Találatok a következő kifejezésre: A babám volt 7 (85 db)

Én akkor állitottam át a babakocsit, mikor már tudott ülni a baba.
Enyém 10 hónaposan felállt, csak utána ült magától. De a babakocsinak több fokozata van, fél éves kortól lett megemelve a háttámla, és kb. 8 hónapos kortól ült a kocsiban. Sokkal jobban bírta a levegõzést, végre kilátott.
Az enyém 4 hónapos, felül a babakocsiba, felhúzza magát, de ülni még nem tud, így én inkább kicsit megemelem a kocsit, hogy tudjon nézelõdni. Persze nem ülõ pózba, csak épp annyira, hogy lásson kicsit! Te nyugodtan megemelheted már a 7 hónapos babának.
5hósan már egyet kellett emelnem a háttámlán, különben ordítás volt.Amúgy a hordozóban is "majdnem ül"
KB 5 hónapos volt mind a kettõ, máskülönben ordítottak A kicsi 6 hónaposan már felült, a nagy 7 hónaposan.
5 hónaposan emeltem meg. Arra figyelj, hogy ha elalszik, vissza kell állítani vízszintbe, hogy ne terhelõdjön a gerince.
akkor emeltem meg mikor folyton emelte a fejét és már jól tartotta olyan 3 hónaposan de csak olyan 45fokos szögbe kilát és mégsem terheli a gerincét majd ha rendesen tud ülni akkor mehet feljebb :-)

Mennyit nőnek a babák 7 hós koruk után? 2 hét múlva megyünk dokinénihez, 1 hónappal ezelőtt 74 cm volt. Overál miatt kérdezem, nem tudom, hogy mekkorát vegyek neki, hogy kitartson tél végéig.

Legjobb válasz: Ha jól értem a babád 7 hónapos és 74 cm?! Akkor jó nagynak számít, így rá nem lehet az átlagos sémát számítani. Pedig az én fiam sem számít kicsinek, de õ 8 hónaposan ekkora. Általában havonta 1 cm-t szoktak számítani.

Ha jól értem a babád 7 hónapos és 74 cm?! Akkor jó nagynak számít, így rá nem lehet az átlagos sémát számítani. Pedig az én fiam sem számít kicsinek, de õ 8 hónaposan ekkora. Általában havonta 1 cm-t szoktak számítani.

6 héttel ezelött volt egy missed ab műtétem 7 hetes volt a babám)! Azóta szedek Elevitet+Pempős mézet és Méhpempőt! Van esetleg még valami amivel bebiztosíthatom a jövendőbeli babám egészségét? Aki tud valamit még +ban az kérem írjon!

Legjobb válasz: Szia!!Elõször is sajnálom,ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt,rögtön elkeztem az Elevitet én is,illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem,végig rendben volt a terhességem,most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem,meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

Szia!!Elõször is sajnálom, ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt, rögtön elkeztem az Elevitet én is, illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem, végig rendben volt a terhességem, most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem, meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

Mekkora volt a babad a 6. Ill.7. Heten?

tegnap voltam dokinal, 6,9 mm. A mensim marc. 23.an volt meg utoljara. E szerint 7+5 hetes vagyok. Az ultrahang alapjan egy hettel fiatalabb. Azt mondta az orvos, hogy van szivveres, jo helyen tapadt meg, minden rendben van vele csakk valszeg kesobb volt a peteeresem. 2 het mulva visszahivott hogy nezzuk csak meg mert nemreg volt sajnos egy vetelesem. Pont ezert persze aggodok, hogy tenyleg rendben vannak e igy a dolgok. Szooval most akkor mi a mervado? Uh vagy ciklus? Volt e valaki igy es rendben van e?

Legjobb válasz: Pont 7 hetesen voltam,a CRL:10.8 mm,szívmûködés jó,szikhólyag látszik.Ez február 15.-én volt,az utolsó mensim 2011.dec.27.-én volt.2gyerekes+20hkm

Pont 7 hetesen voltam, a CRL:10.8 mm, szívmûködés jó, szikhólyag látszik.Ez február 15.-én volt, az utolsó mensim 2011.dec.27.-én volt.2gyerekes+20hkm
6 hét 3 naposan a crl 11 mm volt nekem (már megszületett amúgy a babám - túlhordással, egészségesen). A 11 mm-t amúgy 7 hetesnek felel meg, ha jól emlékszem. De ahogy olvasgattam, tök eltérõ adatok voltak ekkor a kismamáknál. Gondolom azért is mert még nagyon picike sejtrõl van szó, amit nem is biztos, hogy teljesen pontosan le tudnak mérni, másrészt a fogantatás ideje is eltérõ lehet. Majd a 12. héten tudnak inkább pontosítani, az uh adatok alapján, és akkor nagyjából kiderül, ha mégis késõbb fogant a babád.
6+3 hetesen 6, 1 mm 7+2 hetesen 11, 5 mm De mensi szerint már elsõnél 7+3, másodiknál 8+2 hetes voltam. Azóta is "tartja" az egy hét eltérést, már a szülés várható idejét is módosították. ;-) 15+6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszi szepen mindenkinek, utolso, megnyugtattal :)

7 hetesen 13 mm. A babóm. Ez jó? Nektek mekkora volt ilyenkor?

Ma voltam dokinál és már láttam a szívét is dobogni.Hallottam amikor diktálta hogy jó szívverés,CRl:13 mm. Tudom ha rossz lenne akkor már mondta volna a doki,de még is kíváncsi vagyok hogy kinek mekkora volt ilyenkor a babója.

Legjobb válasz: Már betöltöttem a 7. hetet mikor voltunk, és nekem is ekkora volt a kisfiam! :) Szóval nyugi, tökéletes. Azóta már két uh-n is minden rendben volt! Boldog babavárást! 20 hetes kismama

Már betöltöttem a 7. hetet mikor voltunk, és nekem is ekkora volt a kisfiam! :) Szóval nyugi, tökéletes. Azóta már két uh-n is minden rendben volt! Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Tökéletes a mérete, nincs miért aggódnod! Gratulálok :)
A 13mm tök jó! Nekem az elsõ 10 hetesen volt 27 mm. Akkor mentem elõször dokihoz Vele :) 3130g-mal született. A második a 7. héten 27, 4 mm volt, a 11. héten 44, 8 mm. Nagynak készült, csak a doki a 36. heti uh-t nem akarta megcsinálni, mert "minek" és a lepény túl érett volt, ami a szülésnél derült ki, és a végén 20 g híjján 3 kg volt. Kislány mind a 2. Most a 3-al még nem voltam dokinál, majd a jövõhéten megyünk, most 6-7 hetes vagyok. Ne aggódj, minden rendben, tökéletes méretû a babád:) Boldog babavárást!
Nekem nyolc hetesen 15 mm. Ma voltam dokinál. És már vert a kicsi szíve. Olyan boldogok vagyunk.
Én 7 hetesen és 0 naposan voltam épp dokinál, akkor volt a baba 11 mm. Tökéletes a ti eredményetek is. Gratula!!!! :) 39 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek hogy válaszoltatok!!! Nem gondoltam volna hogy ennyi választ fogok kapni :-))) Köszi :-)
Enyém is 13 mm volt 7 hetesen :) Akkor voltam elõször dokinál!
Nem tudom, h tudod-e : CRL- ülõmagasságot jelent(koponyától a farkcsontig), nekem 7 hetesen 18mm volt. De genetika az egész, tehát ne aggódj teljesen oké a méret. Ha valami gond lenne a dokid már szólt volna. Elsõ baba? :)

Ha nem tartósan, de volt 38, 7 fokos lázam az árthat a babának 17 hetesen? Influenzám volt esténként hőemelkedéssel. De egyszer volt ez a 38, 7.

Legjobb válasz: Szia! Én 13 hetesen voltam influenzás,ugyanilyen lázzal,négy napig,visszatért mindig,és négy napon át szedtem is rá Panadolt. Semmi baja a kislányomnak,most 6 hónapos,egészséges baba. Ne aggódj.gondolom azon voltál,hogy csillapítsd,és mint arod nem tartósan,szval nem lesz smemi baj.Boldog babavárást!

Szia! Én 13 hetesen voltam influenzás, ugyanilyen lázzal, négy napig, visszatért mindig, és négy napon át szedtem is rá Panadolt. Semmi baja a kislányomnak, most 6 hónapos, egészséges baba. Ne aggódj.gondolom azon voltál, hogy csillapítsd, és mint arod nem tartósan, szval nem lesz smemi baj.Boldog babavárást!

Előfordulhat, hogy amikor kéthetes volt a babám, és szedtem az Urtica Urens 5 ch-t (2x5) amíg volt benne, nem használt, és most, 7 hetes a babám, már használ (3 napig 3x5, 2 napig 2x5, majd egy napig 1x5-öt tervezek)?

A 2. napon tartok. Lehet már ekkor hatása? Amúgy csak fejek, mert sajna nem szopizik a kis betyár egy ideje...

Legjobb válasz: Szia vigyázz vele ha beindult a tejed abba kell hagyni mert utána apaszt ,én igy jártam.

Szia vigyázz vele ha beindult a tejed abba kell hagyni mert utána apaszt , én igy jártam.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, odafigyelek!
Szia!Az én babám is tápszeres, és nekem is ugyanígy jött meg, mint neked.
Igen elõfordulhat. Ez nem függ az etetési módtól.

A babám 7 hetes (már megszületett) és nem kakált tegnap egész nap, volt már ilyen máskor is, mit tegyek?

Szoktam tornáztatni kajcsi elött(szoptatom),és natur köménymag teát szokott inni,ha szomjas,meg baba vizet. Mennyi székletnek kéne naponta lenni? Nagy baj,ha nem kakált tegnap? El vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is gratulálok a babádhoz! Irigyellek :) Ez itt a 'terhesség' rovat, szerintem kevesebben értenek itt a babákhoz, van egy olyan rovat, hogy 'Babák', ott biztosan több választ tudnak majd adni, meg jobbakat is.. Sok boldogságot nektek! :)

Szia! Elõször is gratulálok a babádhoz! Irigyellek :) Ez itt a 'terhesség' rovat, szerintem kevesebben értenek itt a babákhoz, van egy olyan rovat, hogy 'Babák', ott biztosan több választ tudnak majd adni, meg jobbakat is.. Sok boldogságot nektek! :)
Ha szopizik akkor elõfordulhat, hogy nincs minden nap széklete, sõt elõfordulhat hogy pár napig nincs ne ijedj meg.
Kizárólag szoptatott babánál elõfordulhat az is, hogy 4-5 napig nincs széklete. Ez nem gond, ha egyébként jó a közérzete és pisis pelus van elég. Gond akkor van, ha a hasa is fáj miatta. De nekem úgy tûnik, Nálatok ilyennel nincs gond.
Az én fiamat ha 3 napig nem volt széklete, sajnos végbélben lázmérõzni kellett. A védõnõ tanácsára csináltam, nem magamtól, de látni kellett volna a kis pofiján, milyen elégedetten tette a "dolgát". Ha késõbb már iszik rostos levet, meg eszik rostban gazdag ételeket, az majd megmozgatja a bélrendszerét, de addig... Sajnos meg kell tenni értük, és nem fájdalmas.

7-8 hónapos babádat mikor fürdeted? Fürdés után bealszik vagy még megeszi a vacsiját? Volt e változás az utóbbi napokban a napi rutinba?

Az én babám 7 hónapos pont ma. A múlt hétig az utolsó evése fél 8 és 8 között volt. Ezután fürdés és kb 9 felé bealudt. Délel?tt eddig aludt 1 órát, délután 1,5-2 órát.

Legjobb válasz: Befolyásolhatja az idõjárás nálunk is bekavart kicsit de neked kell változtatni húzni az idõket az alvás-ébrenlét között nem azt várni hogy változzon. A délelõtti alvást valahogy ki kellene szerintem iktatni és áttenni dél körülre így a délutáni is rövidebb lenne fürdésre meg elfáradna és jót aludni, egyébként is nem is szeretted volna soha a déli alvást beállítani? Vagy neked így volt jó ahogy most van? Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak 7-kor fürdetem fél8 8-kor vacsizik játszik még egy kicsit 9-kor ágyba teszem és ott akkor alszik el amikor akar már nem szólunk hozzá. Változó hogy mikor de egyszercsak elalszik magától.

Befolyásolhatja az idõjárás nálunk is bekavart kicsit de neked kell változtatni húzni az idõket az alvás-ébrenlét között nem azt várni hogy változzon. A délelõtti alvást valahogy ki kellene szerintem iktatni és áttenni dél körülre így a délutáni is rövidebb lenne fürdésre meg elfáradna és jót aludni, egyébként is nem is szeretted volna soha a déli alvást beállítani? Vagy neked így volt jó ahogy most van? Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak 7-kor fürdetem fél8 8-kor vacsizik játszik még egy kicsit 9-kor ágyba teszem és ott akkor alszik el amikor akar már nem szólunk hozzá. Változó hogy mikor de egyszercsak elalszik magától.
Az én babám kedden lesz 7 hónapos. Eddig õ is délelõtt 1, délután 1, 5-2 órát aludt, most pár napja délelõtt "üti" ki magát hamarabb, és minden jön emiatt elõre kb. 1 órával. Én a jövõheti óraátállításra gondolok, hogy ez jól fog jönni.
7 hós a kisfiam, õ fél 6 körül eszik valami kanalasat (ma pl. gyümölcsös rizspépet), 7-kor fürdik, fél 8-kor szopizik, legkésõbb 8-kor alszik.
A kérdező hozzászólása: 21.33-asnak: Eddig akkor aludt a fiam, amikor õ akart. Nem húztam nyúztam alkalmazkodtam az õ életritmusához. Nem tudom, hogy a te babád, hogy van vele, de az enyém ha aludni akar akkor én csinálhatok vele bármit õ akkor is bealszik. Örülj neki, hogy sikerült már a déli alvásra rászoktatni a babád. De! Légyszi ne báts meg másokat akinek még ez nem jött össze. A kérdésem óta visszatértünk a régi kerékvágásba.
Én kérek elnézést, hogy válaszoltam, már bánom, nem érzem hogy bántót írtam volna, csak a véleményem osztottam meg. A kérdéseim bántottak? Nem annak szántam pusztán csak fel akartam vázolni, SZERINTEM mi a jó! Ha nem tudod elfogadni más tapasztalatát akkor miért írsz ki kérdést? Gondolhatod, hogy nem vagyunk egyformák és a gyerekeink is mások ez csak egy ötlet volt senki nem mondta hogy fogadd is meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!