelljen vasalni: 1. Ha teheted, ne centizz 800 fölött. 2. Mielõtt felteregetsz egy ruhát, jól rázd ki 3. Ne kötélre teregess 4. Ha lehet ne használj csipeszt 5. Ha mégis használsz, olyan helyen csíptesd, ahol legkevésbé lesz nyoma 6. Mikor felrakod a ruhát, szépen igazgasd el, de ne húzd túl (esetleg tenyérrel simítsd ki pl a nadrág szárát)n 7. pólókat, blúzokat, ingeket, kényes szoknyákat csak vállfán száríts 8. mikor leveszed a megszáradt ruhát és összehajtod, akkor is simíts rajta párat. Kb ennyi. Én így csinálom és nekem bejött. 7.

Egri kórházban mit kell vinni a babának? Ruhát, pólyát, pelust, vagy adnak mindent?

Írnátok aki ott szült mostanában,milyen tapasztalataitok vannak,mennyire rendesek,milyen a szül?szoba stb?

Legjobb válasz: Szia! Legjobb ha mész nst-re és vagy a csecsemõst vagy szülõszobán megkérded mert én is hallottam már több "variációt"..Én októberben szülök,addigra én is kinyomozom,de kiváncsi vagyok hátha tudja valaki a kérdésedre a választ! Pelus,törlõkendõ tuti kell.Szerintem polya nem!A ruhát,kisplédet,sapkát azt hallottam..

Szia! Legjobb ha mész nst-re és vagy a csecsemõst vagy szülõszobán megkérded mert én is hallottam már több "variációt"..Én októberben szülök, addigra én is kinyomozom, de kiváncsi vagyok hátha tudja valaki a kérdésedre a választ! Pelus, törlõkendõ tuti kell.Szerintem polya nem!A ruhát, kisplédet, sapkát azt hallottam..
A kérdező hozzászólása: Az nst-t az sztk-ban csinálják, nem?Én legalábbis még csak ott voltam, úgyhogy se csecsemõssel nem találkoztam, se a szülõszoba környékén nem voltam még.
Igen ott csinálják de ha végzel átsétálsz az osztályra és ott van nõvér mindíg, egyik majdcsak válaszol:-) Én legalábbis így csinálnám..Szülésznõd sincs?Elsõ babás vagy?
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos, akartam csak szülésznõt fogadni, de orvos nélkül nem lehet:( Elég ellentétes információk voltak errõl, de mikor felhívtam azt akit szerettem volna, õ mondta hogy egy ideje nem lehet.
Nekem meg pont szülésznõ "fölösleges" mert progis császáros leszek csak még a pontos dátumot nem tudom. Néztem a neten májusi képeket a szülészetrõl és a babák saját ruhában voltak, anyukák is ugyhogy tényleg még baba ruhát is vinni kell:-(

Aki nemrég szült Fehérváron írna nekem egy aktuális kórházi listát? Mit kell vinni a babának? Ruhát adnak vagy mindent vinni kell?

Legjobb válasz: Szia.Látom senki nem válaszolt még neked!Bár én 2 évvel ezelõtt szültem fehérváron,most májusban is ott fogok!A babának kell kissapka(ha szellõztetni fognak ne fázzon),kiskesztyû(hogy ne karmolja le az arcocskáját),textilpelenka(2-3db)nadrágpelenka,popsitörlõ,po psikenõcs,a köldökápoláshoz:alkohol,vatta,köldökhintõpor. :) Mikorra vagy kiírva kedves kérdezõ?

Szia.Látom senki nem válaszolt még neked!Bár én 2 évvel ezelõtt szültem fehérváron, most májusban is ott fogok!A babának kell kissapka(ha szellõztetni fognak ne fázzon), kiskesztyû(hogy ne karmolja le az arcocskáját), textilpelenka(2-3db)nadrágpelenka, popsitörlõ, popsikenõcs, a köldökápoláshoz:alkohol, vatta, köldökhintõpor. :) Mikorra vagy kiírva kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ezeket már beraktam, csak nem tudtam, hogy ruhát adnak-e. :-) Már nincs sok hátra, elvileg 8 nap, de még nem mutat hajlandóságot, hogy kibújjon...

Külön kell mostni a babák ruháit? Milyen mosószerrel mossam?

Legjobb válasz: Én külön mostam mindig még most is pedig már lassan két éves. Folyékony mosószerrel a legjobb. Én akkor nem is használtam öblítõt míg kicsi volt. De lehet kapni speciálisan babáknak való mosószert és öblítõt, azoknál a legkisebb az esély az allergiára.

Én külön mostam mindig még most is pedig már lassan két éves. Folyékony mosószerrel a legjobb. Én akkor nem is használtam öblítõt míg kicsi volt. De lehet kapni speciálisan babáknak való mosószert és öblítõt, azoknál a legkisebb az esély az allergiára.
Külön mosom mindíg a ruháit folyékony Ariel M-zim5-el és Lenor Sensitiv-el öblítem. És mindíg vasalom a ruhákat! Az öblítõ nem azért kell hogy ne kelljen utána kivasalni a ruhát hanem hogy lágyabb tapintású legyen az anyag.
Külön mosok én is. 9hós mult. ArielColort használok mosóport és öblítõt Lenor Sensitiv-t fehéret amin egy kisifú van.
Mi folyékony Arielt használunk, és külön mosok a babára.
Mindig külön mosom.Nem használok öblítõt, mert mindent vasalok és így nem hiányzik.Amway baby mosószert használok.Igaz drága, 5500ft egy dobozzal, de heti kétszer mosok a babára és hét hónapig tart egy doboz, ja és a foltokat is kiviszi.
Igen, külön javasolt. Van babamosószer: Domol Baby a neve, Brendon bababoltban kapható, kamillás, nem irritáló anyagokból van. Kb. 1300 Ft a 1, 5 literes. (Egy baja van: a makacs foltot - gyümölcsfolt - nem hozza ki.)
Szia, Én az arbre vert babamosószert használom, mert allergénmentes és növényi összetételû! Legutóbb a Tescoban vettem, és most is használom még, mert kevés kell belõle. Kézi mosáshoz is jó.
Én nem mostam külön csak az elsõ 1-2 hónapban. Aztán Tomival mostam a mi ruháinkkal együtt, igaz az én lányom bõre nem érzékeny, nem lett semmi baja.
kisifú = kisfiú - bocsi
Külön mosom a baba, és külön a két nagyobb lányom ruháit is. Mindenkinek van külön szennyestartója. Tide Sensitive mosóport és valamilyen sensitive öblítõt használok.
A Tide Sensitiv mosópor nagyon jó, a babám bõre nagyon érzékeny és mégsem okoz irritációt, sõt gyönyörûek a ruhák tõle. Gabi babaöblitõt használok, finom babaillata van és szintén nem irritál.És külön mosom én is a kis ruháit, szerintem higiéniai szempontból fontos!
Dreft baby mosószer
Dreft folyékony mosószer, nagyon jó az illata, és kicsi kell belõle.
A kérdező hozzászólása: és milyen öblítõt érdemes használni?
Nekem a Silan vált be, de igazából amire az van írva hogy sensitiv azt elvileg lehet használni a babáknak.
Dreft Baby és fehér Coccolino
Dreft Baby, fehér Softlan öblítõ.
Mosódió + mosószóda és ecet, picike illóolajjal. Én nem vegyszerezek sem most, sem ha meglesz a baba. Ha valami piszkos, akkor mosószappan.
Eddig Auchan bébi mosószerrel mostam, imádtam azt is, szuper volt az ára, az illata és a hatékonysága is, de sajnos itt nálunk (maglódi Auchan) már nem lehet kapni, nézd meg, esetleg ha van a közeletekben, hogy ott van-e. Amióta az Auchanos nincs, azóta én a Dreftet használom, a folyékonyat, amelyiken a baba van, és ezzel is nagyon meg vagyok elégedve, szintén jó illatú és hatékony! A Persil expert pearl vagy mi a neve, az is nagyon jó volt, azt is kipróbáltam, de annak nem tetszett az illata a ruhákon, és nagyon ki lehetett érezni. /Öblítõbõl pedig a Gabi, ami nekem az elsõ perctõl fogva nagyon bevált!/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!