Találatok a következő kifejezésre: A babám reggel és este aktív (1 db)

A babám főleg reggel és este aktív. Ez nem baj?

23 hetes vagyok,minden érzem,hogy mocorog a babócám:),de leginkább csak a fent említett napszakokban.

Legjobb válasz: Az enyém is így "mûködik". Mostanság már napközben is érzem, ha ülök, ritkán akkor is, ha állok.

Az enyém is így "mûködik". Mostanság már napközben is érzem, ha ülök, ritkán akkor is, ha állok.
Szia, én 20 hetesen így vagyok.Nincs semmi gond.
A kérdező hozzászólása: De gyorsak vagytok, köszönöm.:)
Nekem reggel megmutatja magát, aztán sokszor csdak 16 körül ébred fel, akkor egy -két órát aktív és megint alszik, amíg le nem fekszem. Akkor mocorog mégegyet és éjjel alszik. Semmi baj.-) És én már 26 hetes vagyok:-)
A kérdező hozzászólása: Nekem is reggel mutatja magát, hogy jól vagyok mama, semmi baj:) , aztán meg este fele, hogy nyugodtan aludjak.:) Ma hajnali 3-kor is kaptam egyet, de én minden mozdulatától boldog vagyok.:)
Én most a héten leszek 23 hetes én kb 19-20 hetesen kezdtem érezni a mocorgását most már napról napra egyre mozgékonyabb. Nálam is akkor kezd verekedni amikor ülök azt nem szereti meg persze amint lefekszek akkor is meg mikor reggel felébredek jelez egy -két rugással!A frontot nagyon megérzi akkor néha kellemetlen a rugása de amúgy én is élvezem minden egyes mozdulatát! :)
Szia! Azért érzed jobban a regeli, meg az esti mocorgásokat, mert te napközben fent vagy, teszel-veszel, ezzel ringatod a babádat, meg mozgás közben nem is lehet úgy érezni. De mikor pihensz és lefekszel, neki is több helye van a mozgásra, akkor tudja igazán kiélni magát. Egy 16 hete kismama és 1 éve anyuka

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Hogyha előtej már van, akkor mennyi az esély rá hogy lesz tejem is szülés után?

Nagyon szeretném szoptatni a babámat majd,és nagyon megörültem mikor megláttam hogy van már egy pici előtejem :) Van összefüggés a két dolog között?
29hkm

7

Az természetes hogy mióta terhes vagyok, többször akarok szexet és jobban is élvezem? Ez mitöl van?

4

Normális, hogy az arcom úgy néz ki mintha 16 éves kamasz lennék?

8 hetes kismama vagyok, előtte szép volt a bőröm, elvétve volt 1-1 kis fránya pattanás. Most meg úgy nézek ki mint aki 2. kamaszkorát éli! :)

Ez normális? Nem is igazán apró pöttyeim vannak, hanem gyulladt piros pöttyeim. Olyan zavaró...:S

Persze a babáért mindent megteszek, nagyon várjuk már, de ugye elfog múlni majd?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!