Találatok a következő kifejezésre: A babám szopi után elalszik (2 db)

Miért csinálja a babám? Szopi után nagyon sír, visít, a büfiztetés sem segít, aztán elalszik a kezemben.

A fáradtságtól? Csak ? sem tudja mi baja van? Éhes ugye nem lehet, próbáltam már visszatenni cicire, de nem kérte, hasa nem fáj. 4,5 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Hasfájás? Hason nem nyugszik meg hamarabb, vagy a fán alvó tigris pózban?

Hasfájás? Hason nem nyugszik meg hamarabb, vagy a fán alvó tigris pózban?
Hasfájás egész biztos. Megfeküdte a gyomrát. Orvossal kellene konzultálni.
Minek orvos, ez élettani, elmúlik magától 3 hós korára. Hasmasszázs, esetleg a csodaszerek (espumisan, infacol, gripe water, homeós bogyók), bár nekünk nem haználtak
Azt nem látod nála, hogy görcsösen húzza fel a lábait, vagy fesziti magát? Mert akkor tuti hasfájás.
nem jön neki vissza kaja? nem lehet h refluxos? csakmert az én fiam is ezt csinálta és kiderült h azért mert refluxa van (nem zár jól a gyomorszáj és visszajön a sav ami fáj neki)
A kérdező hozzászólása: Szokott néha fájni a pocija is, de akkor nem így csinálja. A kaja is ritkán jön csak neki vissza, bár nem tudom, hogy a refluxnál az ilyen számít-e. A mostani szopinál elfogadta a másik cicim is, egy kicsit még onnan is szívott, aztán megnyugodott, talán ennyi híjja volt a jóllakásnak.

A babám 5-10perc szopi után elalszik. Hogyan tudnám rávenni, hogy hosszabb ideig szopjon?

Van. hogy teljesen elalszik vagy miután lerakom aludni felébred és megint enni kér, de megint elalszik. Ez, f?leg éjszaka, eléggé fárasztó!

Legjobb válasz: Szia. Valószínü,hogy nem éhes,hanem csak cumizni akar a cicin.Szüksége van a közelségedre. róbálj neki cumit adni,ha jól lakott.Egy próbát megér.Náunk ugyan ez volt,és mióta van cumi,kicsit könnyebb,mert jóllakik,leteszem,e´s alszik tovább a cumival és 5 perc után kiköpi.

Szia. Valószínü, hogy nem éhes, hanem csak cumizni akar a cicin.Szüksége van a közelségedre. róbálj neki cumit adni, ha jól lakott.Egy próbát megér.Náunk ugyan ez volt, és mióta van cumi, kicsit könnyebb, mert jóllakik, leteszem, e´s alszik tovább a cumival és 5 perc után kiköpi.
Szia!Ugyanez a helyzet nálunk is. Én is adtam neki cumit, bár nem akartam, de segített.Tényleg visszaalszik és hamar kiköpi a cumit.Jó babázást!
Attól, hogy cumit adsz a baba´dnak, ugyan úgy fog szeretni, mint amelyik baba nem cumizik.Csak nyugodtan.Növérem lánya cumizott, a fia egya´ltalán nem, de 2 éves múlt, és még mindég szopja az újját.Ès mindkettö imádja az anyját.A cumit különben is elöbb ellehet szoktatni, venni, mint az ujját.Miután az mindég kéznél van.(Van olyan, mikor rendesen sebes a kis újja, de akkor is szívja, nem tudnak vele mit csinálni) 3, 5 hónapos kislány anyukája.
A második válaszoló vagyok.Eleinte én is mindig mellre tettem, h elkerüljük a cumit, de az én babám olyan kis mohó h mindig jót szopizott és kijött belõle.Túlette magát, és ezt elkerülvén jutottam a cumihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!