Találatok a következő kifejezésre: A babám reggel (455 db)

Korán kell a babám, reggel 6-kor, mit tegyek, hogy még egy picit alukáljon? 4 hónapos a babám

Legjobb válasz: Ha 6-kor kel a babád az egyáltalán nincs korán. Fõleg ha este 7-8 óra körül lefekteted aludni. Nem is értem miért kellene tovább aludnia? Egy ekkora gyereket, sõt semekkorát nem tudsz rávenni hogy tovább aludjon. Annyit alszik, amennyit a szervezete megkíván, ez egy ilyen idõszak :)

Ha 6-kor kel a babád az egyáltalán nincs korán. Fõleg ha este 7-8 óra körül lefekteted aludni. Nem is értem miért kellene tovább aludnia? Egy ekkora gyereket, sõt semekkorát nem tudsz rávenni hogy tovább aludjon. Annyit alszik, amennyit a szervezete megkíván, ez egy ilyen idõszak :)
Sajnos az elõzõnek igaza van. Mi is sokáig ilyen korán keltünk. Neked is le kéne elõbb feküdni, hogy jobban kialudd magad, mást nem tudsz csinálni. A kislányom kb. 15 hónapos kora óta alszik fél 8-ig, de nem csináltam vele semmit, elõtte volt, hogy már 5-kor fent voltunk.
Az enyém 4-5 kor ébred, olyankor magam mellé veszem és cicizik kicsit, bealszik, és ez van 7-8 ig.
igazad van kérdezõ, nekem is korán van a 6 mindattól függetlenül, hogy korán fekszik a manód! Szerintem etesd meg és feküdjetek még vissza aludni! Minden csak szoktatás kérdése!Ha neked úgy jobb és kipihentebb vagy akkor miért ne aludnátok tovább! Boldog mama, boldog baba!
8 hósak vagyunk. 4-5 körül kelünk, én is magam mellé veszem, cicizik és alszunk 7-8 -ig. De ha 6 -kor kel akkor is veszem magam mellé, és visszaalszik. Este fél 7 fele alszik el.
Szia! aZ én babám 4 hónapos, este 9-10 körül alszik el és reggel 4-5 körül ébred, evés után kis idõ múlva visszaalszik.Valóban kényelmes lenne, ha "csak" 8 körül kelne fel elösször, de bízok benne, hogy majd idõvel tovább alszik, de ha nem az se baj! :)

Milyen kedvvel ebred fel a babad reggel? Mekkora?

az en 14 hosom van hogy hisztizve vergodve, mergesen, van hogy hozzambujik, van hogy az apjat keresi:)

Legjobb válasz: Szerencsére szinte mindig vidáman, és mivel mellettünk alszik, bújik oda hozzám, hogy felébresszen! Az apját meg keresi, mert nem tudja szerintem elképzelni, hogy õ hogyhogy nincs ott! De alapvetõen szerencsére vidáman kel reggel is, és a napközbeni alvásból is!

Szerencsére szinte mindig vidáman, és mivel mellettünk alszik, bújik oda hozzám, hogy felébresszen! Az apját meg keresi, mert nem tudja szerintem elképzelni, hogy õ hogyhogy nincs ott! De alapvetõen szerencsére vidáman kel reggel is, és a napközbeni alvásból is!
Éhesen :) Belekiabál a babaõrbe "Anyuka kakajót!" Aztán ha hallja, hogy motoszkál már valaki szépen kivárja. :) Ha tele a pocak akkor kb 5-10 perc után pisil a wc-n, majd visszabújik az ágyba közénk. Dumál, bújik, virgonckodik....kár, hogy csak hétvégente lehet így. Hétközben a wc után mosdás, öltözés és rohanás a bölcsibe :( De nagy általánosságban ha kialudta magát akkor jókedvû, beszédes, segítõkész. Ha valami van akkor nyûgös és szótlan, szerencsére most már odafigyelünk, hogy idõben ágyba kerüljön, illetve ha beteg akkor látszik rajta, hogy rosszkedvû. 2, 5 éves lesz.
Kisfiunk mindig mosolygósan ébredt, mai napig is nyugodtan jókedvûen ébred. Kislányunk 15 hónap körül már dirigálósan ébredt. Még ki se nyitotta a szemét adta az utasításokat. Séta, séta, Thomas, Thomas, zí zí = víz, tea tea
9 hónapos lánykám eddig szinte minden reggel vidáman ébredt. Akkor sír csak, ha felébred, és pl. be van szorulva valamelyik testrésze a rácsok közé. Amúgy a bébiõrön keresztül mindig onnan tudom, hogy felébredt, hogy "magyaráz" magában, nevetgél, pakolászik kicsit az ágyban. Általában egy fél órát elvan így, mire jelzi, hogy akkor öltözhetünk. :)
Kisfiam ma 3 hónapos, minden reggel mikor hallom, hogy ébredezik felkapcsolom az éjjeli lámpát.Elõször kb 3 -4 másodpercig néz a hatalmas szemeivel, majd egy hatalmas vigyor jelenik meg az arcán.Valahogy ilyen:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188790371206202&set=a..
1 éves, és azzal ébreszt, hogy "dumál", nagyon ritkán kel morcosan. Aztán átviszem az ágyunkba, míg összeszedem magam, odajön a cica is, õt is meg kell simizni, meg ha épp úgy van, hogy apja nem indul el már hajnalban dolgozni, akkor teljes az idill :) .
Mindig mosolygósan ébred! Sötét van, és amikor hallom, hogy mocorog, bemegyek hozzá, mosolyogva köszönök neki és kérdezem, hogy hogy aludt. 11 hónapos.
Jókedvûen, sötét van, és azt lehet hallani, hogy mondja mellettünk, hogy ku-ku-ku-ku. :-D Fogalmunk sincs mit jelent, nem tanítottunk neki kukurikút reggelre, s csak ekkor mondja. S mászik át a saját ágyából a miénkre. 15 hós kislány
Ja, lemaradt: 13 hónapos!
8 hetes babóm úgymond észrevétlenül:) kb reggel 8 és 9 között ébred saját szobája van csak azt hallom a bébiõrben hogy gagyog, mikor bemegyek hozzá, mindig a bébiõr kék fényét lesi annak "dumál" és amint meglát hatalmas vigyor. amilyen kicsi még engem mindig meglep hogy nem üvöltve cicit követelve ébred fõleg mert az éjszakát is átalussza, sõt egy darabig még nem is kér enni csak összebújunk az én ágyamban és ismerkedünk:)

9 hónapos a babám. Reggel-este tápszert eszik még. Meddig legyen így? Mikor vacsorázhat azt mint mi? Még csak 2 foga van

Legjobb válasz: Szia!Én 1 éves koráig adtam neki a tápszert reggel és este utána kezdtem neki a tejet kínálni.Elõször hígítva majd miután nem lett semmi baja tõle kapta hígítatlanul is.8 hónaposan már szinte mindent evett persze figyeltem arra hogy ne legyen fûszeres és zsíros az õ étele.

Szia!Én 1 éves koráig adtam neki a tápszert reggel és este utána kezdtem neki a tejet kínálni.Elõször hígítva majd miután nem lett semmi baja tõle kapta hígítatlanul is.8 hónaposan már szinte mindent evett persze figyeltem arra hogy ne legyen fûszeres és zsíros az õ étele.

Tegnap délutántol nagyon beindult a babám, régen mozgott ilyen sokat, pláne, hogy, ár kevés a helye. De vajon mért változott meg a mozgása? Ez mit jelenthet? Jelentheti, hogy a napokban megszülöm?

40 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem mikor 41hetes volttam,egyik este hatalmasakat mozdult mint még soha.na akkor sértette meg a burkot.reggel már szivárgott a magzatviz.gyors szülést:)

Nekem mikor 41hetes volttam, egyik este hatalmasakat mozdult mint még soha.na akkor sértette meg a burkot.reggel már szivárgott a magzatviz.gyors szülést:)
Tegnap a mi babánk is nagyon aktív volt. 34+3 hetes
40 hetben sznten nagyon aktive, tudo es bordak nyomasa a kedvence

Szerintetek van még remény a babára? Reggel tesztelek.

Tegnapra nem vártam.Első clostis hónapom,nem volt peteérésem,azért kaptam.14-15.napon éreztem a peteérést. Tegnap együttlét után pici vérzésem volt,de azóta semmi. Hasam napok óta görcsöl,mintha meg akarna jönni,mellem fájdogál,hányingerem van.Úgy döntöttem,ha ma sem jön meg, reggel tesztelek.Szerintetek reménykedhetek még vagy a szex utáni vérzés egyértelmű menszeszt jelent?32.napon vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet. Nagyon becsapós ez én vártam de sajnos megjött :(

Szerintem csinálj egy tesztet. Nagyon becsapós ez én vártam de sajnos megjött :(
A kérdező hozzászólása: sajnálom. :( szerintem nekem is megfog.reggel mindenképp tesztelek.
majd írj mi lett :)
A kérdező hozzászólása: sajnos negativ lett.:(
Szia.Pont így vagyok ahogy Te.Nekem 18kan kellett volna megjönie, 20kan csinaltam tesztet de negatív volt.Már napok óta fáj a hasam.Nemtudom, miért késik akkor.Lehet ez a nagy meleg.Melleim is majd le szakadnak.
A kérdező hozzászólása: én még nem adom fel, a tünetek megvannak, menszesz nincs.ha nem jön meg pár nap múlva újra tesztelek.lehet csak korai volt.te se add fel, amíg nem jön meg van remény.majd írj.

21 hetesen normális ha csak naponta kb kétszer jelentkezik be a babám? (reggel és este)

másfél hete éreztem Õt el?ször, az els? napon csak 3 picinyke rúgást éreztem

Legjobb válasz: igen,mert minden baba más!hidd el lesz olyan is,hogy alig várod majd,hogy abbahagyja! :)

igen, mert minden baba más!hidd el lesz olyan is, hogy alig várod majd, hogy abbahagyja! :)
Szerintem is normális.Az enyém is ezt csinálta:) Most meg..... szombaton lettünk 29hetesek és azóta már akkora legény lett, hogy megállás nélkül, szünet nélkül izmozik:)
persze hogy normális :) mozog õ többet is csak ilyenkor még nem minden mozdulatát érezni mert még van helye :) vagy lehet hogy lustika még, majd lesz idõ amikor azt fogod várni mikor fárad már el :)

Meddig kell a babának reggel és este tápszert kapnia? És utána mit fog helyette kapni?

Legjobb válasz: Olyan nem nagyon van , hogy kell.... Kb addig, amig elfogadja. Utàna babatejet vagy tehêntejet szoktak inni.

Olyan nem nagyon van , hogy kell.... Kb addig, amig elfogadja. Utàna babatejet vagy tehêntejet szoktak inni.
Az enyém 17 hónapos. Reggel és este tejitalt kap, reggel kakaóval. Ebéd utáni alváskor is iszik egy keveset Nagyon örülök, hogy megissza (összesen:500 ml) és addig adom neki, amíg elfogadja.

9 hónapos a babám, reggel, és este még tápszert eszik, viszont azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet kér, miért lehet ez?

Eleinte 240 milit is megivott, és ez lecsökkent olyan 200-ra, de most már annyi sincs. Van hogy csak 150-180 milit iszik meg! a többi étkezés már rég ki van váltva nála!

Legjobb válasz: Én nem tudtam mire fogni, de elõfordult ilyen nálunk is, kétszer eddig. Még lejjebb is ment, volt, hogy 100-120-at ivott csak. Én akkor több tejterméket adtam. Aztán egyszer csak visszatért a tápszer imádata. Mondhatjuk, hogy fogzás miatt, de nem akkor jött vissza a kedve, mikor kijött a foga. Nem tudom, mitõl volt. Aztán visszaállt.

Én nem tudtam mire fogni, de elõfordult ilyen nálunk is, kétszer eddig. Még lejjebb is ment, volt, hogy 100-120-at ivott csak. Én akkor több tejterméket adtam. Aztán egyszer csak visszatért a tápszer imádata. Mondhatjuk, hogy fogzás miatt, de nem akkor jött vissza a kedve, mikor kijött a foga. Nem tudom, mitõl volt. Aztán visszaállt.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nála is ez csak egy kis idõszak, és visszaáll! Elég rossz, hogy megcsinálom neki (persze most kevesebbet mint szoktam) és egy nem is eszi meg, kettõ mehet a lefolyóba! Azért ahhoz drága dolog! Mi még nem eszünk tejtermékeket így ezért is fontos lenne neki!:(
Nálunk is így van, de én nem aggódom. Egész nap ( alkalommal) eszik kanalas kajcsit, így szerintem a reggeli és esti tápszer inkább a rituálé része.
Szerintem egész egyszerûen úgy vannak vele, hogy megunják.Annyi finomat esznek, a tápszer meg hát nem éppen az.Az én lányom 9 hónaposan kezdett tápszer-sztrájkba, 11 hónaposan bevezettem nála a tejet, azt bezzeg imádja.
Nekünk is volt egy ilyen idõszak, hogy nem kérte a tápszert, és szerintem is az lehet az ok, hogy egyszerûen túl semleges már neki az íze. Én pici kakaót tettem bele, anyum "receptje" által minimális vaniliás cukor, kakaó, víz, összekeverve és abból egy leheletnyit. Úgy jobban megitta.
Lemaradt a 4, az alkalommal elõtt.
Van elég tejed? Lehet, hogy éhes.
A kérdező hozzászólása: már alszik.... egész nap nem lehetett éhes, mert akkor siirt volna.... õ meg csak nézelõdött....
Hûha, jól bírta a kis drága! Nálunk is két hónapos kor körül volt egy ilyen nagy "világra rácsodálkozós" idõszak, mindent nagyon megbámult, még a szopit is abbahagyta és nézelõdött közben. Mondjuk az én babám azért hosszabbakat aludt, de jóval kevesebbet, mint addig. Pihenj Te is, mostantól már lehet, hogy nem fog olyan sokat aludni!

Ma alig mozog a babám. Reggel és délután is csak egyszer éreztem, Mitől lehet? 39+5 km

Legjobb válasz: Szia! Kedves anyuka ne csodálkozzon , hát ez a baba már "gyûjti" az erõt :) Ezt szokták mondani , avagy közeleg a szülés....De jó neked:) 39 hetes pocis :)

Szia! Kedves anyuka ne csodálkozzon , hát ez a baba már "gyûjti" az erõt :) Ezt szokták mondani , avagy közeleg a szülés....De jó neked:) 39 hetes pocis :)
lehet közeleg a szülés. vannak babák akik ilyenkor lelassulnak.
A kérdező hozzászólása: jaj az nagyon jó lenne már!! Mikor várható ebbõl szülés? Lehet még ma? Más tünetem nincs, kicsi jóslók, meg derékfájás, de semmi más.
Szia! Azok már lehetnek a szülés elõjelei, legalábbis a hátfájás... max. 2-3 nap szerintem...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!