Találatok a következő kifejezésre: A babámnak hasmenése van és kicsit (2 db)

A babámnak ma hasmenése van és kicsit nyálkás! Mi lehet ez?

Nagyon aggódom! Reggel mindenkép elviszem orvoshoz!!

Legjobb válasz: Lehet picit náthás.

Lehet picit náthás.
Ha eszik rendessen és jó kedvû, akkor nem lehet baj, de mindenképp vidd el orvoshoz. A nyálkás és zöldes színû hasmenés az hurutra is utalhat, megfázott a hasikája.

Honnan tudom, hogy 6hetes babámnak hasmenése van? Ma már a 4. kakis pelusnál tartunk és mivel a baba szopizik ezért hig a széklete, de ugy láttam az utolsó pelusba egy kicsit higabb volt a kaka. ez már hasmenés?

Legjobb válasz: Nekünk szinte minden kaja után volt kaki, azaz benne voltunk a 4-6-ban, én a szinét néztem. Amig olyan mustársárga, amilyennek lennie kell, nem aggódtam, ha hig folyós zöldes habos volt, az már nem jó.

Nekünk szinte minden kaja után volt kaki, azaz benne voltunk a 4-6-ban, én a szinét néztem. Amig olyan mustársárga, amilyennek lennie kell, nem aggódtam, ha hig folyós zöldes habos volt, az már nem jó.
6 hetes anyatejes babánál ez teljesen természetes, hogy minden pelus kakis.A doktornõ mondta, ha egy kicsit higabb, többet evett és szinte átfolyik rajta.
Ha jól emlékszem, akkor 4-6 kakis pelusra mondják, hogy az már hasmenés. Csörgesd meg a gyerekorvosotokat, ennyi az egész, és már tudod is, mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat.A gyerekorvos sajna szabin van, de ha lesz még ilyen csak rácsörgök.napok ótta csak 1x kakilt naponta, ezért ilyedtem meg egy kicsit.Tegnap alig akart enni lehet ez volt az oka.
a fiam 6 hetes korában minden etetés után telerakta a pelenkát akkor hasmenés, ha annyira híg, hogy nem ül meg a pelenka felszínén, hanem beszívja és a szaga is megváltozik, büdösebb sokkal, mint a sima kaka valamint gyakoribb lesz - szerintem anyatejes picibabánál még a napi 6-8 kakis pelus se tekinthetõ hasmenésnek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!