Találatok a következő kifejezésre: A babám volt (2349 db)

Hematóma az I. trimeszterben. Kinek milyen tünetei voltak? Mi lett a babával? Volt olyan akinek nem volt verzese az elejen, megsem maradt meg a baba?

Nekem a petezsák felett van viszonylag nagy, a doki nem sok jóval kecsegtetett, hogy majd vérezhetek, meg elmehet a baba. 5 hetesen voltam vizsgálaton, azota 6,5 hetes vagyok, de semmi tünetem, nem verzek. Ettöl lehet hogy már nincs meg a kisbabám? Még 2 hét mire visszahivott. Nem tudom reménykedhetek-e?

Legjobb válasz: Nekem volt, kaptam utrot, de nagyon elkezdtem vérezni, aztán mikor mentem a legközelebbi ultrahangra, már nem volt baba. Nekem senki sem mondta, hogy pihenni kellene, végig dolgoztam elég stresszesen. Sajnos :-(

Nekem volt, kaptam utrot, de nagyon elkezdtem vérezni, aztán mikor mentem a legközelebbi ultrahangra, már nem volt baba. Nekem senki sem mondta, hogy pihenni kellene, végig dolgoztam elég stresszesen. Sajnos :-(
Én sem véreztem, nagyobb volt a haemotóma mint a baba, mégis nyomtalanul felszívódott. Én még dolgozni is jártam, azt mondta a doki nem kell feküdnöm csak a gyógyszert (Utro) szedtem, és elmúlt. Sokan nem hisznek benne, de szerintem minden fejben dõl el :) Én egy percig sem hittem hogy elmehet tõle a babám, bíztam benne is hogy elég erõs és a saját testemben is hogy nem árt a babának.
Nekem is volt 6.héten voltam. Barnaztam , megijedtem nagyon. Bementem a kórházba , 2 veromlenyem volt, egyik a mehszaj felett, másik a baba felett , olyan helyzetben, mintha nyomna ki. Szigorú fekvesre ítéltek. Mgt es nospat szedtem, plussz c vitamint. Én csak feküdtem, wcre es fürdeni keltem fel. 2 hét után fele akkora lett a veromleny , örültem . Kissé aktívabb életét kezdtem élni, megint barnazni kezdtem. Kiderült 2szer akkora lett a veromleny mint volt.Majd 12hetes voltam, amikor elontott a vér. Eskuvom elõtti nap volt, pityeregtem a korhazba való úton, de eéreztem, h nem lesz baj. A veromleny tavozott , az én kislanyomnak pedig semmi baja nem volt. :-) 31 hkm [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is! Megnyugtattok! :) Kedves utolsó, gratulálok az esküvõhöz és a babához! Mostmár minden rendben lesz! :) valahol legbelül én is azt érzem hogy jól van a baba és egészséges lesz a terhessègem is és ö is. Csak a doki hozta rám a frászt... Hogy "ne nagyon éljem még bele magam" teljesen elkeseredtem.
Nekem is volt, 3x akkorra mint a petezsàk ès pont felette. Kaptam rà rutascorbint, utrot is szedtem de nem ezèrr hormonproblemàm is volt, nemi èlet tilalom es nehezeket nem emelhettem, 8 hètr vèrzès nèlkül eltûnt..most 24 hetes vagyok.
nekem 2 terhességnél is, az egyik elment sajnos a másik itt rugdos a hasamban
a #13-mas vagyok. ne engedd magad megijeszteni. a terhesség alatt sok negatív károgóval fogsz sajnos találkozni, és én azon a dokin is elgondolkodnék a helyedben aki ahelyett hogy biztatna, még a frászt is rád hozza. az én dokim mindig az optimizmusomat erõsíti, pedig elég problémás a terhességem, még most is táppénzre kerültem, de mégsem sugallja azt sosem hogy bármi miatt aggódnom kellene, és emiatt nagyon hálás vagyok neki. csodás dolog a terhesség, és a nõi test akármi történik bízz a babádban és magadban ez a legfontosabb! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez jólesik, erõt ad! :) Amugy pozitivan állok hozzá, nem aggódok a baba miatt, bízom benne hogy minden rendben van és lesz, de tényleg ijesztö mikor mások hozzák a frászt rám :S
4es vagyok, teljesen igaza van a válaszolonak hogy pozitivan állj hozzá ill az orvosod se illyesztgessen. Az én dokim elmondta a lehetõségeket hogy lehet vérzés is de nem kell megijjedni, akkor megnéz és sajnos megeshet hogy a baba nem marad meg de az õ tapasztalata az hogy az esetek többségében semmi gondot nem okoz. Õ is felhivta a figyelmeem a pozitiv hozzáállásra és biztatott hogy nem lesz gond. És igaza lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Én pont azon gondolkodom, hogy nem verzek, akkor nem ürül ki, akkor attól lesz baja a babának. Én nem kaptam semmi gyógyszert, csak azt mondta kiméljem magam.
Szia. nekem a 8. héttõl volt, pont a petezsák mellett, ott ahol a lepény megtapadt. barnáztam. Kaptarm duphastont 2x1-et és pihennem kellett. 11 hetesen megint barnáztam, és akkor ürült ki teljesen (utána uh-n nem volt ott)
Szia! Nekem ahogy neked is kedves kérdezõ, a petezsák felett volt egy hatalmas haematóma. 6 hetesen 2x elöntött a vér, de annyira, mintha mensiznék! Rohantunk a dokihoz, azt mondta, fennáll a veszély, hogy a petezsák feletti haematóma elsodorja a babát, és fenyegetõ vetélést írtak a papíromra, veszélyeztetett terhességgel tp-re küldtek, Kaptam 3x3 Utrogestant, 3x1 Duphaston, és Magne b6-ot a 12.hétig. Nekem akkor a két hatalmas vérzéssel kiürült a haematóma, azóta sincs semmi gond szerencsére. Holnap töltjük a 23.hetet:)
Szia. Nekem nincs hala egnek de olvasom egy blogit ahol az anyukanak nem volt egyszeru terhessege sokminden baja volt neki tobbek kozt hematoma is es megus megszuletett gyogyoru pici labya. A cim mist nem mety fejbol de a keresobe beirod h piroskaesfarkas blog megtalalod.
Bocs az elztesekert telorol vagyok.
Szia, nekem volt, nem is egy, az egyik pont a baba mellett. A másik a méhszájnál, meg egy messzebb. Nagyobb volt mint a baba. Szigoru pihenés és rutascorbin tablettát kellett szednem. A 12. hétre elmult, felszivodott. most 36 hetes kismama vagyok. Ne aggodj tényleg csak feküdj szinte csak wcre kelj fel. Drukkolok, (én sem véreztem egyszer pecsételtem de ennyi.)
Nekem nem volt vérzés és nem marad meg a baba, de nem tudják, miért.
Nekem is volt, barnázással és vérzéssel járt, nem kaptam gyógyszert, csak feküdnöm kellett és E-vitamint szedni. És persze no sex. Hát persze, hogy reménykedhetsz! Esetleg menj el egy fizetõs ultrahangra, én azt tettem, mikor nem tudtam várni :)
Nekem 2 szer volt ilyen, 1.pici barnázás , levált a méhfalról 2.ömlött a vér, pont a kijáratnál volt a baba azt mondták ha megindul kifele a haematómaematóma elsodorhatja a babát, hatalmas volt a haematóma sokág nemvolt, de a kislányom most 1 éves :)
Sokáig megvolt
Barátnömnek volt a 9. héten vérzett akkor derült ki, pár hét alatt felszuivodott, a babának semmi baja nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi, eddig nem is volt nagy gond, bízom benne hogy továbbra sem lesz. :)

5 hetes terhes vagyok, hazahozták a nagyobb gyerekeim az influenzát, nagyon félek hogy vmi baja lesz a babának volt esetleg aki átvészelt influt terhesen?

Beszedni se merek csak panadolt ami meg semmit se ér.

Legjobb válasz: Magától az influenzától semmi baja nem lesz a babának a pocidban!Amire figyelni kell, h ne menjen a lázad 38,5 fölé mert az ártalmas a babára nézve!Amúgy sok forró tea, c-vitamin, ha köhögsz hagymahéj tea!

Magától az influenzától semmi baja nem lesz a babának a pocidban!Amire figyelni kell, h ne menjen a lázad 38, 5 fölé mert az ártalmas a babára nézve!Amúgy sok forró tea, c-vitamin, ha köhögsz hagymahéj tea!
Én most voltam influenzás sajnos januárban, 20 hetesen. Tényleg a lázcsillapításra kell nagyon odafigyelni. Nekem is csak panadol volt otthon, de rögtön mentem orvoshoz, õ inkább Algopirynt írt, meg Calcium Sandoz 1000mg C vitamin pezsgõtablettát javasolt. Kellett is, mert nagyon le voltam gyengülve. Szerintem ha beteg vagy, mindenképp lásson orvos. Az általa felírt gyógyszereket pedig biztonsággal szedheted! Gyógyulást!
Én már decemberben beoltattam magam influenza ellen, de állítólag most mindenféle baci terjed a levegõben - most hogy végre nem mínusz fokok vannak - szóval én is extra óvatos vagyok és kerülöm a beteg embereket. Max. kérd meg a férjed, hogy õ ápolgassa a nagyobb beteg gyerekeitek. Más nem jut eszembe...
Meg tudod oldani, hogy a szád elé teszel egy kendõt? amúgy tényleg a lázcsillapítás a legfontosabb, mert sajnos a tartós magas láz okozhat vetélést.
A kérdező hozzászólása: Én attól félek hogy vmi fejlõdési rendellenessége lesz egyébként tavaly beoltattam magam, idén meg elfelejtkeztem róla, persze hogy elkaptam:(
Paramax rapid tablettát vegyél, ha esetleg lázasodnál. Hidd el, ezerszer jobb, mint a panadol. Nekem ezt ajálotta a védõnõ, az orvos is. 30db-os 600ft a patikában, paracetamol tartalmú, és nagyon gyorsan hat. 4óránként szedhetõ terhesség és szoptatás alatt is. Én is most kaptam el, ha felmenne a lázam, vagy kibirhatatlan a torokfájás, akkor veszek be belõle. Ne aggódj, ameddig nem vagy nagyon lázas, nem lesz baja a babádnak !! 10+1hkm

2 hónapos oltásnál sírt a babád? Volt mellékhatás?

Legjobb válasz: Egyik oltásnál sem sírt, de délután-este aznap mindig nyûgös volt, és 3 napig hõemelkedéses.

Egyik oltásnál sem sírt, de délután-este aznap mindig nyûgös volt, és 3 napig hõemelkedéses.
Az én kislányom mindnél sírt, volt hogy üvöltött. Ez van :) De mellékhatása szerencsére soha nem volt a szuriknak.
Kislányom csak a 2 hónaposon sírt a többin már nem.Mellékhatás szerencsére nem volt csak többet aludt az nap.
Az enyém is mindnél sírt, de nem akkor amikor szúrták, hanem mikor rádöbbent, hogy ez fájt!:) Egyiktõl se volt semmi baja, egyszer volt hõemelkedése a 4 hónapos után, de az is éppen hogy a normális fölé ment.Délelõtt õ aludt végig, délután sírdogált, mert feszült neki a combikája, ahol szúrták, borogatnom kellett.A 2 hónapos viselte meg legjobban, de az is csak lelkileg.
Mindegyiknél sírt, de csak a 4 hónapos után volt másnap 38, 5 fokos láza. A többitõl egy picit nyûgös volt. De nem volt egyáltalán vészes. Viszont annyira ismeri a dokornõ hangját, hogy ma vittem be hozzá, mert megfázott, és meghallotta a doktornõt és már attól elkezdett sírni:(:(:(
Igem, mindegyiknél sírt. Mellékhatása csak a 4 hónapos korinak volt, mert akkor három oltást kapott egyszerre: Kötelezõ, Prevenar és Rotarix, ezután belázasodott (38, 8-at mértem) és nyûgös volt, de a többinél eddig semmi gond nem volt.
mi pont hétfõn kaptuk meg!! Hogy sírt e??? Az nem kifejezés... majdnem én is úgy sajnáltam!! Mellékhatása hál istennek nem volt, se nyûgösség se láz... :)

11 hetes vagyok és 2 napja enyhébb hasmenésem van, fáj a torkom, a fejem, náthás vagyok és hőemelkedésem is van. Lehet baja a babának? Volt aki hasonlóakkal küzdött és megmaradt a baba?

Csak Tantum Verde cukorkát szopogatok és ugyanilyen öblöget?t használok, a torokfájást enyhítette, de a többi tünetet nem igazán.

Legjobb válasz: Szia nekem is fáj a torkom,nem szedek inkább semmi gyógyszert ,langyos sós vízzel öblögetek meg negrót eszem! Az orvosom azt mondta ettõl a babának nem lehet semmi baja! Mennyi a hõemelkedésed?Arra figyelj ,hogy ne menjen fel 38,5 fölé,ha mégis rubophent vegyél be de elõször csak felet,és ha nem megy lejjebb akkor jöhet a másik fele is! A láz árthat a babának,nekem dokim mondta! Gyógyulj meg !Boldog babavárást! 10hetes km

Szia nekem is fáj a torkom, nem szedek inkább semmi gyógyszert , langyos sós vízzel öblögetek meg negrót eszem! Az orvosom azt mondta ettõl a babának nem lehet semmi baja! Mennyi a hõemelkedésed?Arra figyelj , hogy ne menjen fel 38, 5 fölé, ha mégis rubophent vegyél be de elõször csak felet, és ha nem megy lejjebb akkor jöhet a másik fele is! A láz árthat a babának, nekem dokim mondta! Gyógyulj meg !Boldog babavárást! 10hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi, neked is gyógyulást! A hõm reggel 37.3 volt és nemrég mértem, akkor is 37.3 volt.

Szülés közben a gáz fájdalomcsillapítás mennyire használ, és közben mennyire árthat a babának? Volt, aki így szült?

Még csak 24 hetes terhes vagyok, els? babámat várom, és mostanában kezdtem el utánanézni a szülés körülményeir?l, lehet?ségekr?l stb. Alapvet?en úgy állok hozzá, hogy nem szeretnék fájdalomcsillapítást (vagyis epidurálist), ezért kérdezem a gázt, hogy mennyire használ, hogyha nagyon nem bírnám majd mondjuk x id? vajúdás után, vagy hogy egyáltalán árthat-e?

Legjobb válasz: Nekem nem használt, sõt inkább ártott. Alapból úgy mentem szülni, hogy nem kell nekem gáz (sok ismerõsömnek volt negatív tapasztalata), csak EDA. Aztán amikor már kb. a 10. óránál tartottam a vajúdással (de még nem kaphattam EDA-t, mert nem voltam kellõképpen kitágulva)a szülésznõ úgymond "rábeszélt". Azt mondta, ha jól szívom, használni fog. Elmagyarázta hogy szívjam, sikerült is az elsõ 4-5 alkalommal rendesen megszívni. Utána viszont egyre jobban gyengültem, így kezdtem rosszul szívni,ami ahhoz vezetett, hogy olyan kábult lettem, mintha bedrogoztak volna. Szörnyû volt, szinte teljesen magamon kívül voltam, a fájások viszont megmaradtak. A végén már annyi erõm sem volt, hogy a maszkot a számhoz vegyem... Ha még szülök, tuti hogy a gázt messzirõl elkerülöm...

Nekem nem használt, sõt inkább ártott. Alapból úgy mentem szülni, hogy nem kell nekem gáz (sok ismerõsömnek volt negatív tapasztalata), csak EDA. Aztán amikor már kb. a 10. óránál tartottam a vajúdással (de még nem kaphattam EDA-t, mert nem voltam kellõképpen kitágulva)a szülésznõ úgymond "rábeszélt". Azt mondta, ha jól szívom, használni fog. Elmagyarázta hogy szívjam, sikerült is az elsõ 4-5 alkalommal rendesen megszívni. Utána viszont egyre jobban gyengültem, így kezdtem rosszul szívni, ami ahhoz vezetett, hogy olyan kábult lettem, mintha bedrogoztak volna. Szörnyû volt, szinte teljesen magamon kívül voltam, a fájások viszont megmaradtak. A végén már annyi erõm sem volt, hogy a maszkot a számhoz vegyem... Ha még szülök, tuti hogy a gázt messzirõl elkerülöm...
Szia!Én epidurál nélkül szültem gázzal..Nem sokat ért nekem, mert rosszul vettem a levegõt.De mikor megmutatták hogy hogy kell, akkor bekábultam tõle, de ez kb.1percig tartott.A mellettem szülõ kismama még be is hányt a gáztól..Ártani nem árt a babának.
Nem árt. Nekem azért kellett, mert a méhszáj nem puhult fel, a gátlások oldására kellett. Nem volt teljesen fájdalommentes idõ, de könnyebb volt. Viszont utána, mikor levették a maszkot, az kínzás volt. Plusz oxigént kaptam és a dokim felemelte az oxitocint, így nagyon hirtelen jöttek a fájdalmak a gáz után. Ha még egyszer fogok szülni, akkor nem szeretnék gázt fájdalomcsillapításnak. Inkább szenvedek. Az elsõ szülésem sokkal könnyebb volt, nem kellett gáz sem, fel sem merült e lehetõsége. 2 fiús
A kérdező hozzászólása: uhh, köszönöm a válaszokat... ezek szerint nincsenek túl pozitív tapasztalatok róla. Észben tartom!
Egyetértek az elõzõekkel. Az elsõ babámnál(3700g volt) kaptam gázt, de én se vettem rendesen a levegõt. Volt hogy csak szívtam ki meg nem sokat fújtam. Már annyira bekábultam a végére hogy a páromra is majdnem ráraktam. A fájdalmat viszont tényleg nem csökkentette. A második babánál (4350g volt) nem kaptam és az érzés ugyan az volt.Szóval szerintem ki lehet bírni fájdalomcsillapító nélkül a szülést.
A babának nem árt.Nem is kértem mégis a kezembe adták.Az elsõ pár szippantástól kicsit beájultam utána nem használt semmit. Barátnõmnek rosszul volt beállítva és bealudt kitolás közben :D Utána beállították neki rendesen és megszült :D
Nekem csak az elsõ szívásnál használt, a második után sugárban hánytam, nem valami kellemes fájások közben a wc-hez rohanni:D

Lehetséges, hogy második fognak a szemfoga jön a babámnak? Volt valakinél hasonló?

Legjobb válasz: Ismerõs kislánynál uez volt. Mindenki másképp csinálja.. :)

Ismerõs kislánynál uez volt. Mindenki másképp csinálja.. :)
A kérdező hozzászólása: Óóóó Köszi!!!:)
Szia!....nem a szemfog, hanem a felsõ "második" bújt ki elõbb, és utána az "elsõ" fogak ...nem sok idõ telt el köztük, így nem volt sokáig "vámpíros" :)
A szemfogak a hármas fogak. Biztos, hogy arra gondoltál, és nem a kettes fogra?
fiamnak 6hónaposan bújt ki felül az egyik szemfoga, tehát nem lehetetlen :) dokinéni is elcsodálkozott, mikor mondtam, õ is azt mondta biztos elnéztem...de mikor megmutattam neki, õ is látta hogy tényleg a szemfoga.
Nálunk is az egyik felsõ kettes jött ki elõször az egyik fiamnak, kis vámpírka volt.

Koncertre mennénk. Nem árt a babának? Volt más is?

5 hónapos kismama

Legjobb válasz: Volt. Ne áll a hangfalak mellé, inkább olyan helyre ahol igény esetén le tudsz ülni! Jó bulizást! 18 hetes + 19 hós

Volt. Ne áll a hangfalak mellé, inkább olyan helyre ahol igény esetén le tudsz ülni! Jó bulizást! 18 hetes + 19 hós
Ha jól érzed magad, tuti nem lesz baj.A baba úgyis jelezni fog, ha nem tetszik neki a hangos zene.Messzebb kell állni a hangfaltól, és ne menj be a tömegbe! 34 h km
A kérdező hozzászólása: köszi!

Normális, hogy este szopja a legtöbbet a babám? Volt vagy van más gyereke is így ezzel?

Minden szoptatasi tanácsadó és szoptatásról szóló oldal azt mondja, hogy az esti tej táplálóbb, zsírosabb ezert este fele haladva kevesebbet esznek a babák! Hát ehhez képest az én 4 honapos lányom kb. 2 honapos kora ota este eszik sokat! Most igy eszik: reggel 130 aztan 80 kettőkor 100 korul utana megint ennyi és lefekvés előtt 180-220 között! Félek, nehogy nagyobb korában is így maradjon hogy este 10 kor zabál majd be!

Legjobb válasz: POnt a négy hónap körüli babáknál szokott ez a "törvény" borulni:), mert ekkor kezdenek el nappal sokkal többet ébren lenni, nézelõdni, azaz nappal minden más fontosabb sokszor az ilyen korú babáknak mint a szopizás. VIszont mivel éppen ezért(több ébrenlét...) több kalórira is van szükségük, este(éjjel) pótolják, ami nappal "kimarad". Nem valószínû, hogy késõbb ebbõl problémátok lesz, amint "beleszokik" a külvilágba, felveszi a ritmust, eltûnik az újdonság varázsa, újra érdekes lesz nappal a szopizás. Meg ugye jön majd a szepaszorongásos idõszak, a mozgásfejlõdés... ami miatt az anyatejesek többet szoktak szopizni, akkor valószínûleg már nem estére tolódik a "Fõétkezés":).

POnt a négy hónap körüli babáknál szokott ez a "törvény" borulni:) , mert ekkor kezdenek el nappal sokkal többet ébren lenni, nézelõdni, azaz nappal minden más fontosabb sokszor az ilyen korú babáknak mint a szopizás. VIszont mivel éppen ezért(több ébrenlét...) több kalórira is van szükségük, este(éjjel) pótolják, ami nappal "kimarad". Nem valószínû, hogy késõbb ebbõl problémátok lesz, amint "beleszokik" a külvilágba, felveszi a ritmust, eltûnik az újdonság varázsa, újra érdekes lesz nappal a szopizás. Meg ugye jön majd a szepaszorongásos idõszak, a mozgásfejlõdés... ami miatt az anyatejesek többet szoktak szopizni, akkor valószínûleg már nem estére tolódik a "Fõétkezés":) .
Te még méred a szopás mennyiségét?Én ilyen korában már nem tudtam pontosan mennyit szopik, mert kb 2 hónapig mértem, aztán láttam jól táplált, szépen hízik, nem kell parázni ezen tovább, abbahagytam a méricskélést, fogalmam sincs mikor evett többet, de sztem minden nap más, mint az étvágy..
A kérdező hozzászólása: Koszonim kedves utolso! Hasznos valasz volt! Veletlenul rossz jelre nyomtam, mert telefonrol netezek es kicsi a kep es nem tudom modositani, remelem nem baj. Nem tudom mire jo ez azertekeles!
Nem baj:) , ez legyen a legnagyobb gondom:) . Örülök, hogy hasznosnak találtad:) .

Ez a babám volt? Jobb oldalon bizsergést éreztem egy helyen és megkeményedett a pocim ott. Kidugta magát? 20 hetes vagyok.

Ez a jobb oldalon volt, a bal oldalon meg rugdosni érzem. A feje lehetett?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is így jelentkezett be elõször valamivel a 19. hét elõtt. Hírtelen azt hittem keményedik a méhem, de látni lehetett ahogy ide-oda vándorol. :) Igen, neked is babád lehetett. Hogy a fejét vagy a popsiját dugta-e ki esetleg, mi sem tudjuk, de azóta is rendszeresen bemutatja a mutatványt.:) Biztos hogy a babucid tornázik.:) Boldog babavárást!

Szia! Nekem is így jelentkezett be elõször valamivel a 19. hét elõtt. Hírtelen azt hittem keményedik a méhem, de látni lehetett ahogy ide-oda vándorol. :) Igen, neked is babád lehetett. Hogy a fejét vagy a popsiját dugta-e ki esetleg, mi sem tudjuk, de azóta is rendszeresen bemutatja a mutatványt.:) Biztos hogy a babucid tornázik.:) Boldog babavárást!

L-thyroxint szedek és próbálkozunk a babával. Volt vérzés (esetleg vérdarabkás) korai szakaszban?

Lehetséges, hogy a gyógyszer miatt másképp viselkedik a szervezet? Vagy korai vetélésem van?

Legjobb válasz: Gondolom ezt pajzsmirigy alul mûködésre szeded.Nekem is alul mûködik én is szedek gyógyszert csak én Letroxot.Ha darabos vérzésed van az nem normális,akkor nem vagy terhes,esetleg elment a baba.Én már jóval a terhességem elõtt szedtem/szedem a gyógyszert,de semmi gond nem volt mikor teherbe estem.

Gondolom ezt pajzsmirigy alul mûködésre szeded.Nekem is alul mûködik én is szedek gyógyszert csak én Letroxot.Ha darabos vérzésed van az nem normális, akkor nem vagy terhes, esetleg elment a baba.Én már jóval a terhességem elõtt szedtem/szedem a gyógyszert, de semmi gond nem volt mikor teherbe estem.
Nem, a pm gyógyszer semmi kép nem okozhat ilyen problémát! Valami más lehet a baj. Korai vetélés? Ha most tesztelnél egy 10-es HCG-vel kimutatná, és megtudnád, már szerintem a 25-ös is kimutatja, nem azonnal tûnik el a HCG a szervezetbõl vetélés után

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!